DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
2011. November I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
2011. November I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
2011. November I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
2011. November I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
2011. November I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
2011. November I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
2011. November I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
2011. November I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
2011. November I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
2011. November I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

2011. November

Go down 
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487

2011. November Empty
TémanyitásTárgy: 2011. November   2011. November I_icon_minitimeKedd Nov. 01, 2011 2:23 pm

Újabb hónap, újabb hírözön. Legalábbis a mi kis fórumunkhoz mérten, mérhetetlen sok dolog történt a hónapban. Szerintem már mindenki tudja, de azért köszönettel tartozunk mi Staff tagok Mammon-nak kedves játékosunknak, ki megörvendeztetett minket saját magunkkal. Csak, hogy mindenki tudja miről is van szó. A Staff tagok képei kikerültek bal oldalra, remélem ti is szeretitek annyira nézegetni, mint ahogy mi magunkat.

A másik fontos dolog, hogy a Smaragd Harcosok alternatív kaland elindult. Így aki még akart volna Zöld Lámpások gyűrűjébe bújni, az sajnos lekésett róla. De nincs ok a csüggedésre, új alternatív kaland indul a kicsit brutálisabb vérgőzösebb, ne adj isten gonoszabb karakterek szerelmeseinek. A Nagy Vad az űr egyik eldugott szegletébe kalauzol el titeket. A fejvadászok nehéz sorát kell a nyakatokba venni, és el kell kapnotok egy fejpénzzel rendelkező tagot. A feladat nem tűnik nehéznek, de tessék csak egymás tyúkszemére lépni, és máris elszabadul a pokol. Szóval ha gondolkoztál már rajta, milyen jó is lehetett Boba Fett bőrébe bújni, akkor jelentkezz azonnal.

Végül de nem utolsó sorban. Eljön nemsokára az év vége. Mivel jönnek az ünnepek, mi is ajándékozós hangulatba kerültünk. Csak hogy ne tűnjünk túlságosan érzelgősnek, ezért megversenyeztetünk érte titeket. Ebből már kitalálhattátok, hogy újra megnyitotta kapuit az oldal verseny szekciója. Most nem kevesebb, mint hatféle pályázati lehetőség adatott nektek. Úgyhogy ceruzára, billentyűzetre, photoshopra fel a Versenyek lezárásáig már csak két hónapotok van.
Vissza az elejére Go down
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487

2011. November Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2011. November   2011. November I_icon_minitimeSzomb. Nov. 19, 2011 4:29 pm

Öröm és bódottág járja át a szívemet, hogy még hónap vége sincs és máris írhatok egy újabb adag hírt nektek nagy tiszteletben álló játékosok. Szerintem már mindenki tudja, de azért szépen leírom ide. A Divide et impera második fejezete végre befejeződött. A Gotham City alvilágát vezető bűnszervezetek mindent megtettek, hogy a legnagyobb erővel tudjanak a másikra lecsapni. Csatlósaik már tűnök ülnek, hogy vért láthassanak. Az utolsó csepp a pohárba pedig Pingvin felbukkanása volt.
2011. November 105uqop
A kis üzletember közbelépésével pedig vége lett a Fegyverkezésnek. A rendőrség pedig csak tehetetlenül nézi, hogy elérje a háború a csúcspontját. Már senki és semmi nincs biztonságban a városban. Az utcákon folyik a vér, és mindennaposak a leszámolások. A rendőrség kijárási tilalmat rendelt el sötétedés utánra, de még így sem csökkentek az ártatlan áldozatok száma.
Szóval a második fejezet lezárult, de a harmadik még csak most kezdődik. Az Érinthetetlen címet viseli, és több vérontás, kínkeserv, na meg bonyodalom lesz benne, mint bárki várná. Szóval, aki valami nagy dolgot akar véghezvinni az jelentkezzen rá. December 1.-éig még megteheti.

Ennyit a fő kalandról. Most akkor jöjjön egy kis emlékeztető. A Vaslégió kaland, lezárult, és ennek a következményi meg is lettek. De erről, majd lentebb. Az alternatív kalandjaink közül a Smaragd Harcosok jól haladnak, sajnálhatják azok akik nem jelentkeztek rá. Ha pedig még írásra fájna ujjatok akkor van lehetőségetek jelentkezni a Nagy Vad kalandra. Még egy játékost várunk hogy elindulhasson a vadászat a célszemélyre. Városokon, űrön keresztül tartó hajsza, mely szintén tartogat meglepetéseket számotokra. Végül de nem utolsó sorban, az oldal egyedisége A Város Urai. Na jó legalábbis annak szántam. Sajnos miattam is részben, hányattatott sorsú kisgyerekként kezdte az életét, aki most csak arra vár hogy minimum két játékos akarjon vele játszani. Bárki aki szeretné elfoglalni a várost, és verőemberek seregeit a halálba küldeni egy hirtelen jött ötlet kapcsán az azonnal jelentkezzen. Nem fog csalódni.

Na a kalandok firtatását letudtam legalább két hétre. Most jöjjenek a nagy változások. Csapatmunkának köszönhetően Fekete Maszk áldásos kalandjának vége, Mammon és jómagam kemény munkájának köszönhetően bevezetésre került a Robot faj, és a Kiborg kaszt. Így már bővült a választék, és bárki átalakíthatja azzá a karakterét, ha nem szereti az egyszerű élő szövetet. Annyit még pluszban hozzáteszek, hogy mostantól kezdve bármilyen fajú játékos tartozhat bármilyen kasztba, igaz ennek meg kell fizetni az árát busásan.
Akkor a korszak fejezetének vége miatt, megváltozott az oldal alapja. Eltávozott rongybabának köszönhetitek az új kreditrendszer alapjait, na jó azért én is csinosítottam rajta egy-két dolgot. Itt találhatjátok meg a kredit átadást, és az új rangokat is, amit csak miattatok alakítottam át. Változott még a Képességek téma is. Mindenki jól tanulmányozza át, mik is az újdonságok, ezzel még lesz egy kis teendője a társaságnak. Az új kreditrendszernek köszönhetően megváltozott a Foglalkozások előnyei, úgyhogy nézzétek ezt is jól meg! Na jó ez nem parancs csak javaslat, de megéri.
Végül pedig a Csapat alapítás az Alfa Szövetség legnagyobb bánatára, ha jól sejtem. Most már realizálódott a dolog, a sok aránytalan megerősödésnek elejét vettem.
Legeslegvégül, (csak hogy ne ismételjem szavaimat) új rangokat kapott mindenki, amit a saját profiljukban megnézhetnek, na meg az Összesítésben. Így most már mindenki ugyanannyi hírnévért küzdhet. Ja igen a staffság nem fogja elárulni, mi kell hozzá, hogy szintet lépjetek. Úgyis tudja mindenki, de azért sem mondjuk el. Na egy szó mint száz, megújultunk.

Na akkor jöjjenek az örömhírek, így a végére. Csak hogy valami új tradíciót vezessek be, és ne mindig szomorúan fejezzétek be az olvasást. Először is a megváltozott képességrendszernek köszönhetően a természetfeletti karakterekhez szólok. Azokhoz, akik most játszanak. A faj egyedisége mostantól, hogy bármennyi képességgel kezdhetnek, igaz akkor maguk alatt vágják a fát, ha fejlődni is akarnak bennük. Szóval minden természetfeletti karakterrel játszó játékosnak vagy egy egész hete, hogy olyan és annyi lappangó/szunnyadó képességet írjon fel az adatlapjára, amennyi csak jólesik. Amit következő fejlődés alkalmával már használhat is. Van egészen jövő vasárnap 27.-e 23:59-ig idejük. Ha utána bármilyen változást észreveszek az adatlapokon gyilkolni fogok. Úgyhogy jól vigyázzatok.
A másik szívmelengető dolog, pedig egy kis kreditszerzési lehetőség. Az új rangok mellé, szeretnék berakni képeket. Szóval elő a paint/photoshop/gimp/ vagy mit tom én mit szoktatok ilyen dolgokra használni. Csak teljes készletet fogadok el, csak pár képpel senki ne zaklasson. Annyi feltétel van, hogy illeszkedjen az oldal képi világához, és 150x50-es legyen. Jó alkotást mindenkinek. Éljen a tél.
Vissza az elejére Go down

2011. November
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» 2013. November
» 2011. Március
» 2011. Április
» 2011. Május
» 2011. Június

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Szabályok, Információk :: Hírek-
Ugrás: