DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG


 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Gotham Gazette I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Gotham Gazette I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Gotham Gazette I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Gotham Gazette I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Gotham Gazette I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Gotham Gazette I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Gotham Gazette I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Gotham Gazette I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Gotham Gazette I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Gotham Gazette I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

 

 Gotham Gazette

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska


Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Gazette Empty
TémanyitásTárgy: Gotham Gazette   Gotham Gazette I_icon_minitimeVas. Márc. 27, 2011 9:20 pm

Gotham Gazette 2me3foz
Vissza az elejére Go down
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

Gotham Gazette Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Gazette   Gotham Gazette I_icon_minitimeSzomb. Jún. 22, 2013 1:14 pm

Betörés Burnleyben
Az éjszaka során Burnley egyik boltjába egy csapat bűnöző tört be, nagy károkat okoztak, a bolt tulajdonosát súlyosan bántalmazták. A csapat vezetőjét Eric Bulford-t más néven Kártyás embert már elfogták, hála egy civil bejelentésnek.

Kegyetlen gyilkosságok
Az utóbbi időben a város minden részén kegyetlenül megkínzott, lenyúzott testeket találtak. A hatóságok már megkezdték a nyomozást az ismeretlen tettes illetve tettesek során. Mindenkit kérünk legyen nagyon óvatos és figyeljenek egymásra, sötétedés után ne menjenek az utcákra, ha tehetik inkább autóval közlekedjenek. Eddig nem sikerült semmilyen rendszert felfedezni ami alapján a gyilkos áldozatait kiválasztja, így bárki potencionális célpont lehet.

Bruce Wayne jótékonysági estet szervez a Gothami árvák megsegítésére
Gotham dollármilliárdosa és sztárja egy álarcos bált szervez. Több neves cégvezető, részvényes, híresség illetve a rendőrségnél fontos szerepet ellátó is meg lett hívva az álarcos bálra. Érdekesség, hogy a bálon több Gotham árvaházaiből érkező gyerek is előadást kap, a pletykák szerint a legügyesebbeket Wayne megjutalmazza. Jótékonysági árverés is lesz, ahol a résztvevők egy értékes gyémántra is licitálhatnak, természetesen az ebből származó pénzt is az árvaházak kapják. Már csak az a kérdés, hogy a szüleit kiskorában elvesztő Bruce biztonságban tudhatja-e a gyémántot. Ugyanis utóbbi időben egyre több a rablás a városban.

Marius Woodson él!
Előző cikkünkhöz kapcsolódik, hogy a Woodson Biotech majd egy éve eltűnt és halottnak nyilvánított vezérigazgatója Marius Woodson is meghívást kapott a jótékonysági estre. Több forrás is megerősítette ezt a hírt. Mr. Woodson már korábban keveredett kényes ügyekbe, vajon a mostani visszatérése alkalmából tisztázza magát?

Gyanús események a nyugati oldalon
Friss hír! Egy raktárházban a régi dokkok területén furcsa alakok gyülekeztek. Nem lehet tudni milyen okból, valószínűleg illegális események esetleg bűnszervezetek állhatnaka háttérben. A rendőrség már kiérkezett a helyszínre, egy személyt már letartóztattak. Amint érkeznek újabb fejlemények rögtön értesítjük önöket.

Sárkányok támadása
Kérjük olvasóinkat a ezt a hírt fenntartásokkal kezeljék. A napokban a Sulivan szigeten többen látni véltek egy sárkányt aki egy másik alakkal harcol. Ezen kívül még több bejelentés érkezett miszerint a szárnyas lényt máshol is felbukkanni láttál, sőt állítólag fotók is vannak. A képek eredetisége, ahogy a szemtanúk vallomásának hitelessége is egyelőre erősen kérdéses.
Civil szervezetek a videojátékokat okolják az őrületért, mivel a szemtanúk igen nagy része fiatalkorú és legtöbben játszanak az egyik híres RPG játék új kiegészítőjével, amin sárkányháton repkedhetnek.

Rettegés!
Az embereket rettegésben tartja egy egyfajta ideggáz, melyet az utcákon lehet találni szétszórva és függetlenül egymástól. Kis kapszulákban vannak elhelyezve és szinte észrevehetetlenek. Ezek az ideggázok mozgásérzékelőkkel vannak felszerelve, így csak akkor aktiválódnak, ha valaki elmegy mellettük. Az emberek akik belélegezték ezt az ideggázt, elmondásuk szerint a legrosszabb rémálmaikkal és szörnyűségeikkel találták szembe magukat. Legtöbbjüket áthelyezték az Arkhamba, ahol fokozott megfigyelés és kezelés alatt vannak. Már 12 ember szállítottak be. A rendőrség kéri a lakosságot, fokozottan figyeljenek környezetükre és csak az jól ismert utakon járjanak munkába és haza. A rendőrség nyomoz a tettesek után.

BLÉ
A rendőrök új drogfajtát véltek felfedezni az elmúlt hetekben az utcákon. Számukra teljesen ismeretlen anyagokból tevődik össze, de egy-két díler szavából kifolyólag megtudtuk, hogy ez eddig a legerősebb és legdrágább drog fajta, amit valaha a fekete piacra dobtak. Erős függőséget, hallucinálást okoz. Legfrissebb híreink szerint köze lehet ahhoz az ideggázhoz, mely rémálomba juttat mindenkit, aki belélegzi, mivel hasonló összetevőket találtak benne. Ennek a legújabb drognak a neve BLÉ. 

Még mindig szabadlábon!
A három Arkhami szökevényt Eric Bulfordot, "A Karmester"-t és Airie Nandorit még mindig nem sikerült elkapni a rendőrségnek. Elég valószínű, hogy a három szökevény összeállt és lehetséges, hogy a BLÉ, vagy akár a lenyúzott gyilkosságok mögött pont ők állnak! Mikor kapják már el őket, hogy Gotham lakosai biztonságban lehessenek? A legfrissebb hírek szerint Eric Bulford tört be Huo Long ékszerészboltjába, de még nem tudni, hogy a két másik szökött beteg bűntársak voltak e. Egy anonym személy vallomása szerint látta, ahogy A Karmester közreműködött a lenyúzott gyilkosságokban, egy másik személy vallomása azt tanúsítja, hogy látta Airie-t, amint lángba borult egy parkban és ezzel elégetett néhány személyt, majd furcsa alakok társaságában tartózkodott. Mikor kapják már el őket, hogy Gotham lakosai biztonságban lehessenek? Biztosítjuk olvasóinkat, hogy aktívan nyomozunk utánuk, hogy minél frissebb hírekkel lássuk el magukat.
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Madárijesztő
Admin
Admin
Madárijesztő


Hozzászólások száma : 1325
Join date : 2011. Feb. 21.
Age : 33

Gotham Gazette Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Gazette   Gotham Gazette I_icon_minitimeSzomb. Jún. 22, 2013 1:32 pm

Elkapták Madárijesztőt!
Batman segítségével elkapták és Arkhamba helyezték a volt pszichiátert, Jonathan Crane-t aki az alvilágban Madárijesztő ként ismert. Egy raktárban tartott foglyul négy személyt, melyből kettő körözött bűnöző volt. Eric Bulford, akit a rendőrök többszörös gyilkosságért és Arkhamból való megszökésben vádolnak, szint úgy mint Airie Nandori, ki Arkhamból szökött meg és többszörös gyilkos. Volt köztük egy civil, Lew Hudson, egy 17 éves fiú, ki információink szerint nem sebesült meg. Szintén látható volt a helyszínen egy bohóc álarcos személy, ki számunkra jelenleg ismeretlen. Talán Joker újabb követője? A két bűnözőnek és az álarcos bohóc személynek sikerült megszökni a helyszínről, jelenleg ismeretlen helyen tartózkodnak. Lew Hudsont híreink szerint még pár napig a kórházban tartják, hogy alaposan ki tudják őt vizsgálni. A rendőrök a helyszínen több ideggázt találtak, melyek azonosak azokkal, melyek a lakosokat fenyegették. Már nem kell félni Gothamnak rémálmaitól, Madárijesztőt Arkhamba zárták! Következő számunkban Lew Hudson tanúvallomását olvashatják az esetről!
Vissza az elejére Go down
https://dcuniversefrpg.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom

Gotham Gazette Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Gazette   Gotham Gazette I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Gotham Gazette
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Gotham Gazette
» Gotham City
» Gotham Kékfény
» Gotham Múzeum
» Gotham Katedrális

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Média :: Sajtó-
Ugrás: