| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| Keresztutak, Zóna szökevények | |
|
+3Andrew Ramirez Kártyás ember Airie 7 posters | Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Keresztutak, Zóna szökevények Vas. Jún. 23, 2013 10:29 am | |
| Zod, Jax-Ur és Ursa megszökött a Fantom Zónából. Jó ideig rejtőztek és meghúzták magukat az árnyékban, a háttérből irányították az eseményeket. Most azonban végre előlépnek, és egyetlen céljuk, hogy leszámoljanak Kal-El-el és az emberekkel, akik a Zónába száműzték őket, és megölték Faora-t. Zod egyenesen Metropolis-ba tart, míg Jax-Ur-ra egy másik feladatot bízott: Gotham City-ben valaki tömérdek kryptonit-ot halmozott fel, mellyel könnyedén szembeszállhat a kryptoniakkal. Zod Jax-Ur-ra bízza, hogy végezzen a "gyűjtővel" és tüntessen el minden kryptonitot, amit felhalmozott. A közelgő támadásra senki nem számíthat, meglepetésként éri majd a városokat, és mindenki hatalmas döntés előtt áll. A kalandról:Mint azt már írtam, be lehet gyűjteni a sérüléseket, így aki esetleg ilyen-olyan kasztra (leginkább kiborg) vágyik, PM-ben írja meg az elképzeléseit, ezen felül pedig mindenki közölje PM-ben, hogy mennyire szeretné félholtan látni a karaktert, hiányzó végtagokkal, felhasadt háttal stb. Szoros - 1 hét - határidők lesznek, aki nem ír, nem esik ki, következő körben pótolhat, már ha tud, ugyanis a szankció karakter sérülés lesz, a mértéke pedig egyelőre ismeretlen, döntésektől és cselekedektől függ. A fő-karakterekhez tartozó NJK-kat is nyugodt szívvel lehet nevezni, valamint róluk is kérek egy PM-et. Garantálni senki biztonságát nem tudom, de megpróbálom!Jelentkezni még a Wayne-kaland végéig lehet, és ahogy az lezárult indulunk. U.i.: Aki nem ír PM-et, annak sorsa majd alakul, ahogy alakul. |
| | | Airie Gaztevő
Hozzászólások száma : 327 Join date : 2012. Mar. 06. Age : 33 Tartózkodási hely : Arkham Intézet
| Tárgy: Re: Keresztutak, Zóna szökevények Vas. Jún. 23, 2013 10:48 am | |
| Én jelentkeznék Airie-val és mint említettem, nagyon szeretem ezt a karaktert így egy karcolást se akarok rajta látni! | |
| | | Kártyás ember Gaztevő
Hozzászólások száma : 281 Join date : 2011. Aug. 19.
| Tárgy: Re: Keresztutak, Zóna szökevények Vas. Jún. 23, 2013 8:58 pm | |
| Akkor én is jönnék Kártyással, mint már mondtam, engem szét lehet szedni bizonyos fokig. | |
| | | Andrew Ramirez Törvényen kívüli
Hozzászólások száma : 413 Join date : 2012. Mar. 17. Age : 28 Tartózkodási hely : Gotham
| Tárgy: Re: Keresztutak, Zóna szökevények Vas. Jún. 23, 2013 9:15 pm | |
| Jelentkeznék én is. Amint végeztem a kalandon és gyorsan megírtam a bővítést becsatlakoznék. Csont, borda törés, koponya repedés nyugodtan jöhet, a páncélt sem kell kímélni, legyen ami motiválja Ramirezt, hogy jobbat találjon ki. | |
| | | Vash Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 85 Join date : 2013. Jun. 05. Age : 33
| Tárgy: Re: Keresztutak, Zóna szökevények Szer. Jún. 26, 2013 9:22 pm | |
| Jelentkeznék a kalandra eshet rajta pár karcolás | |
| | | Kurt Bozek / Griff Alvilági alak
Hozzászólások száma : 359 Join date : 2011. Feb. 22. Age : 36 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Keresztutak, Zóna szökevények Csüt. Jún. 27, 2013 12:35 pm | |
| Na akkor én is jelentkeznék a szerelmespárommal (Gorgon, Kiméra), csak hogy legyen egy érzelmes vonal is a kalandban. | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Keresztutak, Zóna szökevények Csüt. Jún. 27, 2013 1:08 pm | |
| No ez eddig 5 ember. Nem épp páros szám, de sebaj, majd lesz valahogy. Kurt: csak NJK-k, enye benye |
| | | Lupin Huligán
Hozzászólások száma : 306 Join date : 2013. Jun. 30. Age : 31 Tartózkodási hely : Gotham -> Metropolis
| Tárgy: Re: Keresztutak, Zóna szökevények Kedd Júl. 02, 2013 12:05 pm | |
| Jelentkeznék én is Lupinnal (már ha minden rendben lesz és el lesz fogadva) Őt is lehet püfölni, kibírja, de végtagvesztést nem szeretnék XD | |
| | | Joquinn Civil
Hozzászólások száma : 68 Join date : 2012. Dec. 25.
| Tárgy: Re: Keresztutak, Zóna szökevények Hétf. Júl. 08, 2013 2:52 pm | |
| Jelentkeznék én is *felcsatolja a kryptonival kevert félelem gáz kapszulákat* Végtagvesztésnek nem igazán örülnék. TALÁN egy szem vagy mindkettő elveszhet mert haszontalan ha hasznos géppel lehet helyettesíteni, de ezt még eldöntöm... | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Keresztutak, Zóna szökevények Hétf. Júl. 08, 2013 6:21 pm | |
| Első csapat: >>Itt<<Második csapat: >>Itt<Harmadik csapat: >>Itt<<A határidő mindenhol 1hét. Első alkalommal lehet pótolni, másodikra megy egy pm, harmadikra sajnos kiesik a játékos. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Keresztutak, Zóna szökevények | |
| |
| | | | Keresztutak, Zóna szökevények | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |