| Magán kaland | |
|
+58Lucy Connor Árnyvadász Dante Libraio Kapucnis Aiden Carter Queen Tartana Sid Barret Alexander Haeger Devon Artheis Evans Joquinn Daniel Allen Justin Williams Lupin Vash Aileen Crusad Tigra Hood Airie Night-hunter Védelmező David Kiss Friedrich Hollowitz Lángnyelv Mobster Kurt Bozek / Griff Abakura Ryuu Madárijesztő Daren Shadhon Fehér Villám Kevin Chase Andrew Ottway Zöld Íjász Kassidy Alex Mercer Tyson Chandler Keisha Demolition Captain Lidérc Halálcsapás Kártyás ember Kétarc Gorgiasz Greed Alfred Pennyworth Ruby Bailey Sylvian Kervin Robin Bruce Bendingfield Cybergyík Éjdémon Mammon Batman Gid Lucione Amethysta Teodor Black Maverick Vadmacska 62 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Robin
Hozzászólások száma : 355 Join date : 2011. May. 03. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
| Tárgy: Re: Magán kaland Szer. Júl. 18, 2012 10:28 am | |
| Mobster, Lángnyelv, ha gondoljátok egy közös kalandban mesélek nektek, ha nem tudjátok eldönteni ötletem az annyi lenne: Lángnyelv összeakad valamilyen bűnözővel, Mobster mint a jófiú megpróbálhat rajtuk ütni. Ha más kívánságotok lenne csak bátran.
A hozzászólást Harley Quinn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 18, 2012 3:16 pm-kor. | |
|
| |
Mobster Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 67 Join date : 2012. Jul. 10. Age : 26 Tartózkodási hely : Kecskemét
| Tárgy: Re: Magán kaland Szer. Júl. 18, 2012 11:40 am | |
| Én benne vagyok. ez egy kicsit hasonlít Batman, és Macskanő viszonyaihoz. Annyit szeretnék még kérdezni, hogy a küldetés hol lesz, hogy betudjak kapcsolódni, hova írjak? | |
|
| |
Lángnyelv Civil
Hozzászólások száma : 103 Join date : 2012. Jul. 06.
| Tárgy: Re: Magán kaland Szer. Júl. 18, 2012 2:47 pm | |
| Tegnap Arrow jelentkezett, hogy mesélne nekem és kitalál valamit. Ha nem gond akkor megvárom hogy mire jutott, mert PvPre még nem igazán érzem magam késznek. Ha mégsem mesél, akkor megpróbálkozok. Elvileg ma lesz délután-estefelé, szóval hamar kiderül hogy s mint | |
|
| |
Robin
Hozzászólások száma : 355 Join date : 2011. May. 03. Age : 33 Tartózkodási hely : Gotham City
| |
| |
Mobster Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 67 Join date : 2012. Jul. 10. Age : 26 Tartózkodási hely : Kecskemét
| Tárgy: Re: Magán kaland Csüt. Júl. 19, 2012 1:32 pm | |
| akkor én is szeretnék egy magánkalandot. nekem mindegy hogy milyen lesz a kaland, mert ez lesz az első, és valamilyen úton úgy is el kell indulnom | |
|
| |
Lángnyelv Civil
Hozzászólások száma : 103 Join date : 2012. Jul. 06.
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Júl. 22, 2012 10:55 am | |
| Arrow nem jelentkezett újra, szóval ha a fenti paraméterekkel valaki elvállalna egy magánkalandot az nem lenne rossz. Nem kell gyorsnak lennie, de azért sokat se kelljen várni (én is kb ilyen tempóban írok, de lehet majd rám jön a turbo). Viszont ha így nem menne senkinek akkor is bevállalom, de akkor ne legyen hosszú kaland mert úgy irl sokáig tartana | |
|
| |
Friedrich Hollowitz
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2012. Jul. 26. Age : 40 Tartózkodási hely : Német Szövetségi Köztársaság Nagykövetsége
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Júl. 28, 2012 8:29 pm | |
| Hát ha akadna ráérő mesélő, akkor én is bedobnám a századost a mély vízbe Fritz nem egy izomember, inkább amolyan nyomozó, de igyekszek helytállni, bármi is jön | |
|
| |
David Kiss Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2012. Jul. 18.
| Tárgy: Re: Magán kaland Kedd Aug. 14, 2012 1:16 am | |
| Esetleg nekem se ártana valami lazább bemelegítő küldetés így az elején | |
|
| |
Alfred Pennyworth
Hozzászólások száma : 201 Join date : 2011. May. 04. Age : 86 Tartózkodási hely : Wayne prezidencia
| Tárgy: Re: Magán kaland Szer. Aug. 15, 2012 9:32 pm | |
| Nos akinek mesélés kell az küldjön nekem egy pm üzenetet hogy meséljek neki, és hogy milyen típusú kalandot szeretne | |
|
| |
Védelmező Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 300 Join date : 2011. May. 23.
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Aug. 26, 2012 10:29 pm | |
| Szükségem lenne egy mesélőre, a változásaim kijátszására. Részleteket küldöm PM-ben. Bárki elvállalhat. (Csak Kétarc!) | |
|
| |
Kétarc
Hozzászólások száma : 803 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Aug. 26, 2012 10:33 pm | |
| Elkelt, az enyém, én mesélek neki! | |
|
| |
Kevin Chase Alvilági alak
Hozzászólások száma : 296 Join date : 2011. Dec. 04.
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Szept. 02, 2012 12:11 am | |
| Nos, mivel az új rendszer engedi, kérnék egy magánkalandot. Méghozzá az előző magán folytatását. A kalandot, ha jól tudom Joker egy darabig mesélte, így némiképp ismeri. Ha új mesélő venne fel, akkor >>itt<< tekinthet bele a kalandba, illetve, ha kérdés merül fel, lehet bombázni a PM-ekkel. Had kapjam és gyepáljam el végre Fang-ot *.* | |
|
| |
Night-hunter Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 60 Join date : 2011. Dec. 20.
| Tárgy: Re: Magán kaland Kedd Szept. 04, 2012 4:16 pm | |
| hali! szeretnék kérni egy indéglenes mesélőt akivel tudnám folytatni a magánkalandomat , amíg Vadmacska vissza nem tér. A továbbiakat p.m-be közölném. Előre is köszi. | |
|
| |
Madárijesztő Admin
Hozzászólások száma : 1325 Join date : 2011. Feb. 21. Age : 33
| |
| |
Airie Gaztevő
Hozzászólások száma : 327 Join date : 2012. Mar. 06. Age : 33 Tartózkodási hely : Arkham Intézet
| |
| |
Vendég Vendég
| |
| |
Hood
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2012. Sep. 26.
| Tárgy: Re: Magán kaland Kedd Okt. 16, 2012 8:14 pm | |
| Üdv.
Játékos társat keresek bármilyen típusú játékra, és egy ráérő kalandmestert aki lemesélne nekem egy munkát. (Jó pénzért lehetőleg.) Három naponta minimum tudnék reagolni, de lehet menne kétnaponta-naponta is. Jelentkezés üzenetben! Egyeztetés itt, vagy a chaten. | |
|
| |
Demolition Captain Huligán
Hozzászólások száma : 290 Join date : 2011. Apr. 06.
| Tárgy: Re: Magán kaland Csüt. Nov. 15, 2012 6:20 pm | |
| Visszatértem, és kalandott igéyelnék! A játék történetileg az előzőt folytatná, ott, ahol abbamaradt (részletes egyeztetés PM-ben). | |
|
| |
Mobster Önbíráskodó
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Dec. 02, 2012 1:08 pm | |
| Két tömegkaland mellett még ráérek, szóval egy kalandot igényelnék egy kalandmestertől. Részleteket majd pm-ben, de nincsenek nagyon nagy igényeim | |
|
| |
Airie Gaztevő
Hozzászólások száma : 327 Join date : 2012. Mar. 06. Age : 33 Tartózkodási hely : Arkham Intézet
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Dec. 02, 2012 7:03 pm | |
| Mobster, küld nekem a PM-et | |
|
| |
Tigra Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 284 Join date : 2011. Jun. 11. Age : 29
| Tárgy: Re: Magán kaland Kedd Feb. 05, 2013 11:08 pm | |
| No, akkor jelentkeznék, hátha elvállalnátok egy lógós tagot magánra. PM-ben vagy chat-en megbeszélhetjük nyugodtan a kaland témáját Egy kezdőreagot is írtam: Lakásom | |
|
| |
Madárijesztő Admin
Hozzászólások száma : 1325 Join date : 2011. Feb. 21. Age : 33
| Tárgy: Re: Magán kaland Szer. Feb. 06, 2013 1:32 am | |
| | |
|
| |
Aileen Crusad Huligán
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2013. Mar. 15.
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Márc. 17, 2013 11:46 am | |
| Akkor én is szeretnék egy kalandot kérni Aileen részére | |
|
| |
Vadmacska Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 2487 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Márc. 17, 2013 11:55 am | |
| | |
|
| |
Tigra Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 284 Join date : 2011. Jun. 11. Age : 29
| Tárgy: Re: Magán kaland Csüt. Márc. 28, 2013 1:00 pm | |
| Akkor én is elindulnék Tigrával egy magánkalandon, amennyibe elvállal egy mesélő. Chat-en vagy PM-ben megbeszélhetjük a részleteket. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Magán kaland | |
| |
|
| |
| Magán kaland | |
|