| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| AVP: War crossover | |
|
+6Lupin Barbelo Andrew Ramirez Vash Kevin Chase Madárijesztő 10 posters |
Érdekel egy AVP-s crossover kaland? | Igen | | 50% | [ 3 ] | Nem | | 0% | [ 0 ] | Talán | | 50% | [ 3 ] |
| Összes szavazat : 6 | | Poll closed |
| Szerző | Üzenet |
---|
Madárijesztő Admin
Hozzászólások száma : 1325 Join date : 2011. Feb. 21. Age : 33
| Tárgy: AVP: War crossover Kedd Jún. 04, 2013 11:36 am | |
|
A Fekete Halál A LexCorp titkos expedícióra küldte embereit, miszerint egy ismeretlen piramist kellett feltárniuk és átvizsgálniuk az Antarktiszon, mely hirtelen bukkant elő, egy igencsak szokatlan vihar után. Ámde a LexCorp emberei nyomtalanul eltűntek, s azóta senki sem látta őket. A helyszínen furcsa nyomok árulkodnak valamiről, valami szörnyűséges dologról, mely a piramis belsejében lakozott, de kiszabadult onnan. A helyszínre érkezett yautják hiába vizsgálták át az egész piramist és az Antarktiszt, nem találtak ott már semmilyen élőlényt. Amit keresnek, nyilván már teljesen máshol tartózkodik és pedig a nyomok Metropolis városába vezetnek. Metropolis egykor békésnek mondható város volt, mindaddig, amíg el nem kezdtek tűnni az emberek nemtől, kortól, származástó, vallástól függetlenül. A személyek sosem bukkantak elő, hisz először csak hajléktalanoktól és éjszakai garázdálkodóktól kezdtek "tisztulni" az utcák. De a helyzet immáron megváltozott, most már az egész város fenyegetve van. Néhány ember állítólag látta, mi pusztítja az embereket. Egyes vallomások szerint hatalmas fekete lények azok, melyek a csatornákban élnek. Valóban léteznek ilyen lények, vagy ezek csak bolond emberek őrült szavai? Azok akik saját karaktert akarnak alkotni, 20 kredit áll rendelkezésükre, miből felépíthetik a karakterük felszerelését, képességeit, természetesen a DC Universe frpg szabályai még mindig érvényesülnek! Azok a játékosok, akik neves karaktereket szeretnének hozni, szintén 20 kreditből tudják őket megalkotni (Batman felszerelése, Flash képességei stb). Viszont! Lex Luthor kibújik az igénybe vehető neves karakterek közül. Azok a játékosok, akik részt vesznek ezen a kalandon, természetesen kredit jutalomban részesülnek! Aki AVP-s karaktert szeretne alkotni (yautja, xenomorph, tengerészgyalogos stb) az az AVP:War fórum szabályai szerint tehet így. Azok a játékosok, akik már alapból a DC-n játszottak és ilyen karakterrel szeretnének játszani, ők is természetesen kredit jutalomban részesülnek majd a kaland végén. A karaktereket majd ebbe a topic-ba alkothatjátok. Előtörténetet követelni fogunk, de nem kell aggódni, elég ha 10-15 mondatban összefoglaljátok. A karakter megalkotásához szükséges ezt az adatlapot kitölteni: - Kód:
-
[b]Születési név:[/b] [b]Egyéb név:[/b] [b]Faj: [/b] [b]Nem:[/b] [b]Születési hely, idő:[/b] [b]Kor:[/b] [b]Magasság: [/b] [b]Súly:[/b] [b]Hajszín:[/b] [b]Bőrszín:[/b] [b]Vércsoport:[/b] [b]Egészségi állapot:[/b] [b]Család: [/b] [b]Foglalkozás:[/b] [b]Oldal:[/b]
[b]Előtörténet:[/b]
[b]Jellem:[/b]
[b]Szakképzettség:[/b]
[b]Képesség:[/b]
[b]Tulajdonok, felszerelés, NJK, vásárolt dolgok, stb.:[/b]
A hozzászólást Harley Quinn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 28, 2013 11:18 pm-kor. | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: AVP: War crossover Szer. Jún. 05, 2013 10:19 pm | |
| A játékosok akik AVP: War-ról regisztráltak hozzánk, a karaktereik jellemétől függően kapnak majd besorolást a fórumon, hogy ne egyszerű regisztráltak ként legyenek láthatóak. | |
| | | Kevin Chase Alvilági alak
Hozzászólások száma : 296 Join date : 2011. Dec. 04.
| Tárgy: Re: AVP: War crossover Csüt. Jún. 06, 2013 9:52 pm | |
| Születési név: Lobo Egyéb név: Lobo Faj: Czernia-i Nem: Férfi Születési hely, idő: Czernia bolygó Kor: Valójában senki nem tudja mennyi idős Magasság: 2m Súly: 139kg Hajszín: Fekete Bőrszín: Fehér Vércsoport: Nem meghatározott Egészségi állapot: Egészséges Család: Mind halott Foglalkozás: Galaktikus fejvadász Oldal: Semleges Előtörténet: Lobo az utolsó czarnia-i, ugyanis minden fajtársával végzett. A faj maga békésnek számított, ám Lobo-nál már a születésénél tudták, hogy minden czarnia-inál rosszabb, és ezt jól mintázza, hogy a születésénél segédkező bábaasszony beleőrült. Az iskola helyett sokkal jobban vonzotta a gyilkolás és annak vágya. Kegyetlen lett, és szülei bánatukban inkább remetének álltak. A czarnia-iak között nem volt ellenfele Lobo-nak, aki így létrehozott egy saját sereget, skorpió szerű robotokból, majd leigázta a bolygót és kiirtotta a teljes lakosságát. Lobo mesteri szintre fejlesztette a gyilkolást és a legjobb lett benne, majd hivatás szerűen űzi azt. Két dolgot szokott átgondolni mielőtt elvégzi a feladatát, mégpedig, hogy lassan, avagy gyorsan öljön. Élvezetből teszi mindezt, de ettől függetlenül minden esetben állja a szavát. Ha valaki mégis megszegi a Lobo-val kötött egyezségét, az a saját halálos ítéletét írta alá. Jellem:Lobo-nál többet senki nem képes inni a galaxisban. Imádja a szerencsejátékokat, ezen kívül rettentő önfejű, nem hallgat senkire saját magán kívül. Lelkére egyedül hőn szeretett űrdelfinjei képesek hatni, akikért bármit megtesz, ha arról van szó. Szakképzettség:17.897 nyelvet beszél folyékonyan galaxis szerte, kiváló nyomkövető, zseni-szintű intelligenciával rendelkezik, valamint kiváló harcos is. Képesség:Czarnia-i fiziológia: - Szupererő (Választott képesség, 1. szint - 25tonna megemelése)
- Szuper sebesség (4kr.: 1. szint - kb 300mph a maximum amit képes elérni)
- Emberfeletti állóképesség és ellenállás (2x4kr.: 1. szint - Állóképessége jócskán az emberi olimpikonok képességei fölött van)
- Regeneráció (4kr.: 1. szint - 15-20perc elteltével képes begyógyítani a sebeit)
- Sebezhetetlenség (Passzív képesség, 1. szint - közepes géppuska tűz zúzódásokat hagy a testén)
- Halhatatlanság* (Lobo az elkövetett bűnök miatt ki van tagadva egyaránt a Mennyből is, és a Pokolból is) (4kr.: 1. szint - 30-60perc elteltével felébred)
Tulajdonok, felszerelés, NJK, vásárolt dolgok, stb.:Egy lánc kampóval a végén - *:
Ez kérésre kivehető
A hozzászólást Kevin Chase összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 06, 2013 10:38 pm-kor. | |
| | | Vash Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 85 Join date : 2013. Jun. 05. Age : 33
| Tárgy: Re: AVP: War crossover Csüt. Jún. 06, 2013 10:37 pm | |
| Születési név: Vash Egyéb név: Piros sisak Faj: ember Nem: férfi Születési hely, idő: Gotham, 1980 Kor: 30 Magasság: 186cm Súly: 95kg Hajszín: fekete Szemszín: barna Bőrszín: kaukázusi Egészségi állapot: egészséges Család: Julienne Kate (anya, halott), Jake Todd (apa, halott) Foglalkozás: álarcos bűnüldöző, fegyverkereskedő Oldal: jó Előtörténet: Egy egyszerű család gyermeke volt. Apja fegyverkereskedő, anyja bolti eladó volt. A kis Vash szeretett az apjával lenni, akárhova is ment. Ez az évek múlásával sem változott, a munkahelyén be is segített neki, ahogy csak tudott. Az iskolában mindig átlagosan teljesített, nem került bajba. 18 éves korában mikor apjának segített, egy tolvaj ment a kereskedésbe, és fegyvereket követelt. Az apa és a fiú készséggel együtt működtek, oda adtak mindent a rablónak, amit csak kért. A tolvaj távozáskor egy figyelmeztető lövést akart adni, de nem tudott célozni, így eltalálta az apát, aki belehalt a sérülésbe. A fiú égett a haragtól és a bosszútól, és minden áron bosszút akart állni. Tisztába volt vele hogy anyja egyedül nem képes eltartani kettejüket, így apja nyomdokaiba lépett. Szabad idejébe sokat töprengett hogyan lehetne a bűnözőket megfélemlíteni, kordában tartani. Rájött, hogy ez csak úgy lehetséges, hogy ha ő maga veszi kezébe a dolgokat. A szükséges a felszereléseket a kereskedésből bebírta szerezni. Sokat gondolkozott azon, hogy mégis hogyan takarja el arcát a világ elől, és végül rájött, hogy erre a legjobb egy sisak. Persze ezt a sisakot egyedileg alakította át, gombnyomásra levehető legyen, különleges lencséket szerelt be, hogy éjszaka is jól lásson. A felszereléseit egy konténerben tárolta a kikötőben, amit belülről és kívülről sok riasztóval szerelt fel. Mikor már minden megvolt, amire szüksége van, akkor jött az újabb csapás, anyja rákban elhunyt. Vash innentől kezdve csak a munkának és a bűnüldözésnek él. Jellem: a bűnüldözésbe nem ismer könyörületet, nem kegyelmez a bűnözőknek, nemcsak bemos nekik párat, de el is töri a csontjaikat, ha kel megöli őket Szakképzettség: közelharc művész, fegyverkereskedő Felszerelés: - piros sisak: - a lencse képes éjjel látó, és infra üzem módra, gáz szűrővel van ellátva, immunis a villanó gránátra - sötét barna bőr dzseki aminek a belső részébe 2 gép pisztoly elrejthető - egy pár kesztyű aminek a kézfejein egy-egy kis acél darab van rögzítve - egy különleges szíj aminek a rekeszeibe kis dolgokat lehet elrakni, illetve gránátokat lehet rá rakni - egy vadászkés ami a legerősebb acélból készült - egy átalakított 9 mm-es pisztoly - egy pár acél betétes bakancs - egy kevlár mellény, amire felbírja venni a dzsekit - pár füst, illetve villanó bomba Képességei: egy átlag ember képességei, de ennél jelentősen jobbak a reflexei, az állóképessége, és az ereje, valamint a gyorsasága// Maga a közös kaland annyira nem érdekel normálisan szeretnék részt venni az oldalon //
A hozzászólást Vash007 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 13, 2013 11:46 pm-kor. | |
| | | Andrew Ramirez Törvényen kívüli
Hozzászólások száma : 413 Join date : 2012. Mar. 17. Age : 28 Tartózkodási hely : Gotham
| Tárgy: Re: AVP: War crossover Csüt. Jún. 13, 2013 8:51 pm | |
| Ha lehetséges, akkor ezzel a multikarakterrel, Andrew Ramirez-el jelentkeznék. Link: AdatlapSzerkesztés: Mivel 20 kreditet kell rákölteni, ezért módosítanám az eredeti adatlapon lévő felosztást. 20 kredit: -2 kredit karabély -1 kredit robbanó muníció -1 kredit Juggernaut teljes golyóálló testpáncél -1 kredit Juggernaut ruha fejlesztése: tűzállóság -1 kredit Juggernaut ruha fejlesztése: saválló bevonat -2 kredit Juggernaut ruha fejlesztése: ütés, szúrás, vágás elleni védelem, 1 tonnának ellenálló szerkezet -2 kredit Juggernaut ruha fejlesztése: kétszeres sebesség, 300 kilós erő -4 kredit Juggernaut ruha fejlesztése: 4x gyorsítás (60 km/h) és 600 kilós erő -4 kredit High-Tech fegyver, lézerpisztoly -2 kredit lézerpisztoly fejlesztése: vállra csatolható, vállágyúkétn működik Skillek (lehet, hogy itt nincs, de nekem is megtetszett )
A hozzászólást Andrew Ramirez összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 07, 2013 10:30 pm-kor. | |
| | | Barbelo
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2013. Jun. 18.
| Tárgy: Re: AVP: War crossover Pént. Jún. 21, 2013 9:54 pm | |
| Születési név: Barbelo Egyéb név: Barbelo Faj: Természetfeletti: Bukott angyal/Démon Nem: Férfi Születési hely, idő: Mennyország, csak Isten tudja mikor Kor: Pár ezer éve nem számolja Magasság: 197 cm Súly: 60 kg Hajszín: Szőke Bőrszín: Nagyon világos, majdnem fehér Vércsoport: Ismeretlen Egészségi állapot: Teljesen egészséges Család: A démon hercegek Foglalkozás: Bérgyilkos Oldal: Semleges, de a gonosz felé hajlik
Előtörténet: Hol is kezdjem? Sok ezer éve születtem, amikor Isten megteremtette az angyalokat. Sokáig jólétben éltünk, de akkor jöttek az emberek. Én egyike voltam az akkori arkangyaloknak, Isten legfontosabb angyalainak. De többre vágytam. Lucifer ekkor robbantotta ki a lázadást Isten ellen. Testvéreimmel elsőként álltunk mellé. Összesen 7 arkangyal árulta el Istent (Lucifert és engem is belevéve) és több száz alacsony rangú bajtársunk. A lázadásunk eleve kudarcra volt ítélve és ezt a megmaradt arkangyalok gyorsan világossá is tették számunkra. A lázadás leverése után a bukottak két részre oszlottak. Az egyik rész a földre ment megváltásban reménykedni, a másik pedig követte Lucifert a pokolba egy jobb élet reményében. Ez utóbbiba tatoztam én is. Ám hamar rájöttünk valamire. Isten ereje nélkül mi elgyengültünk, ezért hát más energiaforrást kellett találnunk. A társaimmal a hét fő bűnt választottuk. Enyém lett a harag és az indulatosság. A pokolban eltöltött évek alatt sokat változtunk. Például befeketedtek a szárnyaink és többé nem voltunk képesek tisztító tűzből kardot teremteni. Ennek az az oka, hogy minél több év telt el, annál inkább elárultuk Istent azzal, hogy a bűnökből táplálkoztunk. Sajnos a pokol hercegeként élni sem tetszett nekem, ezért Lucifer felküldött a földre, hogy növeljem a "Pokol forgalmát". Így lettem bérgyilkos. Megbízásból megölök valakit, utána pedig az egyik rokonának elmondom. Az feldühödik és meg akar ölni, én pedig a másvilágra küldöm. Már így élek Krisztus születése óta.
Jellem: Nem túl beszédes és elég szigorú figura. Gyűlöli, ha valaki nem gondolkodik és imádja, ha valakit elönt az őt éltető harag. Ellenfeleivel szemben nem ismer kegyelmet és megbünteti azokat, akik nem úgy tesznek valamit, ahogy ő akarja.
Szakképzettség:-
Képesség: -Repülés: Három pár éjfekete szárnyamnak, üreges csontjaimnak, erősebb szívemnek és kis súlyomnak köszönhetően képes vagyok repülni. -A pokol pengéje: A pokol lángjait kard formába tömörítve létre tudok hozni egy súlytalan kardot, ami a rendes kard által ejtett sebeken kívül égési sérüléseket is okoz. Akit egy ilyennel ölnek meg, az a Pokolra kerül. -Természetfeletti erő és gyorsaság: Isteni eredetemnek hála gyorsabb és erősebb vagyok, mint az átlagos halandók. Mivel már nem Istenből merítem az erőmet, ezért ennek a mértéke változó. Minél több haragot vagy gyűlöletet szívok magamba, annál erősebb és gyorsabb vagyok. Ha már egy hete nem "táplálkoztam", akkor csak annyira vagyok erős és gyors, mint egy ember. Ha ennél több ideje táplálkoztam, akkor gyengébb és lassabb vagyok. -Harag elszívása: Ha egy ember vagy egyéb lény haragot táplál, akkor azt el tudom szívni. Ebből nyerem az erőmet. -Örök fiatalság: Szintén Isteni eredetemnek hála nem öregszek, amíg rendesen táplálkozok. -Halhatatlanság: Mivel sok bűnt követtem el Isten ellen, ezért halálom után Pokolra jutok. De mivel a Pokol urai közé tartozom, ezért bármikor eljöhetek onnan. Halálom után a testem elég és a Pokolban jelenik meg újra, ahonnan kb 2 óra alatt viszajutok a Földre.
Tulajdonok, felszerelés, NJK, vásárolt dolgok, stb.: -Egy ruha, aminek a háta úgy van megcsinálva, hogy kényelmesen átférjenek rajta a szárnyaim. -2 db 9 mm-es hangtompítóval, lézercélzóval és robbanó lövedékekkel. -Egy öv, amin van két hely a pisztolyaimnak és pár kisebb tasak, amikbe egyéb dolgokat lehet rakni.
A hozzászólást Barbelo összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 26, 2013 3:59 pm-kor. | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: AVP: War crossover Szomb. Jún. 22, 2013 8:51 am | |
| Lobo - Elfogadva Vash - Elfogadva Andrew Ramirez - Elfogadva Barbelo - Elfogadva
A kaland július 8-9 környékén fog kezdődni, addig nyugodtan lehet jelentkezni vagy épp módosítani a karaktereket. Aki módosította a karaktert, az kérem PM-ben vagy egyéb módon de értesítsen! | |
| | | Lupin Huligán
Hozzászólások száma : 306 Join date : 2013. Jun. 30. Age : 31 Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis
| Tárgy: Re: AVP: War crossover Kedd Júl. 02, 2013 11:56 am | |
| Születési név: Ismeretlen Egyéb név: Ra's AL Ghul, jelentése: A démon keze, de sokan csak Démon-nak hívják Faj: Emberfeletti Nem: Férfi Születési hely, idő: Valahol Észak Afrika területén. A pontos idő ismeretlen. Kor: Túl van a 600-on Magasság: 191 cm Súly: 94 kg Hajszín: Őszes, halántékánál fehér sávval. Bőrszín: Fehér Vércsoport: A Lázár veremnek köszönhetően nem meghatározható Egészségi állapot: Hallhatatlan, a Lázár verem miatt folyamatosan megújuló teste miatt Család: Sensei (apja, elhunyt), Dusan Al Ghul (fia), Talia Al Ghul (lánya), Nyssa Raatko (lánya), Sora (felesége, elhúnyt), Damian Wayne (Unokája Foglalkozás: Őko terrorista, üzletember, szektavezér. Oldal: Rossz
Előtörténet: 600 éve alatt megtanulta, hogy soha senkiben ne bízzon, még a családban sem. Nomádként testvérei, miután hallhatatlanná lett elárulták. Mikor a Lázár verem hatását meg akarta osztani az emberiséggel az uralkodó hataloméhsége rácsok mögé juttatta. Igaz, kitört és elpusztította az egész várost. Ezután felépítette az árnyak ligáját, hogy a háttérből irányíthasson mindent, és mindenkit. Gigászi hatalmakba tört. Ám gyermekei elárulták, s most mindenki halottnak hiszi. Ám a démont nem ilyen könnyű legyőzni... Évek teltek el, hogy nem mártózott meg a Liga védelmében álló Lázár veremben, s most vénemberként északra utazik, mert érzi, ott várja egy újabb verem, s az azzal járó erő, és hatalom.
Jellem: Rossz, ám legfőbb célja a bűn elpusztítása, és a természet ember közti szimbiózis megteremtése.
Szakképzettség: - Több nemzet kardművészetéből összeálított egyéni stílus - Vezetői hajlam, szónoki tehetség, befolyásolás. - Mesteri kémkedés
Képesség: - Emberfeletti fizikai erő - Emberfeletti Intelligencia - Emberfeletti Kitartás - Illúziúkeltés, gyenge telepátia.
Tulajdonok, felszerelés, NJK, vásárolt dolgok, stb.: - Az átlagosnál hosszab, görbített pengélyú kard.
A kreditek szétosztását a mesélőre bízom. | |
| | | W.B.
Hozzászólások száma : 15 Join date : 2013. Jun. 05. Age : 32
| Tárgy: Re: AVP: War crossover Szomb. Júl. 06, 2013 8:16 pm | |
| Név: Wágner Balázs Becenév: W.B. Rang: Főhadnagy Külső és belső tulajdonságok:195cm magas sötét barna haj, kőrszakáll, zöld szemek. Erős testfelépítésű. Idegeskedő, néha elveszti az önuralmat (képes neki menni a csótányoknak), de ennek ellenkezője is tud lenni, nyugodt, megfontolt. Felszerelés:
- Fekete érc kard
- Tengerészgyalogos személyi felszerelés, (M3 típusú személyi páncél, M10-es páncélsisak ezek saválló anyaggal kezelve, Mozgásérzékelő, TNR LÁMPA)
- „Jegyzetfüzet” ez csak egy kis gép, de minden szükséges információ általában rajta van.
- M41A-E2M Támogató impulzus gépkarabély + 5 tár
- Két darab M4A3 Pisztoly + 6 tár (ARP lőszerrel)
- Gránátok: 3 napalm, 2 spider, 2 EMP, 2 időzített, 2 villanó, 1 mérgezőgránát, 1 füst
Skillek:NJK KarakterNév: Tollas Megjegyzés: Valós nem a JP és más popcorn film féle „hüllő”. Kép a veloci valós méretéről és viszonylagos kinézetéről. – Igen nem hüllő. Valamivel intelligensebb, mint egy kutya. Skillek:Megjegyzés: AvP:War-ról vagyok a főadmin és lenni pici problééémóóóóó. Lenne még tőlünk JK csak valamiért nem jelentkeztek itt még, holott elfogadtam a jelentkezésüket. Majd csak-csak ide találnak… írtam nálunk, hogy ide kéne jönni. Gyors segédlet: http://avpwarfrpg.wikia.com/wiki/AvP:War_FRPG_Wiki | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: AVP: War crossover Szomb. Júl. 06, 2013 8:27 pm | |
| Ra's al Ghul - Elfogadva Wágner Balázs - Elfogadva | |
| | | Dühöngő
Hozzászólások száma : 11 Join date : 2013. Jul. 07.
| Tárgy: Re: AVP: War crossover Vas. Júl. 07, 2013 3:13 pm | |
| AVP WAR Karakter: Név: Natasha Eicca Becenév: Dühöngő Rang: Őrvezető Külső és belső tulajdonságok: 168 cm magas, fehér bőrű, rövid, vörös hajú, kék szemek. Sportos, arányos testalkatú. Egy igazi, tűzről pattant, szókimondó, fejjel a falnak típusú leányzó. Nem hagyja magát, ami a szívén, az a száján. A tiszteletet megadja mindenkinek, de ha vét valaki ellene, az örökre eltemeti magát a szemében. Türelmetlen típus. Szeret tanulni, utazni. Szülei elvesztését egy kissé az idegei megsínylették, ezért néha váratlanul dührohamai vannak. Beceneve is innen ered. Gyógyszereken él. Szereti a társaságot, a szórakozást, bár ez utóbbiban nem sokszor volt része. Imádja a metal és rock zenéket, s ezekben a stílusokban is szokott öltözködni. Imádja Steel és Martens bakancsait viselni. A lánc az oldaláról sosem marad el. Felszerelés:Egy yautja hosszú penge, amit apja közvetlen a halála előtt neki ajándékozott. A csuklójára egy bőrszíj van tekerve, a bőrszíjon pedig egy toll medál csüng. Egy muzeális értékű, nagyon régi, mp3 lejátszó, tele zenékkel. Egy apró adathordozó computer, amelyen emlékek, információk, fejlesztések, és egy yautja „szótár” is található. - 2 db M6S8 Túlélő (5-5 tár) - M56A2 Smart Gun (5 tár) - Nehéz M5 típusú személyi páncél, az M56-hoz kialakítva - M20C páncélsisak - Egy titokzatos körülmények között hozzá jutott xenomorphot ábrázoló medál. Skillek: NJK Karakter Név: Vodka Megjegyzés: Egy németjuhász, energikus, hűséges, türelmes társ a lány mellett. Tanulékony, harcra edződött. Egy fekete, koponyafejes kendő van tekerve a nyakörve fölé. Képes a lányt könnyedén kirántani a dührohamokból. Skillek: | |
| | | Svarog
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2012. Nov. 08.
| Tárgy: Re: AVP: War crossover Vas. Júl. 07, 2013 10:04 pm | |
| Születési név:Boris Dragunov Egyéb név:Svarog Faj: Emberfeletti-sárkány Nem: Férfi Születési hely, idő: 1980. október 10. Kijev Kor: 32 Magasság: 190 centiméter Súly:80 kilogramm Hajszín: kopasz Bőrszín: zöld Vércsoport: AB- Egészségi állapot: Egészséges, kicsit kleptomán. Család: Lombikban született, szó szerint... Foglalkozás: Ékszertolvaj Oldal:Semleges Szövetségesek: - Ellenfelek: -
Jellem: Svarog zord külseje érző szívet takar. Nagyon, nagyon mélyen. Inkább egy piperkőc úritolvajnak mondhatnánk, mint pszichopata bűnözőnek. Igazából nem sok vizet zavarna, ha nem lenne a kleptománia, a késztetés, hogy másokat meglopjon. Svarog azonban soha nem ölne élvezetből embert, nem akarja, hogy szörnyetegnek lássék. Ha teheti segít a Gothami metróállomásokon élő hajléktalanoknak.
Törzshely: Sárkánybarlang Gotham belvárosa alatt
Szakképzettség: - Széftörés - Értékbecslés - Történelemismeret - Művészetismeret - Öt nyelven beszél (angol, francia, orosz, mandarin, óegyiptomi) - Archeológiai ismeretek
Képesség:
Pirokinézis: Képes a teste hőjéből tűzgolyót vagy lángsugarat formázni, de ha kell a gondolataival is felgyújt tárgyakat. Ezt éppúgy használja önvédelemre, mint hogy meggyújtsa a dohányt a pipájába. Három méter a hatótávja a képességének.
Repülés: Képes 40 méteres magasságba felemelkedni 2 m/s. Képes egyszerűbb manőverekre, még nincs kifejlesztve annyira a képessége.
20 kredit
- 5 kredit: félelemgáz ( füstgránát, gázspray) - 2 kredit: Új képesség vétele (fogófarok. A farkában lévő izmok fejlődtek, képes irányítani így. Még csak a csapkodásra képes). - 2 kredit: Hüllők irányítása (automatikusan tud más hüllőkkel kommunikálni "sziszegő" nyelven. kisebb hüllőket sokkal gyorsabban rá tud venni arra hogy parancsait teljesítsék első szinten). - 2 kredit: Pókút (a tenyere és a lábfeje tapadós, ezzel fennmarad a falakon és a plafonokon... Max tíz percig). - 2 kredit: Kaméleon (képes megváltoztatni a színét, ezzel korlátozottan a környezetébe olvadni. Ez csak a sötét helyeken észrevétlen) - 2 kredit: Kaméleonyelv ( a nyelvét fél méteresre kitudja nyújtani, és gyorsan előpattintani, ezzel megütni az áldozatát) - 2 kredit: Izommemoráció (Képes leutánozni bármilyen mozdulatot, egyszerre csak egyet, egy nap) - 2 kredit: Savtermelés ( Svarog képes gyomorsavat köpni a célpontra, ami enyhén mar, és ezzel megzavarja)
A hozzászólást Svarog összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 08, 2013 3:33 pm-kor. | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: AVP: War crossover Hétf. Júl. 08, 2013 1:21 pm | |
| | |
| | | Steg-'in
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2013. Jul. 08.
| Tárgy: Re: AVP: War crossover Hétf. Júl. 08, 2013 9:13 pm | |
| Név: Steg-'in Becenév: - Rang: Beavatott Külső és belső tulajdonságok:
Külső jellemzők: 238cm magas, izmos testalkatú Yaut'ja, mivel főként közelharcra van kiképezve. Különleges ismertető jele egy vágás az arca bal oldalán (a homlokától a szemén keresztül az álláig, ferde vonalban).Haja jellegzetes Yaut'ja stílusban van elkészítve. Ezen kívül a jobb felkarján húzódik egy karmolás, amit még beavatáson szerzett.
Belső jellemzők: Becsületes, utálja: ha valaki fegyvertelen, terhes, vagy gyenge lényt bánt. Ezzel ellenben tiszteletlen, hirtelen haragú, ha bedühödik, akkor tör, zúz, és haragja csak akkor múlik el, ha a felelőst megöli, vagy az eléggé érdekes dolgot mond neki (a kíváncsiság elnyomja a dühöt) és ha el van keseredve, akkor nagy hülyeségeket tud csinálni. Sokan nem kedvelik hirtelen haragja miatt, ezért elég magányos. Érdeklődik a tudomány, a fegyverek (+ felépítésük) és a komputerek iránt. Különös hobbija, hogy szemétből fegyvereket csinál (lásd gyerekkor). Szeret vele egyenlő ellenfelekkel megmérkőzni, meditálni, gyakorolni. A fogság miatt gyűlöli az embereket és ha meglát egyet nem nagyon tudja visszafogni magát, megtámadja.
Felszerelés: Csuklópengék mindkét kézen, 2db sima váll löveg, lándzsa, 2db shuriken, rituális kés, 3 fiolányi lebontó anyag, ostor, pajzs, Awu'sha, maszk, medi készlet, alap felszerelések
Skillek:
Karfegyverek (közelharci) I, Lándzsa I, Dobó fegyverek I, Váll-löveg II, Ostor, Lebontó anyag, Pajzs használat, Terhelés, Meditáció, Látás I
Összes sp: 300sp Elköltött sp: 270 sp Maradt: 30 sp
NJK Karakter
Név: Megjegyzés:
Skillek: | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: AVP: War crossover Hétf. Júl. 08, 2013 10:16 pm | |
| Svarog - Elfogadva Steg-'in - Elfogadva | |
| | | Madárijesztő Admin
| Tárgy: Re: AVP: War crossover Hétf. Júl. 08, 2013 10:44 pm | |
| Ezennel a jelentkezést LEZÁROM. Utólag nem lehet már jelentkezni! Mindenki Metropolisban kezd. Kalandra fel! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: AVP: War crossover | |
| |
| | | | AVP: War crossover | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |