DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Gotham Városi Rendőrség

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
SzerzőÜzenet
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimePént. Jún. 22, 2012 1:02 am

A kihallgatások már megkezdődtek. A helyszínen történt események jelentését adtam le a főnöknek, majd kilépve az irodából rögtön a kihallgatók felé veszem az irányt. Mike lép ki az egyik teremből, kezében kávés bögre. Elmondása alapján nem lesz egyszerű megtörni őket, de még a legvastagabb jég is átszakad egyszer. Elmosolyodom a poénján, majd átveszem tőle a kávés bögrét, bele kortyolok, és végre a koffein bekerül a szervezetembe. Kicsit fejbever, és felébredek tőle, bár már hűlő félben van, egyáltalán nem bánom, mert a jeges kávét jobban bírom, mint forrón. Zoey jól van, és amint tud csatlakozik, addig is, irány a 2-es tárgyaló. A szoba a klasszikus, középen asztal, két oldalán egy-egy székkel, és egy óriási tükör, aminek a túloldaláról figyelnek minket, és hallgatják a kihallgatás részleteit. Belépek, leteszem a bögrét az asztalra, megfordítom a széket, hogy a támlája legyen az asztal felé, és arra támaszkodva leülök a fickóval szemben.
- Mit kerestek a boltban? Mi volt a "szajré", amit emlegettek odabent? Hol van Fang? - zúdítottam rá a kérdéseimet. Ha infoval szolgál Fang hollétéről, talán enyhítenek a körülményein és a büntetésén. Emellett meglesz az a dög, és magam fogom letekerni a nyakát, amiután pedig győzelmi táncot járok a hullája fölött. Egy pillanatra lehunyom a szemem, mert úgy érzem ennek egy részét már csak a szérum mondatja velem. Alig láthatóan megrázom a fejem, majd folytatom.
- Hány embere van még Fang-nak, és ne csak számot, neveket is sorolhat. - tettem fel egyelőre az utolsó kérdésem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

Alfred Pennyworth

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 81
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimePént. Jún. 22, 2012 1:13 pm

A széken leülsz a neked legkényelmesebb pozícióba. A veled szemben ülő alak elfeküdve néz szembe veled. Mintha nem is érdekelné milyen kérdéseket tettél volna fel neki, az órára pillant. 11:35-öt mutat az óra. Elmosolyodik.
–Egynek vége. – Feleli. Furcsának tartod válaszát, hisz egyik kérdésednek sem tesz eleget.
– A szajré? Az két Happy Meal menü lett volna. Nevek? Royal Mc’ Donald. Hol van Fang? Kiről beszélünk? – Elégedett mosollyal néz a képedbe, mintha minden válaszodra tökéletesen válaszolt volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimePént. Jún. 22, 2012 9:57 pm

Úgy érzem, hogy a csávó szórakozik velem.
- Egynek vége? Minek? Ez mit jelent, és egy minek? - még tűrtem a hülyeségeit, de egy idő után nekem is el fog fogyni a türelmem.
- Örülnék, ha nem szórakozna! Egy rendőr megsérült maguk miatt. Ha kitálal, akkor megúszhatja enyhébb büntetéssel a dolgot, mint mindig. - folytattam. Valahogy hatni kéne rá, de tudtam, hogy a túloldalról figyelnek a kollegák, nem beszélve arról, hogy a főnök is kint lehet ott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeSzer. Jún. 27, 2012 5:46 pm

A férfi elvigyorodik úgy látszik, nem ez az első eset hogy ide került, hát talán túlságosan is otthon érzi magát. Hanyatt veti magát a székben, és tarkóra kulcsolja a kezét. Kényelmes ülőhelyzetben néz téged, csak hogy onnan nézhessen rád. Egyáltalán nem tűnik most már idegesnek.
- Tudja zsarukám, most így átgondolva élek a jogaimmal, amit ha jól emlékszem senki nem olvasott fel nekem letartóztatásom közben. Tudja nincs ellenem semmije, ha a bíró mégis rám akarna sózni pár hónapot, óvadék ellenében úgyis kijutok. Úgyhogy kérem a kirendelt védőmet, ha már ilyen kedvesen meginvitáltak. - Úgy látszik ezzel be is fejezte a mondókáját. Kezével olyan mozdulatot tesz, mintha egy cipzárt húzna el a szája előtt, de közben a vigyor le sem lohad az arcáról.
A kihallgató olyan mint a többi az őrsön, egy szék a gyanúsítottnak, kettő a rendőröknek, egy asztal két oldalán, és ennyi. Egy szép nagy kocka alakú szoba, amin van egy hatalmas üveg, amin csak egy irányba lehet nézni. Amikor bejöttél láttad senki sincs bent, ám a kamera még figyel, ami az ilyen kihallgatások jogszerűségét hivatott betartatni. Úgyhogy bármilyen indulat is kerülgethetne a fejedben csak óvatos megoldással viheted véghez. Ha egyáltalán van természetesen.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeVas. Júl. 01, 2012 5:54 pm

A fickó nem igazán van meghatva. Úgy látszik, hogy nem ez az első alkalom, hogy itt van. Lassan hátra dől, és kezeit a tarkóján összekulcsolja, mint aki jól végezte dolgát, és mostmár nem is ideges. Kissé bosszant a dolog, de próbálom a szabályoknak megfelelően lefolytatni ezt a dolgot.
- Tudja zsarukám, most így átgondolva élek a jogaimmal, amit ha jól emlékszem senki nem olvasott fel nekem letartóztatásom közben. Tudja nincs ellenem semmije, ha a bíró mégis rám akarna sózni pár hónapot, óvadék ellenében úgyis kijutok. Úgyhogy kérem a kirendelt védőmet, ha már ilyen kedvesen meginvitáltak. - mondta közömbös hangon, és számára a dolog itt véget is ért.
- Biztos ebben? - nem tetszett a stílusa, de tudtam, hogy kintről biztos figyeli valaki a kihallgatást az ablakon túlról.
- Ha most szolgál nekünk nevekkel, akkor talán szó lehet vádalkuról. Ha pedig nem akar beszélni, akkor majd a társai csicseregnek nekünk. - hatás szünetet tartottam, majd folytattam, ám sokkal halkabban, már-már suttogva mondtam ki:
- Remélem emlékszik még mi lett a másik kettő arcával. Nos, az igazság az, hogy nem csak külsőleg használható a dolog. - annak ellenére, hogy egyedül voltam, előkaptam a "jó zsaru-rossz zsaru" trükköt, és bár nem volt kamu a dologban, ugyanis, mint minden sav, a szájba kerülve, végig csordogálva a nyelő, és/vagy a légcsövön komoly problémát okozhat. Azt reméltem ettől megered a nyelve, és bár nem akartam komolyabban bántani, a blöff általában bejön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeSzer. Júl. 04, 2012 9:46 am

//Bocs a késői reagálásért//

Úgy látszik elemére tapintottál, a szemei kiguvadnak, és egyet még csuklik is ijedelmében. Úgy látszik sok mindent számításba vett, csak a társait nem éppen. A sérüléseiket nem látta, de tudod hogy nem vagy elég erős hozzá, hogy a sav komoly károkat okozzon.
- Jól van, de azt azért vegyék figyelembe, hogy én tettem először vallomást. Büntetésemből csökkentést akarok. Megértette? - Kissé összehúzza magát, és előre hajolva megpróbálja suttogóra fogni. A bensőséges hangulat meglegyen köztetek, és lehetőleg mindent jól halj így is.
- A főnök rájött, hogy lehet könnyedén rabolni. Csak egy belső embert kellett szerezni, utána már minden gond nélkül kipakolhattunk bármit. Nem tudom, hogy oldotta meg, de mindig volt valakije. Könnyedén megfújtunk bármit, Fang-en kívül, mindenkit elkaptál te... De a főnök nem olyan egyszerű. - Újra csak tenyérbe mászó mosoly, ahogy a póklábú főnökre gondol. A furcsa felszerelés, talán téged is meglephetett, főleg, hogy talán nem is ruha volt, hanem valamilyen testrésze, ami még jobban elborzaszthat talán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 05, 2012 12:42 pm

Bullseye! A pasason látszott, hogy a gyengéjére tapintottam a társaival, és rögtön elő állt a maga kis történetével.
- Meglátjuk az ügyész mit tud tenni az érdekében. - válaszoltam neki, hisz ez már nem az én hatásköröm. Én leadom az infokat, és ennyi, onnantól nem az é felelősségem, hogy mennyit s hogy kap. Elmondta, hogy rájöttek, hogyan lehet könnyebben rabolni. A tervük viszonylag egyszerű volt, de ahogy mondani szokták: egyszerű, de nagyszerű. Nem is volt ebben semmi probléma.
- Csak arra nem számítottak, hogy mi akkor ott leszünk a boltban ugye? - tettem fel a követkető kérdésem, majd amitn válaszolt rá, jött is az újabb:
- Hol bujkál most Fang? - kétlem, hogy tudnám, ám ha feldobja, az igencsak nagyot lendítene a vádalku egyes pontjain, ebben biztos vagyok. Ezt nem véletlenül nem mondtam neki el, vagy kimatekozza magától, vagy peche van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeSzomb. Júl. 07, 2012 6:03 pm

A pasi kissé idegesen, de úgy látszik holtpontra jutottatok. A férfi csak tekintget körbe, és nem nagyon akaródzik neki válaszolni, vagy inkább nem is tud. Végül összeroskad lelkileg, és testileg is. Csak megsemmisülten könyököl az asztalon, és úgy válaszol.
- Nem tudom, tényleg nem tudom. Az volt a lényeg, hogy mobilok legyünk, a szajrét még aznap este elpasszoltuk, se búvóhelyünk, se olyan bázisfélénk nem volt. Telefonon találkoztunk, majd megbeszéltük a bulit, és utána el is váltunk. Ennyi volt. Fogalmam sincs hol lehet, főleg most nem. - Mondja beletörődötten, és ennyi. Többet nem bök ki, és most már csak arra vár, hogy te is betartsd azt, amit szerinte ígértél. Úgy látszik, nem nagyon akar a rácsok mögé jutni, inkább valamilyen alku folyamán, eltűnne a balfenéken, és elfelejtkezne BlackGate-ről.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Júl. 09, 2012 7:29 am

Semmi új, semmi jó hír. Pech, de legalább eddig is megtudtunk valami. A fickó lekönyököl az asztalra, mint akinek mázsás súly nomyja a hátát, és úgy válaszol, ám ebből csak az derül ki, hogy minden akciójuk randomvolt, sosem gyülekeztek egy biztos ponton. És itt be is fejezi a mondókáját, és már csak vár.
- Akkor ennyi? - teszem fel a költői kérdést. A hátam mögött lévő üvegfalra pillantok, hátha a kint állók valamelyikének esetleg lenne még kérdése, de senki nem jön be a kihallgató szoba egyetlen ajtaján, így úgy veszem, hogy nincs több kérdésük nekik sem.
- Ha valóban bánja a bűneit, vagy ilyesmi, én drukkolok magának az ügyésznél. - állok fel, ám mielőtt kilépnék az ajtón még visszaszólok: - De hát tudhatja milyen romlott ez a város, nem elég a szerencse, jó embert is kell kifogni hozzá. - ezzel nem azt akartam éreztetni, hogy átvertem, hanem azt, hogy nem biztos, hogy lesz egy rendes és becsületes ügyész, aki szemet huny a bűnei felett, vagy legalábbis elnézi, és enyhébb büntetést kap. Bár sosem tudni, hogy ki becsületes és ki korrupt. Utálom ezt a helyet ezért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeSzer. Júl. 11, 2012 6:00 pm

A tag csak néz rád, és próbálja feldolgozni mondani valódat. Hát nem éppen az amire számított, de hát mire szavakba tudná önteni kételyeit, aziránt hogy segítesz-e neki ügyében, már csapódik is be a vallató szoba ajtaja. Így hát a megbotránkozás szavai, csak az üres szoba falairól visszhangzanak vissza.
Szólsz a legközelebbi bakának, hogy viheti a rácsok mögé, az alaksorba, és te pedig belefutsz a nem éppen főnöködbe. Míg Jackson Davies őrnagy éppen a saját embereivel van elfoglalva, amibe te is beletartoznál, csak hát Carl Worth őrnagy, éppen megálljt parancsol neked. Az ügy az ő osztályához tartozik, Fang minden mozdulatával együtt, és úgy látszik az ügy alakulásáról akar kérdezni téged, ha már belekontárkodtál.
- Hogy halt meg az a kölyök? Hogy sérült meg a társa? Mi történt pontosan? - A kérdések zápora olyan kecsességgel száguld a fejed felé, mint egy meteor. Éppen csak el kell rántanod nagy kopasz buksidat, csak hogy le ne haraphassa.
Van egy méter köztetek, de még így is eléggé fenyegető a Gyilkossági osztály vezetője. Sok mindent hallottál már róla, de azt tudod, hogy egy ártatlannak tűnő alak halála, nem olyan, ami elkerülné a figyelmét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Chase
Alvilági alak
Alvilági alak
Kevin Chase

Hozzászólások száma : 296
Join date : 2011. Dec. 04.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeSzer. Júl. 11, 2012 6:34 pm

Ahogy becsukódott a vallató szoba ajtaja, rögtön az első velem szembe jövő egyenruhásnak kiadtam az ukászt, hogy viheti a tagot az alagsorba a többi elítélt mellé.
- Ha van lehetőség rá, akkor tegye üres cellába, vagy legalább egy kevésbé veszélyes ember táraságába. - kértem tőle, ezzel is némileg enyhítve szerencsétlen pára problémáját. Valahol sajnáltam ezeket az embereket, mert nem feltétlen tehettek arról, hogy ilyen dolgokhoz folyamodtak, csupán rosszkor voltak rossz helyen. Valószínűleg. A kolléga elhaladt mellettem, és én is folytattam utam, hogy tovább tudjuk vinni az ügyet, ám Jackson őrnagy épp más emberekkel volt elfoglalva az osztagból, így inkább megvártam, maíg ők végeznek. Illetve megvártam volna, ha Carl Worth őrnagy nem előz be senkit. Szinte meg sem állt még előttem, már szegezte is nekem a kérdéseket, és meg kell hagyni, tudta a dolgát. Nem véletlenül a gyilkosság osztály feje.
- Hogy halt meg az a kölyök? Hogy sérült meg a társa? Mi történt pontosan? - olyan hirtelen jött mindez, hogy egy pillanatra elakadt a lélegzetem, és azt sem tudtam hol vagyok. Oltári szívás a kérdések másik oldalán lenni ám. Mikor sikerült összekapni magam, válaszoltam:
- A kölyök? Ha az eladót jelenti, az plusz egy fő Fang halállistájára. Redbird tizedest is szintén Fang sebezte meg, amíg engem öt emberével sakkban tartott. Nos, ez kissé zavaros. A dolog lényege, hogy a csoport kitalált egy különleges rablási módot, ami viszonylag egyszerű: kellett nekik egy belsős ember - az eladó - aki zárás után beengedi őket a boltba, elviszik, ami kell, és ennyi. Az imént fejeztem be a kihallgatást, és a fickó elmondása szerint semmi közös nem volt bennük, még csak állandó találkozó pont sem volt. A legjobb kiindulási pontok a telefonok, ugyanis telefonon kapták a következő rablások időpontját és a találkozó helyszínét. A legutóbbi rablás helyszínére érve Redbird tizedessel elbeszélgettünk az eladóval, és nem sokára meg is jelent az az öt tag baseball ütőkkel és feszítővasakkal, hogy kipakolják, ami nekik kell. Sikerült is volna elkapni őket, ám megjelent a jó öreg Fang, elkapta Redbird tizedest, megölte az eladót és elmenekült. Megpróbáltam utána menni, de ahogy gondolhatja az emberei nem hagyták, így a sikátorig jutottam a bolt mögött, és egy utcával lejjebb találtam meg Redbird tizedest ájultan, de Fang-nak ismét nyoma veszett. - foglaltam össze az eseményeket, miközben haptákba vágtam magam a felettesem - mert az volt, független attól, hogy másik osztály vezetője - előtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 12, 2012 3:48 pm

Az őrnagy csikorgatja fogait, miközben te beszélsz. Elsőre talán azt hihetnéd, hogy a sérült rendőr, és a bűnrészes halála miatt lehet, de utána csak rájössz, hogy erről szó sincs. Az ő osztálya, már mióta dolgozik az ügyön, és még szinte semmit sem tudtak kideríteni a rablókról, akik most már gyilkosok is.
- Rendben van, négy órára készen legyen a jelentés. - Csap öklével az asztalra. - Ilyen rendőrt sem láttam még, a saját társát veszélybe sodorja. - Elfordul, és már siet is saját dolgára, de azt még hallod ahogy orra alatt mormog olyanokat, mint "rohadt agyatlan kommandósok", "és még a raboknak is szétégett az arca", na meg pár becsmérlő szó, a felettesednek, és hason bőrű egyéneknek.
Úgy látszik a napi gondok végre véget érnek, legalábbis egy időre. Ilyen egy rendőr munkája, hirtelen jött ügyek, és gazfickók, kik csak feltűnnek, és vagy sikerül őket elkapni vagy nem.
A híreket hallod, a rabkórházban a az elkapott fickók hamar gyógyulnak, és pár napon belül már BlackGate szigetére kerülnek, az általad kivallatott fickóval egyetemben. Redbird-nek semmi baja nem történt, komolyabb következményei a találkozásnak nincs. Csak egy méretes púp a fején. Így már csak a papírmunka az, ami megmaradt számodra. Szerencsére nem sok van belőle neked, mert hát egy GYRE tag nem sokat ír ilyeneket.


//Kalandod véget ért, jutalmad nem más mit a kinevezés hadnagyi rangba. Ezzel nem csak egy szép új jelvény hanem fizetésemelés is jár, ami +50$//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 08, 2013 12:01 pm

//Sasszem magánkaland kezdő reagálása.//


V[b]égre elérted egyik célodat, és bekerültél a Főbenjáró Bűnök Osztályára. Kevés ideje vagy még itt, az asztalod is elég új, főleg hogy előtted Montoya ül, aki bármennyire is nőből van, kissé merevnek tűnik. Legalábbis munka közben, máskor eddig nem nagyon találkoztál vele.
[b]Á
m akár hogy is van, maga Gorgon keresett meg, és kérte hogy a csapata tagja légy, ezt saját magadnak köszönheted. Az érdemeid magáért beszélnek, ezért is kapod most az első komolyabb ügyedet. Mármint kapjátok, mert erre most a hölgyemény is veled tart, ahogy megtudhattad Gordon eligazításából.
Egyszerű gyújtogatásnak és gyilkosságnak tűnt az első alkalommal. Ám ahogy a holtestet megvizsgálták, rájöttek ez nem az egyszerű gyilkossági osztályra tartozik. Az egyik holttest, legalábbis ami maradt belőle különös adottságokat mutat. Csak nehezen lehetett azonosítani, de végül sikerült.
Az elhunyt neve Adam Stamford, egy fegyverboltja van, jobban mondva volt, a város északi részén. Több éles vágás is található a testén, ám a végzetes teljesen összezúzta belső szerveit. A halál azonnali volt, és a bolt felgyújtása csak a nyomok eltűntetésére szolgált. Az akták előtted vannak, rajtad áll merre is indulsz el. Montoya szintén az papírokat bújja, valami nyom után, amerre el tudnátok indulni.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Aug. 12, 2013 5:58 pm

Az egyik álmom végre beteljesült, sikeresen felvettek Gordon csapatába. Habár még csak egy hete vagyok itt, a főnőkőt behívásom óta nem is láttam, az az Gordont. Minden nap nagy izgalommal lépem át a bejárat nagy kapuját, várva egy új kalandra.
És ez a kaland ma végre újra kezdetét veheti. Az új asztalom és a makulátlan székem elárulja, hogy új tag vagyok. Velem szemben üllő hölgy, Montoya, akit még nem igazán ismerek, csak úgy bújja az aktáit, hogy föl sem nézz és észre sem veszi, hogy megérkeztem. Az asztalomra tekintve látom, hogy most márt nekem is van egy aktám, és kaptam én is egy új ügyet, gondolom a hölggyel együtt. Miután leültem, felnyitom a rejtelmes borítékot és nekiállok elolvasni.
Itt van egy újabb gyilkosság, csak ez márt sokkal komolyabb, mint az eddigi. Többször is átolvastam az anyagot, mire összetudtam szedni a főbb információkat.
Az elhunyt neve Adam Stamford, kinek egy fegyverboltja volt, a város északi részén. Több éles vágás is található a testén, ám a végzetes teljesen összezúzta belső szerveit. A halál azonnali volt, és a bolt felgyújtása csak a nyomok eltűntetésére szolgált.
- Na mit gondol?- kérdeztem kis humorral az arcomon a szemben üllő hölgytől.
- Habár még zöldfülű vagyok, a volt csoportomba elsőként ilyen esetbe, a családtagokkal, alkalmazottakkal, barátokkal szoktunk elbeszélgetni, illetve a helyszínt szoktuk még megvizsgálni. Gondolom az utóbbit, márt elvégezték a helyszínelők.
Maga szerint mivel kéne kezdeni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeSzer. Aug. 14, 2013 11:29 am

//Beírtalak a FBO-ra, a rendőrségi topicba, ha nem tetszik akkor szólj, és átírom.//

Montoya kissé felhúzza jobb szemöldökét mikor hozzá szólsz. Gyorsan átlapozza újra az aktát, a benne lévő képet a holtestről jól megnézi, majd lecsapja az asztalra, és csak utána szól hozzád.
- Elég kacifántos egy ügy, az biztos. Láttad a szegény marhát, mintha tényleg nyárson sütötték volna meg. A helyszínelők azt mondták, hogy az egész épület égett, a fegyverbolt összes áruja berobbant. A tűzoltók, majd fél napig őrizték, csak hogy tovább ne terjedjen a tűz. Mikor kialudt csak akkor mertek közelébe menni. És mégis maradt ezek után valami a hullából, nekem ez kicsit furcsa. Nézzünk le a hullaházba, de ha gondolod ott van Hayes, akitől megkaptuk az ügyet, kérdezősködhetsz egy kicsit. – A zord ábrázat mögött segítőkészség lapul. A nevezett úriember régi gyilkosságis, még talán dolgoztatok is együtt valamikor. Csak ismerős de nem barát. A hullaház, itt van az épületen belül, még nem vitték át a városiba. Előbb még mint minden ilyen ügyben a ti orvos szakértőtök nézi át a holttestet. - Egy listát talán össze tudunk állítatni a munkatársai, családtagjairól, de a barátokhoz már terepre kell menni. – Előtted hosszú órákig tartó unalmas kikérdezések végeláthatatlan sora dereng fel. A rendőrségi szakma legalja. De sajnos mindenki megtapasztalta már nem is egyszer.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimePént. Aug. 16, 2013 10:08 am

/ Nem gond, sőt köszi/

Montoya szavaim hallatára, kissé felfigyel, majd még gyorsan átnézte a dokumentumokat mielőtt válaszolt volna a kérdéseimre. Elmesélte, hogy a fickó fegyverboltja teljesen felgyulladt, és hogy a tűzoltók több napig figyelték a területet, és folyamatosan oltották is egyaránt. Ennek ellenére a fickó teste mégis megmaradt.
- Ez valóban különös.
Sajnos ő csak ennyit tudott elmondani az aktái alapján, de szerencsémre itt van Hayes az eddig számomra ismeretlen úriember, akitől az ügyet kaptuk.
- Montoya én úgy vélem, hogy elsőnek menjünk le a hullaházba és vizsgáljuk át a tetemet, majd utána ha van kérdésünk keressük fel Hayes-t. Ez idő alatt viszont arra kérném, hogy szóljon az egyik kollégájának, hogy szedjen össze azonnal egy listát, a családtagjairól, illetve barátokról, meg persze a törzsvásárlókról, és hozza le nekünk a hullaházba, ha kérhetném.
Mivel még nem ismerem a járást megvártam amíg Montoya szól az egyik emberünknek , és csak utána megyünk le együtt megnézni a tetemet.
Egy ehhez hasonló ügyben, nem szabad játszani az idővel, ki kell használnunk az összes alkalmat és embert az irodában, hisz azért fizetjük őket, és ez márt tényleg az a csoport ahol a legjobbak, és a legelismertebb rendőrök vannak.
Lehet stílusom átment egy kissé főnökösködő típusba, de ha ez kell, hogy végezzünk az üggyel, akkor szokjanak hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeSzer. Aug. 21, 2013 8:30 am

Mostani partnered itt kollégátoknak, és miközben a lépcső felé haladtok gyorsan lebeszéli vele a dolgot. Biztos vagy benne, hogy Hayes félig már meg is volt a listával mielőtt megkaptátok volna. Legalábbis te ezt tetted volna, és hát az optimizmus szép erény egy rendőrnél.
A hullaházatok az alaksorban található. Úgyhogy még három és fél emeletet kell lépcsőznötök, mire a formaldehid szaga megcsaphatná orrotokat, és a hűtőházra emlékeztető helyiségbe beléphetnétek. Az osztály korboncnoka Dr. Prima, nyugdíjas évei előtt álló úrinő, haja már rég őszbe fordult, mint mindig most is fehér orvosi köpenyben van, a neonlámpa fényénél, szinte áttetsző fehér bőre, pergamenszerűnek tűnik. Olyan akár a páciensei, csak éppen többet mozog.
Az első szembetűnő dolog, amire felfigyelsz, hogy a hulla tényleg elég jó állapotban van. A doktornő felé hajol és egy eléggé nagy szerszámmal akar újabb bemetszést végezni a testen. A szerszám egy körfűrész, de nem a kicsi csontfűrészek családjából. Van itt még más meglepő dolog is, a boncasztal körül, egyetlen asszisztens sürgölődik, mellette pedig lángvágó, komolyabb feszítővas, és sok olyan szerszám, ami egy szerelőműhelybe való, és nem egy boncasztal mellé.
Mikor beléptek a doktornő lerakja kezéből a szerszámot, és mikor elhal a zúgás, csak utána szól hozzátok.
- Jó napot nyomozók, mi járatban erre? – Kissé túlságosan kedélyes is, nem vall rá ez a dolog. De talán szerencsétek lesz, és hamar megszabadultok a komor környezettől ennek folyamányaképpen. Montoya kissé megilletődik a látottakon, így hát neked kell kezdeményezni.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 6:21 pm

Miután elmondtam kéréseimet, elindultunk a hullaház felé. Az út alatt Montoya elmondta a másik rendőrkollégámnak, kéréseimet.
-Remek erről van itt szó- gondoltam magamba. Nincs idő a habozásra. Cselekedni kell minél gyorsabban.
A hullaház az alaksorban található, így még három és fél emeletet kell megtennünk, szerencsére lefelé. A rövid út alatt nem váltottam szót kollégámmal, hisz izgatottan vártam az áldozat tetemét. Mikor megérkeztünk az alaksorba erős formaldehid csapta meg orromat. Az osztály korboncnoka Dr. Prima a nyugdíjas éveiknél járó kórboncnok. Mikor beléptünk éppen a hullát vágta fel nem mindennapi szerszámokkal. A test valóban jó állapotban volt, ami kissé gyanús.
- Üdvözlöm, a nevem Alonzo és mi kaptuk meg ezt az ügyet.- mondtam kissé felköhögve az erős vegyszerszag miatt. Mivel Montoya nem volt valami jó állapotba a hulla látványától, így én vettem át a szerepét.
- Tehát azért jöttünk, hogy megtudjunk mindent a hulláról. Kérem mondjon el mindent amit csak tud, és azt is, hogy éppen mit akar kezdeni ezekkel a hatalmas szerszámokkal, amik nem éppenséggel egy kórboncnoki műhelybe való.
Remélem mindent elmond majd és nem kell kikönyörögnöm belőle a szót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeSzomb. Aug. 24, 2013 3:37 pm

Az orvos elrendezi a szerszámait, majd nagy levegőt vesz. Úgy látszik nem ez az első ilyen monológja lesz életében.
- Na akkor idefigyeljenek manapság egyre több metával találkozunk, na és akkor most itt ez a szárnyas fazon. A bőre olyan kemény mint az acél, és ha szikével megyek neki nem sokat érek. Így hát lángvágóval meglazítom a bőrét, és csak utána esek neki a szerszámmal. - Nagy levegőt vesz, és mintha csak elszámolna tízig, vesz pár nagy levegőt, és nekimegy a szakmai dolgoknak is. - Elnézést kérekm, csak mindig jönnek az újak, akik el sem tudják képzelni mi munka van ezekkel. - Bök a hulla felé. - Na akkor a férfit több ezer fokos hő érte, és teste hatvan százalékán másodfokú égés található, így meg tudtam könnyedén állapítani a halál okát. Dulakodás nyomaira bukkantunk, az egyik lába összeroncsolódott, sok vért vesztett. Találtam szárnyakra emlékeztető csonkokat a hátán, mikkel szörnyen elbántak, hasonlóan éles szerszámokkal. Nem kés, vagy hasonló vágóeszközről van szó. A legjobban a karmok által okozott sérülésekre emlékeztet engem, de mégsem teljesen azok. Szóval nem egy állat támadta meg ez bizonyos. A bőrén láthatóm, hogy a harc nem tartott rövid ideig, végül a halálát ugyanazzal a fegyverrel okozták. A bordák alatt haladt be, a több ágú fegyver, és a belső szerveit roncsolta össze. Szinte kitépték azt, és ez okozta a halált. Sok különös dolog van a férfi körül, de a halál oka az bizonyos. - Megvakarja deresedő üstökét, és most néz rád, van-e még valami kérdésed felé. A hőnek köszönhetően te is láthatod, semmilyen értéktárgy, vagy hasonló nyomra vezető dolog nem maradt meg épen. A ruhák, minden előbb ráégett a bőrére, majd végül elporladt a nagy hőfok miatt.[/justify]

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Aug. 26, 2013 9:30 am

Miután lementünk az orvosi részlegbe. Dr Prima épp az áldozat tetemébe turkált.
Amint megkérdeztem, hogy mégis mit csinál ilyen barbár eszközökkel elmondta.
A férfi bőre kő kemény, akár mint a gyémánt. Ő is csak egy meta. A halálát valószínűleg a dulakodás okozta, méghozzá egy kegyetlen gyilkos. Durván megsebesítette, szárnyait letörte, éles karmával mély sebeket karcolt az áldozat testébe és végül egy kegyetlen szerszámmal, amit egy szuronyhoz tudnék hasonlítani kiszedte belső szerveit. Kegyetlen módszer mit ne mondjak, de mi lehet az indíték?
-Montoya, hogy állnak az iratok amiket kértem? Ahogy látja egy kegyetlen gyilkossal állunk szemben, ha nem állítjuk meg minél előbb még nagyobb gondot fog hozni, az úgyis megtört Gothamra. Összeszedve amit tudunk, hogy a keresett személyünk nagy valószínűséggel metahumá, nagy karmokkal és egy erős fegyverrel. Valószínűleg módszerei kegyetlenek, és megpróbál minden nyomott eltüntetni maga után, hisz ezért gyullad ki a fegyverraktár.
Köszönöm Dr Prima, egyenlőre ennyi elég volt, ha bármit megtud azonnal hívjon engem vagy Montoyát, de az a legjobb ha egyből mindkettőnket. Ahogy mondtam mi vettük át ezt a zűrős ügyet, és minden információ nagy előnyben segítené a nyomozást.
- Majd leraktam két névjegykártyát az asztalára és vártam a többiek reakciójára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeKedd Aug. 27, 2013 6:57 am

//Rendőröknek legjobb tudomásom szerint nincs névjegykártyájuk, vagy legalábbis nem széria tartozék, de egymást könnyedén el tudják érni, mivel van diszpécser a rendőrségen, és ő oldja meg az ilyen kapcsolatos dolgokat.//

A kérésedre, mintha csak isteni kívánság lenne, azonnal jön is a válasz. Hayes oldalog le, és mikor már látja befejeztétek a tárgyalást oda is lép hozzátok egy elég rövidke paksamétával. Nem túl vastag, de a lényeg benne van.
Adam Stamford az elhunyt teljes neve. Apja volt katona, szolgálat teljesítés közben elhunyt, anyja háztartásbeli rákban elhunyt, egy bátyja volt, szintén katona, szolgálat teljesítés közben elhunyt, becsületrenddel tüntették ki, kivételes teljesítményért, amibe bele is halt. Egy húga van, tanárnőként dolgozik a Gothami Gimnáziumban, harmincas évei közepén jár, családja nincs, egyetlen rokona volt az elhunyt.
Adam Stamford katona családból származik, együtt sorozták be őket a seregbe, addig ott is teljesítettek szolgálatot, míg a bátyja el nem hunyt, majd ezt követően leszerelt. Ezt követően vett egy eléggé lepukkant üzlethelyiséget, és kapcsolatai révén fegyverboltot nyitott. Komolyabb bűntettet nem követett el, fiatal korában volt egy késeléses esete, minek ő volt a kárvallottja, leszerelés után több alkalommal is verekedésbe keveredett, a rendőrség soha nem zárta be. Van egy utó cikkely is. A különböző kihágásai miatt, amik nem csak egyszer fordultak elő, több esetben is nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott másoknak, de ezt csak azért hogy másokat védjen meg. Dicséretet nem kapott az önbíráskodás miatt, de bírságos sem.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeKedd Aug. 27, 2013 12:53 pm

Miután átvizsgáltuk a hullát és a sebeit, összefoglaltam a tényeket. Miután befejeztem a mondani valómat, épp Hayes ballagott le a hosszú lépcsősoron. Szerencsémre kezébe ott voltak az akták amiket kértem. MIután átadta alaposan átolvastam, nem is egyszer,hanem kétszer-háromszor is. Adam Stamford az elhunyt teljes neve. Apja volt katona, szolgálat teljesítés közben elhunyt, anyja háztartásbeli rákban elhunyt, egy bátyja volt, szintén katona, szolgálat teljesítés közben elhunyt, becsületrenddel tüntették ki, kivételes teljesítményért, amibe bele is halt. Egy húga van, tanárnőként dolgozik a Gothami Gimnáziumban, harmincas évei közepén jár, családja nincs, egyetlen rokona volt az elhunyt.
Tehát egy katonai családról van szó. Egy húgát leszámítva senki nem maradt neki, hát és most ő is meghalt. Ahogy látom volt rendőrségi ügye, és hát jól bánt az öklével, vagy a fegyverével, hisz szinte mindenkinél 8 napon túli sérülést szerzett.
-Kedves Montoya-szólítom meg szép szavakkal-itt az idő, hogy kicsit kocsikázgassunk, elsőnek is keressük fel az áldozat húgát, Gotham citybe, remélve hogy többre jutunk majd általa. Az aktát magammal viszem ha nem bánja, gondolom van elegendő másolat magánál Hayes, ja és tudja meg minél előbb hogy melyik csapatban szolgáltak mind a hárman és a csapat vezetőét, vagy ha az a személy márt meghalt akkor szerezzen egy olyan nevet és címet ahol megtudhatok még több információt a család katonai múltjáról .
Montoya vegyen fel teljes felszerelést, a civil ruha alá ki tudja mi fog ránk várni kint az utcán. Miután átöltözött kérem várjon meg a portánál, hogy együtt indulhassunk tovább autóval a városba. Ja és civil kocsit szerezzen ha tud, nem akarok nagy feltűnést kelteni.  

Majd az elmondott szavak után elindultam felvenni a golyóállómellényemet, és az egyéb felszerelést. Majd a portán megvártam Montoyát, hogy együtt tovább induljunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 29, 2013 7:08 am

//Azt azért majd írd le milyen „egyéb felszerelés”-re gondoltál.//

Nő létére csak alig mond pár keresetlen szót a kedves szavak után kapott parancsokra. De úgy látszik egyre jár az agyatok, és már megy is a nők számára kialakított öltözőbe, hogy összeszedje minden cókmókját, ami egy igen csak komoly napra kellhet.
Közben Hayes intet, hogy már megy is előkotorni mindent a katonai múltról. Még látod, ahogy baktat fel a lépcsőn, és úgy látszik élvezi azt amit tesz. Tudja te még elég kezdő vagy a FBO-n, de ha segít valakinek onnan talán Gordon rá is felfigyel, és ő is bekerülhet oda.
Az aktákban megtalálod a nő otthoni címét, és hogy melyik gimnáziumba is dolgozik pontosan. Az idő még elég korai, még alig múlt tíz óra, úgyhogy még javában munka időben vagytok. Ha keresni kellene feltételezhetően az iskolában találjátok meg, ha csak nincs szabadnapja, vagy esetleg lyukas órája.
Társad mire összekészülsz te is, már az épület előtt vár a kocsinak támaszkodva. Ha már egy kicsit teheti ellenkezik veled, és nem ott vár ahol megadtad neki. Szájában cigaretta, és kicsiny pamacsokat lélegezve ki várakozik rád.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sasszem
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Sasszem

Hozzászólások száma : 51
Join date : 2012. Oct. 03.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Szept. 02, 2013 4:45 pm

/ Jelen esetben az egyszerű rendőrségi felszerelésre gondoltam: Golyóálló mellény,
1db Glock félautomata pisztoly, 1db paprika spray, 1 gumibot, illetve egy taktikai bicska.//

Miután magamra vettem a felszerelésemet, elindultam az öltözőből, egészen a portáig.
Motoya nem ott várt, hanem márt régens-rég a bagóját szívta egy autóra támaszkodva. Remek végre egy kolléga akire nem kell órákig várni, hogy elkészüljön.
Miután kiléptem az épület hatalmas ajtóin az Montoya felé vettem az irányt.
-Na készen áll Montoya?- kérdezte tőle kis humorral.
-Kérem adja át a kulcsokat, most én vezetek és maga lesz az élő Gps, persze ha nem gond. Az iskolát vesszük először célba, amit megtalál az aktán,- majd azt is átnyújtottam neki. Úgy vélem itt az ideje indulnunk.
Majd megvártam míg elszívja a cigarettát, és átadja a kulcsokat. Ezt követően indulhatunk is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitimeCsüt. Szept. 05, 2013 6:55 am

//Akkor rendben//

A kulcs szó nélkül szeli át a levegőt, és állapodik meg a kezedben. Úgy látszik nem nagyon van ellenvetése társadnak, már ha egy nőnél rá lehetne jönni, mikor mi jár a fejében. A cigarettát eltapossa a betonon, és beszáll az anyósülésre.
Az iskola a déli szigeten van, Régi Gotham egyik leghírhedtebb környékén, egyik legrosszabb hírű iskolája. Aki innen kikerül az vagy bűnöző lesz, vagy rendőr. Ami szinte ugyanaz mostanában. Szóval jó helyen tanít a tanár néni.
Utatok eléggé semmitmondó, hát még a megérkezésetek. Legalább olyan unalmas mint amennyire átlagosnak néz ki. Kopott, és koszos, már rég évek óta fel kellett volna újítani, de a legújabb fémkereső kapuk, és a biztonsági őrök ott vannak, hogy elvegyék a gyerekektől a fegyvereket. Parkolás könnyen megy, most éppen óra van, úgyhogy senki sincs az udvaron, és elég kevesen vannak az iskola előtt is. Szóval teljesen a szokásos dolog.


_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Gotham Városi Rendőrség - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 9 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Gotham Városi Rendőrség
Vissza az elejére 
9 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Hármassarok-
Ugrás: