| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| Penny és Lupin: Labirintus | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Penny Danvolt Civil
Hozzászólások száma : 313 Join date : 2012. Aug. 09. Age : 22
| Tárgy: Penny és Lupin: Labirintus Hétf. Dec. 09, 2013 10:36 pm | |
| Helyszín: Külvárosi elhagyott raktárépület Idő: Este 9 --- Penny a Robinson park környékén sétált. Jelenleg egyedül volt a környéken és szuperhős jelmezében volt, vagyis Energia lányként rótta az utcákat. A park szélén megállt egy kicsit, majd körbenézett. Senki nem volt a közelben, így levette a sisakját és leült egy padra. | |
| | | Lupin Huligán
Hozzászólások száma : 306 Join date : 2013. Jun. 30. Age : 31 Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Hétf. Dec. 09, 2013 10:51 pm | |
| Oly csodálatos az ékszakai szellő, a vég illatát hordozza, a vég illatát viszi előre egyenest felém. Ott ül a padon az a kicsi lány, láthatóan metahumán, s eljöve az idő a játékra... Ingujjam rejti álmoknak porát, mely szendergésre készteti akárki leányát, szép bárányaim látod ahogy elnyom az álom. Nem veszel észre ahogy közelebb osonok, s lerakott sisakodba álomport hajítok, te gyanútlan felveszed s meg is van a baj, szép álmokat, kicsi szuperhős csaj.
S én felkapom a szendergőt s sötét birodalmamba viszem, vicces játékot állítottam fel... Furcsa ez a labirintus, építője mondta ezt, mielőtt barátian be nem falaztam őt is. És most itt vagyunk én és a lány, labirintusban középre rejtettem, majd maszkomtól megválok, Lupinként vagyok itt, s engem is "elfogtak" s segítek a lánynak "megtalálni a kivezető utat.
Sötét a labirintus, fény nincsen benne ám semmi felszerelését nem vettem el a lánytól. Lupinként ismer meg, s szövetségesre lel bennem a bajban, vajon mit hoz a jövő, s hogy jutsz ki innen, miközben ellenség mászik melléd barátként?
Játékra felkészülni kicsi lány, de vigyázz, ki tudja mi lapul a sötétségben... (rajtam kívül Kjáháháhááá) | |
| | | Penny Danvolt Civil
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Hétf. Dec. 09, 2013 10:58 pm | |
| Penny magához tér és felül. - Mi történt?... Körbenéz és éjszakai sötétség van mindenhol, mert a raktárba nem igazán szűrődik be kintről a fény, csak napközben. Penny a sisakja után kezd kutatni, de hamar rájön, hogy a fején van. A kardját is ellenőrzi és azzal is minden rendben. Visszarakja a kikapcsolt kardot az övtáskába. - Ki tehette vissza? Penny bekapcsolta a sötétben látó funkciót. - Mi ez a hely? Valami nagy doboz? | |
| | | Lupin Huligán
Hozzászólások száma : 306 Join date : 2013. Jun. 30. Age : 31 Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Hétf. Dec. 09, 2013 11:08 pm | |
| A lány végre magához tért, kezdődjék a játék. Remegni kezdek, vacogok, majd lassan lépek előr az árnyak közül, fekete hajam csimbókokban ló, testem milliónyi seb takarja, amit csak alány lát rám. Fehéz öltönyöm szakadt, s remegő kezekkel egy fehér cilindert markolászom. Ahogy a lányra nézek, ő láthatja véreres , kisírt szemeimet. - Hát felébredtél kicsi lány? - hangon érdes, elfúló, ám mégis kedves meleg, szemeim is barátságosak, jó szándékot tükröznek. - Oh elnézést, a nevem Lupin, a Memento cukor és játékgyár igazgatója. Már egy hete elraboltak s fogva tartanak itt. habár nem is tudom hol az az itt, de ketten talán rájöhetünk. Oh, végre vége a magányosságnak! - elégedett voltam alakításommal, egy másik életben színésznek megyek... - És benned kit tisztelhetek, kicsi lány? Ekkor hirtelen éles hangokat idézek, félelmetes őrjítő zajokat, noha a lány nem tudja én voltam, s összerezzenek, mintha félnék, s mint aki oly sok borzalmat látott már itt, s várom mit tesz. | |
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Hétf. Dec. 09, 2013 11:14 pm | |
| Penny hangokat hall maga mögül és megfordul. Egy férfit lát, rossz állapotban, majd végig is hallgatja őt. - Én Penny... - Penny félbehagyja a mondatot és mondatot vált. - Energia lány vagyok. A hangokra Penny körbenéz, hátra rájön, hogy mi okozza. - Ki csinálja ezeket a zajokat? | |
| | | Lupin Huligán
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Hétf. Dec. 09, 2013 11:23 pm | |
| - Oh kicsi energialány, bárcsak tudnám, megkönnyítené az életem. Amióta csak ittvagoyk a zajok kísértenek, és ami a zajokon túl van még kiábrándítóbb. Ez a hely egy labirintus, egy förtelems halálcsapda mely élve fal fel minket. Oly dolgokat láttam a falain belül, ami elképzelhetetlen volt korábban. Ráadásul, már mozogni se nagyon tudok... Ekkor feltűrőm a nadrágom egyik szárát, s meglátni a véres, elfertőződött csonkot. - Sajnos egyedül nem tudok menni, erőmhöz pedig, hatalmamhoz túl fáradt vagyok, a zajok s a sötéttől való félelem nem enged aludni. Pedig az alvás a forrása a hatalmamnak... De ki tudja, te talán képes leszel arra, amin én elbuktam... Hosszú ez a folyosó, veszélyes, tele csapdákkal, elágazásokkal, s oly rémekkel mely az elmédből jönnek, az álmaidból, a halottaid, azok kik elvesztettél minden félelmed előtted áll. S ezzel együtt a szabadságod útjában... | |
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Hétf. Dec. 09, 2013 11:28 pm | |
| Penny ránéz a labirintus falaira. - Vajon mit tenne Batman ilyen helyzetben?... Ahogy Penny meglátja a férfi lábát, rosszullesz és nekidől a falnak. | |
| | | Lupin Huligán
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Hétf. Dec. 09, 2013 11:37 pm | |
| Lupin szemeit forgatja az elgyengült lány látványától, majd megszólal: - Hát, szerintem a bőregér elsősorban nem lenne rosszul egy kis vér látványától. Na de, ha egyszer kijutunk megtanítalak egy két trükkre, amire a hősöcskéknek szüksége van. Hirtelen jött az ötlet, miszerint kitanítom a lányt hogy legyen jobb szuperhős, miközben háttérből irányítom aszerint, hogy nekem jó legyen, egy próbát mindenképp megér. Odakúszom a lányhoz, s ráteszem a hátára akezem biztatóan, majd a sötétség felé mutatok. - Ki kell jutnunk, legalább neked, kicsi lány. | |
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Hétf. Dec. 09, 2013 11:41 pm | |
| - Ne... csúfolja... Miután összeszedte magát, Penny felállt. - Talán, ha ledöntöm a falakat, hamar kijutunk. Penny a szemben levő fal felé irányította a kezét, hogy egy lökéssel ledöntse az ereje segítségével. | |
| | | Lupin Huligán
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Hétf. Dec. 09, 2013 11:46 pm | |
| -Oh, nem csúfolom őt, csak cukkolom, hőstársak között ez így szokás, s vigyázz kicsi lány, ez a hely elszipolyozza az erőt, az erőt azoktól kik idebent vannak, hogy utána felhasználja... A lány támadása hatásos volt, s egy hatalmas rés tátongott a falon, ám hirtelen furcsa gyapjúréteg jelent meg a helyén s egy bárányfej mely vadul harapott a lány irányába. - Mondtam én, ez az én erőm volt, mielőtt el nem lopta ez a hely, vigyázz... | |
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Hétf. Dec. 09, 2013 11:50 pm | |
| Penny meglepődik a bárányfejen és kitér előle. - Harapdáló bárányok a maga ereje? | |
| | | Lupin Huligán
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Hétf. Dec. 09, 2013 11:55 pm | |
| - Oh annál összetettebb, az álmok ereje, a bárány az álmok kezdetének szimbóluma, s erőm fizikai megtestesülésének egyik formája... Mindenesetre kicsi lány, nem tudod ilyen könnyen leontani a falakat, csak erősíted így. Ekkor hirtelen előveszek a zsebemből egy félig megrajzolt térképet, rajta sok helyet x-el jelölve. - Ezt a térképet kóválygásom alatt rajzoltam, segít eljutni egy valameddig, ám onnantól neked kell boldogulnod. Az x-ek az általam felfedezett csapdákat jelölik, legtöbb elvileg már hatástalan, de ki tudja... Viszont itt az idő hogy elindulj, menny előre kicsi lány, s élj | |
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Kedd Dec. 10, 2013 4:20 pm | |
| Penny átvette a térképet és ránézett. - Nem hagyom itt magát. Penny az erejével a dereka körül megemelte a férfit és elindult, miközben a férfi 2 cmre lebegett a padló felett és lebegett Penny után, mivel Penny húzta őt. - Ne ijedjen meg. Le fogom tenni, ha elérünk egy kórházat. Ott majd rendbe hozzák a lábát. - Penny kicsit eltöprengett. - Talán felülről nem vár semmi csapda... | |
| | | Lupin Huligán
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Kedd Dec. 10, 2013 4:50 pm | |
| Nehezen tartottam vissza aljas vigyoromat a lány kedvessége láttán, noha hős álcám részeként ellenkeznem kellett volna, beletörődve csak ennyit mondtam: -Innen ismerszik meg az igazi hős.. Élvezettel lebegtem a talaj fölött, miközben figyeltem a kisleányt, ki a térkép alapján próbált előrehaladni, mikor is furcsa lények, két báránypáncélos katona lépett elő kardokkal, pajzsok nélkül s gonosz tekintettel méregették a lányt. Majd elkezdtek vadul rohanni felé. | |
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Kedd Dec. 10, 2013 6:15 pm | |
| Penny lerakta kicsit távolabb a férfit ülő helyzetbe, majd mindkét katonára fejenként egy energia gömböt lőtt ki. | |
| | | Lupin Huligán
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Kedd Dec. 10, 2013 6:40 pm | |
| Vidáman szemléltem ahogy a lány teremtményeimmel bíbelődik, s miket, pont ahogy terveztem, könnyedén legyőz. Ezután, csak hogy viccesebb legyen a dolog megremegtettem a plafont ami ekkor hangos zörrenéssel kezdett omladozni, fölöttem, és a lány fölött egyaránt... | |
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Kedd Dec. 10, 2013 6:48 pm | |
| Penny miután hallotta a zörejt, felnéz és elkezdte eldobálni a törmelékeket az erejével. Úgy tűnt, hogy vége is, de nem vette észre, hogy egy törmelék pont felé zuhan, ami nem elég nagy ahhoz, hogy ártson Pennynek. | |
| | | Lupin Huligán
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Kedd Dec. 10, 2013 7:00 pm | |
| A kis törmelékek láncreakciót indítottak be, s immáron az egész plafon süllyed lefelé, s esély sincs, hogy bármi módon kivédjék, vagy hárítsák a hatalmas halmot. Egyetlen lehetőség a menekülés. | |
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Kedd Dec. 10, 2013 10:05 pm | |
| Penny ugyanúgy fogja meg a férfit mint az előbb, majd találomra megy előre, miközben ügyel rá, hogy ne essen rájuk egy törmelék sem. Ez viszont leköti Penny figyelmét, így a férfi bármit tehet. | |
| | | Lupin Huligán
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Szer. Dec. 11, 2013 5:55 pm | |
| A plafon hangos robbajjal csapódik a földbe, éppen hogy ki tudunk menekülni alóla, s amikor hátrafordulunk láthatjuk, hogy a plafon nem más volt, mint egy lépcső, ami így felfele utat kínál a magasabb szintekre. - Tehát a föld alatt lehettünk eddig... Bevallom, amióta itt vagyok nem láttam felfele vezető utat, ki tudja mi vár ránk odafenn... | |
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Szer. Dec. 11, 2013 6:23 pm | |
| Penny leteszi a férfit ülőhelyzetbe megint. - Előbb kipróbálom, hogy biztonságos e. Kérem szóljon utánam, ha baj történne önnel. Penny el is indul felfelé a lépcsőn, kipróbálva minden lépcsőfokot. 10 fok után megáll és a férfi felé fordul. | |
| | | Lupin Huligán
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Szer. Dec. 11, 2013 6:33 pm | |
| Ahogy Penny Lupin felé fordul a lépcső megemelkedik, s visszaáll eredeti helyzetébe. A lány immáron egyedül van a második szinten, míg Lupin az alsó szint foglya maradt. Se semmilyen erő, nem változtathatja ezt meg, de még beszélgetni se lehet a tömör kőtömbökön keresztül. | |
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Szer. Dec. 11, 2013 6:41 pm | |
| Penny először az erejével próbál nyílást csinálni, de miután az nem megy, előveszi a kardját és bekapcsolja. A pengével már vágja is a követ. | |
| | | Lupin Huligán
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Szer. Dec. 11, 2013 6:45 pm | |
| Ahogy belevágsz a kőbe, fájdalom ittas visítást hallasz, s mikor lenézel, látod hogy a kőből ahol felsértetted vér folyik fel, majd ahogy újra megnézed, látod hogy a talaj egymásba kötözött emberekből áll, s mind él, átjuthatsz a holdfejűhöz, de ahhoz gyilkolnod kell... | |
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus Szer. Dec. 11, 2013 6:55 pm | |
| Penny megijed a vértől és rémülten, felkavarodott gyomorral esik el, a hátára. Próbálja összeszedni magát, de nem akar összejönni. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Penny és Lupin: Labirintus | |
| |
| | | | Penny és Lupin: Labirintus | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |