| Magán kaland | |
|
+58Lucy Connor Árnyvadász Dante Libraio Kapucnis Aiden Carter Queen Tartana Sid Barret Alexander Haeger Devon Artheis Evans Joquinn Daniel Allen Justin Williams Lupin Vash Aileen Crusad Tigra Hood Airie Night-hunter Védelmező David Kiss Friedrich Hollowitz Lángnyelv Mobster Kurt Bozek / Griff Abakura Ryuu Madárijesztő Daren Shadhon Fehér Villám Kevin Chase Andrew Ottway Zöld Íjász Kassidy Alex Mercer Tyson Chandler Keisha Demolition Captain Lidérc Halálcsapás Kártyás ember Kétarc Gorgiasz Greed Alfred Pennyworth Ruby Bailey Sylvian Kervin Robin Bruce Bendingfield Cybergyík Éjdémon Mammon Batman Gid Lucione Amethysta Teodor Black Maverick Vadmacska 62 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Greed
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2011. Jun. 26. Age : 35
| Tárgy: Re: Magán kaland Kedd Jún. 28, 2011 12:26 pm | |
| Ha lehet akkor én is jelentkeznék egy magán kalandra. | |
|
| |
Batman Szuperhős
Hozzászólások száma : 99 Join date : 2011. Feb. 28.
| Tárgy: Re: Magán kaland Hétf. Júl. 11, 2011 6:06 pm | |
| Ha megfelel, akkor el vállalak. Bár melózok, így három naponta tudok írni neked, plusz attól függ milyen fáradt vagyok meló után, ugye. Ha így jó lesz írj Pm-t, amiben kérhetsz is miről legyen szó a kalandodban. | |
|
| |
Maverick Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 140 Join date : 2011. Feb. 27. Age : 31
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Júl. 23, 2011 2:03 pm | |
| Most már lesz időm írni, úgyhogy szeretnék kérni egy magánkalandot, amiben az egyetem oldok meg valami rejtélyt. A jövő héten lehet, hogy csak ritkábban tudok írni, de utána már minden nap. | |
|
| |
Gorgiasz
Hozzászólások száma : 28 Join date : 2011. Aug. 13.
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Aug. 14, 2011 1:58 pm | |
| Szeretnék egy magán kalandok kérni, ami az aktuális korszak kaland következő fejezetéig befejeződik .(Mert, ha jól értem akkor lehet, majd ismét jelentkezni a korszak kalandra) Azt jelezném,hogy kezdő vagyok,de lelkes. Napi szinten tudok posztolni. Egyedül a hétvégéken lehet fennakadás. De 3 napos távolléttel nem kell számolni. | |
|
| |
Kétarc
Hozzászólások száma : 803 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Magán kaland Csüt. Aug. 18, 2011 12:02 am | |
| Üdvözöllek az oldalon Gorgiasz, mint újdonsült mesélő, engem ért a megtiszteltetés, hogy első magánkalandodat levezényeljem, persze ha neked is megfelel. Naponta több körváltás is lehetséges, a jövőhéttől viszont napi egyre lesz időm, az is estefelé. Természetesen ez nem tart csak két hétig, utána meglátjuk, de addigra a Korszak is lehet véget ér.
Nincs más hátra, mint hogy írj nekem egy PM-et amiben leírod, milyen stílusú kalandot szeretnél játszani, mennyire legyen reális, mennyire "fantasztikus".
Ha ez megvolna, holnap írom is a mesélői reagot. | |
|
| |
Kétarc
| Tárgy: Re: Magán kaland Pént. Aug. 19, 2011 1:37 pm | |
| Gorgiasz a kalandod a mai napon elindult, itt. Jó szórakozást. | |
|
| |
Kártyás ember Gaztevő
Hozzászólások száma : 281 Join date : 2011. Aug. 19.
| Tárgy: Re: Magán kaland Pént. Aug. 19, 2011 9:53 pm | |
| Én is szeretnék kérni egy kis bevezető kalandot, amiben valahogy kijutnék Arkhamból Gorgiaszhoz hasonlóan én is a korszak kaland aktuális fejezetének végéig szeretnék végezni. Napi szinten tudok posztolni | |
|
| |
Halálcsapás Huligán
Hozzászólások száma : 93 Join date : 2011. Aug. 17.
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Aug. 21, 2011 3:20 pm | |
| Szia Kártyás ember! Szólíthatlak Cardman-nak? Ha gondolod, én lemesélhetek neked egy kezdő kalandot, ha nagyon ráállunk, napi 2-3 postot is lezavarhatunk egy nap. Írd le ide, vagy PM-ben, hogy mit szeretnél, én felkészülök, és kezdhetünk is. | |
|
| |
Kártyás ember Gaztevő
Hozzászólások száma : 281 Join date : 2011. Aug. 19.
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Aug. 21, 2011 4:32 pm | |
| Hali! Nyugodtan, igazából, amióta a Kártyás Emberről a Cukros Bácsira asszociálok, azóta már megbántam a névválasztást... Célom csupán annyi lenne, hogy valahogy kijussak Arkhamból, hogy milyen úton-módon, az nekem édes mindegy. | |
|
| |
Halálcsapás Huligán
Hozzászólások száma : 93 Join date : 2011. Aug. 17.
| Tárgy: Re: Magán kaland Hétf. Aug. 22, 2011 3:20 pm | |
| Jól van, megkapod a... lehetőséget, hogy kijuss. Persze a végeredmány csak rajtad múlik. Pár nap felkészülési időt kérnék, azután kezdhetünk . | |
|
| |
Lidérc
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2011. Aug. 25. Age : 31 Tartózkodási hely : Ahol szükség van rám
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Aug. 27, 2011 11:03 am | |
| én is szeretnék részt venni első magán kalandomon. Nagy részt a mesélőre bízom az eseményeket. Annyi kérésem lenne, hogy a végén találkozzak Maverickkel. (Már megbeszéltük) | |
|
| |
Kétarc
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Aug. 27, 2011 4:02 pm | |
| Üdv Lidérc, holnap tudom a mesélésed elvállalni, mivel Maverick kalandját én viszem, így ideális lesz a találkozásotok.
Robin | |
|
| |
Kétarc
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Aug. 28, 2011 12:40 pm | |
| Lidérc a kalandod a mai napon elindult, itt. Jó szórakozást. | |
|
| |
Gid Lucione Huligán
Hozzászólások száma : 93 Join date : 2011. Apr. 08. Tartózkodási hely : Ott
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Szept. 24, 2011 11:01 am | |
| Régen írtam már ide és én is nagyon szeretnék egy kis kalandot. Nagy izgalommal várom a mesélők jelentkezését. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Magán kaland Szomb. Szept. 24, 2011 2:26 pm | |
| Mesélésre készen állok! Írj egy PM-et, hogy milyen jellegű mesét szeretnél, meg majd a részleteket is megbeszéljük. |
|
| |
Ruby Bailey Civil
Hozzászólások száma : 58 Join date : 2011. May. 26.
| |
| |
Kétarc
| |
| |
Demolition Captain Huligán
Hozzászólások száma : 290 Join date : 2011. Apr. 06.
| Tárgy: Re: Magán kaland Hétf. Okt. 10, 2011 5:42 pm | |
| Helló! Elektróval szeretnék magánolni, ha valaki elvállal egy kalandra. | |
|
| |
Kétarc
| Tárgy: Re: Magán kaland Szer. Okt. 12, 2011 10:00 pm | |
| Nos mivel senki nem vállalkozik rá, elvállallak, írj egy üzenetet amiben leírod mit szeretnél játszani, milyen műfajban, és mehet a menet. | |
|
| |
Keisha Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 136 Join date : 2011. Sep. 22.
| Tárgy: Re: Magán kaland Kedd Okt. 18, 2011 5:27 pm | |
| Na akkor sikerült ide is eljutnom xD Kérnék szépen Robin tőled egy magánkalandot, és mivel van még időm és erőm, van valaki, aki szeretne velem csak úgy kalandozni mesélő nélkül? | |
|
| |
Kétarc
| |
| |
Mammon Huligán
Hozzászólások száma : 375 Join date : 2011. Apr. 17.
| Tárgy: Re: Magán kaland Pént. Okt. 28, 2011 1:19 pm | |
| Van két NJK karakterem, akik eléggé unják magukat. Bár nem fontos, de örülnék vagy egy-egy vagy egy közös magánkalandnak számukra. Nem hajt a tatár, így nekem nem szükséges a napi reag heti 2vel is beérném. Egy szelíd blökiről, és egy ártatlan kislányról lenne szó, akik szívesen keverednének valami véres mészárlós kalandba. Minél véresebb, annál jobb. Tehát ha van mesélésre vállalkozó staff akkor örülnék neki. Ha időközben kedvemre való tömeg/korszak kaland kezdődne, akkor szükség szerűen szeretném ha gyorsan szabaddá tudnának válni a karaktereim. | |
|
| |
Vadmacska Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 2487 Join date : 2011. Feb. 22.
| Tárgy: Re: Magán kaland Pént. Okt. 28, 2011 4:06 pm | |
| Na akkor úgy néz ki enyém lesz a megtiszteltetés. Stolidust úgyis a kezem közé szerettem volna kapni. Pm-ben küld meg mit is terveztél. Egybe vagy külön menjenek, vagy külön kezdjék, de végül egybe végezzék, vagy bármi ami azt a démoni agyadat nyomja. | |
|
| |
Tyson Chandler Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 25 Join date : 2011. Dec. 21.
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Dec. 25, 2011 10:54 am | |
| Szeretnék két karakteremnek két magánkalandot kérelmezni. Egy NJK és egy JK várja vállalkozó kedvű mesélőjét. Már amennyiben van ilyen . Gondolom a többit PM-ben... | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Magán kaland Vas. Dec. 25, 2011 1:32 pm | |
| Üdv! Mesélésre készen állok! Írj egy PM-t, hogy milyen mesét szeretnél! |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Magán kaland | |
| |
|
| |