| Magán kaland | |
|
+58Lucy Connor Árnyvadász Dante Libraio Kapucnis Aiden Carter Queen Tartana Sid Barret Alexander Haeger Devon Artheis Evans Joquinn Daniel Allen Justin Williams Lupin Vash Aileen Crusad Tigra Hood Airie Night-hunter Védelmező David Kiss Friedrich Hollowitz Lángnyelv Mobster Kurt Bozek / Griff Abakura Ryuu Madárijesztő Daren Shadhon Fehér Villám Kevin Chase Andrew Ottway Zöld Íjász Kassidy Alex Mercer Tyson Chandler Keisha Demolition Captain Lidérc Halálcsapás Kártyás ember Kétarc Gorgiasz Greed Alfred Pennyworth Ruby Bailey Sylvian Kervin Robin Bruce Bendingfield Cybergyík Éjdémon Mammon Batman Gid Lucione Amethysta Teodor Black Maverick Vadmacska 62 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Demolition Captain Huligán
Hozzászólások száma : 290 Join date : 2011. Apr. 06.
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Dec. 31, 2011 10:40 am | |
| Főkarakteremnek szeretnék kérelmezni egy Túlvilági magánkalandot. Részleteket az engem elvállaló kedves mesélőnek PM-ben küldöm. | |
|
| |
Vadmacska Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 2487 Join date : 2011. Feb. 22.
| |
| |
Alex Mercer Civil
Hozzászólások száma : 22 Join date : 2012. Jan. 07.
| Tárgy: Re: Magán kaland Szer. Jan. 11, 2012 7:10 pm | |
| Frissen megérkezve kérnék egy magánkalandot. A kérelmeket részletezem PM-be ha lesz valaki aki bevállal. | |
|
| |
Kétarc
Hozzászólások száma : 803 Join date : 2011. Feb. 22.
| |
| |
Kassidy Civil
Hozzászólások száma : 68 Join date : 2012. Feb. 04.
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Feb. 05, 2012 3:53 pm | |
| Hli friss játékos vagyok, szeretnék magánkalandot kérni:). ha valaki elvállal, röviden vázolnám neki pmben a terveimet:) | |
|
| |
Kétarc
| |
| |
Keisha Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 136 Join date : 2011. Sep. 22.
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Ápr. 14, 2012 4:15 pm | |
| Na hát sikeresen túl vagyok Robinon xD A csodafiú jól megdolgozott, és bár minden percét élveztem, most új kihívásokat keresek. Lenne-e egy mesélő a láthatáron, ki elszórakoztatna engem, míg Alfa Szövetséges társaim a városra támadó gonosz hordákat fékezik meg?
Egy szóval kérnék egy magán kalandot, ha elvállalna valaki. xD | |
|
| |
Zöld Íjász Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 76 Join date : 2012. Mar. 29.
| |
| |
Andrew Ottway Huligán
Hozzászólások száma : 37 Join date : 2012. Apr. 05.
| Tárgy: Re: Magán kaland Pént. Ápr. 20, 2012 2:49 pm | |
| Első kalandomra jelentkeznék! Remélem akad pár mesélő akinek van még egy hely játékra. | |
|
| |
Kétarc
| |
| |
Kevin Chase Alvilági alak
Hozzászólások száma : 296 Join date : 2011. Dec. 04.
| Tárgy: Re: Magán kaland Pént. Ápr. 27, 2012 9:31 am | |
| Alkalom adtán, ha lesz valaki szabad, vagy affinitása, szeretnék egy magán kalandot, amiben előrébb lendítem Kevin-t a tervei, vágyai, álmai után. | |
|
| |
Kétarc
| Tárgy: Re: Magán kaland Pént. Ápr. 27, 2012 5:39 pm | |
| Elvállalom, de akkor írj nekem PM-et arról mit szeretnél csinálni, és kezdjük is. | |
|
| |
Fehér Villám Huligán
Hozzászólások száma : 12 Join date : 2012. Mar. 25. Tartózkodási hely : Gotham CIty
| |
| |
Zöld Íjász Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 76 Join date : 2012. Mar. 29.
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Ápr. 28, 2012 9:58 am | |
| Ha küldesz nekem egy PM-et az ötleteiddel, kívánságaiddal, akkor bele is vágunk. | |
|
| |
Daren Shadhon Civil
Hozzászólások száma : 11 Join date : 2012. Mar. 16.
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Május 12, 2012 5:23 pm | |
| Na akkor én is szeretnék kérni egy magánkalandot drága nehézfémgyűjteményemnek | |
|
| |
Madárijesztő Admin
Hozzászólások száma : 1325 Join date : 2011. Feb. 21. Age : 33
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Május 12, 2012 5:46 pm | |
| Akkor végre szárnyaim alá vehetlek. | |
|
| |
Abakura Ryuu Civil
Hozzászólások száma : 113 Join date : 2012. May. 11. Age : 28 Tartózkodási hely : mindig változó
| Tárgy: Re: Magán kaland Kedd Május 15, 2012 11:44 am | |
| Szeretnék én is indítani egy kalandot, mivel még kezdő vagyok, bármilyen kaland jöhet. Úgy értem a mesélőre bízom a döntést. | |
|
| |
Madárijesztő Admin
Hozzászólások száma : 1325 Join date : 2011. Feb. 21. Age : 33
| Tárgy: Re: Magán kaland Kedd Május 15, 2012 12:20 pm | |
| Na akkor enyém vagy. Ma még reményeim szerinte nekikezdünk a kalandnak. | |
|
| |
Kurt Bozek / Griff Alvilági alak
Hozzászólások száma : 359 Join date : 2011. Feb. 22. Age : 36 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Magán kaland Pént. Jún. 22, 2012 10:45 am | |
| A megmaradt, kihasználatlan karaktereimnek kérnék egy nem túl gyors, de annál nehezebb kalandokat. Griff, Gorgon, CAG, nincs kikötésem ki vállalhat, csak terveim a jövőre nézve. | |
|
| |
Alfred Pennyworth
Hozzászólások száma : 201 Join date : 2011. May. 04. Age : 86 Tartózkodási hely : Wayne prezidencia
| Tárgy: Re: Magán kaland Pént. Jún. 22, 2012 11:16 am | |
| én elvállallak, pm-ben írd meg kb mit szeretnél | |
|
| |
Mobster Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 67 Join date : 2012. Jul. 10. Age : 26 Tartózkodási hely : Kecskemét
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Júl. 14, 2012 5:15 pm | |
| Szeretnék egy magánkalandot, nekem mindegy hogy ezen belül milyen legyen. Még kezdő vagyok. | |
|
| |
Kártyás ember Gaztevő
Hozzászólások száma : 281 Join date : 2011. Aug. 19.
| Tárgy: Re: Magán kaland Hétf. Júl. 16, 2012 9:57 am | |
| Üdv, én is kérnék egy magánkalandot, amiben valamilyen úton-módon becsatlakozhatnék Joker bandájába, vagy rájuk találhatnék, vagy ilyesmi. | |
|
| |
Lángnyelv Civil
Hozzászólások száma : 103 Join date : 2012. Jul. 06.
| Tárgy: Re: Magán kaland Kedd Júl. 17, 2012 12:38 pm | |
| Szeretnék lebegni jó és rossz oldal között, a dolog jó része már megvan mivel összebarátkoztam Cybergyíkkal, de a "rosszalkodás" ideális volna mert túlzottan nem faggatózó és az egyéjszakás sorozatgyilkosságról sem tud. Szóval ha egy igazi (pszichopata előnyben) gaz alkat aki megérti Lángnyelv gyűlöletét, felfigyelt a kb egy évvel ezelőtti gyújtogatásra és az összefüggésekre, esetleg érdekes volna ha időnként részt vehetnék az emberiség megleckéztetésére irányuló kisebb zűrökben, főleg ha a rendőrségnek is kijut belőle. Most nem igazán szeretnék a "válassz a jó és rossz között" dilemmával szembesülni/foglalatoskodni, mert karakteremnek egyébként is más a rossz és más a jó
Egyszóval egy kis kaland kellene barátot/barátokat szerezni és esetleg el is végezni egy kis gyújtogatást (na persze előtte valamit enni is jó lenne). Nem bánom ha a kaland hosszú, tele van párbeszédekkel és előrejutáshoz jelentéktelen kitérőkkel, vagy ha maga a feladat csak 5%-át teszi ki a kalandnak. A lényeg az események folyása és a jellemfejlődés nem pedig a jutalmak és erősödés. Klassz történet elegendő és az sem baj ha más is jönne játszani | |
|
| |
Mobster Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 67 Join date : 2012. Jul. 10. Age : 26 Tartózkodási hely : Kecskemét
| Tárgy: Re: Magán kaland Kedd Júl. 17, 2012 1:27 pm | |
| Ha nem bánod lángnyelv, én csatlakoznék, hogy találkozzanak a karaktereink. Még kezdő vagyok, és első bevetésemen jó lenne, ha találkoznék veled, de ha csak nem baj. | |
|
| |
Lángnyelv Civil
Hozzászólások száma : 103 Join date : 2012. Jul. 06.
| Tárgy: Re: Magán kaland Kedd Júl. 17, 2012 6:19 pm | |
| Hm, ez egy fogós kérdés mert a te karaktered jó, igaz? Csak mert most rossz dolgokba keverednék bele, hacsak nem lehet valahogy megoldani. Meglátjuk mit mond rá egy mesélő hátha | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Magán kaland | |
| |
|
| |
| Magán kaland | |
|