DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Pént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Kisebb utcák, sikátorok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Jún. 14, 2012 8:43 pm

A fiatal néger hölgy ismét végignéz rajtad, mintha ő akarná inkább megállapítani, valójában milyen méret is felelne meg neked. Arcán az a tekintet, mellyel kissé vetkőztet, de egyáltalán nem szándékosan.
- A felesége vásárolt magának? - teszi fel a kicsit csipkedős kérdést, hogy oldja a feszültséget mely benne lappang megjelenésed miatt. Elindult az egyik polc felé, ahol az értesítő tábla szerint ez a legújabb kollekció, ami még akciós áron is van. Kérésedre a hosszú felsők közt kutakodik egy kicsit, néha felpillant rád. Arcán látod ahogy mindig elvigyorodik, valahányszor találkozik tekintetetek.
- Szerintem sokkal jobban tudnák segíteni ha azt a páncélt levenné magáról... - javasolja a nő kedvesen, majd odamegy hozzád két felsővel.
- A próbakabin ott van hátul - mutat kezével egy fülke felé, amik függönnyel van elválasztva.
- Ez a legújabb kollekciónk, remélem tetszeni fog - mondja reménykedve és átadja neked a két felsőt. Az egyik gesztenyebarna, fogaskerék mintákkal, a másik pedig acélszürke és egy fekete farkast ábrázol. Amíg te eldöntöd melyiket választod avagy próbálod ki, az eladós hölgy a nadrágok közt kutakodik, nyilván arra vár hogy az általad kiválasztott pólóhoz megfelelően illő nadrágot tudjon neked ajánlani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daren Shadhon
Civil
Civil
Daren Shadhon

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2012. Mar. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Jún. 14, 2012 9:43 pm

-Nem rendelkezek feleséggel.-
Válaszolt a nőnek miközben továbbra is a körülötte lévő ruhákat vizsgálgatta és mint várható volt, nem értette meg a mondat mögöttes tartalmát, de amúgy sem lett volna számára fontos. Miután konstatálta hogy az itteni ruhákon végignézett, az eladó felé fordult, s a mondatra történő válaszon pörgette processzorait.
Még ha akarnám se tudnám levenni. Azért kell a ruha, hogy elfedjem.-
Mondja, miközben a felé közeledő nő kezében lévő felsőket nézte, hogy miért hoz kettőt, aztán rájött, hogy választania kellene közülük, amit még ott helyben megtett, ugyanis minél inkább el akart vonatkoztatni a géptől, így a fogaskerekek már nem passzoltak a képbe, így azt le is tette a legközelebbi polcra, majd elindult a korábban megmutatott próbafülkéhez. Az eladó mondandóját nem méltatta válaszra, csak feljegyezte hogy a nőnemű humánok sokat beszélnek fölöslegesen az eddigiek alapján. Odaérve föl is próbálta, tökéletesen passzolt a rideg acélvázhoz, amit abból szűrt le, hogy nem szakadt szét rajta, ugyanis az ilyen kis mértékű erőhatásokat, mint például a szűk ruha nem érzi. Mondhatnánk, hogy elégedetten lépett ki, de érzéketlenül ez nehéz, így csak szimplán kisétált, míg útközben lehámozta magáról a felsőt.
-Tökéletes lesz ez a szürke.-
Mondta a hölgynek és várta, hogy előásson valami nadrágot is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Jún. 14, 2012 10:32 pm

Amikor közlöd a hölggyel, hogy nem rendelkezel feleséggel, kicsit mintha sajnálkozóan pillant rád.
- Elnézést... - mondja halkabban egy kicsit. A megjegyzéseden ami vázad levetését illeti furcsán nézett végig rajtad, de jobban látta inkább nem firtatni a dolgot, a mai napra már elég volt egy olyan kérdés avagy megjegyzés részéről, ami miatt talán számára bizarr témához vezetne az egész. Elvetted a farkasos pólót és elindultál a próbafülkébe. Elhúztad a függönyt, és...
Egy vidám szemű, sűrű hajú kislány ugrott ki onnan.
- Buuuu! - kiált fel, avagy inkább rikkant, még kezeit is arcához emeli és próbál egy ijesztő grimaszt vágni, hogy ezzel koronázza meg szándékát, mely alapján téged akart megijeszteni. A nő szemei a kislány viselkedésére elkerekednek. Azonnal felé indul.
- Lizzy! - szól rá azonnal kicsit mérgesen és bocsánatkérően pillant rád. Bemész a fülkébe és próbálod az új ruhát. Ha úgy tudnál érzékelni mint egy ember, a felsőt roppant kényelmesnek találnád. Nem simul egyáltalán vázadhoz, s a karod vagy felsőtested hajlításánál sem utal arra, hogy szakadozna.
- Lizzy, megmondtam már neked hogy ne ijesztgesd a vevőket! - halottad magad mögött az eladós hölgy komoly hangját - Hányszor mondtam neked? - kérdezősködik tovább.
- Sokszor... - válaszol a kislány halkan, csak találgathatod hangleejtéséből hogy szégyenli magát - De én itt annyira unatkozok! - csattan a válasz. Mikor kilépsz a kabinból, láthatod ahogy a kislány durcás arcával téged méreget egy kicsit, a hölgy pedig próbál megnyugodni.
- Kérj szépen bocsánatot a bácsitól! - szól rá a hölgy, majd miután közölted vele, hogy a szürke számodra jó lesz, ismét elmosolyodott és a nadrágok között kezdett keresgélni. Eközben a kislány odalépett hozzád és egyik ujjával érdeklődve bökte meg az acélvázadat. Ez a bökés olyan gyenge volt, hogy te nem is érzékelhetted.
- Vicces a robot bácsi - mondja neked kicsit halkabban, hogy az eladós hölgy ne hallja.
- Ugye a robot bácsi sok ruhát fog venni, sok pénzért? - kérdi kicsit reménykedve, majd ellép tőled.
- Azt hiszem ez tökéletesen passzol majd magához - mondja a hölgy és egy sötétszürkés farmernadrágot visz oda neked és átadja. A nadrág kissé durva szövetű és keményebb mint a póló, de a processzoraid kiszámítják, ez is ugyan olyan jó lesz számodra mint a póló.
- Ha gondolja ezt is kipróbálhatja. XXL-es méretet sajnos nem találtam belőle, de ha gondolja még a raktárban megnézhetem... - hozza fel a javaslatot a hölgy és mosolyogva várja válaszodat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daren Shadhon
Civil
Civil
Daren Shadhon

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2012. Mar. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Júl. 08, 2012 11:54 am

Sajnos, avagy nem sajnos, érzékelte, hogy egy kisméretű nőnemű humanoid próbálkozik ijesztgetéssel, és nem reagált agresszív módon, és inkább óvatosan kitessékelted, miután láthatóan az édesanyja rászólt a Lizzy névre hallgató piciny humanoidra. Csendben hallgatja az anyuka szidását, miközben a ruhát próbálja, és valóban tökéletesnek tűnő méretet hozott, ugyanis sehol nem érzékelte, hogy szakadnak, akárhogy hajlítgatta az adott határokon belül a felsőtestének különböző részeit. Továbbá feltűnt neki, miközben a hölgy a ruhák között keresgélt, hogy Lizzy hozzáért az ujjával a vázához, noha nem érzékelte magát az érintkezéssel járó piciny nyomást, de ez, és az hogy a ruhát sem érzékelte magán, meggyőzte, hogy át kell kalibrálnia érzékelőit, hogy minél jobban tudjon reagálni az átlag embert érő interakciókra.
-Nem értem miért lennék vicces, és a vásárlási terveim csak rám tartoznak kicsi ember.-
Válaszolta tipikus monoton hangon, ami szintén okot adhatott a kislánynak arra, hogy nevessen rajta. Alighogy kimondja a szavakat észre is veszi, hogy az eladó közeledik egy újabb ruhadarabbal, egy nadrággal, ami számításai szerint szintén ideálisak lesznek, de jobban bízik jelen helyzetben a gyakorlati próbában, mint a számításaiban az ismeretlen anyag miatt. "Aggódása" fölöslegesnek bizonyult, számításai ismét hibátlanok voltak, a nadrág is tökéletesen passzolt rá, s ahogy a felső is, ez se akadályozta semmiféle mozgásban, és még voltak rajta kis tároló rekeszek (zsebek) is, amik még jobban elnyerték tetszését praktikus mivoltuk miatt.
-Ez is tökéletes lesz.- Válaszolja az utóbb feltett kérdésre, majd még megkérdezi: -Mennyibe kerülnek?-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Robin

Robin

Hozzászólások száma : 355
Join date : 2011. May. 03.
Age : 27
Tartózkodási hely : Gotham City

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Júl. 21, 2012 6:43 pm

Már épp válaszolt volna az eladós hölgy kérdésedre, hogy mennyibe kerülnek a ruhák amiket megszeretnél vásárolni, mikor ismét csilingel a kis harang, jelzi hogy új vásárló érkezett. Alig zendült végig a csilingelés, mikor egy kislányos sikításra lettél figyelmes. Az eladós hölgy jellegeztessen elsápadt és a ruha amit eddig fogott kicsúszott kezéből. Ha tekintetét követed, az ajtóban három alak áll, kin fekete napszemüveg és öltöny van. Viszonylag izmosaknak mondhatóak, mogorva arcukon ott virít a kárörvendő mosoly, mely nem jelez semmi jót. Két öltönyös kezében sörétes, a harmadiknak nincs semmi a kezében.
- Szia drágám. Késel a pénzel. A főnök már nagyon ideges... - szólalt meg az a férfi akinek nincs fegyver a kezében. Hangja ugyan olyan kellemetlen mint az arca. Érzékelheted ahogy a kislány remegve behúzódott mögéd és onnan figyeli az eseményeket. Az eladós szintén remeg, szemeibe könnyek szöknek.
- De hát... de hát... - kezdett bele, de nem tudta a félelemtől folytatni azt, amit mondani akart. Előre lépett, gyors pillantást vetett rád, majd Lizzy-re. Látszott rajta hogy a kislány biztonsága volt számára a legfontosabb jelen helyzetben.
- De hát még nincs... - szólalt meg ismét, de a férfi tekintete ismét elnémította. A férfi rád nézett. Alaposan végigmért téged, minden egyes apróságot. Halkan felnevetett, amiben a szánalmat lehetett érezni.
- Te meg ki az apám fia vagy? Mi van Abby, felbéreltél egy maskarás testőrt? - nézett a nő felé, majd ismét rád.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daren Shadhon
Civil
Civil
Daren Shadhon

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2012. Mar. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Aug. 06, 2012 6:02 pm

Már látta azt az arckifejezést, ami a nő arcára ült ki, mikor meglátta a három férfit. Mindenkinél kicsit másabb, de a félelem és ijedtség az ugyanúgy sugárzik mindből. Végigmérte ő is a három férfit, a fegyvereket leszámítva nem érzékelt semmilyen veszélyforrást, de jól láthatóan még nem akarták alkalmazni ellene, így nem adta meg a legmagasabb prioritást nekik, mivel el nem vehette volna tőlük saját felhasználásra harc nélkül, ebben az esetben pedig körözné a rendőrség előbb utóbb, mert az Abby-nek nevezett hölgy nagy valószínűséggel kiadta volna őt nekik, mielőtt még messzire juthatna, így úgy tervezte, hogy fizet, és lelép a cuccaival, nem érdeke velük a konfliktus csak úgy ingyen.
-Képtelenség, hogy humán apám legyen, így biztos nem az ön apjának a fia vagyok, és maskarás testőr sem. Mindamellett, ha vár egy percet akkor fizetnék és távozok.
Mondja az "úriembereknek" normál, emberihez hasonlító hangon, és visszafordul.
-Tehát mennyibe kerülnek?- Kérdezi ismét az eladót, majd az egyik kis tárolórekeszből, ami a "dereka" jobb oldalán volt, elővesz némi pénzt, ami nagyjából elég lehet a ruhákra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Szept. 12, 2012 10:25 am

A két férfi válaszodra egyszerűen csak összenéz, majd mintha évekig gyakorolták volna felnevetnek hangosan és gúnyosan, nem is nagyon akarták abbahagyni, csupán akkor némultak el, mikor főnökük felemelte kezét és komor arccal csendre intette őket. Nem igazán látszott rajta hogy felfogta amit mondasz arról, hogy csak fizetni szeretnél és utána távozol is. A főnök téged figyel, alaposan végignéz rajtad.
- Van vér a pucádban. Már ha egyáltalán van véred... - mondja elgondolkodva, immáron megfeledkezve Abby-ról és Lizzy-ről. Fegyverét már nem tartja rád, inkább odamegy hozzád nyugodtan és magabiztosan. Ismételten alaposan végignéz rajtad, szemében egy furcsa szikra csillan meg. Kárörvendő mosoly, majd az emberei felé néz.
- Ez nem is ember uraim. Hanem egy... robot - mondja az embereinek, egy kis hatásszünetet tart, a fickó nem is olyan hülye mint amilyennek kinéz, viszont a két társa értetlenül figyelnek téged.
- Egy robot? - kérdezi az egyik, nem nagyon akarja elhinni hogy főnökének igaza van, de nem kötözködik.
- Mondja öhm.. Robot Úr, ki a gyártója? Mert ahogy elnézem elég jól... - ujjával kicsit megkopogtatja fémvázadat - összerakta. Talán a főnökömet érdekelné egy üzlet gyanánt. Mit szól hozzá? - kérdezi érdeklődve, már egyáltalán nem fenyegető, hanem inkább felvette az üzletember maszkját.
- 5 dollár és 74 cent... - válaszolta Abby remegő hangon amikor feltetted a kérdést a ruha árával kapcsolatosan.
- Ne foglalkozzon a ruhákkal. Jöjjön velem és elvisszük a főnökhöz. Befolyásos ember és biztos vagyok benne hogy őt érdekelné az ön... képességei - adja fel az ajánlatot, várja hogy mit fogsz erre reagálni.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Dec. 10, 2012 11:39 pm

/Sasszem magánkalandjának kezdő reagja/


Gotham a bűnözés melegágya, s te ezt bizony nagyon jól tudod. Nap mint nap szadista gyilkosok, luxus prostik és gazdag tolvajok ostromolják a szerencsétlen lakók életét. Kik csendben, észrevétlenül, kik nagy felhajtást keltenek ezzel és félelmet az emberek közt. Valaki azt hinné, hogy annyi rossz hír után az emberek ki se tennék lábukat a városból. Az utóbbi időben már a médiában is megjelent, hogy nem csak vagyonukat, becsületüket, életüket, de szó szerint bőrüket is félteniük kell. Most amivel legújabban a média foglalkozik, az a "Nyúzó" nevezetű személy, aki áldozatait az orvosok számára ismeretlen módon megöl, majd tökéletesen lenyúzza róluk a bőrt. Ez még amolyan "normális" szadista gyilkolós dolognak is nézne ki, ha csak ez az őrült legalább hagyna maga után valamilyen nyomokat. De semmilyeneket, a hullákon kívül, akik több szemtanú szerint még éltek is egy ideig. Ha ez nem lenne elég a szerencsétlen városnak, új drogról is felmerültek suttogások, melyeket valaki a piacra dobott. A média szerint eddig ez a legerősebb drog fajta, ami valaha a városban kapható volt. Kis mennyiségben nagy hatást lehet vele elérni. De sajnos akit ezzel a droggal elkaptak, inkább mindet gyorsan belőtte magának, minthogy a rendőrség kezébe kerüljön az anyag. S ennek ára a biztos halál volt. Ezen felül még Arkhamból is majdnem hetin szinten szökik meg valaki, akit vagy elkapnak, vagy nem. Még szerencse hogy vannak ebben a városban olyanok mint te, akik nem hagyták hogy a fekete gonoszság lehúzza maga mellé.
Egy igencsak hideg délutánnak nézel elébe. A város már alig várja, hogy elérkezzen a Karácsony, s ennek megfelelően megannyi díszes kivilágítás tündököl a kirakatokban, ablakokban és az utcai lámpákban. A hideg kellemetlenül csípi arcod, leheletedet úgy látni, mintha legalább három cigit szívnál egyszerre. Hiába van még csak négy óra, már rég sötét van, mintha késő éjszaka lenne. Vastag felhők ácsorognak a város felett, visszaverik annak fényét, így szinte minden sikátort megvilágítanak olyannyira, hogy lehessen benne látni. Fentről már egy ideje nagy pelyhekben szállingózik a hó, olykor arcodra ül, de szinte elolvad, bár hányszor a földre ér. Hiába próbálja eltakarni fehér lepedővel a város mocskát, nem igazán akar ez neki összejönni. Idén télen ez az első hó, ami természetes jellegű, nem pedig valami agybeteg tudós szüleménye hogy lefagyassza az egész várost. A város utcáin elég sok ember halad el melletted. Mivel hétvége van, sokan közülük nagy táskákkal loholnak az egyik üzletből a másikban, hogy az ünnepekre való bevásárlást végezzék. Néhol hajléktalan emberek fekszenek a földön vagy épp ülnek, kéregetnek, ételre, drogra, alkoholra, cigire... kinek mi a legfontosabb a túlélésre. Férfiak és nők... olykor gyerekek is előfordulnak az utcán, akiknek nincs hova menniük, vagy az árvaházakból, esetleg más helyekről szöktek meg.
Egy kislány hangja szólít meg téged hátulról.
- Elnézést bácsi, van egy kis aprója? Nagyon éhes vagyok... - mondja kétségbeesett arccal, s ha te felé fordulsz, egy barna szemű lánykával találod szembe magad. Egy hosszabb pólót visel, melynek kapucni van fejére húzva, hogy védje a hulló hótól. Hosszú nadrágja szinte cipőjét takarja, kezében egy piszkos és szakadt plüss mackót szorongat. Látványosan didereg, arca piszkos. Még a hideg időben is érzed hogy van annak már több hete, hogy mosakodott.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Dec. 13, 2012 3:04 pm

//köszi//
Ismét beköszöntött a tél. Szinte minden egyes embernek a decemberi hónap a karácsonyi készülődésről szól, márt évtizedek óta. Ami nem is baj, őszintén szóval én is kifejezetten szeretem ezt az ünnepet, ezért is mentem le egymagam a karácsonyi vásárrá. Szombat van, így ma kivételesen nem vagyok szolgálatba, de hát amennyire megnőtt mostanság a bűnözés, talán heti hétszer kellene dolgoznom megállás nélkül, hogy valamit változtassunk ezen a statisztikán. Egyre több őrült gyilkos járkál az utcákon és a prostikat meg a drogot még bele se számoltam, na de mindegy egy a lényeg hogy ez nem maradhat így tovább, változtatnuk kell. Az idő hideg, olyan 0 és mínusz 5 között lehet a hőmérséklet, és a hó is esik. Arcom tiszta vörös csak egy vékonyka szürke sál fedi a torkomat és egy fekete sapka takarja, a füleimet a megfázás elöl. Hosszú fekete bőrkabátom tökéletes véd a kihűlés ellen. Ahogy a kirakatok előtt járkálok, rengeteg ember vesz körül, kezdve az idősödő házaspároktól egészen a kicsin kis óvodás gyerekekig. Nagy üvöltözésben és hó csatában töltik el az időt a fiatalok, mialatt a szülők a butikokat buják. A város gyönyörűen ki van díszítve. A téren egy hatalmas legalább egy öt méteres fa áll, teljesen feldíszítve, körülötte kis fabódékkal ahol étel-italt árulnak. A butikok szépen kivilágítva és kidíszítve. Nagyon hangulatosak. De sajnos mindenki ismeri azt a mondást ahol sok az ember ott könnyű találni áldozatott is, főleg ebben az időben ahol senki nem figyel oda annyira, az értékeire. Igaz pár járőrrel találkoztam, akik a gyanús alakokat figyelik, de hát ebben a hatalmas tömegben nem tudom mennyit érnek. Én márt megszoktam, hogy minden egyes értékes dolgot a pénztárcától és a telefontól kezdve akár az iratokig a kabátom belső zsebében tartom, onnan nem tudják kivenni maximum ha, leütnek, de ahhoz nekem is lenne még pár szavam.
Ahogy a havas és csúszós járdán sétálok egy ismeretlen alak szólít le hátulról.
- Elnézést bácsi, van egy kis aprója? Nagyon éhes vagyok...
Amint meghallottam az idegen szavait egyből megfordultam. Egy kislány volt az. Barna szemekkel, koszos hosszú ruhákban és egy barna kis plüssmackóval a kezében. Valószínűleg árva. Mivel nagyon hideg van, így nem hagyhatom, kint az utcán be kell vitetnem őt az árvaházba.
- Szia, kislány! Megpróbálok neked segíteni, ha cserébe elmondod a neved, és hogy merre is laksz. – azzal, jobb kezemmel megragadtam a kislány bal csuklóját, de nem szorítottam csak fogtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Dec. 16, 2012 1:45 pm

Amikor a kislány felé fordultál aprócska barna szemei felcsillantak reménykedve és számodra sokkal szebben csillogtak mint az összes karácsonyi dísz fénye együttvéve a téren és úgy egyébként egész Gothamben. Aprócska mosoly húzódott arcára és ellépett tőled félig, hogy egy bizonyos távolságot kettőtök között megtartson, hogy se te, se pedig ő ne érezzétek magatokat kényelmetlenül. Figyel téged és közben plüssmackóját szorongatja két kezében, ezzel is csak jobban melegíti magát. A lágyan szállingózó hó kényelmesen ücsörgött a kislány kilógó hajtincsein, valamint a fején. A mackó ugyan olyan volt mint a kislány. Olyan kellemetlen szagot árasztott magából, minta valaki párszor lepisilte volna és a kislány bár megpróbálta talán vízben megmosni de nem sok eredménnyel. Gotham bűzét árasztotta magából s ráragadt a város mocska is.
Mikor megfogod a kezét, érzed ahogy megrezzen és az aprócska mosoly mely eddig ott virított piszkos arcán hirtelen eltűnt s aggódó szemeiben beköltözött a félelem. Körbenézett, mintha segítségért szeretett volna kiáltani, érezted kezén, hogy egész teste kezd megfeszülni s bár nem fogtad őt erősen, egy rossz mozdulat vagy mondat ami számára fenyegető lehet és kitépi magát kézfogásodból és elszalad.
- Az anyukám azt mondta nem szabad idegeneknek megmondani hogy hívnak és hogy hol lakok. Veszélyes. Kérem engedjen el... - válaszolja neked kicsit hangosabban mint ahogy átlagosan szoktak beszélgetni, de csak azért, ha gond van, az emberek kik körbevesznek titeket azonnal fel tudjanak rátok figyelni és ha kell akkor segítsenek a kislánynak. Attól függetlenül hogy Gotham-ről van szó, ahol az ilyen gyerekeket a szadista perverz disznók szoktak elcsalogatni magukkal hogy undorító és gusztustalan dolgokat műveljenek velük, még ekkora tömegben is, főleg Karácsony tájékán megvan az emberekben az együttérzés és meg fogják védeni a kislányt, ha ő elkiáltja magát. Észreveheted, hogy már így is több figyelmet kaptok mint talán kéne, elvégre az emberek akik elhaladnak melletted gyanakvó pillantásokat vetnek rád.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Dec. 16, 2012 7:19 pm

Ahogy a kislány felé fordulok, barna könnyes szemei szinte mindent elárul magáról. Reménykedik a segítségemben. A kislány állapota nagyon rossz. A tömény bűz és kosz árad ki belőle, de még azt se tarom kizártnak, hogy hajában tetvek élnének. Viszont a mackója is hasonló tulajdonsággal rendelkezik, büdös, koszos és néhol szakadások mutatják ki a rossz állapotát. Mihelyst kezét megfogtam a gyereknek, a nyugodtsága egyből elillan és egy aggódó, félelemmel teli alakot vesz fel.
- Az anyukám azt mondta nem szabad idegeneknek megmondani, hogy hívnak és hogy hol lakok. Veszélyes. Kérem, engedjen el.. – válaszolta vissza, teljesen megrémülve.
- Én, nem akarlak bántani, nekem az a dolgom, hogy olyan kislányoknak, mint te, szó nélkül segítsek. – majd bal zsebemből egy kis szaloncukrot és egy marék aprót vettem ki, és szép lassan elengedtem a kezét. Mivel attól tarok, hogy ez így mindig kevés lesz, kénytelen vagyok egy kicsit belenézni a fejébe, és megtudni, hogy valójában „ki fia-borja ez”. Leguggolok hozzá, hogy még jobban úgy érezze, hogy tényleg nem akarom bántani.
- Na, akkor legalább azt áruld el, hogy hogyan hívják a macidat, és hogy kitől kaptad?
- remélem valahogy sikerül oldanom a hangulatot. De mindezek ellenére elkezdek a gondolataiba turkálni, de csak szép óvatosan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Dec. 20, 2012 10:30 pm

- Sok ember mondja hogy nem szeretne bántani, főleg bácsik. De azok sokat hazudnak. Tudod? - kérdezi tőled kissé konok arccal, de ahogy előveszed a szaloncukrot és a marék aprót, szemei ismét enyhén felcsillanni látszanak, s úgy nézi a markodban lévő dolgokat, minta pont ezek váltanák meg az univerzumot minden gonosztól, ami csak létezik. Hangja hirtelen már nem az az ijedt kislány, akit meg kell menteni előled, sokkal inkább komolyabb és oktató. Mégis megvan benne a gyermeki ártatlanság. Pont ez miatt hirtelen nem tudod hogy komolyan vedd ezeket a komoly szavakat, vagy elmosolyodj rajtuk.
- Te rendőr bácsi vagy? - kérdezi tőled gyanakvó tekintettel, olyan benyomást kelt ezzel mintha lopott holmikat hordozna magánál és nem akarná hogy lebukjon. Az ilyen gyerekek, főleg a hajléktalanok kihasználják a nagy tömeget, hogy pénztárcákat, mobilokat és egyéb értékes tárgyakat lopjanak, hogy ezt ételre, ruhára vagy egyéb dologra cseréljék, amik segítenek nekik túlélni ebben a kietlen világban. Fürkész téged alaposan, minden egyes mozdulatodat alaposan szemmel tartja. Leguggolsz elé, megcsap jobban a város mocskának bűze, ami ebből a gyerekből árad. Gyomrod kellemetlenül reagál erre, de sikeresen legyűröd ezt az érzést, mégis érzed, hogy nem túl sokáig leszel képes "szagolni" őt.
Kitárod elméd hogy képességedet használd, s mikor így teszel, mintha egy hatalmas köd ereszkedne le rád, ezernyi gondolat vett körbe téged és hallod az emberek hangját saját fejedben. Rengeteg mondat zűrzavaros viharába kerülsz, ami mintha nem akarna téged engedni s legszívesebben teljesen magával ragadna. Bár hallod, de nem érted a gondolatokat, elvégre mindenki beszél aki 10 méteres környezeteden belül tartózkodik s mindenki rengeteg gondolattal rendelkezik. Összpontosítasz a kislányra, aki előtted áll. A rengeteg gondolat szép lassan elcsendesül, és már csak a kislányé marad, amit te tisztán hallasz fejedben: Remélem ad a bácsi pénzt. Ha nem, ismét meg fog otthon verni... Nagyon fázok és nagyon éhes is vagyok már. Nagyon féllek haza menni. Még sok pénz hiányzik hogy hazamehessek... Jobban a kislány elméjébe hatolsz, s megérzed azt a sok érzelmet, ami benne rejlik. A félelem teljesen úrrá lett rajta, szint úgy mint a kétségbeesés. Most már nem gondolatokat hallasz, inkább egy emlékkép van előtted:
Egy vörös hajú piszkos arcú fiatal lány áll előtted, vagy inkább a kislány előtt, elvégre az ő szemszögéből látod az egészet. Egy plüss mackós hátizsákot visel, épp egy nagy konténerben ácsorog és mintha keresne valamit. Leguggol, majd keresgél a szemét közt. Kis idő múlva egy plüss mackót húz elő, azt amit a kislány most a kezében tart. Óvatosan kimászik a konténerből és átadja a kislánynak. Arcán őszinte mosoly ül, ruhája és külseje arról árulkodik, szintén hajléktalan. A kép itt megszakad, kedves szavak húznak téged vissza a kislány fejéből.
- Az anyukámtól kaptam. Teddy a neve - válaszolja neked és téged figyel, közben maciját jobban magához öleli, ebből is látni hogy számára ez a játék igencsak fontos. A vörös hajú lány túl fiatal volt ahhoz, hogy a kislány anyjának lehessen tekinteni, de manapság nincs kizárva, vannak lányok akik akár tizenkét évesen is szülnek gyereket, így nem tudod eldönteni, hogy ki lehet az a fiatal hölgy, akit láttál.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Dec. 22, 2012 12:15 pm

Sok ember mondja, hogy nem szeretne bántani, főleg bácsik. De azok sokat hazudnak. Tudod? – válaszolta vissza kissé konok arccal az első reagálásomra, amit egy kis bíztatásként mondtam a lánynak, hogy nem akarom bántani, de ezek szerint még mindig nem „bízik” bennem. De amint elővettem azt a marék aprót és a szaloncukrot, láthatón megtört a jég.
Itt márt meg is értettem, hogy a pénz beszél, és egy kis apróval szinte bármint meg fogok tudni tőle.
- Te rendőr bácsi vagy? – tette fel következő kérdését gyanakvó tekintettel. Valószínű, hogy van valami rejtegetni valója, amit magánál tart. Akár egy lopott pénztárca, vagy valami szúró fegyver, de még azt sem tartom kizártan, hogy ha átkutatnám alaposan a kis lány zsebeit, valami féle drogot tálának nála. De jelen esetben ez egyáltalán nem foglalkoztat.
- Ha rendőr lettem volna, akkor téged bevittelek volna egyből egy árvaházba, nem pedig itt beszélgetnék veled. Ha akarod tudni én egy egyszerű polgár, vagyok, aki éppenséggel segíteni próbál neked. – mosolygós arccal hazudtam neki egyenesen a szemébe. Nem szeretek hazudni, de a szükség törvényt bont, ahogy szokták mondani. Ezek után szép lassan becsuktam a szemeimet és megpróbáltam belenézni az agyába. Eleinte a tízméteres körzetbe mindenki gondolatait hallottam, beleértve a gyerekét is, de egy kis koncentrálás után kizáróan csak az ő elméjében kutakodtam. Ahogy sejtetem, a kislányt verik otthon, több napja nem ivott és nem is evett és nagyon reméli, hogy átadom neki ezt a marék aprót. Aztán hirtelen egy képugrás történik és egy vörös hajú, fiatal lánnyal szembe találom magam, aki épp kukázik, és akitől a mackót kapta, hogy most ő az anyukája vagy sem azt nem tudom megválaszolni, de most az nem is fontos. A legfőbb dolog, hogy kiderítsem, hogy merre lakik.
- Na figyu! Van egy jó játékom, ha válaszolsz nekem egyetlen kérdésemre, akkor megkapod ezt a marék aprót, a szaloncukrot és ezt a 10 dollárost-, amit beszédem közbe vettem ki a zsebemből.
- De csak ha nem hazudsz. A kérdésem pedig a következő lenne: hol laksz pontosan?- biztonság kedvéért visszamegyek a gondolataiba, hisz van egy olyan alaptomos taktika, ha felteszel valakinek egy kérdést, amire biztosan tudja a választ arra egyből gondolni fog, vagy kimondja magába. És csak utána közli az illetővel, de az lehet, hogy az közlés márt nem igaz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Dec. 26, 2012 12:51 pm

A kislány figyelmesen hallgatja végig szavaidat, mikor arról beszélsz neki hogy te bizony nem rendőr vagy, csak egy jó polgár, aki úgy döntött, angyalka lesz ebben a városban és vigyázni fog az olyan kislányokra, mint amilyen épp most előtted áll. Vigyázol rájuk, segítesz nekik, hogy ne csak őket, de senki mást se ne tudjanak fenyegetni a mocskos gaztevők, kik euforikus érzésben táncolnak, valahányszor bántalmazhatnak egy védtelen személyt. Szemeivel téged figyel, falja minden szavadat, mintha sült libával etetnéd éppen ezt a gyereket. Ujját ajkaihoz emeli s elgondolkodva dönti fejét kicsit oldalra, szemei lecsúsznak rólad és a havas járdát figyelik.
- Azok ott is rendőrbácsik és mégse vittek el az árvaházba. Meg nem is vihetnek el mert nekem van anyukám, meg apukám és még laknom is van hol. Nem vihetnek el. Nincs hozzá joguk. Ezt az anyukám mondta. Tudod? - válaszolja neked s most már komoly arccal figyel téged. Lehet hogy nincs meg tíz éves se, s talán iskolába se jár, de az ilyen gyerekek tán a legelővigyázatosabbak mind közül, elvégre az utca neveli őket. Be kell látni, hogy olykor igencsak jól végzi dolgát, s bármennyire bizarr, gyakrabban jobban képes felnevelni egy gyereket, mint valamennyi szülő.
- Anyukám azt is mondta, meg mindenki más is, hogy nekem bizony nem szabad senki idegennel sehova se mennem. Lehet hogy haza szeretne vinni, de mi ha véletlenül egy üres utcán elrabol engem és rossz dolgokat csinál majd velem? - kérdezi tőled szúrós szemekkel s alaposan végignéz rajtad, keresi a jeleket, hogy valójában milyen szándékokkal rendelkezel iránta. Gotham pont az a város, ahol az öltönyös alakok kiknek arcuk simára van borotválva s jól pörög a nyelvük gyakran pont azok az elvetemült gyilkosok, akik az ilyen gyerekeket ijesztgetik. Ebben a városban senki sem lehet biztos semmiben. Még az is előfordulhat, hogy ez a gyerek aki előtted áll valami nagyon rossz dolgokba van belemártva s az sem kizárt hogy önkéntes volt. Gyakran fordul elő hogy pont a gyerekeket bérlik fel különböző bűnözői bandák hogy apróbb dolgokat végezzenek helyettük pár apróért vagy ételért. Hisz ki nézné ki a gyerekből, hogy esetleg veszélyes információk hordozója, vagy netán drogot vagy más dolgokat csempész az egyik helyről a másikra.
Mikor megemlíted a 10 dollárost és a játékot, a kislány szemei ismét felcsillannak, úgy ragyog szempárja mint az a karácsonyfa ami a főtéren áll. Ujjait tördeli s látszik rajta a viaskodás. Te magad ismét megpróbálsz fejébe furakodni, hogy megtudd a számodra hasznos információkat. Most valamivel könnyebben mint először, a közeli emberek gondolatai csak messziről értek téged s szinte azonnal a kislány fejébe jutottál. Nem mondhatom meg neki hol lakok. De... annyira szeretnék egy új játékot! És ha olyan sok pénzt hazavinnék apukám se verne meg... Érzékeled gondolatait s a hatalmas vívódást benne. Megjelenik emlékeiben egy emeletes ház, melyet mintha a két ház oldalról össze akarna nyomni. A kis elő udvarban hatalmas szeméthalom s a ház falai kopottak, piszkosak. Az ablakok néhány helyen mintha be lennének törve vagy meg lennének repedve. Tipikus családi ház ezen a környéken. Minden elhanyagolva, mindenhol a szemét és a rongálás jelei. Egy házszámot látni rajta: 247. Alatta az utca neve de nem tudod elolvasni, számodra csak betűket jelentenek. Mindent amit látsz a kislány elméjében azt a saját felfogásával, világnézetével látod s ebből is csak tudod, hogy nem tud olvasni. Pont ezért te sem fogod fel a betűket amik a táblán vannak a házszám alatt. Érzékeled viszont a kislányból, hogy a ház nem lehet messze, csak az a kérdés, melyik irányba.
- Nem lakok messze bácsi. Anyukám nem enged messzire mert nagyon félt. Nehogy bajom essen. De én tudok magamra vigyázni - mondja neked büszkén és elmosolyodik. Toporzékol egy helyben, már fázik és éhes, legszívesebben hazamenne de nem mutathatja meg neked hol lakik. Látszik arcán hogy most akkor elvárja tőled hogy megadd neki az ígért játékot, szaloncukrot és a pénzt.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Dec. 30, 2012 4:33 pm

- Azok ott is rendőr bácsik és mégse vittek el az árvaházba. Meg nem is vihetnek el, mert nekem van anyukám, meg apukám és még laknom is van hol. Nem vihetnek el. Nincs hozzá joguk. Ezt az anyukám mondta. Tudod? – válaszolta vissza nekem.
- Nincs hozzá joguk? – kérdeztem vissza kissé gúnyosan.
-Azt hiszed, ha van családod és van, hol laknod nem vihetnek el? Hát ez nagyon teszik –nevetek fel hangosan.
- Elegendő, ha csak egy kicsit vagy szegényebb az átlagnál és akkor máris elvihetnek, és a családon belüli bántalmazásról még nem is beszéltem. Mond, mit tudsz te a jogokról, így tíz évesen?! – hangom a nyugodt állapotából átment egy sokkal szigorúbb és hangosabb állapotba. Nem akartam megrémiszteni, de egyszerűen utálom, mikor az olyan emberek beszélnek a jogaikról, akik írni-, olvasni nem tudnak és teljes életüket a bűnözésben élik le.
- Tudod mi a szerencséd, az hogy a rendőr bácsiknak vannak sokkal fontosabb dolgaik, is mint, hogy ilyen tíz éves gyerekek hurcolásznak egyik árvaházból a másikba. Nézz, márt körbe ez itt Gotham! Itt a bűnözés mindennapos és a kosz meg a piszok mindent eltakar. Ez az egész hely egy nyamvadt koszvészek, szerinted ki nem szarja le, hogy mi történik egy hozzád hasonló gyerekkel? Sajnálom, de ez az igazság. – hangomon csak a düh árad ki és arcom pedig tiszta vörös az idegtől. Tényleg nem akartam a kis lányra ráhozni ennyire a félelmet, de hát ez van. Tisztába kell lenünk, hogy milyen környéken is élünk.
Amint felteszem, ajánlatomat egyből kinyílik a szeme világa. De mivel nem árulta el, hogy pontosan hol lakik csak annyit tudtam kivenni, hogy a közelbe egy igen romos házba, aminek a száma 247 így nem adhatom oda neki az összes jutalmat csak a felét kivéve, ha….
- Na, ide figyelj, ha nem mondott meg, hogy melyik házszám alatt laksz, akkor csak azt mond el, hogy melyik utcába élsz, különben nem adhatom át a pénzt, a szaloncukrot sem a meglepetés játékot, amit az előbb ígértem. Gondolj, bele mennyi ajándékot kapsz egy „utcanévért”. Tudom, hogy szükséged van a pénzre és karácsony alkalmából ki nem örülne egy kis nasinak meg egy játéknak.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Dec. 31, 2012 12:36 am

Mikor haragoddal lerohanod az apró gyermeket, több ember is a közelben felfigyel rátok, főleg téged figyelnek szúrós szemmel. Egyáltalán nem tetszik nekik ahogy a kislánnyal beszélsz, de mivel még nem bántottad őt fizikailag, nem avatkoznak közbe. A kislány jobban magához szorítja plüss mackóját, szemei összehúzódnak és ő maga is tesz egy lépést hátra. Látod rajta hogy teljes mértékben megijed tőled. Szemeibe könnyek szöknek, nem kell gondolataiban olvasnod ahhoz, hogy érzékeld, most bizony alaposan megrémisztetted őt. Zokon vette az összes vádaskodásodat amit kimondtál, rosszul eset neki minden szó amit hangosan, mérges hangnemmel kimondtál. Olyan volt ez számára, mintha két hatalmas pofont kapott volna és néhány erőteljes rúgást, azzal a különbséggel, hogy a testi bántalmazás fájdalmai hamarább elmúlnak mint a lelki.
- Nekem nem kell arról magyarázni hogy milyen ez a város! Nézzen rám és nézzen magára meg a többi itteni emberre! Maguknak fogalmuk sincs milyen igazán ebben a mocsokban élni! Milyen az minden este fázni és éhesnek lenni. Nem tudják mi az igazán félni. Attól hogy magának kabátja van és pénze azt hiszi hogy tudja milyen ez a város?! Félt maga egyedül a sötétben egyedül attól mikor ugrik magára egy pedofil aki jó esetben megerőszakolja? Félt maga hazamenni úgy, hogy tudja ha nem koldul ki elég pénzt elverik otthon és nem kap enni?! Tudja?! Mert én igen! Maga ne beszéljen nekem arról hogy milyen rossz ez a város! Pont ezért ilyen rossz mert a rendőrbácsiknak jobb dolguk is van annál hogy a gyerekeket elvigyék az utcáról és jobb ellátást biztosítson nekik a város! Hogy megadja nekik a lehetőséget hogy valami lehet belőlük. Belőlem mi lehet?! Életemben nem jártam se oviba se iskolába úgy mint más gyerekek. Milyen jövőm lehet így? Ha nagyobb leszek vagy akár most ugyan olyan lehet mint azok a nénik akik pénzért mennek el más bácsikkal vagy valami rosszabb. Pont ezért rossz ez a város mert a rendőr bácsik nem foglalkoznak az utcán élő gyerekekkel. Ha a szülők és a rendőr bácsik se foglalkoznak velük, hát akkor ki?! - kérdezi tőled és hangja az utolsó mondatoknál már néha elcsuklik. Ajkai sírásba görbülnek s hideg könnyei lassan lefolynak piszkos arcán. Hangosan felszipog, ahogy igyekszik legalább a taknyának folyását visszafogni. Be kell látnod hogy nagy részben bizony igaza van. Egy olyan gyereknek beszélsz arról hogy milyen rossz az a város aki a legnagyobb mocskában növekedik, aki minden áldott nap életét félti és a túlélésért küzd, aki a helyéért próbált megküzdeni ebben a szennyben, hogy mások el ne tapossák. Pólójának ujjával megtörli orrát, hogy felfogja a taknyot ami ebben a hidegben hamar megdermedne arcán.
- Én nem mondhatom meg bácsi hogy hol lakok. Anyukám azt mondta senkinek se mondjam el különben elvisznek és akkor soha nem lehetek már az anyukámmal. Én az anyukámat nagyon szeretem. De ha nem viszek haza pénzt akkor nagyon rossz lesz otthon... Nem lesz mit ennünk. Tudja? - mindezt már halkan közölte veled, szinte suttogva, nem akarta hogy mindenki hallja ezeket a szerinte igencsak fontos és értékes információkat. Látod rajta hogy a félelem és aggodalom ami rajta ül őszinte és szívből jön. Tényleg nagyon fontos számára a pénz amit ajánlottál neki, de az is hogy betartsa anyukájának utasításait.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szer. Jan. 02, 2013 4:59 pm

Láthatólag szavaimmal teljesen megtörtem a kislány érzelmeit és tényleg nem kellett volna sok hozzá, hogy teljes sírásba fakadjon két kicsi szeme. Nem akartam, hogy ennyire magára vegye ezeket a szavakat, de hát nincs mit tenni Gotham márt csak ilyen, de egy részt örülök, hogy sikerült ilyen állapodba hoznom, mivel a következő szavai csupa igazságot rejt és elárulta, hogy valóban milyen nyomorba is ér és, hogy apukája veri is otthon. Igazából ez nekem bőven elég is egy egyszerű házkutatási parancsra és egy olyan orvosi vizsgálatra ahol kiderül mennyire is szokták megverni ezt a pici leányzót. A tíz éves kislány szavai akár egy felnőtté lehetni egyenlő. Lebecsültem őt a kezdettől fogva, őszintén szóval nem gondoltam volna, hogy ő valójában mennyire is értelmes kisgyerek. De sajnos nem maradhatok tovább itt vele az utamat folytatnom és be kell mennem az őrsre, hogy a nyomozásomat folytassam egy őrült pszichopata után. Egyedül, amit az ügy érdekébe tehetek, hogy valahogy megtalálom a kislány házát és beküldök oda egy járőrt, aki átvizsgálja a házat és, ha tényleg úgy látják, akkor az apukát behozzák egy beszélgetésre és a lányt elküldik egy orvosi vizsgálatra. Én tényleg sajnálom őt és szavai a szívembe hatoltak és megpróbálom a legjobbat kihozni ebből az egész ügyből. Az is lehetséges, hogy egyszerűen az apjukat elvesszük a gyerektől és csak az anyával, hagyjuk, hogy éljen kettesbe. Illetve az őrsön ki lehetne helyezni egy kis üvegládát, amiben gyűjteni, lehetne a kerület legszegényebb családjainak. Többet sajnos mi sem tehetünk.
- Na, ide figyelj, oda adom neked, amit ígértem. Látom, hogy szükséged van a pénzre, de egyre kérlek, anyudnak add oda ezt ne apádnak. Majd ő szépen beossza és talán nem piára fog elkelni. – azzal át adom neki az aprót, a 10 dollárost és a szaloncukrot.
- Esetleg azt sem árulnád el nekem, hogy hogyan hívják az apukádat? Bíz bennem, neked és anyukádnak semmi baja nem lesz, ha ezt elárulod. Tudom, hogy ver téged otthon és, hogy az összes pénz piára költi, ezért csak a ti érdeketekben áruld el! Enged, hogy segítsek, és nem fogod megbánni és talán nem reszketésbe kell majd leélned az egész életed.
Döntése után a közeli kapitányságra tartok…..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Jan. 14, 2013 5:25 pm

Az aprócska kislány szemei úgy csillantak fel, mintha ezernyi gyémántszárnyú tündérke táncolna benne keringőt a csillagok fényében. Piszkos és meggyötört arcáról elszaladt a szomorúság és a kétségbeesés, átvette helyüket az a remény, amit eme lélekbe öntöttél, mikor közölted vele, hogy mégiscsak odaadod neki az ígért dolgokat, attól eltekintve hogy nem sok információt volt hajlandó elárulni neked. Magától talán nem is, de képességed segítségével többet tudtál meg az elmondottaknál s ezzel talán meg is mentettél egy ártatlan gyermeket a gonosztól. Ha más nem, de a kislány szemében te lettél a hős, aki hajlandó volt neki többet segíteni, mint bárki más, akkor is ha csak pénzt adtál neki és egy kis édességet. Hős... Ebben a világban bárki lehet hős. Nem kell hozzá eget és földet rengető dolgokat csinálni. Már akkor is hős valaki, ha segít egy olyan személyen, aki erre rászorul. Főleg ebben a városban, ahol nagyon kevés igazi hős létezik. Kik önzetlenül cselekednek, s tiszta szívvel segítenek másoknak. Hiába rendeznek a gazdagok jótékonysági bálokat, hiába építenek árvaházakat, kórházakat, menedékeket... Nyílt titok, hogy legtöbbjük egyáltalán nem azért csinálja, hogy másoknak segítsen. Puszta önzőségből csinálják, elvégre ezzel felfigyelnek rá az emberek, megjelenik a médiában, s a legtöbb gazdag ebben a világban pont erre vágyik. Hírnévre, hatalomra, gazdagságra. Így szerzi ügyfeleit, így képes a szerencsétlenek hátán feljebb mászni. De vannak itt olyanok is mint te, akik csendben segítenek, akik nem arra törekednek, hogy ezzel híresek legyenek. Hanem azért, hogy jobbá tegyék a világot.
A mai éjszakán egy kislány szemében hős született, akit Alonzo Harish-nak hívnak.
A kislány szinte remegő kézzel vette át az aprót és a 10 dollárost. A papírpénzt úgy tartotta ujjaiban s úgy nézte, mintha soha életében nem látott volna még ennyi pénzt összesen. Látott már kicsiny szeme, hisz van hogy sokkal több pénzt is szokott begyűjteni, de egy egész 10 dollárost tartott kezében. Az ember azt hinné hogy a pénz teljesen levette lábáról. Tévedés. A szaloncukor számára igazi kincs volt. Egy értékes kincs, amit nem is fog azonnal megenni. Gondosan elrejtette a pénzt zsebében, de a szaloncukrot kezében markolászta és ráhúzta a hosszú póló ujját. Kicsit matatott, majd ismét előbújt keze. Trükkösen elrejtette az édességet.
- Nagyon szépen köszönöm bácsi - mondja hálásan és felnéz rád tündöklő szemeivel, majd bólintott - Jó. Csak az anyukámnak fogom odaadni. Ígérem - mondja végül teljesen komolyan s látni rajta hogy ezek nem csak olyan levegőbe mondott szavak voltak.
- Az apukám neve... - elgondolkodok és belátogat saját elméjébe hogy visszagondoljon, hallotta e egyáltalán valaha is apja nevét. Bizonytalanodva ácsorog előtted némán, a másodpercek hosszú perceknek tűnnek, majd végül felnéz rád ismét s kettőt pislog. Megvonja vállát, ezzel jelezve hogy akárhogy is próbálkozik, nem tudja az apja nevét. Lehet soha életében ki se mondták előtte, így felesleges lenne elméjében turkálni.
- Maga nagyon jó bácsi, de nekem haza kell mennem. Már sok az óra - mutat az egyik üzlet órájára, este 9 után-t mutat pár perce. A kislánytól még kapsz egy aprócska puszit az arcodra jutalmul s egy őszintén boldog mosolyt, majd hátat fordít neked s szaladva eltűnik a tömegben...
Elszántan haladsz a legközelebbi kapitányságra, ami néhány utcányira van csak a főtértől. Minél jobban távolodsz a tértől, annál nagyobb a szemét az utcákon és a házak közötti kis sikátorokban, a piszok megtalálta még a fehéren hulló havat is. Haladásod közben találkozol egy-két hányás folttal a járdán, vagy épp frissen széttúrt kukával. Egy-két sikátorban hajléktalanok és egyéb, rossz kinézetű emberek gyülekeztek melegedni és beszélgetni egy fém kuka köré amiben tüzet raktak, nyilván szemétből. Olykor feléd néztek, de most megáldott az ég és senki nem követett téged. Bűnös kerület, ahol a rendőrök szava aligha ér valamit... Az ember ilyenkor már nem jár egyedül az utcán, még a csövesek sem. Itt még egy melegebb kabátért is képesek megölni az embert. Kiérsz a főútra s meglátod a kapitányságot a komor házak között. Ha nem világítana rajta kéken a RENDŐRSÉG felirat, észre sem vennéd hogy ott van. Ugyan olyan komor és szürke mint a többi ház, annyi különbséggel, hogy nem próbálja befoglalni a szemét és két rendőrkocsi is parkol előtte. Néhány ablak világít csak, ebből tudod hogy már csak azokat találod ott, akik esti műszakosak. S azok nem nagyon örülnek, ha kell valamit csinálni. Belépsz az épületbe s egy igencsak testes férfi néz ki rád egy rácsozott ablakocskán keresztül. Rendőri öltöny van rajta, de te tudod, ő az akinél jelentkeznek az érkezők, hogy majd tovább küldje őket más rendőrök után. Amolyan "recepció" féleség. Ujjairól lenyalogatja a maradék kaját amit most fejezett be, csak hogy tudjon veled kommunikálni.
- Miben segíthetek? - kérdezi enyhén zaklatottan, elvégre most rád kell figyelnie és nem foglalkozhat kedvenc tv műsorával és a kajával miattad.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Pént. Jan. 18, 2013 4:41 pm

Amint végül átadtam a kislánynak a 10 dolláros, a marék aprót és a szaloncukrot, szemei a sötét komorból, csillogóvá és szinte márt könnyesé váltak, az örömtől. Nagyon őrült ennek a kis ajándéknak, és tényleg felnézett rám, hogy segítettem neki. Szinte úgy éreztem magam, mint valami szuperhős, aki embereket ment meg a tűzből vagy éppenséggel a víz mélyéről. Őszintén szóval én is meghatódtam, hogy mekkora örömöt tudok okozni, így karácson közelében egy kis „szeretettel” amit jelen esetbe a pénz alatt értek. Pedig manapság egy átlagos embernek ez szinte aprónak számít. Ha bele gondolok, hogy mit is tudnék belőle venni, hát nem sok mindent talán 2-3 napi hideg élelemre elégendő konzervet.
A kislány megígérte nekem, hogy csakis az anyjának fogja átadni a pénzt, amit remélek be is fog tartani. Amint az apukájáról kezdetem kérdezni, viselkedése elégé meglepett, nem elég, hogy komolyan el kellet neki gondolkozni, hogy mi is az apja neve, vagy ki az a férfi, akivel együtt él, de végül semmilyen választ nem tudott felmutatni. Ez számomra érthetetlen.
Na de mind egy itt az idő a búcsúzásra és áttérni az igazi munkámra, mégpedig a nyomozásra.
Ahogy az rendőrőrs felé kisebb utcákba és sikátorokba megyek el. Még a vak is látja, hogy itt tényleg nagy a szegénység és a nyomorság. Este kilenc fele az utcák nagy részét hajléktalanok és kisebb bűnőzök lepik el, akik vagy épp melegednek egy olajos szemétláda mellet, vagy éppenséggel kisebb üzleteiket bonyolítják le egymás közt. Nem jó egyedül ilyenkor sétálni, így inkább egy gyorsabb fokozatba kapcsoltam, hogy minél előbb a célomhoz érjek.
Az utcák koszosak és büdösek, de nem csak a sikátorok, hanem még a főutakon is áll a szemét. Mihelyst megtaláltam a kijelölt márt, elmúl kilenc. Lehet, hogy meg kellet volna várnom a másnapot, de márt mindegy, ez az ügy igen komoly ahhoz, hogy ne várjak otthon ölbetett kézzel. Minél hamarabb kell kiderítenem, hogy ki csinálja ezeket az őröltségeket.
Amint beléptem a rendőrség kapuján egy egyenruhás alakkal találom szembe magam, aki láthatólag nem őröl, hogy én ilyenkor zaklatni merem, de igazából ez most pont nemérdekel.
- Jó estét kívánok Alonzo Harish vagyok, nyomozó- azzal elővettem a kis jelvényemet, amit szinte éjjel-nappal magamnál tartok, hisz ki tudja, hogy éppenséggel mikor lesz majd rá szükségem- és a rangidőst keresném az őrsön. Egy nyomozati munkáról szeretnék adatokat kikérni. Tudom, hogy vasárnap este van, de nagyon fontosak lennének azok a papírok. Kérem, vezessen hozzá minél hamarabb. Sürgősen beszélnem kell vele!- hangom, komoly, hangulatom szinte márt fagyos.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Jan. 24, 2013 1:33 pm

A férfi kellemetlenül néz rád, mikor nyomatékosan közlöd vele, hogy a dolog ami miatt te most itt vagy és amivel "zaklatod" őt, igencsak fontos és sürgős. Pont az a fajta munka, amit nagyon nem szeret, elvégre ezt most és azonnal el kell végezni, nem lehet berakni a fiókba azzal, hogy majd később megcsinálja. Később, mikor épp kedve lesz hozzá vagy eszébe jut hogy meg kéne talán csinálni. Most már érted miért rakták őt be éjszakainak. Ha úgy vesszük, az egész kapitányság nyomasztóan hat rád, mintha megálltak volna az időben, mintha lelassult volna itt minden. Nem csoda hogy az utcák olyanok amilyenek. A rendőrök egyszerűen beletörődtek abba, hogy hiába harcolnak a gaztevők ellen, ha egyet elfognak, kettő áll helyére. Az egész rendőrség már csak azért van itt, hogy itt legyen, és látszólag végezze munkáját, amit végezni kellene. Tökéletes példa arra, ha valahonnan eltűnik a remény, elnyeli a sötétség.
Kissé felmordul a férfi és másnapos borostás állát vakargatja meg, majd valamit kinyit és lapoz benne. Nem látod hogy mit, de feltételezhető hogy az itt dolgozók jövését és menését nézi. Halkan hümmög magának, arcán látszik, tényleg nagyon ráérős, de azért igyekszik úgy tenni, mintha sietne. Végül felpillant rád.
- Sajnálom de a kapitány ma nem jött be. Elvégre vasárnap van - húzza fel a szemöldökét kissé zaklatottan, jelzi hogy neked is inkább otthon kéne lenned, meg neki is.
- A jelvényét nekem hiába mutogatja, bárki tud már manapság ilyet szerezni. Én semmilyen információt nem adhatok ki, csak akkor ha engedéllyel jön és rajta van a bírósági pecsét. Sajnálom - vonja meg a vállát, majd hallod ahogy letép egy papír darabot és valamit firkál rá. Végül a kis résen áttolja neked. Egy férfi név és egy telefonszám szerepel rajta. Blaise Mulan.
- Ha gondolja hívja fel, bár én megvárnám a holnap reggeli nyolc órát - javasolja neked, majd belekortyol a bögréjébe és fél szemmel a tv-re pillant, mint aki már alig várja hogy elhúzz innen.

_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Szomb. Jan. 26, 2013 2:41 pm

A rendőr nem nagyon örült az esti látogatásomnak, de nem különben érdekelt a véleménye.
Sokkal fontosabb dolgom van, mint, hogy nálam egy jóval kisebb rangú rendőr prédikálását hallgassam, hogy mennyire rossz vasárnap esti is itt bennmaradni pár társammal és dolgozni.
Talán a dolgozás az egy igen érős kifejezés, arra, amit valójában ők csinálnak. Lehet, hogy vasárnap van, de biztos vagyok benne, hogy felettesei, nem azért tartották bent, hogy fánkot egyen, kávét igyon és, hogy nézze a mecset a tv-ben, vagy tudom is én, hogy mit. Viszont sajnálatos módon a kapitány nincs bent, így képtelen leszek holnap visszajönni, mert, hogy én egy percet sem fogok ezzel az agy halott nyomorékkal eltölteni az biztos. Arra, hogy el se hiszi, hogy én nyomozó vagyok, inkább nem is szólok semmit. Azért egy nyomozói jelvényt elég nehéz hamísítani, de ha így sem hinne nekem, akkor csak írjon be a gépbe bátran, hogy minden adatot megtalál rólam. Szerencsére mikor márt éppen indultam volna haza, egy kis papír fecnit nyomott a kezemben, amin a kapitány neve és telefon száma volt. Erre csak bólintottam egyet és a telefonom segítségével, márt hívtam is. Reménykedem, hogy vasárnap kilenckor még nem alszik. Megpróbálom vele megbeszélni, hogy adja ki az adatokat arról a sorozat gyilkosról, akik a megnyúzza áldozatait. Ha kiadja, akkor valószínű nem vihetem, haza tehát itt fogom azt tanulmányozni, ha viszont nem akkor hazamegyek, és holnap visszatérek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Hétf. Jan. 28, 2013 10:25 am

Előveszed telefonodat és elkezded pötyögni a számot kissé izgatottan, elvégre nem vagy teljesen biztos benne, hogy a kapitány segítőkész lesz. Talán ugyan olyan "lusta" mint a rendőr aki fogadott téged. A telefon hosszan csöng ki, a másodpercek perceknek tűnnek, ami egy örökkévalóságba mosódik össze. Végre valaki felveszi:
- Halló? Az apukám nem tud most beszélni... - hallod egy megszeppent kisfiú hangját, érzékeled hogy nem szokása felvenni a telefont. Ma valahogy vonzod a gyerekeket... Hangokat hallasz a háttérben, bár a tulajdonost nem tudod besaccolni, elvégre a telefon torzítani szokott és a beszéd tartalmát se értetted.
- Egy bácsi az - válaszolja a gyerek, majd érzékeled hogy a telefont nyilván átadta valaki másnak. Halk sóhaj, mint mikor az ember próbálja összeszedni magát.
- Neked meg már rég aludnod kellett volna, nem telefonokat emelgetni - szólal meg egy idős női hang, tudod hogy ezt nem neked mondta, ezért csak türelmesen ki kell várnod, hogy veled tudjon foglalkozni. Bizony nem könnyű gyerekeket nevelni...
- A telefonnál Mrs. Mulan, Blaise anyja. Kivel beszélek? - anyja? Talán az anyjánál lakik feleségével és a gyerekével? Vagy az anyja lakik náluk? Kitudja... Minden esetre ebben a városban az ilyesmi nem szokatlan, elvégre az idősebb emberek ha egyedül laknak nagyobb veszélyben vannak. A nő hangja kíváncsi, mégis kedves, az a fajta anyós akit szeretnek.


_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Csüt. Jan. 31, 2013 3:53 pm

Amint előveszem a telefonom és bepötyögöm a számokat az izgalom fogott el. Reménykedetem, hogy a kapitánysegítő kész lesz és kiadja majd a papírokat a gyilkossági üggyel kapcsolatosan. Amint kicsöng, a telefon a fülemhez veszem a készüléket és várok. Várok, hogy valaki végre fölvegye, és mikor márt, kezdtem volna, feladni egy kis gyermekhang szól vissza. Eleinte nem tudtam hova vélni e hangot aztán kiderült, hogy csak a rosszcsont fia vette fel a telefont, akinek márt, rég az ágyban lenne a helye. Ekkor szintén egy ismeretlen női hang szólt bele Mrs. Blaise anyja. Ezt nem hiszem el. Pedig márt kezdtem reménykedni.
- Halló jó estét kívánok Alonzo Harish vagyok nyomozó a GYO csoporttól. Elnézést a vasárnap esti zavarásomért, de feltétlenül Mrs. Mulan Blaissel kell beszélnem egy fontos nyomozati ügy miatt. Megkérhetnem, arra hogy adja át neki a kagylót? Vagy ha esetleg nincs, otthon megtudhatnám, hogy hol tartózkodik, és hogy miként tudnám elérni?- minden reményem ebben az öreg nőben van, nagyon reménykedem, hogy ma még tudok a kapitánnyal beszélni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő

Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 27

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Pént. Feb. 01, 2013 11:23 pm

- Kellemes estét Mr. Harish, sajnálom de a fiam Blaise most nincs itthon. A feleségével ment szinházba. De hagyok neki üzenetet, hogy fontos ügyben kereste s majd ha visszatér, felhivja önt. Rendben? - kérdezi roppant kedvesen az idős hölgy. Hangján érezni, hogy ő az a fajta idős néni, aki süteménnyel és teával fogadna téged. Háttérben mögötted hallod ahogy a rendőr ki kiadta neked a számot hangosan felnevet. Ha felé nézel, látod hogy kedvenc műsorával van elfoglalva és épp egy csokis fánkot majszolgat.
- Sajnos többet nem tehetek önért uram. Biztos megérti, néha az olyan fontos személyeknek is mint a fiam, kell egy kis nyugodt este a családjával - magyarázza neked nyugodtan.
A kapitányság ajtaja hirtelen kicsapódik, egy nő áll benne. Arca kétségbeesett, szemeiben észleli a pánik rohamot. Mélyen és gyorsan veszi a levegőt, mint aki hiperventilre készül.
- Segitsen... Kérem! Valaki segitsen! - fakad ki belőle hisztérikus hangon, te vagy az első akit észre vesz, ezért gyors léptekkel már melletted is terem. Ruhája véres, szint úgy mint a kezei. Karodba kapaszkodik mindkét kezével, mint aki alig bir lábain állni.
- Könyörgöm segitsen valaki! - hadarja s könnyei már le is folynak hisztérikusan kétségbeesett arcán. Igyekszik rángatni téged ki az épületből, hogy ne vesztegesse az időt, de minden egyes rántása gyenge, épp hogy karodat tudja megmozditani.


_________________
"How many more bones will you crush? How many lives will you destroy in the pursuit of what you call justice? You are the product of everything you fear: violence, darkness, helplessness. All that remains is for you to watch, as I drag your beloved Gotham into oblivion."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   Vas. Feb. 03, 2013 5:08 pm

A kedves öreg hölgy sajnos rossz híreket közölt velem, mivel fia nem volt otthon. Színházba volt. Nagyon kár mivel fontos ügyről van szó. Viszont megígérte, ha hazajön, a fia visszahív egyből. Amit nagyon remélek.
- Nagyon szépen köszönöm és mindenképp hívjon vissza ezen a számon, ha hazajött. Még egyszer köszön és viszont hallásra- és ezzel le is teszem a telefont, mikor hirtelen a kapitányság ajtaja kicsapódik és egy kétségbeesett nő áll az ajtóba. Hangosan és kétségbeesetten üvölt, hogy valaki segítsen. Testét vér borítja. Gyorsan oda fut hozzám és folytatja a segítség kérését. Első látásnak úgy tűnt, hogy megverették, vagy éppenséggel balesetet szenvedhetett. Erősen megfogja a kezemet és az ajtó felé húz.
- Kérem, nyugodjon meg – szólok, hozzá miközben húzz ki az épületből, gyengének tűnik, így inkább én segítem őt a lépésben, hogy mimnél előbb elérjük az ajtót.
- Kérem, mondja el mi történt!
- Héj te ott ordítok rá a szolgálatban lévő rendőrnek hozz egy pohár vizet, a mentőládát, és szólj a többieknek is, akik még bent vannak, hogy azonnal jöjjenek ide a portához, és valaki hívjon egy mentőt is sürgősen.
Miközben a szépen sétálunk az ajtó felé, kinézek az ablakon, hogy mi is történt. Az események kezdenek izgalmassá válni. Mivel nem akarom, hogy a nővel valami történjen, kezét és vállát erősen fogom.
- Nem hallod hozzád szóltam igyekezz, márt!- szolok ismételten az emberünkre, aki elvileg riasztaná az őrsöt. Az is lehet, hogy egy kis karambol volt, de akár egy rablótámadás is történhet. Óvatosan az ajtó felé közeledek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kisebb utcák, sikátorok   

Vissza az elejére Go down
 
Kisebb utcák, sikátorok
Vissza az elejére 
6 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Bűnös kerület-
Ugrás: