DC Univerzumban játszódó FRPG


 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Latest topics
» Társalgó
Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimePént. Nov. 16, 2018 5:38 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Share
 

 Gotham Városi Rendőrség

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
SzerzőÜzenet
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeVas. Jún. 12, 2011 2:20 pm

//Gondolom Mammon, te is "hívatlanokat" akartál írni, és nem "hivatalnokot". Így ha megbocsájtasz úgy veszem a dolgot, mintha jót mondtál volna.//

Vörös Vadász csak haragos szemeit veti beszélgetőpartnerére, és egyáltalán nem védekezik mikor támadásba lendül. Az ujjat sikerül elkapnod, és egy erőteljes mozdulattal, hátra is feszíted a csuklóját. Az egy hangosa reccsenéssel megadja magát az erőszaknak, de a démonvadász egy hanggal sem adja tudtodra, hogy bármit is érzett volna.
- Nem érdeklenek a kisded játékaid. - A csuklóját megfogja a másik kezével, és újra helyre rakja. - Engem csak az izgat, hogy a pokolból szökött fajtánk ne lephesse el számolatlanul ezt a világot. Nem fogom engedni, hogy elorozzátok ezt a csodálatos élő bolygót. - A keze mintha azonnal össze is forrt volna. Figyelemre méltó a gyógyulási képességgel rendelkezik.
Eközben a harmadikon végéhez közeledik a hasonló társalgás. Az újabb kérdések hallatán, a zöld maszkos fickó láthatóan elunta a dolgot, és már nagyon a távozás mezejére szeretne lépni. Végül mikor látja, hogy leengedted a fegyveredet, a botját rád fogja.
- Na akkor még egy utolsó kérdés: Tudja hogy jár az aki kíváncsi Hatred? - Ezzel válaszra sem várva a bot vége kinyílik és egy aprócska golyó szerű dolog kirepül, pont a lábaid elé érve. A golyócskából sűrű füst gomolyog ki, és pillanatok alatt beteríti az egész helyiséget. Még látod, ahogy Rébusz ugyanolyan könnyed léptekkel elindul az egyik központi iroda felé.
Eközben Sárkány tovább rohamozza Elektrominátort. Mielőtt még a maszkos bűnüldöző elérhetné célpontját, az elé jön, és elektromosságát egy csapásban átadni ellenfelének. A víz még mindig önlik a plafonból, ami láthatóan mindent beterített már. A bűnöző felvillanyozza az elkövetkezendő eseményeket. Az elektromos csapás eléri Sárkányt, de tovább is áll. A víz jó vezető képességének köszönhetően mindenki kap belőle. Sárkány izmai összerándulnak és megfeszülnek. Már nem az akaratának engedelmeskednek, és így már csak annyit vesz észre, hogy a padlón van. Egy kis kielégülést azért érezhet, mert nem csak ő járt így. Maverick közben tökéletesen végiggondolt támadásába újra beleszól egy másik akarat, az elektromosság végigcikázik mindenen, és mindenhol, végül őt is eléri. Támadása megakad, és egy bedrogozott technós mozgáskoordinációját megszégyenítő mozgása kezd, Sárkányéhoz hasonlatos eredménnyel. Még láthatja maszkja alól, hogy kecses női ellenfelére nem hatott a dolog. Ő vagy inkább az csak ugyanúgy áll, és nyugodtan végignézi ahogy elterülsz a földön. Végül de nem utolsó sorban, Elektrominátor is megkapja a maga jussát. A ruhája és teste nedvességének köszönhetően, a saját erejének a hatása alá kerül. Mint egy zsák úgy dől el, és tehetetlenül érzi képességének hatását. Fájdalom járja át, de semmilyen ellenlépést nem tud tenni.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Mammon
Huligán
Huligán
Mammon

Hozzászólások száma : 375
Join date : 2011. Apr. 17.

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeVas. Jún. 12, 2011 4:42 pm

Kitöröm az ujját, de meg sem szólal. Nem különösebben lep meg, ahogy a felettébb gyors regenerálódása sem. Szavai hallatán csak fejemet csóválom meg alig észrevehetően. "Csodálatos élő bolygót"? Kacagni volna kedvem. Csodálatos lenne? Valóban? Az ember volt olyan ostoba, hogy kitagadtatta magát az édenből holmi apró suttogás jóvoltából, komolyabb győzködés nélkül. Nem olyan jó és nemes ez a féreg faj, ahogy azt gondolják az angyalok. Apró lökés kell csak nekik és saját magukat taszítják a nyomorba. Csodálatos bolygó? Höh! Nevetséges. De most már legalább látom mivel is állok szemben. Egy démon aki elfordul önmagától és megtagadja mivoltját.

-Azt hiszed ezekkel a nevetséges próbálkozásaiddal befogadnak majd odafent? Vagy még is mire számítasz?

Kérdem pökhendi módon, szánalmat sem érdemlő, és megvető tekintettel. Drakeros sosem volt teljesen kompetens a pokollal, ezt már odalent is láttam, sejtettem. Hát most derült csak ki igazán. Már előre jóízűt nevetnék, hisz elképzelem, mikor visszatér a Sátán birodalmába. Tárt karokkal fogja várni ezt a mocskot és megjutalmazza majd őt. Ez idő alatt el is felejtem egy röpke időre a két alakot, akik még mindig nem az én épségemre ügyelnek. Ha sikerül ezt a várost az alvilág kezére juttatni minden megváltozik addig is...

... előrébb lépek, majd halovány lekezelő mosollyal nyugtázom az eddigi párbeszédet, és ha nincs mi vissza tartana, akkor megpróbálom egy pörgő rúgással kitessékelni "barátomat" azon az "ajtón" amin ő is behozott ide, és remélem kellemes zuhanásban részesül majd. Aligha hiszem, hogy ez megöli, de nem is ez most a célom. De egy rövid időre talán megszabadulok tőle, és visszatérhetek oda, ahol az imént voltam, míg meg nem jelent ez az áruló.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael White
Igazságosztó
Igazságosztó
Michael White

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2011. Mar. 11.
Age : 29

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeVas. Jún. 12, 2011 8:44 pm

Mielőtt elkaphatnám a grabancát, beugrik és megenged egy elektromos löketet. Hát erre aztán nem számítottam, félre sem tudok ugrani előle és eltrafál. Hátra vágódom, izmaim ránganak a fájdalomtól. Össze kell szorítanom a fogaimat, hogy ne üvöltsek fel. A víz talán még fel is erősíti a csapást, ami ér. A kardot szerencsére nem eresztettem el, fájdalmamban azt is szorongatom.
Miközben a fájdalommal küszködöm, látom, hogy ellenfelem is hasonlóképpen járt. Klassz, tehát ilyen gyenge pontja is van. De ez most nem sokat javít a helyzetemen, csak annyit, hogy nem tud rögtön újra megpörkölni.
Muszáj felállnom. Ha szerencsém van, a kardomnak köszönhetően még gyorsabban is le tudom reagálni az egész fájdalmat, mint remélem. Amint elmúlik a rángás, megfeszítem az izmaimat és megpróbálok lábra állni, mint ellenfelem. Miután felálltam, odasietek hozzá és megpróbálom a markolattal arcon verni, hogy végre lelegyen róla a gond. Persze figyelek Maverick ellenlábasára is - akit láthatóan nem viselt meg a csapás -, s ha nekem jönne, egy hasrúgással próbálom elhessegetni magamtól. Valamint figyelek Árammanre is, és ha megpróbálna közelharcba bocsátkozni, igyekszem megtenni a szükséges ellenlépést egy rúgás formájában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demolition Captain
Huligán
Huligán
Demolition Captain

Hozzászólások száma : 289
Join date : 2011. Apr. 06.

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeHétf. Jún. 13, 2011 6:23 pm

Az energiafelvevő képességemmel magamba szívom az imént engem eltalált elektromosság energiáját, már amennyi maradt belőle, ezzel csillapítva a hatását és az abból érezhető fájdalmat. Ha ezzel megvagyok, feltápászkodom és hogy mindenkit kiterítsek egy ugyanolyan szétszórt támadást hajtok végre, mint amit az előbb, remélve, hogy így ezzel végleg kifektethetem őket. Ezúttal számítva arra, hogy engem is eltalálhat rögtön megpróbálkozok azzal, hogy mindjárt magamba is szívom a visszajutó támadás erejét, elszívva ezzel az elektromosságot, így csak a körülöttem lévők feküdnek ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hatred

Hatred

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2011. Feb. 24.

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeHétf. Jún. 13, 2011 10:57 pm

A zöld pizsamás válasza meglep és a figyelmem sikerül róla is elvonnia, egy kis golyóval. Attól félünk amit nem ismerünk, illetve attól félnek, mások, mint én arra figyelnek. Hogy megtudjuk, hogy működik és később már ne érjen váratlanul. Én is a kis golyóra szegezem a tekintetem ahogy felém gurul. Ki is lépek előle, de azt csak füstöt kezd ereszteni. Egyenlőre, de nincs időm megvárni míg akár más is történik. Az alak aki Rébusznak nevezi magát távozni akar.
- Illetlen lépés... - Jegyzem csak magam elé, ismét rekedten és a pisztolyal az alak elé célzok, majd lőni próbálok. Csak, hogy megtorpanásra kényszerítsem, miközben én elteszem a fegyverem a helyére és egy időben vele előkapom a botot, ahogy növelem a lépteim sebességét és méretét, hogy hamar beérhessem a furcsa alakot. Arra készülök, hogy a botjával vagy puszta kézzel támad. Bár nem láttam nála lőfegyvert most a maradék figyelmemmel keresni kezdem ahogy felé tartok. Ha nem figyel rám, akkor egyszerűen két kézre fogom a botot és a nyitása után térdhajlaton vágom tiszta erőből. Ha rám fordul és lőfegyvert látok akkor átlósan vetődök, ha botjával vagy kezével támadnak védekezek a bottal vagy kitéréssel, majd a bottal tett suhintásokkal támadom a kalapost a bordáinál, térdénél vagy mindig a legközelebbi lágy résznél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maverick
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Maverick

Hozzászólások száma : 140
Join date : 2011. Feb. 27.
Age : 25

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Jún. 15, 2011 8:38 pm

Egész jól haladok a kitervelt mozdulatsorral, amikor egy fájóan ismerős érzés hasít a testembe. A balesetemkor éreztem ilyet, amikor a képességeimet szereztem, bár az sokkal erősebb volt. A testem összerándul, és a földre zuhanok. Aggasztó, hogy ellenfelemet láthatóan nem hatotta meg ez a kis áramütés. Amint elmúlik a sokkhatás, rögtön igyekszem arrébb gördülni a nő közeléből. A sokk hatására a fegyvert valószínűleg elejtem, úgyhogy ahhoz nem férhetek hozzá. Előkapom a tonfákat, és azzal indulok rohamra. A ballal fejre, a jobbal pedig gyomorszájra megyek. Ha sikerül betalálnom, még egy térdes rúgást is megeresztek a gyomra felé.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 16, 2011 11:32 am

Mammon kérdésére Vörös Vadász, vagy még inkább Drakeros éppen már válaszolna:
- Azt hiszed fel akarok jutni? Azokhoz a... - Félbeszakítja a démon pörgő rúgása. A meglepetés vagy csak éppen az értelmetlensége ennek a társalgának lehet az oka, hogy Vörös Vadász megtántorodik. Pont ahogy tervezte Mammon, pont kiesik az embertestbe zárt démon. Háttal zuhan az éjszakába, és pillanatok alatt eléri a betont. A csattanás hallhatja Mammon, de azt is hogy közben csak nevet a fehér arcú. Végül még ha figyelmes láthatja, hogy feláll és továbbra is nevetve elrohan.
Mammon egyedül marad a lakásban. Egy átlagos emeletes lakóházban van, a második emelet egyik lakásában. Most látszólag éppen lakatlan, így senki nem avatkozott közbe a társalgásba. Most már csak egy dolga maradt, ellenőrzi a Maróni családtól kapott jeladót, amin láthatja munkájuk itt befejeződött.
Eközben a szemben lévő rendőrség hasonló számú emeletén, mindenki próbál úrrá lenni a testén. Több kevesebb sikerrel. Sárkány és társa Maverick próbál felállni, de bármennyire is erőlködnek nem sikerül nekik. Szerencséjükre ha lehet annak hívni a szemük még nyitva van, és láthatják ahogy egyenként feléjük lép IX. Szavak nélkül meglendíti a lábát, és jól irányzott rúgással, fejbe rúgja a maszkos igazságosztókat. Sötétség borul a bűnüldözőkre, és eszméletlenségbe zuhannak.
Elektrominátor szintén csak szemlélője marad az eseményeknek. Láthatja, ahogy "női" társa elaltatja az eddigi ellenségeit, és még azt is hogy kivesz az övéből valami porfélét. Azt széles kézmozdulatokkal szétszórja a levegőbe, majd visszatér elektromos társához, és egy kézzel a vállára kapja. A munkájuk itt befejeződött, és ezt egy meglepően előretervezett robbanás mutatja nekik. A harmadik emeletet rázza meg, Rébusz bevégezte amire fel lett bérelve. Itt már nincs több dolguk. IX társával a vállán kisétál az általuk nyitott "ajtón", és eltűnnek.
Eközben a majdnem mindent lezáró esemény a harmadikon történik meg. Hatred kicsit késve, de támad. A csáklyáját egy hangos pengés téríti el céljától, aminek a forrását csak sejti. Rébusz keze lehet a dologban. Amikor utána akar rohanni csak a füstöt látja, ami már mindent beborít. A látótávolság szinte nulla, de hallani azért még hall. Egy ajtó csukódását, majd halk kacajt. A felügyelő irodája felől jöhet, de mire odaér a maszkos igazságosztó, el robbanás rázza meg a szobát. A lökéshullám földre küldi Hatredet, és mikorra feltápászkodik láthatja, hogy egy újabb méretes nyílással gazdagodott az így is sokat megélt épület. A lyukon a füst hamar távozik, és láthatja a nagy semmit. Se Rébusz, se valami használhatónak mondható nyom, így egyedül szívhatja a fogát Hatred.
Itt már semmi dolga nem lévén, a második emeleten kutatva tovább megtalálhatja az eszméletlen társait. Ellenséget azonban egyet sem. Gyors eszmélet vesztés helyett, megtalálás következik, Sárkány és Maverick újra éber. A romok felmérése közben eljutnak a bizonyítékraktárba, ahol nyögésekre figyelnek fel. A forrását is megtalálják, egy zöld jelmezes fickó, éppen egy meglepően csinos és véres rendőrnőn elégíti ki minden mocskos fantáziáját. Rövid és meglepően brutális verés után, a rendőrnőt megmentik, akin látszik még hogy nem halt meg a fején lévő súlyos sérülés ellenére sem.
Innen már csak órák kérdése volt, hogy megérkezzen a felmentő sereg. A mentők, és az utcán maradt rendőrök meglepő feltételezést tettek. A támadás alatt négy darab halottat találtak, ebből csak kettő volt testületi tag.


Zoey Redbird Epilógusa: Központi Kórház
Epilógus következik - olvassatok tovább.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek


A hozzászólást Vadmacska összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 16, 2011 2:26 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Jún. 16, 2011 1:03 pm

1. fejezet - Kövesd a pénzt!
Epilógus


A rendőrség újra teljes pompájába pompázik. A rombolásokat rendbe rakták, és minden törmeléket eltakarítottak. A munka, ami eddig sem állt meg, most is teljes gőzzel folyik. Bűnözők be, rendőrök ki, mindenki teszi, amihez a legjobban ért. Már csak az utolsó simításokat végzik a berendezésen. Az utóbbi év megpróbáltatásai már nem látszanak sehol. Az adományozó által küldött virágok is minden íróasztalra odakerül. Így már a légkör is sokkal kedvesebb, mintha csak egy trópusi paradicsomba érkeznének meg az emberek.
A nap már delelőjén jár, és a megfáradt dolgozók éppen étkezéshez készülnek, amikor kicsapódik az ajtó és egy kabátos jó alakú nő lép be rajta. Az emberek egy lényként elhallgatnak, és csak az idegent figyelik. A ballonkabát kicsapódik, és gyönyörű alak villan fel. Mindenki ismeri már, de semmi nem tudnak tenni ellene.
Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Sb0nbs
A nő egyetlen intésére az összes növény virágba borul, és elkezdi ontani édeskés illatát. Az emberek nem tudnak ellenállni, és csak élvezik a végzetüket. A mosoly önkénytelenül szétterül az arcukon, és mint egy istennőre úgy tekintenek Méregcsókra.
- Senki sem tud nekem ellenállni. Sem férfi sem nő. - Ezzel elindul és meg sem áll a harmadik emeletig. A megújult felügyelői irodában megáll, és szájon csókolja Jack Grogan felügyelőt, aki csak szerelmes pillantásokkal nézi, ahogy a végzet asszonya úgy távozik ahogy belépett az életébe.


Folytatás: Gotham Enyészet - Divide et impera!

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeVas. Jún. 19, 2011 4:46 pm

Előzmény: Maróni olasz étterem

Újabb nap a pokolban. Sikerült bekerülnöd a GYRE soraiba, de innen már úgy néz ki nem volt túl jó ötlet. Az új felügyelő jó fejnek tűnt, mindent elkövetett hogy megszeressék, így jutottál te is is ide. Csak hogy ne tudja senki se kritizálni, a tíz százaléknyi nőt átcsoportosított a GYRE sorai közül. Ezért most már van négy egész lány a kemény fiúk között. Sajnos ezt az őrnagy nem nézte jól szemmel, de mivel ellent nem mond a felügyelőnek, ezért hát megpróbálja elintézni, hogy ti akarjatok elmenni. Egy lányt már sikerült is kigolyóznia, de ti többiek kitartatok.
Most is éppen összedugjátok fejeteket, és szürcsölgetitek a kávétokat. Együtt talán túlélhetitek a szörnyű napokat, de nem sok esélyetek van rá. A csoportba vagytok már több, mint amennyit valaha is eltöltött nőnemű tag itt, ez így elég jó. De a munkatársaitok nem éppen a legkedvesebbek, ami rossz. Ezért is ment el Mona, az első napon sírógörcsöt kapott, az első héten pedig felmondott. Azóta egy egy büfében szolgál fel. Talán ez a sors vár rátok is.
Még eddig nem sikerült megmutatni, hogy milyen fából faragtatok is titeket. Eddig egyetlen bevetésre sem jutottatok el, ezért nem sikerült még egy kis tiszteletet sem szereznetek. Talán nemsokára eljön a ti időtök is, addig is csak ültök itt, és próbáljátok leinni magatokat koffeines italokkal. Egy szót sem szóltok, tudjátok a másik gondolatait. Nem sok babér fog itt teremni nektek, ha csak nem jön valami nagy dobás.


Epilógus következik: Katonai támaszpont

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek


A hozzászólást Vadmacska összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 15, 2011 7:51 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

Alfred Pennyworth

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 81
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimePént. Júl. 01, 2011 7:00 pm

//Ruby magánkalandja. Bocsi VM, hogy bekontárkodok, de ide vezényeltem a storyt.//

Egy csinos nőt visznek be a rendőrségre és egyenest a kihallgatóban helyezik el. A bilincset levették, de a szökésre így sincs esélye, hisz a szoba teljesen üres a két széte és azt az egy asztalt leszámítva. Nemsokára egy nyomozó lép be a helyiségbe, magas, jó képű, már kicsit idősebb férfi. Fekete, majdnem földig érő bőrkabátot visel, alatta pedig öltönyt, a hozzáillő nadrággal. Nem ül le, hanem rögtön belevág a közepébe:
- Miért ölte meg John Roopfortot és a testőreit? Hol a táska amit ellopott?
Mély hangja van és jól halható benne az eltökéltség. Úgy néz ki nem érdemes ujjat húzni a fickóval.


Előzmények
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
Ruby Bailey

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimePént. Júl. 01, 2011 10:10 pm

Idegesen földhöz vágta a csonkig égett gyufát, és éppen egy újra gyújtott volna, amikor kivágódott az ajtó. A fegyveréhez kapott, de ezek az idegenek a földre teperték és bevonszolták az őrsre, mielőtt még egy szót is szólhatott volna. Ahogy a nagyapja mondaná, eltűnt az igazságszolgáltatás fekete zsákjában.
Az egész procedúra alatt csak bambán bámult ki a fejéből. Először is, fel nem foghatja, hogyan engedhette meglógni azt a szektást, másodszor meg, hogy gyanúsítják.
Mire észbe kap, már a vallatóban van. Idegesen könyököl rá az asztalra, és a körmét piszkálja, míg vérezni nem kezd a körme alatt. Bejön valami fazon, sose látta azelőtt, és biztosan ő se látta őt, de egyből a tárgyra tér. Ruby elképedve dönti oldalra a fejét, még a szája is tátva marad, aztán elönti a méreg és ömleni kezd belőle a szó.
- Miiii? Jó ég, engem gyanúsítanak? Eddig még reménykedtem, hogy csak kihallgatnak, de ez röhej! Nézze meg az aktámat, a nagyapám is zsaru volt, én meg tűzoltó, aztán testőr, én a jófiú vagyok, semmi okom nem volt rá, hogy megöljem a megbízómat. Azt se tudom mi volt abban a táskában, egy fura ipse lopta el, nem tudom hogyan, de tele volt a bőre mindenféle jelekkel. Nem volt normális, a főnököm kezével integetett nekem! Aztán a három suhanc, akik vele voltak, azok is valami drogos bagázshoz tartoztak. Valakik összeverték a társamat, kérdezzék csak meg tőle. Mikor utoljára láttam még élt, aztán az a hibbant falhoz vágta. Még élnie kell!
Elég zavaros mondóka, de ez kikívánkozott belőle. Még ő maga is kétli, hogy a rendőr ebből értett volna bármit is.
- Nyomjanak tele igazság szérummal, kössenek rám drótokat, én nem öltem meg senkit azokon kívül, akik megtámadtak minket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

Alfred Pennyworth

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 81
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Júl. 06, 2011 2:48 pm

A férfi látszólag nem hisz neked, de mikor teljesen befejezed enyhe megkönnyebbülés fut végig az arcán. Leül veled szembe és letesz egy mappát az asztalra, valószínűleg valamelyik zsebében volt. Az asztalra könyököl és a szemedbe néz.
-Tegyük fel elhiszem amit mond. Ebben az esetben tekintsen úgy magára mintha tanú lenne. Mit látott? minden részletet mondjon el. A társa pedig nem élte túl, eltört a gerince és belső vérzést kapott, az utóbbit valószínűleg attól, hogy rendesen elverték. -közli veled a dolgokat és várja a válaszod.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
Ruby Bailey

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Júl. 06, 2011 8:31 pm

Megdöbbenti a hír, hogy nem maradt életben a kollégája, de legalább gyors volt a halála. Viszonylag nem szenvedett sokat.
Ruby hátradől a székén, és szúrósan nézi a nyomozót.
- Nem ismertették a jogaimat. – kezdi el – De el ne mondja, könyörgöm, mert ismerem. Minden esetre nincs ügyvédem, nem tudom ki maga, miért hoztak be. Miért mondanék én bármit is magának? Azt sem tudom, ezeket miért mondtam el.
Fogalma sincs, miért könnyebbült meg a zsaru ettől a zagyva beszédtől. Talán fogadásokat kötöttek, hogy tagadja-e vagy sem és ez a pali pont jóra tette a tétet? Ruby nem tud ilyen könnyen feloldódni, életében először van az asztal rossz felén, és tudja jól, hogy ebben a városban, mennyi a korrupt fazon. Hallgatta eleget kamaszként is nagyapjától.
- Tételezzük fel, hogy elmondom. Akkor mi lesz?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

Alfred Pennyworth

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 81
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeVas. Júl. 10, 2011 9:51 pm

A nyomozó előre hajol és az asztalra támaszkodik. Kék szemeit belefúrja a csinos kis szempárodba. A tekintete rideg, mégis van benne valami emberi.
- Kislány, maga okosnak tűnik. Szeretem ha használja egy nő a fejét. - kezdi enyhe gúnnyal a hangjában.- Figyeljen ide! Ha elmondja amit tudni akarok, akkor talán nem csukjuk le gyilkosság vádjával, vagy bűnrészességgel. Kaphat felőlem ügyvédet is, de azt azok szokták kérni akik bűnösök. És abból amit eddig produkált jogosan gondolhatom, hogy maga az elkövető. Ha csak nem hajlandó elmondani amit tud.
Miután befejezte hátra dől a széken, de továbbra is a szemedbe néz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
Ruby Bailey

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeHétf. Júl. 11, 2011 10:04 am

Merev arccal hallgatja végig a nyomozót, a száját szinte egy vonallá préseli össze. A „jó tanács” végeztével megszólal:
- Igen, a bűnösök kérik őket. De az ártatlan is kérheti, ha a bűnösök vádolják.
Jó, ezt egy kicsit még ő is erősnek érezte, de nem tarthatta magában. Nem nagyon segít a saját helyzetén, ha ilyen szöveggel ostromolja a nyomozót.
~ Egyébként meg, nekem bűzlik ez a fazon. Semmit nem mond nekem, de én mondjak el neki mindent. ~
De ha mérlegeli a dolgot, még a végén tényleg lesittelik valami olyanért, ami nem is igaz. Ezek képesek mindenre.
- Nincs ellenem bizonyítékuk. Az újlenyomatomat mindenhol megtalálják, nem lenne meglepő, hiszen velük dolgoztam. De kinézné belőlem, hogy miután valakikkel kicsináltam a megbízómat, én ott maradok bevárni a zsarukat? Ne nézzen hülyének.
Fél percig csendben marad, ez alatt az asztalt bámulja.
- Valamiért nem bízom magukban, de mégis inkább elmondom, mielőtt megint rács mögé vágnak egy ártatlant a szerencsétlenkedésükkel.
Ezen a ponton elmond mindent, kivéve azokat a köddé vált suhancokat – ezen a ponton csak azt mondja, a levegőbe lőtt figyelmeztetéskén – és persze azt, hogy tüzet fújt egy gyufa segítségével, de azt nem tagadja, hogy gyufát gyújtott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

Alfred Pennyworth

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 81
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 14, 2011 1:10 pm

A nyomozó minden megállapításodat teljes nyugodtsággal tűri. Egyáltalán nem érdekli a csípős megjegyzések áradata. Amikor pedig belevágsz a történetbe, akkor talán kicsit több érdeklődést mutat. Miután befejezted feláll és sétál egy kicsit, látszik rajta, hogy gondolkozik. Ezután megint le ül veled szembe.
- Most már kezd világossá válni a történet. -kék szemei különösen csillannak meg, mintha nem is egy emberrel ülnél szemben. - A fickó pontos leírását meg tudja adni? Minden egyes részletet tudnom kell róla. Utána akár el is mehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
Ruby Bailey

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 14, 2011 5:17 pm

~ Na ne! Ennyi? Semmi jegyzőkönyv, semmi ejnye-bejnye? Leszámítva a fenyegetőzést? ~
Percről percre unszimpatikusabb neki az ipse. Minek neki ennyire titokzatoskodni? Már csak a Top Secret pecsét hiányzik. Hülye lenne átadni az infókat, amiket tud, és nem adja át a dicsőséget sem, hogy ő, Ruby Bailey kerítse kézre a tettest. Ha elkapja, megleckézteti a gyáva férget, és roston sültet csinál belőle, aztán égjen tovább a pokolba, vagy bánja is ő, hogy hol. Megvannak a maga információ forrásai, de ha nem is tud meg róla semmit, akkor sem adja fel.
- Lássuk csak. Igen, pontosan emlékszem, hogy ázsiai ember volt, 165 magas, de fürge, hosszú fekete haja volt, össze volt lófarokban fogva, az egyik szeme alatt egy vágás volt, régi seb lehetett, mert már csak a hege volt ott. Olyan 4-5 centi hosszú, vízszintesen az orrától kiindulva. Bőrcuccokban volt, alul nem láttam jó, de alighanem farmer nadrág lehetett, meg fekete cipő. Idétlen hangja volt az ürgének. Ennyi. Fantomkép rajzolót is hívnak vagy mehetek? Már pisilnem is kéne.
Egészen elbűvölő mosolyt ereszt meg, mint aki már-már készséges, de nem az.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

Alfred Pennyworth

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 81
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimePént. Júl. 15, 2011 2:00 pm

A férfi végighallgatja amit elmondasz, de látszik, rajta, hogy pont nem érdekli a dolog. Mikor befejezed feláll és a hátadhoz lép. Két kezét a válladra teszi. Az elején semmi különöset nem érzel, de pár pillanat múlva egész testedet a hideg érzete önti el, pedig a szobában kellemes 25 Celsius van. Mikor már úgy érzed teljesen elfagytál elengedi a vállad a fickó és visszaül veled szembe. Egy enyhe mosoly van az arcán, a szemedbe néz és kék szemei mintha még világosabbak lennének mint eddig, az arca is valamivel fiatalabbnak tűnik.
- Egyezünk meg abban, hogy igazat mondunk egymásnak. Ha maga elmondja amit tudni akarok, akkor amint kimegyünk innen én is közlöm magával amit én tudok. -mondja teljesen természetesen, de enyhén suttogó hangon. - Nem szeretném még párszor megismételni az előbbit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
Ruby Bailey

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimePént. Júl. 15, 2011 9:09 pm

Az „elbűvölő mosoly” ráfagy az arcára, amikor a pali megkerüli őt és bizalmaskodóan a vállára teszi a kezét. Legszívesebben letörné a kacsóit, de akkor egyből mehetne is a sittre éjszakázni. Viszont nem ez az egyetlen idegesítő dolog, ami történik vele. Hideg, mégpedig rettenetesen rossz, mert ebben a melegben egy hirtelen lehűlés még sokkal rosszabbnak érződik.
~ Au! Francba, mi ez? ~
Már éppen felpattanna, amikor az állítólagos nyomozó, mert Ruby szerint az, végre elengedi. Megdöbbenve kap érzéketlenségig lefagyott vállaihoz.
~ Mi ez? Ő is olyan… mint én? Az lehetetlen! ~
Addig dörzsöli, amíg fel nem melegedik. Feltűnik neki, hogy a szemei valahogy megváltoztak. Az előbbit csak a fényviszonyoknak tudta be, de ez már túl feltűnő ahhoz, hogy elsikálja ilyen naiv tévképzetekkel.
- Maga kontaktlencsét hord? – kérdi, nem is válaszolva a kérdésre, mint aki meg se hallotta volna a fenyegetőzést. – Nem, ez más. Mi a fene maga?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

Alfred Pennyworth

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 81
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimePént. Júl. 15, 2011 9:19 pm

A férfi csak mosolyog, de a válasz még úgy néz ki várat magára.
- Maga elmondja amit tudni akarok, kiviszem innen és én is elmondom amit maga tudni akar. - a férfi továbbra is mosolyog.
Ahogy ott ül veled szemben, mintha éreznéd a kisugárzásában, hogy ő más. Túl magabiztos és túl nyugodtan kezeli a dolgokat amik itt történnek. Összefonja a két karját mellkasa előtt, tekintete még mindig egyenesen a szemedre szegeződik. Úgy érzed, hogy hiába hazudnál a pasas rájönne, mintha tudná mire gondolsz. De akkor miért kérdezősködik? Valószínű tehát, hogy nem tudja mi jár a kicsi kobakodban, de azt tudja mikor hazudsz, jobb lesz vigyázni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
Ruby Bailey

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimePént. Júl. 15, 2011 9:28 pm

Még mindig a vállát markolássza, mint aki attól fél, fagyási sérüléstől fog leesni a karja. Ijesztő ez a fickó, és mint ilyenkor általában az ember két dolgot tehet. Bemos neki, vagy a kezére játszik. Mind a kettőt a veszély elhárítása érdekében.
- Jól van, maga flepnis, elmondom. Nem ázsiai kis komcsi volt a támadó, hanem valami összekaszabolt fószer.
Most tényleg őszintén elmond neki mindent, szegről-végről, töviről-hegyire amire csak emlékszik a támadó küllemével kapcsolatban és hozzá teszi, hogy az ürge igencsak fürge, gyáva, alattomos és gúnyos volt, a hangja viszont tényleg idétlen, ebben nem hazudott.
- Ennyi volna. Még valamit, nyomozó úr? - a nyomozót élesen ejti, még véletlenül se legyen kedves.
~ Vagy én is megmutassam, mit tudok, pubikám? ~
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

Alfred Pennyworth

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 81
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimePént. Júl. 15, 2011 10:08 pm

A fickó most valamiféle figyelmet mutat a történeted felé, legalábbis többet mind eddig. Miután befejezted feláll és téged is felállít.
- Most szépen kimegyünk innen, semmi trükk, mert az se magának, se nekem nem lenne túl kellemes. Kint majd mindent elmondok amit tudnia kell. -mondja nyugodtan és enyhén az ajtó felé tol téged.
Végig mentek a rendőrségen és ha valamit kérdeznek a nyomozótól, ő csak pár szóban ad választ, de olyat amibe senki sem köt bele. Mikor kiértek odavezet téged egy kocsihoz és megkér rá hogy ülj be az anyósülésre, ő a volán mögött foglal helyet. Egy pár pillanatig gondolkozik majd belekezd:
- Kislány maga olyasmibe keveredett amibe nem hiszem, hogy szeretett volna. Olyan felek harcába került, amiből egyedül nem mászhat ki élve. -kis szünetet tart.- A fickó akivel összefutott, nem erről a világról származik, ő egy démon. Rég óta próbálom elkapni és azok a dolgok amik a maga megbízójánál voltak létfontosságúak lettek volna ez ügyben. Én sem vagyok ember, angyal vagyok és az a dolgom, hogy a lehető legtöbb démont eltüntessem Gothamből. Most már érti mibe keveredett? -a hangja komoly és egy szemernyi hazugság sincs benne, vagy arra utaló jel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruby Bailey
Civil
Civil
Ruby Bailey

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2011. May. 26.

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimePént. Júl. 15, 2011 10:20 pm

Össze van zavarodva. Ez az alak nem nyomozó, ha mégis akkor saját zsebre játszik. Igaza volt az öregapjának, ezek a helyi zsaruk mind korruptak vagy hősködnek.
~ El kellett volna költözni Kanadába. ~ - állapítja meg, miközben kifelé vezeti az Örsről.
Nagyjából ismerős neki a hely, gyakran elkísérte a nagypapát, amikor még nem nyugdíjazták, de azóta, volt pár átalakítás és az arcok sem ugyan azok. Az utcán elvakítja a napfény, sokáig volt a kihallgatóban, és a neon sose tett jót a szemének. Egy autóhoz mennek, aminek az anyósülésére száll be. Becsatolja az övet, de rögtön meg is bánja. Az állítólagos nyomozó olyan hajmeresztő marhaságokat mond neki, hogy elsőre nem is tudja, mit kezdjen vele. Hívja a 911-et, vagy kiszálljon és elsétáljon? Fél perces néma csend után megrándul a szája széle és nevetésben tör ki.
- Hát ez zseniális! Ez a magyarázat? – megtapsolja a nyomozó angyalt – Maga egy angyal? Szerintem meg a dili házból szökött. Jó, jó, elhiszem, hogy nagy a zűr, de ez már agybaj. Ismerek egy jó orvost, ha kell megadom a számát. Sok zsarut kezelt már.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alfred Pennyworth

Alfred Pennyworth

Hozzászólások száma : 201
Join date : 2011. May. 04.
Age : 81
Tartózkodási hely : Wayne prezidencia

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 4:56 pm

A zsaru csak fúj egyet, majd előveszi a slusszkulcsot, bedugja a helyére, elfordítja és nemsokára fel is bőg a motor. Kellemes monoton berregése nyugtatólag hathat rád, vagy épp ellenkezőleg. A férfi kikanyarodik a parkolóból és Burnley felé veszi az irányt.
- Mindjárt mutatok olyat ami után nem fog kételkedni a szavamban. -szól enyhén morogva a férfi.
Ez után egész úton csendben volt.


Folytatás
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487
Join date : 2011. Feb. 22.

Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Aug. 03, 2011 2:59 pm

Előzmény: Finnigan Bár

A Zackary Zaan hadnagy lerakja a telefont, és újra rátör az iroda minden hangzavara. Az első emeleti asztalánál ül, és társa Weston százados néz farkasszemet vele. A hadnagy arcán leolvasható, hogy olyan hívta, aki nem szokta. De csak ő figyelt fel a változásra, senki más a testületből. Nem véletlenül a társa ő, de a kimondatlan megállapodásuk miatt, nem firtatják egymás titkait.
Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Av6afl
Duncan egy tavalyi ügyre hívta fel a figyelmét, amiben sáros zsaruk is részt vette. A barátját agyonverték volna, ha nem akadályozza meg. A testületben található korrupt zsaru, csak bizonyítékot nem lehet találni ellenük. A Római Birodalom fejét nem véletlenül hívják "Érinthetetlennek".
A mocskos zsaruk egyike Arnold Fless őrmester, sajnos ő a leghírhedtebb kopó a Gyilkossági Osztályon is. Régen az ex-felügyelő jobbkeze volt, azóta sem adott lejjebb az egójából. Ma már láttad dolgozni, de most fogalmad sincs merre lehet.

_________________
Magán kaland:
Cybergyík; Airie; Bisur
Mesélői szín:
tan
Kedvenc kalandműfaj:
Bonyolult feladatmegoldós, de bármilyen műfaj jöhet
Játékos karakter:
Kurt Bozek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
Gotham Városi Rendőrség - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gotham Városi Rendőrség   Gotham Városi Rendőrség - Page 6 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Gotham Városi Rendőrség
Vissza az elejére 
6 / 10 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Hármassarok-
Ugrás: