DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Szer. Jún. 22, 2016 9:41 am by Lois Lane

» Diego Crown
Csüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Vas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Kedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Vas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Kedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Kedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Szer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share | 
 

 Utcák, lakókerület

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
SzerzőÜzenet
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Utcák, lakókerület   Kedd Feb. 07, 2012 8:48 pm

A Nyugati oldal lakókerülete, ami a Robinson park és a Gotham folyó vesz körbe. A Dokkot szinte egy útszakasz választja el a lakótelepi sikátortól, és úthálózattól, míg a Park néhány háztömbnyire van, néhány épületből még látni is a zöldellő védett területet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Kedd Feb. 07, 2012 10:17 pm

Kassidy magánkalandja

Új éjszaka, új munka vár rád, mint ahogyan azt már megszokhattad. A nappalok unalmas teendői, a tervek, számolások ideje, mikor panellakásod egy eldugott szegletében töröd a fejed elkövetkezendő terveid listájának kivitelezésén. Éppen leszáll az este, mikor legújabb találmányod tökéletesítésén dolgozol, és rájössz, valami hiányzik. Mivel nem egy példányban szeretnéd kivitelezni, és még a prototípus sem készült el, gondolnod kell a jövőre. A pisztoly a prototípusa a találmányodnak melyet készítettél, még senki nem látta eme remekművet, de te máris a puska modellén kísérleteztél, mikor eljut intelligens agyadba a tudat, hogy több összetevőre van szükséged.
Mivel közben fegyvereket, és egyéb huncutságokat gyártasz nem éppen jó arcú civil, mintapolgároknak, hasonló mellékfelszerelések is kellenek neked, amiket egy már jól ismert vevőnél tudsz megszerezni.
Igen ám, de lehet, hogy a pénz, ami nálad van nem lesz elegendő ahhoz, hogy az utánpótlást elintézd, végtére is kölcsönt is kérhetsz, esetleg csereanyagot, párszor már üzletelgettetek, lehet hogy benne lenne hasonló üzletekbe is, így hát rajtad múlik hova tovább.
Az éjszaka már rád köszöntött...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Kedd Feb. 07, 2012 10:29 pm

Az éj lassan eljött. Az ablakon beszökő napfény már alacsony volt, majd az utolsó csillogásban el is tűntek a redőny redői között, beköszöntött a sötétség. Asztali lámpámnál épp vadonatúj tervemet készítettem. Egy puskát. Egy puskát, melynek segítségével végre megszabadulhatok erről a lepratelepről. Egy fegyvert, mely új holnapot hoz. Köhögni kezdtem. Szinte fuldokoltam. Ekkor maszkomon lévő apró szelepsapkát megnyitva kiengedtem a már régóta benn álló levegőt, és frisset engedtem a helyére. Fellélegeztem. Újra csavarhúzómhoz nyúltam, hogy egy újabb csavart tekerjek be a támasztó oldalába. Még egy utolsót húztam rajta, majd mikor teljesen a menetben volt, letettem a csavarhúzómat.
- Még egy utolsó simítás és kész is van - mondtam, kissé hörgős hanggal, mely a maszkomnak köszönhető. Igaz, enélkül beszélni se tudnék. Úgyhogy az idők alatt hozzászoktam kissé gépies hangomhoz. - Hr-55. - mondogattam, miközben a fegyver vázát néztem. Ekkor nyúltam oldalra, kezeim valamit kerestek. De nem találták. Ekkor fejem hirtelen az asztal szélére fordítottam. Az asztal tele volt a tervrajzokkal, melyeket saját kezűleg rajzoltam, és terveztem, kulcsokkal, csavarokkal, és minden mással. csak azt nem láttam, melyre szükségem lenne.
A lapokat kissé feldúlt hangulattal pakolgattam, de sehol se volt. Fiókomat kinyitottam, majd kifújva a levegőt megnyugodva találtam meg a tárgyat, melyet kerestem. Egy energiatartály. Ez a fegyver egyik legfontosabb része. Enélkül a fegyverem egy ócska, hétköznapi puska lenne. Összeszereltem a puskát. Itt az idő, hogy teszteljem. Kabátomat felvettem, jobb kezemre kesztyűt húztam, nehogy valaki meglássa a titkomat. majd a puskát egy aktatáskába téve elindultam a házból. Szerencsére a lépcsőházban nem állított meg senki. Kisétáltam az utcára, majd egyenesen le a folyóhoz. Sétám közben senki sem láttam, a városrész kihalt volt. Reménykedtem is benne, hogy nem lesz senki, aki zavarhatná a művemet. A folyó melletti kis raktárépületbe mentem. Az ablakok be voltak deszkázva. Az ajtó zárva volt. Körbenéztem, majd mikor utoljára megbizonyosodtam, hogy senki se követett, kesztyűmet lehúzva, egyik ujjamból kulcsféleséget formáltam, majd kinyitottam az ajtót. Besétáltam, majd visszazártam. A raktár régi volt és elhagyatott, pont ezért választottam. Felkapcsolva a villanyt láttam meg az egész termet. pár tucat téglasor, asztalok, rajtuk fehér lepedő dudorodott, rejtegetve valamit. Tisztaságnak nem mondható rend volt. A téglákat felállítva egymásra teszteltem az új fegyvert. Beállítottam az enegrialöket erősségét, céloztam, majd meghúztam a ravaszt. A ravasz kattant, de a kívánt hatás elmaradt.
- Biztos az energia tápegység régi, újat kell bele vennem. És tudom is, hova kell mennem. - A fegyvert visszatettem a táskába, majd bezárva magam mögött az ajtót, elindultam, hogy meglátogassam egy régi ismerősömet. Nem volt messze a bolta, elsétáltam, majd benyitottam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szer. Feb. 08, 2012 10:17 pm

Semmitől sem zavartatva indulsz nyersanyag kereső utadra. A nagy munkában, természetes, hogy nem vehetted észre, hogy az energiacella már régi, szinte üres, így a fegyver kipróbálásának élménye sajnos negatív hullámokat gerjesztett. A kattanás, mely elhagyta fegyveredet, szinte robajnak tűnt a csendes kis raktárban, majd miután "elsütötted" a fegyvert, sokáig hallgatott a környezet. Mint ahogy bejöttél, úgy a kifelé menetel adott újra lendületet, és életet a kis épületnek, de ez nem tartott sokáig, hiszen tudtad hova kell menj ahhoz, hogy problémádra megoldást találj.
Az utca kihalt volt, és sötét. Most még a raktár tulaját sem látod, akinek általában a pénzt csengeted ki a bérlését, kicsit gyanús a csend. Lépteid zaja úgy tűnhet, mint egy afrikai dobos ütemes tam-tamja, zihálásod pedig még ritmust is ad a testeddel épített zenének, mit a halk környezetben kiadsz magadból.
Bár a félelem képességednek köszönhetően amolyan védelmet biztosít, de hát itt nem csak egyszerű piti tolvajok járják a világot, főleg egy "legális vállalkozónak" mint neked, van is félnivalód.
A bolt, mely ismerősöd kamu vállalkozása nem messze van a raktártól, és lakhelyedtől, mégis szinte óráknak tűnhetett az út odáig.
Mivel éjszaka van, már zárva van az ajtó, így a benyitás nem olyan egyszerű, mint ahogy gondoltad. Viszont a kamera az ajtó felett feléd fordul, és vár. Talán van valami titkos rejtjel, vagy jelszó...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Csüt. Feb. 09, 2012 4:35 pm

Ahogy sétáltam az utcán át, szemeim a környéket kémlelték, nehogy valaki kövessen. A bolt már közel volt. Odaértem, mikor észrevettem, az ajtó zárva van. Zárva van a hétköznapi pórnépnek. De nem nekem. A kamera vörös fénye megcsillant, láttam, engem figyel. Csupán vár arra, hogy felfedjem kilétemet, hogy felfedjem, ismerem a járást. Az ajtó melletti téglasorra néztem, majd még egyszer körbefordultam. Az utca kihalt volt, teljesen. Visszafordultam, majd lábam kissé megemelve kissé beljebb pöccintettem alulról a második téglát. A tégla beljebb csúszott, az ajtó pedig kattant egyet. Benyitottam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Csüt. Feb. 09, 2012 6:34 pm

A már jól bevált módszer most sem hagyott cserben, a tégla rugdosás meghozta a kellő eredményt, bár elgondolkozol azon, hogy elég könnyelmű megoldás ez egy illegális beszerzőnél, főleg, hogy itt a falnak is füle lehet.
Belépve, a szokásos kép fogad, egy ártalmatlan műszaki üzlet képe, s bár nem hasonlít egy hatalmas láncolat egyik társához, meg lehet találni itt mindent ami szükséges, főleg olyan alakok számára, mint te.
Egy szép nagy darab férfi lép eléd, akit már megszokhattál, Kilenc ujjú Frank testőre Joe, akit napközben az árufeltöltőjének és kiszolgálójának hív, de a régebbi arcok, mint te, tudod, hogy miért van itt igazából.
- Üdv Kassidy, mi járatban? - Kérdezte elhagyva a bolti eladó kedvességét, és nyájas mosolyát, ehelyett a fogpiszkáló úgy forgott fogai között morgós beszéde mellett, hogy csoda, ha nem töri ketté elsárgásodott fogsora.
- Ha Frank-el akarsz tárgyalni, le kell tenned ide a fegyvereidet. Ismered a szabályt. - Tette hozzá a férfi, majd a pultra mutatott, bár meglep téged ez az óvatosság, hiszen nem először jártál itt...formalitás az egész.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Csüt. Feb. 09, 2012 7:22 pm

Az ajtó kinyílt, én pedig beléptem. A teremben sötét volt, csupán az ablakon beszűrődő fény volt, ami fénnyel táplálta a termet. Belépve ismerős arcot láttam meg. Joe volt az.
- Szép estét, igen, ismerem a járást - válaszoltam a fickónak vissza. Nem igazán szívleltem, de egy ilyen feladathoz pont tökéletes volt. Hisz pont ennyihez volt esze. Nem szerettem a fickót, bár egy testőr feladata a komolyság, és az érzéketlenség, de akkor se volt szimpatikus. Odasétáltam a pulthoz, majd hosszú kabátomat elhúztam bal irányba. Hátranyúltam, majd előhúztam a Hr-40-em. Az asztalra tettem le, óvatosan. Ezután ismét a férfi unott fejére néztem.
- Ne nyúlj hozzá, nem akarom, hogy az egész épület a levegőbe repüljön. - mondtam hörgő hangon a fickónak, igen szigorú tekintettel. Nem akartam, hogy véletlenül is elsüsse, mert akkor lehet újraépíteni a házat. Majd a táskámat feltettem az asztalra. Kinyitottam. Benne volt a puska. Becsuktam a táskát, és ott hagytam. Újra a férfi felé fordultam.
- Most már mehetek? - kérdeztem kissé lenéző hangnemben. Hangom nagyon hörgött, ezért egy csavart meglazítottam a maszkomon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Csüt. Feb. 09, 2012 8:23 pm

A férfi még akkor is, ha ismer már téged le sem veszi rólad a szemeit. Csupán a nyálfröcsögést hallod a hátad mögött, amint a fogpiszkálót nyelvével forgatja szájában.
Miután végeztél, szó nélkül mutat az iroda felé, nem mond semmit, megtámasztja az asztalt, úgy téve, mint aki elvégezte a reá bízott feladatot.
A fejeden lévő maszkot is megszokta már, így nem méltatja szóra, vagy bármiféle cselekményre csavarlazítós mozdulatod, unottan bámul a semmibe.
Belépve az ajtón, a szokásos kép fogad. Egy kisebb iroda, ahol már viszont a cigifüst úgy terjeng, mint egy rosszabb hírű piroslámpás épületben. A kis íróasztal mögött pedig a már jól ismert Franky ült, az elhízott férfi, akivel sok üzletet kötöttél már.
Nem éppen olcsó márkájú cigit füstölt, s gyakran hamuzott hamutáljába, mi már olyannyira tele volt csikkekkel, hogy nem csodálkoznál rajta, ha ez lenne a harmadik doboza a mai napon.
Az asztalán dokumentumok, papírok, és újságok hevertek, melyekből jutott bőven a földre is, bár ugyanez volt a helyzet a szekrényekkel, szinte kilógtak belőle a papirosok. Úgy ült forgószékében, mint egy jól lakott óvodás, feszült kék inge rajta, s olyan érzést keltett, mintha csak a húzentróger szorította volna azt össze rajta, megmentve ezzel a szakadástól.
- Üdv. Miben segíthetek Kassidy? - Kérdezte a már tőle megszokott nyájas hangon, miután jó nagyot szippantott egyik káros szenvedélyéből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Csüt. Feb. 09, 2012 8:49 pm

Miután végeztem a leltárammal, Joe az iroda ajtajára mutatott, majd bambult tovább ki a fejéből. Vajon mire gondolhat? Egyáltalán gondolkodik? Elindultam az iroda felé. Az ajtót kinyitva a szobában égő villany fénye egy pillanatig megvakított, majd mikor kinyitottam szeme, körvonalazódott Frank irodája. Ugyanolyan trehány, mint eddig. A papírok szanaszét voltak szórva asztalán, és a szekrényben is. Az asztalhoz sétáltam, mikor rám köszönt. Az asztal előtt megállva csodálkoztam, hogy élhet még ez a férfi. Az asztalon lévő hamutál teljesen tele volt, és csak szívta a cigijét. Majd cigijébe szívva kérdezte, mit szeretnék.
- Üdv, Frank. A segítséged kellene. Tönkrement a tápegység, kellene egy új. Ugye meg tudjuk oldani gyorsan, az idő sürget, és a megrendelő is türelmetlenkedik. - azzal kabátom bal zsebét csapkodtam meg, melybe még induláskor betettem egy kis zacskó pénzt, készülve hasonló helyzetre. Majd két kezemmel az asztalára támaszkodtam
- Ha ez beválik, lehetséges, hogy nem egyesével fogok alkatrészért jönni hozzád. - mondtam elégedett ám egyben komoly arckifejezéssel - Szóval? Van tápegységed raktáron? - kérdeztem
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Csüt. Feb. 09, 2012 9:20 pm

A férfi úgy tekint rád, mintha érdekelné az üzlet, mozdulata mégis flegmaságról és nemtörődömségről árulkodik. A mozdulat pedig egyszerű, a hüvelykujjának, és mutatóujjának igen ismert összedörzsölését jelzi neked, ami egyet jelenthet. A pénz kérdését.
- Ha annyi pénzem lenne, ahányszor ilyen ígéretekkel zaklattak engem Kassidy, most nem itt lennék, hanem a Bahamákon pár fürdős r*banccal az ölemben. Nekem bizonyítékok kellenek, de legfőképp pénz. Van ilyened? Ha nincs, ne is folytasd, ne raboljuk egymás idejét. - Motyogott, majd miután befejezte mondandóját mélyet szippantott cigijéből, mintha ez megpecsételné döntését.
A füstöt maga elé fújja, és úgy néz rád, mintha várna valamit. Hogy leessen neked is a dolog, ismét ujjainak dörzsölésébe kezdett, majd az asztalra csapkodott, ezzel jelezve, hogy oda kéri a suskát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Csüt. Feb. 09, 2012 9:50 pm

Ahogy a stílusa, és a rendetlensége sem, így maga Frank se változott. Egy pénzéhes ember, aki a saját apját is eladná, csak hogy pénzhez jusson, legalábbis ahogy megismertem. De pont ezt szerettem benne. Nem kezdett bele hosszú beszélgetésekbe, nem panaszkodott, milyen sorsa van, nem. Ő nem ilyen volt. Ha van pénz, van üzlet, ennyi volt a motiváció. És pont ezért jártam hozzá, nem másokhoz. Ez a flegmaság és nem törődés volt az, ami pozitív volt az emberben. Újra zsebemhez nyúltam, majd elővettem a zacskót, melyet az asztalra dobtam, éppen elé. A zacskóban levő pénz megcsörgött, ahogy az asztalra ért.
- Remélem, ennyi elég lesz. - mondtam neki. Majd karomat hátam mögött megfogva megfordultam, hagytam, hogy kibontakozzon, megszámolja, ha úgy akarja, és pár lépést tettem a füstös szobában. Összesen 350$ volt a zacskóban, mely lényegesen több, mint amennyit az előzőért fizettem. Ennyi még neki is elég kell, hogy legyen. Járkálásom közben a tervrajzokat nézegettem. nem a kupleráj érdekelt, hanem, hogy miféle dokumentumok vannak, de nem néztem meg részletesen, nem akartam kutakodni, csupán rápillantottam egy-kettőre. Majd az irodát vizsgáltam. Alkalmas hely, főleg ilyen fajta üzleti dolgok lebonyolításához. tetszett az ötlet. Ezek a gondolatok voltak a fejemben, miközben vártam, hogy Frank válaszoljon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Hétf. Feb. 13, 2012 9:12 pm

A férfi még mindig úgy figyel téged, mint aki nagy szenzációra készül, szinte látod szemeiben a csillogást, ami a pénzéhségére jellemző, s mikor leteszed az asztalra a felajánlott összeget, alig bírja ki, hogy ne kapjon a pénz után.
Szétnyitotta a zacskót, és elkezdi számolni a benne található általad felajánlott cseredíjat. Te eközben a tervrajzokat nézegeted, de azokat szemlélve rájössz, csupán az elektronikai eszközök összeszerelési útmutatója. Légkondi, fúrók, mosógépek, bár tudod nagyon jól, hogy nem újonnan szerzi be ezeket a dolgokat, a jó öreg Franky összeszereli őket. Ügyes kezű szerelő ő, hiába van csak kilenc ujja, megéri a pénzét.
Mosolya elárulja, hogy megfelel neki az összeg, amit felkínáltál neki, s örömét szóvá is teszi, minek köszönhetően reá vetül a figyelmed.
- Több, mint elég Mr. Kassidy. - Válaszolt, majd felállt ülőhelyéről, és kifelé vezetne útja, mikor mindketten halljátok, hogy a tégla ismét benyomódik.
- Ki lehet ez? Nem várok már senkit. - Morgott hangosan a férfi, de mindketten választ kaptok kérdéseitekre, mikor egy felkiáltás zaja üti meg a bolt előterét, és dulakodásra lesztek figyelmesek.
- Azt a nemjóját, ez Barney. - Kiállt fel Franky, majd a fiókjáért nyúl, amiből egy számodra is furcsa revolvert ránt elő.- Húzd elő a fegyvered, ennek fene se tréfa. - Mondja neked az instrukciót, de ekkor rá kell döbbenj, kinn hagytad a prototípust, viszont mégsem vagy fegyvertelen. Csupán attól kell félned, nehogy elvigyék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Kedd Feb. 14, 2012 7:25 pm

Miközben a tervrajzokat nézegettem, hallottam, ahogy a hátam mögött csörög a pénz. A jó öreg Franky tényleg nem változott semmit. Mjad a csörgés abbamaradt, ekkor megfordultam. Frank felállt, és mondta, több, mint amennyit remélt, majd kikísért az ajtón. igazából csak ki akart kísérni, mert ahogy elindultunk, kintről csörgést, dulakodást hallottunk. Franky egy nevet is mondott, Barney-t. Ekkor frank elővett egy igazán furcsa pisztolyt, majd utasította, hogy fegyverezzem fel én is magam.
- Mivel fegyverezném fel magam, ha az a félkegyelmű szolgád elkobozta a fegyverem? - kérdeztem Frank-et hörgő, dühös hangon. - Mit akarsz csinálni, és ki ez a Barney? - kérdeztem de rájöttem a hangokból ítélve, nem most jött el az idő, hogy beszélgessünk. Frank-re néztem, hátha van egy tartalék fegyvere, ha nincs, akkor muszáj lesz a titkos fegyveremet használnom. Reméltem, Frank nem akar kimenni az irodából, mert ha a fickó bejön, könnyebben csapdába ejthetjük. - A pénzre pedig figyeljél, annyit adtam. - mutattam rá az asztalra, majd vártam Frank reakcióját. Reméltem, nem kell felfednem titkomat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Csüt. Feb. 16, 2012 11:23 am

A férfi egyszerűen homlokára csap válaszod hallatára, valószínűleg ő is testőrét szidja, pedig mindketten tudjátok, a megszokott szerint cselekedett.
Még mindig dulakodás zaja hallatszik az előtérből, Franky pedig, nem hogy kimenni nem akar, elbújik az íróasztal mögött, és onnan várja a támadókat, míg te az ajtó előtt állva várod az érkezőket, kezed erejét használva fel ellenük.
Ekkor felfigyelsz a sarokban lévő asztalra és az ott elhelyezett kamerákra, amik, ha nem is pontosan, de mutatják az eseményeket, a kamera már réginek tűnik, hangyás a kép, és még csak nem is éjjellátó. Egy ilyen szerelő, mint Franky, csak egy ilyen beszerzésére volt képes, kissé meglepő, de ez is több, mint találgatni, mi folyhat odakinn.
Ahogy ránézel, láthatod, ahogyan Joe viaskodik egy emberrel, míg a másik teljesen felforgatja a boltot. Keresnek valamit.
Szép lassan megadja magát a hatalmas testőr, az ütések nyomán, látszik, hogy akivel küzdött, jó kondiban tartja magát...nem volt esélye a férfinak, úgy csuklik össze, mint egy kivágott, hatalmas fatönk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Csüt. Feb. 16, 2012 4:10 pm

Franky reakcióján megdöbbentem, hogy elfelejtette, hogy az Ő előírásai miatt vagyok éppen fegyvertelen. De amíg ezen gondolkodtam, hallottam valamit a hátam mögött. Frank az asztala mögé bújt, és ott várt.
- Szép, igazi főnökhöz méltó. - mondtam neki kissé megvető hangon, majd észrevettem egy kis tv-t. a tv a bolti kamera képét mutatta, elég rossz minőségben, de mégiscsak mutatott valamit.
- Szóval ketten vannak. - mondtam. Ekkor láttam, hogy Joe, a gorilla az ütések folyamata közben kidőlt. Egy másik férfi nagyon kutakodott. Próbáltam vizsgálni, hogy fel vannak e fegyverkezve, vagy csupán puszta kézzel jöttek vandálkodni.
*ha nincs náluk fegyver, szólok frank-nek, hogy fegyvertelenek, kimegyek, és a karomat egy nagy karddá alakítva ütök a férfi felé, aki leütötte Joe-t. ha fegyveresek, akkor az ajtó mögé bújok, és mikor bejönnek, hátratámadom, ugyanazzal a karddal, Frank-ben bízva, elintézi majd a másikat. Ha ki tudok menni, akkor egyenesen a fegyverem felé futok, és ha fel tudom venni, az ellenfél őrére egy lövést irányítok.* Szemeim végig a kamerát szemlélték, vártam, hogy meglássam azt, ami az elkövetkezendő perceket nagyban befolyásolhatja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Csüt. Feb. 16, 2012 9:37 pm

A kamera nagy segítségedre van, hiszen sok mindent megtudhatsz általa, például azt, hogy a kutakodó férfinél bizony van egy fegyver, ráadásul hangtompítóval ellátva, nem is kegyelmez Franky félnótás testőrének, azonnal fejbe lövi szerencsétlent. Int társának, miután az eltorlaszolja a kijáratot, egy széknek köszönhetően, majd pár perces keresgélés után a titeket rejtő ajtó felé néznek.
A fegyveres megáll az ajtó előtt, ekkor már hallod is a lépteket, s a kamerából láthatod továbbá azt is, hogy egy rendőri akciót is megszégyenítő csellel próbálkoznak.
Míg a fegyvertelen benyit az ajtón, addig a pisztolyos szemben áll vele, lövésre készen.
Mellékes információ, hogy az ajtó befele nyílik, melletted egy fiókos szekrény, az ajtó oldalán pedig egy fal, fatáblával, és rajta fontos cetlikkel, reklámokkal.
Pillanatokon belül minden eldőlhet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Csüt. Feb. 16, 2012 9:47 pm

A kamerán keresztül végignézhettem, mi folyik odakinn. Joe megkapta a kegyelemdöfést, egy golyó suhant át a fején, majd a tarkóján át távozott. A gorilla összeesett. Ekkor a két férfi kutakodni kezdett. Majd a minket rejtő szoba ajtajára mutat az egyik. Egy fegyvertelen, valószínűleg ő az alsóbbrendű személy kettejük közül az ajtó felé indul, míg a másik, aki valószínűleg a főnök, a fegyverével az ajtót célozva fedezi társát. A bejárati ajtón kimenni már senki se fog. Azt, hogy ebből a szobából ki fog kimenni élve, az most dől el. Mutattam Frank-nek, hogy ne lőjön, mert fegyvertelen, aki bejön. Bújjon el, mutattam. Én pedig, kihasználva, hogy Frank úgyse lát, lehúztam kesztyűmet, majd mutató ujjamból egy vékony, ám igen éles, és kemény tűt formázva vártam, hogy az áldozatot elkapjam. *Ha az ajtót kinyitja, és bejön a férfi, kihasználva a takarást, és a tarkóján keresztül fejbe szúrom a férfit, ha nem nyit be, de ott áll, akkor erőteljesen rácsukom az ajtót.* Az ajtó mögött vártam, mi fog történni. Pillanatokon belül választ is fogok kapni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Vas. Feb. 19, 2012 9:49 pm

Mindketten elfoglalják helyüket az ajtón kívül, s megfeszült csendben várnak a berontásra, mint, ahogy ti is idegesen várjátok a megfelelő pillanatot.
A másodpercek perceknek tűnnek, s mikor végül már fél perce vártok, már pattanásig feszülnek benn az idegek. Ekkor halkan nyílik a kilincs, és egy hirtelen mozdulattal csapódik be az ajtó, pontosan rád Kassidyre, vagyis rólad pattan le. Mivel senki nem jön be rajta, reflexből becsapod az ajtót, mire ismét csend ül a társaságra.
A kamerákból azt figyeled, ahogy kézjelekkel próbálják meg kifundálni mi történhetett, ekkor a fegyveres megunja a dolgot, és kegyetlen erővel berúgja az ajtót.
Ezt azért már te is megérzed, a kilincs a kezedet üti meg, míg fejed is találkozik a fával, de semmi különös sérülés, csupán a pillanatnyi fájdalom.
Míg éppen a hirtelen keletkezett fejfájásra panaszkodsz, és szíved kalimpál a termelt adrenalintól lépést hallasz befelé.
- Add meg magad, nincs esély. - Kiáltott a fegyveres maszkos, s téged nem vesz észre, az ajtó takar, és úgy néz ki eddig Franky sem fedte fel magát, úgy tűnik elbújt az asztal alá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Vas. Feb. 19, 2012 10:11 pm

Az ajtó mögött állva teltek a percek, szinte már órák is. pedig alig pár másodperc telt el. Majd az ajtó kinyílt. Gondatlan voltam, így az ajtó erősebben nyitódott ki, mint vártam volna. Azt hittem, az ellenfél az ajtóban áll, így egyből visszarúgtam. Az ajtó nagyot csattant, ahogy becsukódott. Nem találta el a célpontot. Majd a monitorra néztem. A két férfi helyet cserélt. A fegyveres készült, hogy berúgja az ajtót. Az ajtó hihetetlen erővel csapódott ki, esélyem se volt védeni valamivel, így a fejemnek csapódott, melynek köszönhetően erősen bevágtam a fejem. Szúró fájdalom hasított bele, de szerencsére nem vérzett, és reméltem, nem lesz semmi bajom. Ekkor hallottam, hogy a fickó lassan lép befelé a szobába. Franky-t kémlelte. Az asztal felé nézett, majd rászólt, adja meg magát. Franky nem mozdult.
*ha a férfi még beljebb jön, oylan szinten, hogy az ajtót be lehessen csukni, akkor berúgom mögötte az ajtót, és fegyvert tartó karját célzom meg a tűvel, melyet ujjamból formáztam. ha az ajtóban marad, akkor várok, csendben az ajtó mögött, ha pedig felfedezik rejtekhelyem, akkor nem adok kegyelmet a faggatáshoz, és egyből a fejét célozva a férfira rontok.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szer. Feb. 22, 2012 8:58 pm

A váratlan fordulatokat ismét kellemetlen meglepetés követi, most viszont ellenfeleid szemszögéből. A férfi egyáltalán nem számított még egy alakra, pláne nem olyanra, aki kardot tud formálni kezeiből, és ijesztő maszkot visel. Felordít fájdalmában, és mivel a reflexei dolgoznak, el is ejti a fegyverét.
Az ajtó mögötted becsukódott, ami ismét paródiás helyzetet alakít ki, hiszen ahogy előbújsz rejtekedből, ismét berúgják az ajtót, kívülről, s mivel ismét nem írtad hogy számítasz hasonló kellemetlenségre a meglepetés, visszavet oda ahol eddig megbújtál. A tű a férfi kezéből kicsúszik, s szinte abban a pillanatban sebéhez kap.
- Mi történt főnök? Mi van veled? - Kérdi a berontó férfi, majd a megsebzett alak ráordít.
- Ott van az ajtó mögött te idióta! - Szólt rá a meglepett fegyvertelen férfira, mire érezheted, hogy az ajtó, mi neked csapódott újfent, nyomás alá helyeződik.
Megpróbálja kinyomni belőled a szuszt, úgy, hogy az ajtót nyomja neked, egyre nagyobb erővel. Érzed ahogy a kilincs szinte lukát formál a bordáit között, és a helyzeted sem túl rózsás. Főleg, hogy fegyvere is van az éppen kézen döfött delikvensnek, s csak idő kérdése hogy újra felvegye.
Eközben Franky ki se mozdul rejtekhelyéről...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Szer. Feb. 22, 2012 9:38 pm

Az ajtón besétáló férfit megláttam, majd egyből akcióba lendültem. A tű vékony ujjam a férfi kezébe döftem, aki azonnal elejtette a fegyverét. Ekkor szólt társának, aki ismét rám tolta az ajtót, ám most próbált beleépíteni a falba. Nem lehetett kis ember. igen erősen nyomott a falnak, valamint a kilincs is furakodott az oldalamba. *Na jó, nincs más választás. Felfedem erőmet.* gondoltam magamban, majd az előbb még tű formájú ujjam visszanőtt rendes méretére.
*Egy hatalmas balta formájú fegyvert építek kezemből, mely lehetőleg átszeli az ajtót, valamint keménységét olyan erősre állítom, hogy képes legyen megfogni az esetleges lövést, ha a férfi lőni akar. ha sikerül az ajtót szétvágnom, azonnal nekiesek a biztonságinak, megpróbálom egy gyors vágással elintézni. ha sikerül a főnökre nézve mutatom, meg ne próbálja felvenni a fegyverét, különben a következő szúrást a szívébe kapja. Ha a fegyvert felveszi, abban az esetben karommal próbálom kivédeni a lövést.* Egy pillanatra megfeledkeztem a fájdalomról, becsuktam szemem, majd a tűt visszahúztam, és elindítottam a borotvaéles vágóeszköz létrehozását.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Csüt. Feb. 23, 2012 8:40 pm

Már éppen az utolsó kenetet kellene adni rád, mikor egy hirtelen ötlettől vezérelve baltát formálsz karodból, de sajnos rá kell döbbenj, hogy nincs akkora területed, hogy azzal erőteljes csapásokat tudj mérni.
Van akkora erőd, hogy még visszatartsd az ajtót, mielőtt az kiszorítaná belőled a lelket, így még lenne időd új alakot formálni mutáns kezednek, mikor a fegyver eldörren, és a golyó melletted átviszi a faajtót, megállapodva a falban. Komolyra fordul a helyzet, ennek fele sem tréfa, főleg hogy a második lövés már súrolja a bal vállad.
- Főnök, ne lövöldözz, még engem is eltalálsz! - Kiált fel a melák, hiszen te is meglepődsz feljebb valója esztelen lődözésén, hiszen valóban akár meglőhette volna alkalmazottját is. Viszont a felháborodás némi teret enged az ajtó és közötted, hiszen már nincs tolóerő, eljött a te időd, viszont ne feledd szűkösen vagy, nincs helyed lendületből csapkodni az ajtót. Számolnod kell a fájdalommal is, ami azért súlyos, hiszen nem lőtték át a vállad, de szép kis sebet ejtett rajtad a golyó. A ma estére búcsút mondhatsz a bal karodnak, de mutáns kezed még használható, ami szerencsés, hiszen a fegyveredről van szó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Hétf. Feb. 27, 2012 8:07 pm

//Pm-es téma megállt...:p//

Az ajtó mögé szorítva a férfi egyre erősebben nyomott neki a falnak. Ekkor egy újabb váratlan fordulat következett be, mikor is a másik fickó a fegyverét rám szegezve, persze az ajtó takarásának köszönhetően vaktában lövést adott le. Az egyik golyó a bal vállamat végigsúrolva a falba állt. Itt éreztem, nem viccelnek. ez a kettő ölni jött ide. Vért akarnak? Hát most megkapják.
*Karomból egy igen hosszú, tégla alakú tárgyat formázok, mely előre és hátrafelé a fal felé nyúlik. Ezzel, kihasználva, hogy a férfi nem támasztja erejéből az ajtót kijuthatok, majd egy hatalmas sarlót formázva a fegyveres férfira rontok, karomat magam elé tartva, hátha újabb lövést ad le, így képes leszek hárítani a golyót. Most már kifogok tudni jönni az ajtó mögül, hisz a férfi nem képes visszanyomni az ajtót, mert a támasztókarom a falba van támasztva.*
- Ez fájt, te kis szarházi. Vért akarsz? Hát most megkapod. - mondtam ijesztő, rekedtes hangomon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kétarc

avatar

Hozzászólások száma : 803
Join date : 2011. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Hétf. Feb. 27, 2012 9:31 pm

A terved nagyszerű, és valóban bevált. a férfi nem ér fel a fal és az általad teremtett téglalap alakú fémtágító erejével, így végre van hely arra, hogy kibújj annak szorításából. A férfi még egyet lő rád, azonban a meglepetésnek köszönhetően jócskán mellétrafál, így a kezeddel formázott sarló úgy hatol bele a mellkasába, mint kés a vajba. Bár fémet formázott kezed, mégis érzed vérének áramlását a testében, a meleg belsőség érintését, a férfi pedig vért köhögve esik térdre előtted.
Ekkor az ajtót nyomó fickó sem rest, bár hagyott téged támadni a rémülettől, mégis ütést mér a fejed tájékára, amit nem érzel éppen kellemesnek, viszont meg bírod tartani a lélekjelenléted, így most már szemben állsz a nagy darab, viszonylag erős fickóval.
- Megölted a főnököt! Neked véged! - Kiáltott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kassidy
Civil
Civil
avatar

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2012. Feb. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   Hétf. Feb. 27, 2012 10:03 pm

Az ajtó kinyílt, én pedig egy gyors mozdulattal, kitérve a golyó elől, melyet ismét nekem szántak, bár talán a célzással lehetett baj, de a lényeg, hogy elkerült, így a lehetőség adott volt az ellentámadásnak. Karom még az ajtóból kijövet formáztam egy éles szélű sarlószerű formává, mely egy pillanat alatt átvágta a fegyveres férfi mellkasát. Ő a földre esett. A társa feldühödve rám üvöltött. Mivel bal rakom nem tudom használni, így a fegyvert az asztal felé rúgtam, hogy Franky megfogja.
Egy az egy ellen voltunk /Franky-ben nem bíztam/ A sarló forma még meg volt, de rájöttem, nem fogom tudni használni az igen nagy méretű fegyvert közelharcban, ami minden bizonnyal be fog következni. Így egyből támadást indítottam. Egy 1x1 méteres téglatest formát indítottam a férfi ellen, hátha ez fellöki. ha sikerül, kirohanok a fegyveremért, ha nem, akkor Újra pajzsot formálva védem az esetleges ellentámadását. próbáltam az ajtó elől elterelni a férfit, így a téglaformájú karom neki irányítottam. Nem akartam megölni, és ennél tökéletesebb pillanatot nem találhatnék a fegyverem tesztelésére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Utcák, lakókerület   

Vissza az elejére Go down
 
Utcák, lakókerület
Vissza az elejére 
1 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Lakónegyed
» Utcák és terek
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Bronx utcái
» Sunagakure utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Nyugati oldal-
Ugrás: