| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| A DC élő világa | |
| |
Játék | Kapucnis | | 25% | [ 1 ] | Lupin | | 50% | [ 2 ] | Kevin Chase | | 25% | [ 1 ] |
| Összes szavazat : 4 | | Poll closed |
| Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: A DC élő világa Hétf. Feb. 03, 2014 2:26 pm | |
| Megnyitok egy versenyt, melynek nagyon könnyűek lesznek a szabályai. A lényeg, hogy saját, vagy kedvenc, kedves, szívetekhez közel álló DC karakter kell behelyezni a szerintetek hozzá illő környezetbe. A lényeg, hogy a karakternek rajzfilmből vagy képregényből kell lennie, a környezet pedig mindenképpen egy igazi fotó kell legyen. Mindenki három (3) darab képpel nevezhet a versenyre. Mondok egy példát, ezt lehetőleg már NE használjátok: Keresel Terra-ról egy képet: És ezt a képet kivágod, majd beilleszted a Grand Canyon egy képéhez. A képeket ebbe a topic-ba illesszétek be egy postba, a játék vége 2014. II. 20.A nyeremények pedig kreditben mérhetők: 1. hely: 5kr 2. hely: 4kr 3. hely: 3kr
A hozzászólást Madárijesztő összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 20, 2014 9:29 am-kor. |
| | | Kapucnis Civil
Hozzászólások száma : 55 Join date : 2013. Oct. 13. Age : 35
| Tárgy: Re: A DC élő világa Hétf. Feb. 03, 2014 8:21 pm | |
| Nos, ha kedvenc, akkor kedvenc... Kékbogár 4ever! Városi háttérkép és ugye két vagy három különböző Jaime bogár. Photoshoppal igyekeztem érdekessé tenni a képek hangulatát 3 óra alatt (vacakolás, keresés, elvesztés, dühroham, illesztgetés, megfelelő pózok, majd még egy kis idegeskedés...) több-kevés sikerrel. Megsúgom, hogy az áttetsző szárnyra vagyok a legbüszkébb, pedig csak kivágtam külön a szárnyakat és elhalványítottam ^^ Remélem elnyeri tetszését mindenkinek a dc-s kedvencemről alkotott művem. | |
| | | Lupin Huligán
Hozzászólások száma : 306 Join date : 2013. Jun. 30. Age : 31 Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis
| Tárgy: Re: A DC élő világa Pént. Feb. 07, 2014 10:21 pm | |
| Én a DC-ben szinte az összes karaktert kedvencnek tekintek, így nehéz volt választani párat. Végül 3+1 képet raktam össze. (de eléggé rákaptam, szóval lehet csinálok többet is) Az első kép kicsit meglepő lehet, ugyanis ez alapján úgy tűnik, az Apokalipsziak csatlakoztak az Euhoz. Hogy mik vannak... Második képen a csinos kis Halál kisasszonyt láthatjuk, természetes környezetében. Dr Sors összehaverkodott a pápával, itt a Szent Péter Bazilikabeli látogatását pillanthatjátok meg. Valamiért a hívők száma megemelkedett utána. A + 1 pedig Kara, amint épp napfényfürdőt vesz valahol odafent. | |
| | | Kevin Chase Alvilági alak
Hozzászólások száma : 296 Join date : 2011. Dec. 04.
| Tárgy: Re: A DC élő világa Szer. Feb. 19, 2014 3:34 pm | |
| Nem fűznék hozzá különösebben semmit, a képek magukért beszélnek: | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A DC élő világa Csüt. Feb. 20, 2014 9:27 am | |
| Nos, ahogy ki lett írva, a játék véget ért!
Három induló van, így a kérdés már csak a felosztás, amit ti játékosok döntötök el a fenti szavazás segítségével. A szavazásra öt (5) napot kaptok, DE akik a játékban részt vettek, kérem ebből maradjanak ki, még multival is. Egymásra se, magukra meg végképp ne szavazzanak. Köszönöm. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: A DC élő világa Kedd Feb. 25, 2014 8:05 pm | |
| Szavazás vége, az 5 nap letelt. A végeredmény látszik, így az első helyen Lupin végzet, aki 5kr-t tudhat magáénak, 2. helyen pedig holt versenyben Kapucnis és Kevin Chase, akik 4-4kr boldog tulajdonosai. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A DC élő világa | |
| |
| | | | A DC élő világa | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |