Öröm és bódottág járja át a szívemet, hogy még hónap vége sincs és máris írhatok egy újabb adag hírt nektek nagy tiszteletben álló játékosok. Szerintem már mindenki tudja, de azért szépen leírom ide. A
Divide et impera második fejezete végre befejeződött. A Gotham City alvilágát vezető bűnszervezetek mindent megtettek, hogy a legnagyobb erővel tudjanak a másikra lecsapni. Csatlósaik már tűnök ülnek, hogy vért láthassanak. Az utolsó csepp a pohárba pedig Pingvin felbukkanása volt.
A kis üzletember közbelépésével pedig vége lett a
Fegyverkezésnek. A rendőrség pedig csak tehetetlenül nézi, hogy elérje a háború a csúcspontját. Már senki és semmi nincs biztonságban a városban. Az utcákon folyik a vér, és mindennaposak a leszámolások. A rendőrség kijárási tilalmat rendelt el sötétedés utánra, de még így sem csökkentek az ártatlan áldozatok száma.
Szóval a második fejezet lezárult, de a harmadik még csak most kezdődik.
Az Érinthetetlen címet viseli, és több vérontás, kínkeserv, na meg bonyodalom lesz benne, mint bárki várná. Szóval, aki valami nagy dolgot akar véghezvinni az jelentkezzen rá. December 1.-éig még megteheti.
Ennyit a fő kalandról. Most akkor jöjjön egy kis emlékeztető. A
Vaslégió kaland, lezárult, és ennek a következményi meg is lettek. De erről, majd lentebb. Az alternatív kalandjaink közül a
Smaragd Harcosok jól haladnak, sajnálhatják azok akik nem jelentkeztek rá. Ha pedig még írásra fájna ujjatok akkor van lehetőségetek jelentkezni a
Nagy Vad kalandra. Még egy játékost várunk hogy elindulhasson a vadászat a célszemélyre. Városokon, űrön keresztül tartó hajsza, mely szintén tartogat meglepetéseket számotokra. Végül de nem utolsó sorban, az oldal egyedisége
A Város Urai. Na jó legalábbis annak szántam. Sajnos miattam is részben, hányattatott sorsú kisgyerekként kezdte az életét, aki most csak arra vár hogy minimum két játékos akarjon vele játszani. Bárki aki szeretné elfoglalni a várost, és verőemberek seregeit a halálba küldeni egy hirtelen jött ötlet kapcsán az azonnal jelentkezzen. Nem fog csalódni.
Na a kalandok firtatását letudtam legalább két hétre. Most jöjjenek a nagy változások. Csapatmunkának köszönhetően
Fekete Maszk áldásos kalandjának vége, Mammon és jómagam kemény munkájának köszönhetően bevezetésre került a
Robot faj, és a
Kiborg kaszt. Így már bővült a választék, és bárki átalakíthatja azzá a karakterét, ha nem szereti az egyszerű élő szövetet. Annyit még pluszban hozzáteszek, hogy mostantól kezdve bármilyen fajú játékos tartozhat bármilyen kasztba, igaz ennek meg kell fizetni az árát busásan.
Akkor a korszak fejezetének vége miatt, megváltozott az oldal alapja. Eltávozott rongybabának köszönhetitek az új
kreditrendszer alapjait, na jó azért én is csinosítottam rajta egy-két dolgot. Itt találhatjátok meg a kredit átadást, és az új rangokat is, amit csak miattatok alakítottam át. Változott még a
Képességek téma is. Mindenki jól tanulmányozza át, mik is az újdonságok, ezzel még lesz egy kis teendője a társaságnak. Az új kreditrendszernek köszönhetően megváltozott a
Foglalkozások előnyei, úgyhogy nézzétek ezt is jól meg! Na jó ez nem parancs csak javaslat, de megéri.
Végül pedig a
Csapat alapítás az Alfa Szövetség legnagyobb bánatára, ha jól sejtem. Most már realizálódott a dolog, a sok aránytalan megerősödésnek elejét vettem.
Legeslegvégül, (csak hogy ne ismételjem szavaimat) új rangokat kapott mindenki, amit a saját profiljukban megnézhetnek, na meg az
Összesítésben. Így most már mindenki ugyanannyi hírnévért küzdhet. Ja igen a staffság nem fogja elárulni, mi kell hozzá, hogy szintet lépjetek. Úgyis tudja mindenki, de azért sem mondjuk el. Na egy szó mint száz, megújultunk.
Na akkor jöjjenek az örömhírek, így a végére. Csak hogy valami új tradíciót vezessek be, és ne mindig szomorúan fejezzétek be az olvasást. Először is a megváltozott képességrendszernek köszönhetően a természetfeletti karakterekhez szólok. Azokhoz, akik most játszanak. A faj egyedisége mostantól, hogy bármennyi képességgel kezdhetnek, igaz akkor maguk alatt vágják a fát, ha fejlődni is akarnak bennük. Szóval minden természetfeletti karakterrel játszó játékosnak vagy egy egész hete, hogy olyan és annyi lappangó/szunnyadó képességet írjon fel az adatlapjára, amennyi csak jólesik. Amit következő fejlődés alkalmával már használhat is. Van egészen jövő
vasárnap 27.-e 23:59-ig idejük. Ha utána bármilyen változást észreveszek az adatlapokon gyilkolni fogok. Úgyhogy jól vigyázzatok.
A másik szívmelengető dolog, pedig egy kis kreditszerzési lehetőség. Az új rangok mellé, szeretnék berakni képeket. Szóval elő a paint/photoshop/gimp/ vagy mit tom én mit szoktatok ilyen dolgokra használni. Csak teljes készletet fogadok el, csak pár képpel senki ne zaklasson. Annyi feltétel van, hogy illeszkedjen az oldal képi világához, és 150x50-es legyen. Jó alkotást mindenkinek. Éljen a tél.