| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| Karácsonyi "Találd ki" játék | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Karácsonyi "Találd ki" játék Szomb. Dec. 14, 2013 12:42 pm | |
| Nos, mint a hírekben mondottam volt, egy játékkal jövünk karácsony alkalmából. A szabályok egyszerűek, kaptok 10 darab sziluettet, és ki kell találni, hogy kicsoda ő, illetve, hogy ha esetleg nem személy, akkor kinek a mije. Remélem érthető volt, a válaszokat pedig NEKEM küldjétek el PRIVÁT ÜZENETBEN. Aki ide hozzászólásban válaszol, sajnos ki kell tegyem a játékból. Értelemszerűen az nyer, aki a legtöbb sziluettet eltalálja. Hogy könnyebb legyen nekem is és nektek is, mindegyik sziluett kapni fog egy számot 1-10-ig. A PM-ben írjátok le nekem a számot, és mellé, hogy szerintetek kicsoda, micsoda. Sok sikert! Nyeremények: Egyelőre maradjon meglepetés, az első három helyezett egy ajándék csomagot kap, amiben sok hasznos és értékes dolog lesz. Határidő: 2013. December 23. És akkor a képek:1.2.3.4.5.6.7.8.9.10. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karácsonyi "Találd ki" játék Szomb. Dec. 14, 2013 1:36 pm | |
| Oké volt itt egy fatális félre értés, azt leszögezném, hogy mind a 10 kép teljes mértékben a DC világából való. Így tessék gondolkodni |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karácsonyi "Találd ki" játék Hétf. Dec. 23, 2013 5:16 pm | |
| Na, akkor elértünk ide is, a játék itt véget ért, és lezárult. A mostantól beérkező PM-eket sajnos már nem tudom figyelembe venni, és még sajnálatosabb, hogy nagyon kevés üzenet érkezett. Na nem baj, alább láthatjátok a teljes listát. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karácsonyi "Találd ki" játék Hétf. Dec. 23, 2013 5:57 pm | |
| És akkor lássuk a 10 képet sorban, mik is lettek volna: Remélem innen már mindenki tudja mennyit is talált ki pontosan, de lássuk az eredményeket a biztonság kedvéért: Penny Danvolt - 1 találat volt (3.) Andrew Ramirez - 7 találat volt (1; 2; 3; 4; 6; 7; 8.) Justin Williams - 6 találat volt (1; 2; 3; 4; 6; 7.) Lupin - 6 találat volt (1; 3; 4; 6; 7; 8.) 1. helyezett: Andrew Ramirez2. helyezett holtversenyben: Justin Williams és Lupin3. helyezett: Penny DanvoltGratulálok a nyerteseknek. A három helyezett most kivételesen nem krediteket nyernek. A fórumon meglévő listából választhatnak maguknak valamiféle tárgyat, vagy felszerlést, a kiosztás pedig a következő: Ramirez 1. helyen végzett, így ő 3db tárgyat választhatJustin és Lupin 2. helyezettek lettek, ők 2-2 tárgyat választhatnak fejenkéntÉs végül, de nem utolsó sorban Penny, aki 3. helyen végzett 1 db tárgy választására jogosultEzen kívül mindenki egy-egy szamélyre szóló tárgyat kap ajándékba, ami remekül illik a karakterhez és a személyiségéhez. Ezt mindenkinek PM-ben fogom elküldeni, mert így is bő lére eresztettem ezt a postot. További Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet mindenkinek! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Karácsonyi "Találd ki" játék Hétf. Dec. 23, 2013 5:58 pm | |
| A választott tárgyakat nekem PM-ben küldjétek el, hogy tudjam ki és mit választott, elkerülendő a kiskapukat. Köszönöm! |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Karácsonyi "Találd ki" játék | |
| |
| | | | Karácsonyi "Találd ki" játék | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |