Na akkor úgy néz ki, hogy megint írhatok ide, ami nem kis örömmel tölt el engem. Meg hát remélem titeket is. Visszatértem nem túl hosszú szabadságomból, de még sajnos nem tudok olyan gyakran lenni, mint szeretnék. Ettől függetlenül, mindent megteszek, amit csak kell, hogy nyáron a gép elé ragasszalak titeket, nem holmi diákmunka, és nyaralás ragadjon el titeket a fórumtól.
Első legnagyobb hír az első korszak kalandom, amit úgy ahogy levezényeltem admin társaimmal a
Divide et Impera! végre lezárult, és ezzel új rendnek, és rendszernek adva utat magának. Mindenki tudja, hogy a régi maffia családok összeomlottak Joker-nek köszönhetően, és most a kisebb szervezetek harcolnak egymással, hogy überelhessék az elhunyt keresztapák teljesítményét.
Ezért hát a legfontosabb újítás az oldalon a
Tagság/Hovatartozás bevezetése. Ez nem kaszt, és nem is faj, bárki be és ki is lépegethet belőle, ennek mondjuk ára lesz, amit karaktereiteknek kell, majd megfizetni. Szóval csak ésszel, és pénzzel.
Ezért hát összeszedtem nektek a várost uraló szervezeteket, amik idővel bővülni fognak. róluk bővebben a
Mesélői szervezetek topciban olvashattok. Remélem elnyeri a tetszéseteket. Egy nagyra vágyó játékos mi mást is akarhatna, mint megismerni ellenségeit. Azoknak legnagyobb gyengéit.
A tagság miatt kikerült a kasztok közül a Macskanő logikusan, de bárki beállhat közéjük ugyanannyiért, igaz kissé alantas munkákat kapva elsőként.
A korszak lezártával eljött az ideje a tömegkalandok idejének, és remélem jól választottunk, hogy mind a tíz ujjatokat megnyalhassátok olvasásuk után.
Először is nagyra becsült
Rébusszá vált Robinunk, kalandját hirdetem ki. Ami nem más mint a talányok nagymesterének újabb agymenése, ami a Kegyetlen Mulatságok kalandsorozat alatt futó
A sors keze labirintus. Lesz itt minden mi szem szájnak ingere, olyan jó, hogy még én sem tudom mi is lesz az.
Akkor most jöjjenek a hazabeszélések. A Denevérakták kalandsorozat újra visszatér a gyönyörűséges méregcsókhoz, és az őt áhítattal néző város védelmezőire a rendőrökre.
Természet gyermekei cím alatt futó kalandban, kiharcolhatjátok ha sikerül Vöröske bukását, és a rendőrök felszabadítását.
A következő kaland egy új sorozat első részeként indul. A Démon átkok, melyben most az egyre erősödő démoni aktivitást fogja felkutatni és orvosolni az ősi démon Etrigan segítségével.
A láng felcsap kaland ennek az útnak a megtételére, és tömeggyilkosságig fokozódó nehézségekbe ütközteti a játékosokat.
Árnyékboksz, saját kalandsorozatom, mely egy könnyednek éppen nem mondható, de megcélozza azt a szintet, indít. Egy a régi törvények szerinti ámokfutást rendezhetnek a játékosok feltupírozott verdáikkal.
Halálfutam minden lesz csak nem unalmas kaland.
Végül ám de nem utolsó sorban, az első igazán nagy szuperhőscsapatot hoztam el nektek. Az Igazság Szövetsége, melynek tagjai közé számítom magam is, most mindennél nagyobb fenyegetéssel néz szembe, csak hogy megvédhessék az ártatlanokat. Az Akaraterőpróba kalandsorozat
A bosszú szelleme című kalandja, a grandiózus csatát hivatott lemesélni a Kísértet, és az elkeseredettek védelmében fellépő JSA. A tét nem kicsi a kozmikus rend helyreállítása, és a föld sorsa.
Végül után egyel szerencsére csak egy alternatív kalandunk várja már csak a játékosokat. A
II világháborús alternatíva vállalkozó szellemű felderítőket keres, csak hogy gátat tudjanak szabni a német előrenyomulásnak.
Sok olvasás, és megfáradt ujjaitokat pihentetve, vagy ha már akkor a hőség, hogy semmihez nincs kedvetek csak kifelé bambulni a fejetekből, akkor ajánlhatok egy kis szórakozást közben. Új televízió adásunk nyílt a
Gotham Kékfény címmel, ahol megkeressük nektek idővel az összes Dc világhoz, és más világhoz kapcsolódó egész estét, vagy csak rövid filmeket, hogy láthassátok ne csak álló, de mozgóképeken is kedvenc karaktereiteket.
Ennyit tudtam hát összehozni nektek, remélem figyelmesek lesztek, és éltek az új lehetőségekkel. Mindenkinek jó hőgutát, és agylágyulást, na meg szép nyarat.