DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
A külváros - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
A külváros - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
A külváros - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
A külváros - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
A külváros - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
A külváros - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
A külváros - Page 2 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
A külváros - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
A külváros - Page 2 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
A külváros - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

A külváros

Go down 
+9
Zöld Íjász
Mobster
Robin
Michael White
Duncan MacFarlane
Vadmacska
Gid Lucione
Batman
Kétarc
13 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

A külváros - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 29, 2011 6:30 pm

A doboz itt van, Michelle, viszont kimerülőben. Csak bírja ki ezt az akciót, aztán összeeshet felőlem a nyílt utcán én nem bánom. Előkészítem a fegyveremet és becélzom a kis dobozt. Óvatosan célzok, a puskatus a vállamnak feszítve erősen fogom a fegyvert, belenézek a távcsőbe. Megbizonyosodok róla, hogy a célkereszt pontosan a doboz közepére céloz. Átállítom a fegyvert egyszeri tüzelésre.

Pár másodperc célzás után meghúzom a ravaszt. Egy lövés dördülne el, de a hangtompítónak hála még a fény is tompább, mint kéne. Balra mozgatom egy hajszálnyit a puskatust, még egy lövés, most jobbra mozdítom, aztán újra meghúzom a ravaszt.

- Te jössz Michelle. - mondom a lánynak, azután futva megteszem az utolsó lépéseket. A legközelebbi ajtóhoz megyek és megpróbálom kinyitni azt, először a normális módszerrel, aztán, ha be van zárva, akkor berúgom.
Vissza az elejére Go down
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 29, 2011 6:56 pm

Aranyszem nyugtázza, ahogy jeleztek neki. A rendőr ötletére előhalászik a a kesztyűtartóból három fülest, hasonlót, mint amilyet a titkos ügynökök és a biztonsági őrök használnak.

- Kiváló ötlet, Mr. Zaan. - azzal kiosztja azokat. - Én egyedül vizsgálom meg azt a házat, mutat az egyikre. - Maguk induljanak és vizsgálják meg amazt, ha találnak valamit, akkor jelezzenek, ahogy megbeszélték az előbb. A kamerákról sajnos nincs információnk.

Aranyszem, amint befejezte a mondókáját eltűnik a sötétben egyenesen az előbb mutatott ház felé. Amikor elindul az egyik távolabbi épületben kialszik a fény.

A birtok túlsó oldalán...

Stalker lövései célt találnak az áram teljesen lekapcsol az épületben. A kommandós megközelíti az ajtót, amit zárva talál, így betörve azt tud csak bejutni a házba. A zár gyorsan megadja magát, ahogy betörik, ám ez a bent lévők figyelmét is felkeltette. Mikor a kommandós belép a szobába a háta mögött az árnyak egy vékony hártyát képeznek.
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

Hozzászólások száma : 129

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Aug. 29, 2011 11:22 pm

//Ezer bocs, mivel Aranyszem simán lelépett, azt hittem, nekünk is ilyen könnyű dolgunk lesz Smile//

Talán végre munkához láthatunk. Aranyszem előbányászik egy pár adóvevőt a kocsiból. Meg is beszéljük, hogy ki merre megy. Aranyszem elindul az egyik ház felé. Már én is indulnék, amikor meglátom, hogy az egyik ablakban kihuny a fény. Ez felettébb érdekes. Talán ott kellene kezdeni a kutatást.

-Sárkány, látod ott azt az ablakot? Nem ég a villany. Persze lehet, hogy csak kiégett a körte, vagy valami, de szerintem érdemes lenne utána nézni. Mit gondolsz?

Közben a rádión értesítem Aranyszemet is:
-Az egyik házba lekapcsolták a villanyt. Ez nekem gyanús, Sárkánnyal utána nézünk. Te folytasd a keresést.

A csevegés után, előveszem a Berettát, majd elindulok settenkedve a ház felé. Próbálom felidézni a Ranger kiképzést. Bár az nem ma volt, azért még emlékszem pár dologra. Remélem Sárkány követ engem.
Ekkor hirtelen felemelkedek a levegőbe! Mi a fene?! Ekkor veszem észre hogy Sárkány kapott fel, könnyedén mint egy kisgyereket. Azta, ez aztán tud ugrani.
-Legközelebb azért szólj előtte.-mondom halkan, miután letett. Fegyverrel a kézben haladok óvatosan a ház felé.

A hozzászólást Duncan MacFarlane összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 02, 2011 11:54 pm-kor.
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeKedd Aug. 30, 2011 10:21 pm

Aranyszem kiszállva a kocsiból átnyújt pár fülest, amit felveszünk. Falcone-éknál is hasznát vettük, szerintem most is jók lesznek. Kiosztja a parancsokat, plusz válaszol a kérdésemre is. Hát, ilyen a mi formánk... Megvonom a vállam és eleresztek egy halkabb "oké"-t.
Mikor a főnök eltűnik, már én is indulnék az általam kiszemelt épületek felé, mikor teljesen besötétedik az egyik ház. Furcsa... Valami azt súgja, hogy ez nem a rendőrök műve... Mi lehet akkor? Talán Falcone emberei értek ide...? Vagy tévedek és tényleg a zsaruk kapcsolták le valamiért? Meg kéne nézni...
Nyitnám a szám, de Zaan gyorsabban reagál.
- Szerintem is nézzük meg - bólintok.
Megvárom, míg tájékoztatja Aranyszemet, felkapom a kopót, beugrom vele a birtokra és ha nem vesznek észre minket, nekiindulok az épületnek, amilyen gyorsan csak tudok. Igaz, ő indult előbb, de a tempómban hamar lehagyom. Még néhány ugrással is rásegítek a tempómra, leginkább az ablakok előtt, hogy ne lássanak meg. Ez még talán jó is, hiszen tud fedezni a fegyverével. Persze nem hagyatkozom rá teljesen, figyelek a mozgásokra, hogy ne érjen meglepetés. Ha mielőtt odaérnék és látnék valakit, aki észrevehetne, megpróbálok fedezékbe ugrani, mielőtt észrevesz. Ha nem találkozom senkivel, akkor a házhoz érve lelassítok és odaosonok az ablakhoz, remélve, hallok valamit.

A hozzászólást Michael White összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 02, 2011 8:46 pm-kor.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 01, 2011 11:06 pm

Ahogy belépek a házba bekapcsolom a szonárt. Ez elől senki se tud elbújni, ráadásul a falakon is átlátok vele, már, ha nyitva van az ajtó. Fegyveremet előreszegezve módszeresen átkutatom a házat ember után keresgélve.

Ha megtalálom a bírónő lányát, akkor elkábítom és kicipelem az autóig, remélhetőleg úgy, hogy nem ütközök őrökbe.

Ha nincs meg a lány, de van más ember, akkor elkezdem kihallgatni az illetőt, miután ártalmatlanítottam. Egy-egy lövés a vállakba és a térdekbe és nem valószínű, hogy ellenállásba fogok ütközni az illető részéről.

Ha nincsen senki, akkor elhagyom az épületet és a legközelebbi háta felé indulok el, hogy megismételjem a taktikámat.

Ha nem veszem észre az esetleges támadó(ka)t, akkor fedezékbe ugrok, persze csak, ha rám lőnek, ha közelharcba keveredek, akkor a puskatussal és az öklömmel próbálom hatástalanítani az ellenfelet. Védekezésképpen a fegyveremmel hárítom az ütést.
Robin

Robin

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Szept. 05, 2011 5:56 pm

Üres területen halad át a két jótevő, sietségük figyelemre méltó, ám ahogy elmennek az első ház mellett riadó szólal meg onnan. A közelben láthatják egy biztosítékos szekrény árnyékát, ahogy azt megvilágítják a bentről jövő fények, melyek egy ablakon szűrödnek ki.

Oda bentről lépések hangzanak fel. Nem sokkal később kicsapódik az ajtó és lövések süvítenek felétek. Nem lát titeket az ellenfeletek, mivel a sötéten álltok, ám ti is csak körvonalát láthatjátok neki, mivel a mögüle kiszűrődő fény vakít titeket.

A birtok túloldalán...

Stalker üres házra lel, legalábbis kutakodása és szemüvege ezt mutatja. Félúton jár a ház átvizsgálásában, mikor távolról riadó hangzik fel és lövések dördülnek, ám ő ezeket csak tompán hallhatja, hiszen a forrás távol van és a falak is viszonylag vastagok.

Egy ajtón lép be, mikor egy szék láb csapódik az arcába, így megtorpanásra kényszerítve őt. Az első ütést egy gyomorszájas is követi. Az ex-kommandós szédelegve lépő hátra két lépést.
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 06, 2011 12:08 pm

Alighogy elengedem a hadnagyot, már futok is az épület felé. Persze vigyázok, hogy ne... Hogy a jó francba! Kiszúrtak! Úgy néz ki, az első házban van, akit keresünk. Legalább nem kell sokat mászkálni, hogy megtaláljuk. ... persze ehhez az is kell, hogy ne lyuggassanak szitává.
A lövések egyre záporoznak, de ezeknek leginkább csak a süvítését hallom a szélben, látni szerencsére nem látom. Magamban elmormogok néhány káromkodást, amiért nem kardommal a kezemben iramodtam meg és most tokjában pihen. Bár lehet, sok hasznát nem venném, csak vaktában ütögetnék mindenfelé, hátha eltalálok egy-egy golyót. Nem, ide most valami más kell és muszáj lesz gyorsan döntenem, ha nem akarok kinyiffanni.
A fegyveresek és a mi helyzetünk nagyjából kiegyenlített, hiszen egyikünk sem lát sokat a másikból. Mi a sötétbe veszünk, míg a mögöttük lévő fény elhomályosít minket. Azt hiszem, akkor járnék a legrosszabbul, ha egy helyben maradok, így jó lesz váltani. Elkezdek cikázni, az épület felé haladva, majd ha kellő távolságba értem, felugrom a ház tetejére, hogy biztonságban legyek a golyóktól. Ha biztonságba értem, előveszem a fegyveremet, hogy ne legyek teljesen védtelen. Remélem a srácokat Zaan sakkban tudja tartani, míg kitalálok valamit és nem jönnek ki fellőni a tetőre. Ha mégis, akkor a tetőn mozogva próbálom meg elkerülni a golyókat.
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Szept. 07, 2011 4:34 pm

Sajnos behatolásunk nem maradt észrevétlen. A fenébe! Lépéseket hallunk, majd lövéseket. Gyorsan valami fedezék mögé vetem magam, majd viszonzom a tüzet. Persze csak pár figyelmeztető lövést adok le, inkább csak ijesztésnek. Nem akarom lelőni a társaimat, csak ha szükséges. Hova tűnhetett Sárkány? Nem nagyon látom a sötétben. Ám ez jó lehetőség is lehet. A torkolattűz miatt elsősorban rám fognak koncentrálni. Nyerhetek egy kis időt a maszkosnak. Lövök még párat, majd elkiáltom magam:
-Tüzet szüntess! Rendőr vagyok én is! A nevem Zackary Zaan hadnagy.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimePént. Szept. 09, 2011 3:30 pm

Ahogy a támadás hatása miatt összegörnyedek nem kapok levegőt és a látásom is elhomályosult. Egy koppanást hallok, tudom, hogy a fegyverem esett ki a kezemből. Hogy a fenébe tudott ez így meglepni engem? A szemüveg, az ösztönök, talán kezdek kiöregedni?

Reflexszerűen oldalra gurulok, nem törődve, hogy esetlegesen egy bútorba ütközök. Az ellenfelem ütéseit alkarral, vagy lábbal hárítom, attól függ, hogy lábbal, vagy karral támad. Ha megtudom csinálni, akkor elkapom és eltöröm a karját, nem akarom megölni szükségem lesz információra.

Ha nem áll meg miután eltörtem a karját, akkor igyekszek a másikat is eltörni, de mindenképp ügyelek rá, hogy nehogy eszméletlenre verjem ellenfelemet, vagy megöljem.
Robin

Robin

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimePént. Szept. 09, 2011 3:50 pm

Zaan torkolat tüze egyből felhívta a rendőr figyelmét. A becsapódó golyók meglepik a kollégádat, ám nem zökkentik ki őket a ritmusából. Nem a zöldfülűeket küldik ki egy bírónő és családjának védelmére. Felszólításodra semmit sem mond, hanem továbbra is tűz alatt tart.

Sárkány eközben felugrik a háztetejére, amit szerencséjére nem szút ki a rendőr, ám így egyedül hagyja társát, aki kap egy golyót a bal vállába.

A birtok másik oldalán...

Stalker oldalra gurul és épp, hogy nem kapja telibe a szekrénysort. Ellenfele meglepődik gyors reagálásában próbál bevinni egy jobb egyeneset, ám a kommandós hárítja azt és gyomorszájassal honorálja a sikertelen ütést. Most ellenfele görnyed össze és támad. Stalker elkapja bal karját, majd könyöknél fogva töri az el, felhasználva ellenfele lendületét. A fickó nem áll le, ám egy ütés a szíve környékére a földre küldi.

A fickó most liheg próbál felállni, ám esélytelen, mivel folyamatosan visszacsúszik. Teljesen kiszolgáltatott a kommandósnak-
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimePént. Szept. 09, 2011 8:19 pm

Sikerült magamra vonni a többiek figyelmét, bár nem sok örömömet lelem benne. Mindenki rám kezd lőni. Remélem Sárkánynak sikerül hátulról meglepnie őket. Gondolatmenetemet a fájdalom szakítja félbe. Eltalált egy golyó. Remek! Sose gondoltam volna, hogy a társaim fognak kicsinálni. Elég volt a játszadozásból. Bár nem akarok senkit se megölni, de meghalni sem szeretnék. Valami fedezéket keresek, majd miután sikerült oda eljutnom, tüzelni kezdek. Ha nincs fedezék, hasra vetem magam, majd gurulni kezdek, miközben folyamatosan lövök. Már nem törődöm az esetleges áldozatokkal.
Közben megpróbálok kapcsolatba lépni Aranyszemmel.
-Aranyszem, hallasz? Jól jönne egy kis segítség!
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Szept. 10, 2011 5:35 pm

Remek, nem jönnek utánam lövöldözni. Na, talán ez még jól is kisülhet. Nézzük csak. Egyelőre engem nem lőnek, a társamat viszont vadul osztják. Remélem nem sérül meg... Na, mielőtt kilyuggatnák, ki kéne találnom valamit. Ja, de mit?
Nézzük csak. Nem tudom, hogy Zaan golyói tartják-e vissza őket, vagy észre sem vették, hogy ide landoltam. Van egy olyan érzésem, hogy a hadnagy tartja őket bent, de hátha mázlim van és nem. Vagyis talán van egy kis előnyöm, ami a meglepetés erejében mutatkozik meg. Megpróbálok erre hagyatkozni.
Előhúzom a fegyverem és számba veszem a lehetőségeimet. Leugorhatnék a tetőről és beronthatnék a bejárati ajtón. Le is üthetném a bent lévőket... talán. De inkább tűnik öngyilkosságnak, mint valódi lehetőségnek. Akármilyen gyors vagyok, nem hiszem, hogy ilyen közelségben érne ez valamit a golyók ellen. Talán egy hátulról való támadás... igen, talán azzal többet érnék.
Elindulok a tetőn a ház másik vége felé amilyen halkan csak tudok, s míg lépkedem, a kommunikátorba szólok:
- Hadnagy, szét tudná lőni az áramellátójukat? Idefele jövet láttam. Ha sikerülne, nem látnának a bent lévők.
Mikor megérkezem, körbenézek, merre találhatóak ablakok és próbálok úgy landolni, ne lássák meg azokon keresztül a földre huppanásomat. Ha épségben leérkeztem és találok ablakot, megpróbálok bekémlelni, hogy mégis milyen odabent a terep.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimePént. Szept. 16, 2011 6:36 pm

Lássuk, hogy mit tudsz te szemétláda. Bal lábammal rálépek a mellkasára miután a földre löktem őt, jobb lábammal a földön egyensúlyozom ki magamat. A jobb kezembe veszem a pisztolyomat és állának nyomon annak csövét, miközben bal kezemmel a hajánál fogva tartom a fejét.

- Most mindent elfogsz mondani nekem vagy egy golyó landol a fejedben. Megértetted? - állításomnak nyomatékot adva a földbe verem a fejét.

Ha nem válaszol nekem, akkor egy rövid, ám hatékony kínzásnak fogom alávetni. Először a jobb vállába repítek egy golyót, ha továbbra sem válaszol, akkor a bal válla következik. Ha nincs válasz és még mindig kekeckedik velem, akkor a még épp karja könyökébe lövök egy golyót. Ha ez sem hat... Isten irgalmazzon a fickónak, mert a szemébe nyomom a pisztoly csövét és meg sem állok, míg el nem árul mindent.

- Hol van a bírónő lánya? Hányan őrzik, pontosan melyik szobában van? - ezeket a kérdéseket rakom fel a fickónak.
Robin

Robin

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimePént. Szept. 16, 2011 6:53 pm

Zaan egy fa mögött lel fedezékre. A golyók tompán csapódnak a fába, mely mögött a tiszta elméjű rendőr rejtőzködik. Feltűnhet neki, hogy most már két irányból záporoznak rá a golyók. Még mindig fénnyel szemben vagy, így nehezen tudod kivenni a pontos helyüket, így a lövedékeid elmennek mellettük vagy a falba csapódnak.

- Erősítést kérek a kettes házhoz. A bírónő porontya veszélyben. - szól bele az egyik a rádióba.

A kommunikátorodból nem Aranyszem, hanem Sárkány hangját halhatod meg.

Sárkány időközben átmászott a házon a ház előtt egy nagyobb tér terül el, kicsiny park-szerű hellyel a közepén. Itt-ott néhány fekete szedán álldogál. Ahogy leérkezik a ház elé és bekukkant az ablakon. Egy teljesen átlagos nappali tárul a szemed elé. A sarokban nagy képernyős TV, a falak világos narancs színűek, a falat két kép, egy csendélet és egy Washington kép díszíti. Természetesen az elhagyhatatlan 5.1 házimozi se hiányozhat innen, valamint a kényelmes kanapé és két fotel, amelyek előtt egy üveg dohányzó asztal található meg. A szoba teljesen üres, két kijáratot láthatsz, az egyik a konyhába a másik az emeletre vezet. A fényt egy csillár szolgáltatja.

Eközben a birtok másik felén...

Stalker foglyát kemény fából faragják. Mikor az első golyó átfúrja a jobb vállát összerázkódik a fájdalomtól.

- Rohadj meg, köcsög! - köpi a képedbe a fickó.

A bal vállát ekkor éri a második golyó.

- Elég lesz... Beszélek! - zihálja. - Miután megb@sztam anyádat! - nevet fel.

A könyökét ért lövésnél felordít, de még mindig nem mond semmit. Túlságosan eltökélt, túlságosan hajthatatlan. Ám mikor a pisztoly csöve elkezd a szemgödrébe süllyedni elkezd sikoltozni.

- ÁLLJ!!! ÁLLJ!!! BESZÉLEK!!! - üvölti a fickó.

- Erősítést kérek a kettes házhoz. A bírónő porontya veszélyben. - szólal meg a rádiója.

- Ott vannak a második ház arra! - mutat egy irányba.
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Szept. 17, 2011 6:14 pm

Öregem, hogy néz ki ez a kert...! A Sheldon park jut róla eszembe. Hány kertész gondozhatja ezt a helyet? Szívesen ellaknék itt, az tuti.
Na, de vissza a munkához. Befejezem ámuldozásomat, majd óvatosan leugrom a tetőről. Leérkezvén gyorsan odalapulok a falhoz, de úgy tűnik, nem tartózkodik a szobában senki. Jobban körülnézek, majd mikor erről ténylegesen megbizonyosodom, bemászom az ablakon.
Úgy tűnik, jól berendezték ezt a kéglit, van minden, mi szem-szájnak ingere. Gondolom a kaja is hasonló lehet. Basszus, de jó dolguk volt a bírónőéknek! Lefogadom, hogy mindegyik házban ilyen felszereltség van a szórakoztató technika terén! Gondolom ezt is az adófizetők pénzéből fizették... Kapják be, erre bezzeg van pénz.
Elindulok kifelé a szobából, s ahogy közeledek, egyre hangosabbak a lövések. A fegyverropogás egyre jobban nem tetszik, Zaan elég nagy gázban lehet. Úgy érzem, segítenem kell neki, majd ha elintéztük ezeket, utána majd együtt felmegyünk a lépcsőn. Addig meg remélem nem lepnek meg hátulról.
A konyha felé indulok el, ahonnan ha minden igaz, kijutok a lövöldöző zsarukhoz. Ha megtaláltam őket, megállok az ajtóban és kikémlelek, hogy lássam, mégis hol vannak. Ha az egyik elég közel van, akkor megpróbálom hátulról berántani a szobába és a falhoz vágni, hogy elájuljon. Ha nem, akkor megpróbálok zajt csapni, ami remélhetőleg elvonja a figyelmüket Zaanről.
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Szept. 19, 2011 7:52 pm

Nem túl rózsás a helyzet. Szerencsére sikerült egy fa mögött fedezéket találnom. Ám egyre többen lőnek rám. Hiába kiabálok, nem törődnek velem. Megadni nem merem magam, félek, hogy megölnének letartóztatás helyett. Akkor mit csináljak? Aranyszem nem válaszol, csak Sárkány. Biztosítékszekrény? Valami rémlik, mint ha eljöttünk volna egy mellett. De hogy találom meg ebben a sötétben? Ideje akcióba lendülni.

Újratöltöm a fegyverem, majd megeresztek pár lövést a kollégák felé. Remélhetőleg ettől fedezék mögé bújtak, így van egy kis időm a szekrénnyel foglalkozni. Ha látom innen, akkor megpróbálom szétlőni.

Ha nem látom, akkor elkezdek cikk-cakkban sprintelni, arra, amerre a biztosítékot láttuk. Amint megpillantom, futás közben megpróbálom szétlőni. Akár eltaláltam, akár nem, újabb fedezék mögé próbálok vetődni.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 20, 2011 7:16 pm

Elmosolyodok, mikor elkezd sikítozni ez a görény. Nem foghatja fel, hogy közém és a családom közé állt és ezt nem tűröm meg senkitől. Vlad, Sam nagybácsi, nekem mindegy egyiküknek sincs esélye, ha közém és a családom közé áll. Vlad, megfogja keserülni azt amit tett. Ez a pondró viszont... Meghúzom a ravaszt, ahogy elárulja az információt, amit akartam. Nem tölt el elégedettsége agyának látványa a padlón, nem érzek semmit ez csak szükséges rossz, melyet meg kellett lépnem. A rendőrség alapjáraton sem kedvel engem a Loeb incidens óta, ezután se fogom megkedveltetni magamat.

Szóval a kettes ház, ahol most a balhé van. Talán Maróniék is elküldték a saját embereit, hogy intézzék el ezt a problémát? Lényegtelen ők is meghalnak, ha az utamba állnak. Kimegyek a házból, átlépek a Michelle által keltett árny hálón és odasétálok hozzá.

- Állj az autóval a kettes ház mögé. - a távolban megmutatom, hogy hol van. - Ne hajts be, csak helyezkedj el minél közelebb a kerítés túloldalán, rendben?

Ahogy elindult én is elindulok a kettes ház felé roham lépésben. Miközben elhaladok a másik ház mellett kilövöm a biztosítékos szekrényt, hogy ne keltsek riadót.
Robin

Robin

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Szept. 21, 2011 10:16 pm

Sárkány a konyhába belépve a következő látvány tárul elé. Az ajtó mellett egy munka asztal van, rajta egy tartón hat vágódeszka és egy kés tartó teli, mindenféle késsel. Mellette egy elektromos tűzhely látható alatta egy sütő. A sarokban egy nagy darab ezüst hűtő árválkodik. A másik oldalon egy hatalmas tároló szekrényt láthatsz benne edények, tányérok, poharak és fegyverek a szekrény középen kivágták, hogy kilehessen nyitni az abalakot. A hűtővel szemben található a hátsó kijárat. Az egyik rendőr az ajtóban áll, míg a másik az ablakból tüzel. Lassan lopakodva közelíti meg az áldozatát és vágja bele a fejét a szekrénybe, aki ájultan esik össze, fején felszakadt a bőr. A másik rendőr felfigyel a zajra és rögtön a hős felé irányítja pisztolyát és meghúzza a ravaszt...

A pisztoly üresen kattan, mire a rendőr elővesz egy viperát és azzal támad Sárkány felé. Ekkor alszanak ki a fények.

Zaan cikk cakk mozgására semmi szükség, hiszen az őt támadók már másra koncentrálnak, ám a biztosítékos szekrény eltalálja és sötét lesz az egész házban. A tiszta fejű rendőrnek még feltűnhet, hogy a közvetlen mellettük lévő házban is kialudtak a fények.

Nem is olyan messze...

Az exkommandós futólépésben száguld végig a birtokon, sikeresen lőve ki a háznak a biztosítékosszekrényét. A fények kimennek, de semmi sem történik. Hirtelen a kettes házban is ki alszanak a fények és a lövések is elhalkulnak. Az exkommandós száz méterre van a háztól.
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeSzomb. Szept. 24, 2011 8:14 pm

Szerencsére sikerrel jártam, nem lőtt rám senki. Talán Sárkánynak sikerült mögéjük kerülni? Vagy csak fedezékbe húzódtak a lövéseim miatt? Gondolatmenetemet a szomszéd házban kialvó fények szakítják félbe. Hát ez különös. Mi történt? Vajon a két ház egy biztosítékról működött, és most hogy szétlőttem, ott is elment az áram? Esetleg Aranyszem keze van a dologban? Vagy Falcone bandája is behatolt a birtokra? Túl sok a kérdés. A vállam még mindig sajog. Nem kellett volna eljönnöm. Keresek valami bokrot, ahol meghúzhatom magam egy kicsit. Befekszem alá, majd a zakómból kötést csinálok a sebemre. Ha végeztem, ismét megpróbálok kapcsolatba lépni Aranyszemmel.
-Aranyszem, hol vagy? Válaszolj! Mi történik?-közben árgus szemekkel figyelek minden gyanús mozgást, a bokor mögül.
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeVas. Szept. 25, 2011 9:20 pm

Na szóval, úgy tűnik, csak ketten vannak. Annyira nem is gázos a helyzet, csak ketten vannak. Bár még így is ráfaraghatok, de bízom benne, hogy nem fogok. Azt hiszem, simán elérem az egyiket és hatástalaníthatom. Nem is totojázok sokat, kinyújtom a kezem, elkapom az ajtóban lévőnek a grabancát és odakenem a szekrényhez. Talán egy picit még erősebben is vágtam oda, mint ahogy akartam, jó nagyot koppant.
A másik zsaru rögtön fordul is oda a zajra és meglát. Célra tart és már épp oldalra vetődnék a lövedék elől, de egy kattanás hallatszik a stukkerből. Egy kisebbet örömömben felsóhajtok, majd kissé megrökönyödök, mikor elővesz egy viperát. Na nem a félelemtől, inkább a meglepettségtől. Komolyan gondolta, hogy ezzel jön egy kardos fickó ellen? Akaratlanul is elmosolyodom.
- Az enyém jobb, mint a tiéd - emelem fel kezemben lévő fegyveremet támadólag. Kinyírni nem fogom, de levágom a micsodáját és adok neki is egy olyat, hogy... Hé, mi a...? Tuti Zaan kapcsolta le a villanyt. A legjobbkor, francba!
Ugrott a terv, nem akarom a vipera helyett a kezét levágni, szóval máshogy kell támadnom. Sokat nem látok, gondolom ő sem, szóval védekezni nem sok értelme lenne. Inkább támadok egy olyan helyre, amire valószínűleg nem számít: a lábára. Gyorsan előrelépek egy nagyobbat, kezemet a fejem elé tartom az esetleges támadás elkerülése érdekében, majd leguggolok és egy forgót rúgok a földön, hátha sikerül elgáncsolnom a csávót.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 27, 2011 7:54 pm

Amikor elég közel értem a házhoz lelassítok és lopakodó üzemmódra váltok. Félig guggoló helyzetben közeledek a ház felé, miközben a szonárral pásztázom a házat és a környékét. Ha észreveszek valamit, akkor hangtalan mögé settenkedek és a puskatussal tarkón csapom. Figyelek, hogy ne lépjek rá ágra. Szerencsémre a fű tompítja a bakancsaim hangját és ehhez még hozzájön a kiképzésem és a nem kevés rutin, amit az évek során szereztem.

Ha találok valakit, aki nem hasonlít rendőrre, viszont maffiózóra sem. Ezalatt értem, hogy nincs nála nagyobb mordály, vagy valamilyen szokatlan fegyver, akkor nem ütöm tarkón. Remélhetőleg rátudom bírni a behatolókat némi együttműködésre. Elvégre valószínű, hogy mindketten ugyanazt keressük.

- CIA, dobja el a fegyverét! - mondom, ha találok valakit, akire illik a fenti leírás.

Ha nem dobja el, akkor tartók lövöm. Nem akarok szemtanúkat. Ha eldobja, akkor megvárom, hogy mit szól az egészhez. Ha észrevesz miközben lopakodok felé, akkor is felszólítom őt, bár kicsit hangosabban. Ha kételkedik szavaimban és lövöldözni kezd egy egyszerű CIA titkos akciónak állítom be az egészet, a felszerelésem remélhetőleg meggyőzi őt, hogy nem amatőr vagyok.
Robin

Robin

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 27, 2011 8:23 pm

A rendőr viperájának a suhogását hallhatod, ahogy próbál téged a vaksötétben eltalálni. Előrelépsz, ám mielőtt leguggolnál a kezednek csapódik a vipera. Hála erődnek, ez nem ingat meg így sikeresen kisöpröd ellenfeled lábát, aki így a földre kerül, hallhatod, hogy koppan egy baromi nagyot a feje, amit egy nyögést kísér.

- Dögölj meg, te szemét! - hallhatod a fojtott káromkodását, valamit azt, hogy hogyan próbál felkecmeregni. Jobb kezed amire kaptad az ütést fáj, talán még egy csont is eltört benne.

A házon kívül...

Zaan: Bokrot nem találsz, viszont egy közeli fa mögé betudsz húzódni. Bekötöd a válladat és a vérzés enyhülni kezd, ezt tudhatod az elsősegély képzésedből. Bekötött vállal kevésbé fogsz tudni mozogni, de legalább nem vérzel el és eltudsz jutni az első kórházig. Furcsa zörej üti meg a füledet, mikor hátrakapod a fejedet egy férfit láthatsz, aki fegyvert szegez neked

- CIA, dobja el a fegyverét! - mondja az idegen férfi és szavait nyomatékosítja a kezében lévő gépfegyver.

Stalker: Több dolgot vehetsz észre. A házon kívül csak egy ember van, aki egy fa mögött húzta meg magát és a vállát köti be. Bent két ember tartózkodik az egyiknél egy nagyobb tárgy van, míg a másiknál egy vékonyabb hosszúkás dolog. Nem tudod pontosan kivenni, hogy mik is azok. Láthatod, hogy mi történik bent. A kint lévő férfihez lopakodsz oda és leped meg. Láthatod, hogy a vállán van egy seb.
Duncan MacFarlane
Törvényen kívüli
Törvényen kívüli
Duncan MacFarlane

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeKedd Szept. 27, 2011 8:43 pm

Nem találok egy bokrot sem. Miféle kert ez? Szerencsére találok egy viszonylag vastagabb fát. Végre van egy szusszanásnyi időm. Ám nem sokáig örömködhetek. Alighogy végzek a vállam bekötözésével, valaki rám kiált, hogy dobjam el a fegyvert. Mi a fenét keres itt a CIA? Még ha FBI-t mondott, volna, azt talán még el is hinném. De mi köze a hírszerzésnek egy bírónőhöz? Valami itt nem stimmel. Nem nagyon ugrálhatok, pláne nem sérülten. Valszeg előbb lőne mint én. Mást kell kitalálnom.

-CIA? Na ne röhögtessen! Ki küldte?-kérdezem, miközben eldobom a fegyvert. Azért nézem, hogy hova esik, hogy majd később megtalálhassam.

-Ugye megbocsát, hogy nem rakom fel a kezem, de eléggé fáj a vállam. Meg így ülve, mit is csinálhatnék magával? Magánál a fegyver!-úgy csinálok, mint aki a fülét vakarja, de közben adásra kapcsolom a rádiót.

-Most mit akar csinálni? Lelő? Vagy előbb kifaggat a védelemről? Vagy játszunk egy kis barkóbát?
Kezemet a földre helyezem, és elkezdek egy fűszállal játszadozni. Közben várom, hogy mit csinál az ürge. Ha le akar puffantani, nem sokat tehetek ellene. Húznom kell az időt. Talán a lövésekre idejön a többi rendőr. Közben, ahogy a fűben matatok, megpróbálok keresni valami követ, amit esetleg hozzávághatnék.
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 29, 2011 4:03 pm

Mielőtt még elérném a lábát, lesújt rám a viperájával a csávó Szerencsére előrelátó voltam és kezemmel kivédem a csapását. A kezem belesajdul ugyan, de igyekszem egyelőre nem foglalkozni vele. Most a lába a cél. Sikerül is elérni, s a fájdalomért viszonzásul még nagyobbat rúgok, mint amekkorát akartam eredetileg. Kissé meg is ijedek a nagy koppanástól, hogy talán túlzásba estem és több erőt vittem be a támadásomba, mint kellett volna, de mikor meghallom a káromkodását, megnyugszom kicsit. Mindig ez van: túl nagynak hiszem az ütéseimet és betojok a következményektől, majd kiderül, még kicsi is volt.
Míg ez átvillan rajtam, akkor kezd el sajogni a karom is, tán el is tört. Sok mindennel próbálkoztam eddig, mennyit bírok ki, a vipera eddig kimaradt és eddig más sem csapott meg ilyen eszközzel. Hát… most már legalább tudom, milyen hatást ér el. A kard által nyújtott gyorsabb regenerációm reményeim szerint hamar rendbe hozza a karomat.
Mielőtt a fickó felállhatna, újabbat pörgök, majd mosta fejét célozva rúgok egyet.
- „Eszem azt a mocskos szádat!” – idézek egy általam nagyon kedvelt filmből.
Közben meghallom Zaan hangját a kommunikátorban. Ki a fene lehet odakint? Talán egy zsaru? Legrosszabb esetben Falcone emberei azok. Csak nem…
Ha sikerül hatástalanítani a kopót, az ablakhoz lopakodom, hogy lássam, mégis ki van odakint.
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitimeVas. Okt. 02, 2011 8:12 pm

Odabent ketten dulakodnak, a fickónál biztos nem valami nagy puska van. És ez a kinti csávó... Ketten vannak minimum.

Hmmm... nem hitte el a sztorimat, pedig van benne némi igazság. NSA, CIA nem sok különbség van köztük, ha minket küldtek ki akcióra anno, egy dolog volt csak biztos: ha lebukunk, meghalunk és még árulónak is nyilvánítanak minket. Okos ez a fickó, de nem az itteni csapat tagja.

- CIA, mint ahogy mondtam. Mit hittél Falcone csak ebben a városban van jelen? Valahonnan szereznie kell a fegyvereit és a drogot. - feltűnő mozdulat, éppen hogy csak egy század másodperccel tovább tartja a fülénél az ujját, és a szonár is mutat valamit. Talán egy adó-vevő? Vagy egy jeladó? isten se tudja. - Tisztában vagyok a védelemmel, barkóbázni meg nem szeretek az az irodapatkányok dolga, mi most a terepen vagyunk. A kérdés az, hogy te és a társad mért van itt? - válaszolom a fickónak.

Helyből fejbe kéne lőnöm, de ki tudja, hogy hányan vannak. Jobb lesz álca alatt melóznom. Legalább tudom, hogy nem maffiózók, mert azok élből megpróbáltak volna szitává lőni engem.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A külváros   A külváros - Page 2 I_icon_minitime

A külváros
Vissza az elejére 
2 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Külváros-
Ugrás: