DC Univerzumban játszódó FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DC Univerzumban játszódó FRPG

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
Legutóbbi témák
» Társalgó
Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain

» Diego Crown
Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown

» Rekviem
Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő

» A Robinson park
Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez

» Csokit vagy csalunk!
Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeVas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez

» Jess Kayle - A Sárkány Gyermeke
Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle

» Jess Kayle
Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle

» Amecchi Előtörténet
Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő

» Orvosi igazolások
Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul

» Smallville Állatkert
Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík

Tükör
All Comics
Blateco
HálóZsák
NewGen
Genzo Comics
ComicVine (angol)
</span

Főutak, utcák, sikátorok.

Go down 
+9
Lángnyelv
Kevin Chase
Airie
Madárijesztő
Kassidy
Kétarc
Adler Eins
Cybergyík
Vadmacska
13 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next
SzerzőÜzenet
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

Hozzászólások száma : 434

Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimePént. Okt. 07, 2011 2:05 pm

Közelebbi vizsgálat meglepő eredményt mutatott. A vér, nem hogy nem emberi, de saját fajtám vére volt. Ez a felfedezés megdöbbentett, és felébresztette bennem a kíváncsiságot is.~Mégis mi ez? Hogy kerül ide a vérem? Vagyis a fajtám vére... Itt valami nem stimmel.~Gondoltam, és el is indultam a nyomon. A fáradtságot újra félre tette szervezetem a válaszok feltárásának reményében. Ahogy követtem az utat az végül egy emberhez vezetett, aki jól láthatóan kétségbe volt esve, és félt tőlem.~Mi folyik itt...? Lehet... Lehet, hogy más is átjött?Végig néztem a teremtményen aki egyértelműen egy nagy karmokkal rendelkező lény által lett megsebezve. Pont olyannal mint amilyen nekem van. A sebei súlyosnak tűntek, úgyhogy jobbnak láttam, ha segítek neki, még ha egyértelműen bűnözőről van szó. A fejemben az a teória fogant meg, miszerint a maszkos megpróbálta kirabolni a fajtársam aki önvédelemből visszatámadt. Ezt a vérből szűrtem le. Valószínűleg azért vette el a cuccait, mert nem rég érkezhetett, és szüksége volt valamira csak úgy mint nekem. Egyenlőre azonban vele kellett foglalkoznom.
-Én nem az vagyok akinek gondolsz. Viszont ha jól sejtem akkor láttál valakit aki úgy nézett ki mint én. Ha elárulod, hogy merre ment, akkor idehívom a mentőket.-Így is úgy is megtettem volna, de ezt ő nem tudhatta, így valószínűleg készségesebb lesz.
Vissza az elejére Go down
Kétarc

Kétarc

Hozzászólások száma : 803

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimePént. Okt. 07, 2011 4:01 pm

A férfi igen rémült, bár a maszk alatt nem látod arcát, biztosan nem vigyor éktelenkedik rajta. Ahogy közelítesz, lehetetlen ugyan, de egyre jobban próbál beljebb jutni az őt támasztó falba, egyértelműen fél tőled, bármit állítasz.
- Tűnj innen te mocskos korcs. Esküszöm kicsinállak, megfizettek a társaiddal együtt! - Hörögte miközben már a maszk aljából is folyni kezdett a vér. Valószínűleg nem csak a karom okozta a sérüléseket, hiszen saját vérében fetreng, szép, precíz mészárlásnak lehetsz szemtanúja.
Az általad elmondottakat vagy nem fogja fel, vagy már túlságosan sok vért vesztett ahhoz, hogy marhaságokat hadováljon, mindenesetre elengedi a füle mellett azon szavakat, miket próbálsz a fejébe verni.
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimePént. Okt. 07, 2011 10:23 pm

Bár a mondata rövid volt, mégis kivettem belőle valamit.~Társak?... Többen is vannak?~Kérdeztem magamtól, de azt is leszűrtem, hogy ettől a férfitől nem kapok választ. Csak sóhajtottam egyet, és elhagytam a sikátort, egy vészhelyzet telefonfülkét keresve, ami szerencsére elég sok volt... Mondjuk ez érthető is egy ilyen városban. Felhívtam a 911-et és bemondtam a szükséges információkat, majd visszatértem a sikátorba, hogy valahogy megakadályozzam, hogy meghaljon, amíg a mentő megérkezik. Ki tudja, talán ha segítek neki, ő is segít nekem. Kerestem valami rongyot, ami viszonylag tiszta, de ha nem találtam, akkor a saját ruhámból téptem le egy keveset, és mivel tudtam, hogy nem venné jó néven a közeledésem, ezért csak oda dobtam neki.
-Szorítsd a sebre, a mentők már úton vannak.-Mondtam halkan.-Ha hajlandó lennél megosztani velem mi is történt, talán többet is segíthetnék nem gondolod?
Kétarc

Kétarc

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeVas. Okt. 09, 2011 5:21 pm

Szerencsére gyorsan találsz egy fülkét, és tudod hívni a 911-et. Viszonylag gyorsan és probléma mentesen lezajlik a beszélgetés, és megpróbálnak minél hamarabb kimenni a helyszínre, jobban mondva a recepciós ígérete szerint.
Mire visszaérsz a fickó már valamelyest elhúzta magát a kukától pár méterre, szép vércsíkot hagyva maga után, úgy néz ki, próbál meglógni előled, avagy a halál elől.
Mikor meglát téged, ismét próbál gyorsítani szánalmasan lassú tempóján, de természetesen utoléred, és a segítségére sietsz.
Furán, szinte ferde szemmel tekintett rád, talán végre felfogta, hogy segíteni szeretnél rajta.
Miért akarsz segíteni? - Nyögte ki végül feléd fordulva, utasításodra ténylegesen elszorítva sebeit.
- Ugyanúgy néztek ki mint te, csak más öltözetben...és barna színűk volt. Kiakartam őket...vagyis megakartam kérdezni tőlük mennyi az idő. Erre megtámadtak, elvettek tőlem mindent. A pénzemet, az értékeimet, a fe...felszereléseimet. - Nyögte közben köhögve a vért, néhol érezhetően megcsuklik a hangja.
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeVas. Okt. 09, 2011 6:50 pm

Mivel segítettem a bűnözőnek ezért végre hajlandó volt információt megosztani. Közben egy kérdést is feltett. Pontosabban a legelején.
-Mindenkinek jár második esély, még neked is.-Mondtam, miután befejezte a mondandóját.~Szóval... Akkor folytatták a kísérleteket... Lehet tökéletesítették is? Vajon mennyi idő telhtett el azóta?~Miközben magamban gondolkodtam, addig felsegítettem a férfit, és az egyik alacsonyabb szemetesre ültettem.
-Én a helyedben nem mozognék túl sokat. Elég sok vért vesztettél, szóval inkább várd meg a mentőket, ha rám hallgatsz. Most viszont megyek.-Mondtam, és elhátráltam a férfitól, majd elindultam, de meg is torpantam.
-Azt tudod merre mentek?-Kérdeztem, bár azt hiszem ha megerőltetem a szaglásom megtalálhatom őket, ugyanakkor ez elég nehéz feladat lenne nekem, hisz nem vagyok katona. Most, hogy belegondolok, lehet hogy ők azok voltak. Mi van ha a katonákon folytatták a kísérleteket és szintén átkerültek. Lehet akkor vissza tudnának vinni. Először azonban meg kellett találnom őket, így segítség kellett. Ha a másik nem osztott velem információt, akkor igyekeztem a vérszaga alapján tájékozódni, bár nem vagyok benne biztos, hogy ez sikerülni fog azért megpróbálom.
Kétarc

Kétarc

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Okt. 10, 2011 3:25 pm

- Köszönöm. - Nyögte ki végül, majd levette a maszkot fejéről, és a távolba hajította.
- Nem kell tudnia senkinek, hogy mit akartam. Így is pórul járta, tanultam a leckéből. - Mondta neked, ezzel arra célozva, hogy nem hiányzik neki, hogy esetleg megtudják, hogy bűnöző.
- Abba az irányba mentek. - Mutatott az egyik kis sikátor felé, ahol sötétség uralkodik. Vérnyomokat is felvélsz fedezni a sikátorig, valószínű magadtól is rájöttél volna merre visz az út, de a szaglásodra sajnos nem tudsz hagyatkozni. [PM-ben ment magyarázat]
A sikátort magad mögött hagyva indulsz el a rejtélyes mészárló, esetleg mészárlók után, ha igazat mondott a bűnöző, és többen vannak, ugyanis képesek az emberek nagyítani, ha megruházzák őket.
Amint kiérsz a sötét sikátorból, hallod hátad mögött a sziréna hangját.

[Bocsi a kusza reagért, fáradt vagyok]
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Okt. 10, 2011 7:26 pm

//Semmi baj, viszont így én se igen tudok mit írni ^^'//

A férfi még mondott, pár szót, amire csak bólintottam. Úgy tűnik sikerült valakit jó útra téríteni... Vagy a sérülések miatt adta fel, nem tudom, és talán nem is szeretném. Elindultam és követtem a nyomokat, szerencsére volt annyi szerencsém, hogy a vér úgy tűnik ösvényként mutatta az utat, viszont azt nem tudhattam mennyi ideig, hisz valószínűleg megpróbálják majd elállítani az vérzést. Így hát megszaporáztam a lépteim, és igyekeztem a lehető leggyorsabban eljutni egyik csepptől a másikig.
Kétarc

Kétarc

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Okt. 12, 2011 10:06 am

[De bizony tudtál volna. Smile]

A sikátor sötétjével, és a mocsokkal küzdve próbálod követni a nyomokat, mik úgy néz ki, kezdenek alább hagyni, valószínűleg vagy elállt a vérzése a követett alanynak, vagy ellátta sebeit, nem tudod ezek csak találgatások.
Ahogy viszont haladsz, kiérsz ismét egy a sikátorok közötti nyílt területre, mi már lámpával van megvilágítva, és néhány ház ablakaiból is szűrődik ki némi fény ami megkönnyítheti dolgodat.
Több kuka áll egymás mellett, ezek az újrahasznosításért felelős konténerek, és feltűnik, hogy az egyik nyitva van. Ha közelebb mész egy szétmarcangolt macskát pillantasz meg benne, és különböző papírszemetet, ami talán gyanússá teheti a körülményeket.
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Okt. 12, 2011 7:17 pm

//Lehet, de nem tudtam Razz //

A nyomok lassan alábbhagytak, így elvesztettem a nyomokat, ami nem tetszett. Meg kellett őket találnom mielőtt minden nyomot elvesztenék, mert különben elvesztem az egyetlen lehetőséget a hazajutásra, ha van egyáltalán. És ha ők is ide lettek zárva? Akkor meg segítenem kell nekik mielőtt olyan helyzetbe kerülnek amiből nem tudnak kikeveredni. A nyom teljesen elhalt ami rossz előérzettel töltött meg. Viszont észrevettem, egy szemetest, ami nyitva volt. Furcsa, hogy valaki, ilyenkor dobná ki a szemetét, és az is elég furcsa, hogy itt újra hasznosító konténerekbe dobálnak. Legalábbis saját tapasztalataim szerint. Megnéztem, és láttam, hogy egy szerencsétlen macska áldozatul esett valaminek ami szépen szétmarcangolta. Volt egy sejtésem ki tehette. Viszont nem tudtam, hogyan indulhatnék el, hisz innen bármerre mehettek. Megpróbáltam megvizsgálni a területet hátha találok vér-, lábnyomot, amin elindulhatnék, és ismét a nyomukba lépkedhetnék.
Kétarc

Kétarc

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Okt. 12, 2011 9:45 pm

Vér és lábnyomot már kevésbé találsz, a kuka és annak előterében látsz mészárlásra utaló jeleket, de könnyen kisilabizálod, hogy a macska szétcincálása okozhatta a mocskot, mi téged a helyszínen fogadott.
Viszont ahogy keresgélsz a földön, találsz egy félig összegyűrt papirost a konténer előterében, amin egy ismerős, fura jeleket ábrázoló rajz van. A lap vérben ázott, de így is kivehető a gép, ami téged ebbe a világba taszított, ha talán ezt itt hagyta a rejtélyes idegen, esetleg több ilyen dokumentáció is lehet a közelben, esetleg nála. A kérdés viszont az, mi célja lehet az érkezőknek, és merre vezet tovább az utad.

[off: Sajnálom, ha többet segítek, nem lenne élvezet a kaland. Olvasd el a reagjaimat részletesen, benne van a lényeg. Smile]
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimePént. Okt. 14, 2011 8:30 pm

A kutatás nem járt sok sikerrel, csak egy papírt találtam ami úgy tűnt a mi nyelvünkön íródott... Legalábbis valamelyik nyelven. A portált felismertem, de nem tudtam mit kezdeni vele.~Most mit mit csináljak? Nincs semmi csak, ez a papír....~Azzal, hátra is dobtam viszont a következő pillanatban villám csapott a gerincembe~ Várjunk csaak...~Hirtelen megfordultam, és belenéztem a konténerbe, majd óvatosan bemásztam, és elkezdtem kutakodni a lapok között, hátha ez új nyomot tud adni, hisz ha ez a környéken esett le, akkor lehet, hogy egy nagyobb ábra része amitől szintén itt szabadultak meg.~Gyerünk, létszí legyetek azok amire gondoltam.~Gondoltam magamban miközben megforgattam a lapokat a macska körül, vigyázva nehogy a végén rám kerüljön a tetem... nos bármije
Kétarc

Kétarc

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 15, 2011 4:09 pm

A konténerbe bújva, és kiszedegetve a tetem alól a dokumentumokat, sejtésed beigazolódott, még több a saját nyelveden írt lapot találsz, pár tervrajzot még a gépről, és egy kisebb feljegyzést, amint viszont beleolvasol, rájössz, hogy az a doktor által írt napló.

134. nap

Úgy néz ki, készen áll a gép az ismételt tesztelésre, természetesen rágcsálókon próbálom ki a szerkezetet, habár az új asszisztensem önként vállalkozott a feladatra. Lelkes, és kitartó, mindemellett nagy esze van, sokra fogja vinni még az életben.

136. nap

A kísérlet úgy tűnik jó eredménnyel zárult, a rágcsálót vissza tettem a fajtársai közé, semmilyen testrésze nem hiányzik, és ami a legfontosabb, hogy életben van. Na de még ne igyunk előre a Baryonyx bőrére, megvárjuk mit hoz a holnap.

137. nap

Borzasztó. Azt hittem sikeres lesz a kísérlet, de a javítások után újabb mellékhatás jelentkezett. Az alany agya megsérült, és teste hormonálisan megnőtt. Gyilkológéppé vált, és megölte fajtársait, még a ketrecet is próbálta szétrágni, ami edzett acélból készült, nem érdekelte, hogy a fogai és a szája látja kárát, végül elektromosságot eresztettem a ketrecbe, és az intézte el az élőlényt. Leállítom a kísérleteket, habár az asszisztensem erőltette egy másféle élőlényen való kísérletezést.

140. nap

Ismét javítottam a gépen, bár őszintén megmondva, fogalmam sincs milyen eredményre számíthatok. Keveset alszom mostanában, és fáradt vagyok, most azt hiszem ledőlök kicsit.

141. nap

Az asszisztensem ismét magát javasolta a kísérlet elvégzésére, de nem érti meg, hogy veszélyes lenne rajta kipróbálni a masinát. Már felemelte a hangját is, azt hiszem új munkaerő után kellene nézzek. Óh... Lindenburg óta nem volt jó segítőm...

Ennyi volt a szöveg rajta, a többi papíroson feljegyzések vannak a rágcsálók elváltozásairól, és egy kép a kinézetükről.

Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 Stock-photo-this-evil-mutant-rat-is-the-result-of-a-genetics-experiment-gone-horribly-wrong-d-render-60286129
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 15, 2011 7:42 pm

A papírokon az volt amit gondoltam, hogy lesz. Viszont mégsem. Úgy tűnt a kísérletek folytatódtak, sőt, úgy tűnt rosszabbra fordult a gép. Pontosabban, megbomlott a sejtkatalizátor, legalábbis a leírásokból ennyit sikerült leszűrnöm. Most viszont két dolog járt a fejemben. Az első: Ki jött át a mi világunkba? A professzor, a segédje, vagy mindketten?
A másik pedig, hogy miért hagyták itt az iratokat? A többin most nem gondolkoztam, valószínűleg még idő kellene, hogy új kérdések jöjjenek elő, és most ez a kettő a fő. Vagy mégsem? Nem. A legfőbb kérdés, még mindig az első. Hol van az aki átjött, vagy akik átjöttek. Meg kellett találnom akárki is van itt. Először is kimásztam a szemetesből, és ismét körbe néztem. Senki sem mehetett el nyom nélkül... Bár, most hogy belegondolok ide más is kéne, mint a szemem.~Na jó, nézzük mit találhatok ezen az okos telefonon.~Gondoltam, miközben magamhoz emltem, és végig pörgettem az alkalmazásokat, de nem igen találtam semmi hasznosat. Az egyetlen ami talán még jól jöhet az a kis lámpa, amit lehet kapcsolgatni. Most viszont, kivilágított területen voltam, szóval sok hasznát nem fogom venni.
-Francba!-Kiáltottam, fel, majd ismét átfutottam a jegyzeteket, alaposan. Ki tudja, talán valaki ráírt a papírokra, saját gondolatnak csak apró betűkkel.
Kétarc

Kétarc

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeVas. Okt. 16, 2011 1:26 pm

Hiába olvasod újra a papírokat, nem találsz semmit a sorok között, mi tovább segíthetné utad, és a vérfoltok melyeket követve jutottál el idáig, már nem jeleztek további nyomokat, így talán valami máson kellene agyalnod.
Már lehet éppen feladnád, mikor az egyik a sikátorra nyíló utca felöl sikítások, és lődözések zaja üti meg a zavart csendet, mi eddig a környéken ült. Nem tudni mi történik ott, lehet az általad keresett személy garázdálkodik, de az is lehet, hogy miközben nyomoztál, a bűn sem pihent.
Ha követed a hang forrását, kiérsz a sikátorból, de még annak sötétjében leszel szemtanúja a sok ember menekülésének, ahogyan egy sarki bolttól próbálnak minél messzebb kerülni.

Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 92855175_51f3afe794

Benn mozgást látsz, és ismét lövésekre leszel figyelmes, talán nyom híján várhat az idegen látogató, hiszen hősi mivoltod nem rejtheted véka alá. Vagy mégis?
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeVas. Okt. 16, 2011 4:37 pm

Hiába futottam át ismét, nem találtam semmit, úgyhogy kénytelen leszek valami mást találni. A következő pillanatban azonban, furcsa hangokra lettem figyelmes. Nem is haboztam sokáig rögtön elindultam, a zajok forrásának irányába. Két ok miatt.
Egy: A bűn sosem alszik és mivel nincs nyomom jobb ha végzem a dolgom. Kettő: Mivel tudom, hogy az ismeretlen fajtársam fegyvert szerzett akár ő is lehet, az elkövető. Nem tartott sokáig, hogy oda jussak, és megfigyeljem a terepet. Észrevettem, hogy az emberek menekülnek, és az egyik boltban is nagy a zavargás, valószínűleg a betörő miatt. Tudtam, hogy nem mehetek túl közel, azzal az életemet tenném kockára. Jobbnak találtam először megvizsgálni közelebbről a helyszínt. Olyan közel osontam az ablakokhoz amennyire csak lehetett anélkül, hogy meglátna bárki is, majd elővettem az okos telefont, és videóra állítottam. Na nem mintha felvételt akartam volna csinálni, de mivel ezzel az aprócska szerszámmal zoomolni is lehet, ami kiváló távcsővé teszi az aprócska HD kamerát. Óvatosan ráközelítettem a bolt ablakára, és megpróbáltam felmérni a helyzetet, hogy utána eldönthessem mit tegyek.
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

Hozzászólások száma : 2487

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeVas. Okt. 16, 2011 11:19 pm

//Na úgy néz ki még egy mesélőcserét kapsz. Bocs a kuszaságért, de sok minden történik mostanában az oldalon. Remélem jobban foglak tudni szórakoztatni, mint előző kalanddal.//

Úgy néz ki a technológia még ha ilyen kezdetleges is a kezedre játszik. Átvitt értelemben és szó szerint is. A felvételek elkészültek, és már realizálódik is előtted a helyzet. Kicsit homályos lett, de még így is ki tudod venni az alakokat. Nincs még sok tapasztalatod a főemlősökkel, de annyit megállapítasz, hogy a két maszkos akinél fegyver van, az lesz a gonosz.
Összesen öt ember van az üzletben, ami nem túl nagy. A bolt összesen egy pultból, és két sor áruspolcból áll. A polcok párhuzamosak egymásra, és a pult mögött az, ami a legtávolabb helyezkedik el a bejárattól. Két ember áll a pult mögött, kettő a pult másik oldalán, akiknél a fegyver van. Az egyik a pult mögöttiekre fogja mordályát, míg a társa egy nőstényt tart sakkban. A nő egyik polc mellett ül, és fejét megpróbálja a lábai közé húzni, csak hogy távolabb legyen a fegyvertől.
Még nem vettek észre, és ha így maradsz nem is fognak. Mondjuk ha nem teszel semmit, akkor senki sem fogja megakadályozni a rablást. Ennek a folyamatnak pedig a vége felé tartanak, legalábbis a kiabálásból ítélve, ami körülbelül ha nem számítjuk bele a sírást, és az artikulálatlan ellenkezést, annyi:
- Rakják már a pénzt egy tetves zacskóba, mert ha nem megölök mindenkit...
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Okt. 17, 2011 3:05 pm

A helyzet nem volt fényes. Ráadásul túszuk is volt, így nem ronthattam be, hisz lehet, hogy nem én lennék az első áldozat. Valamit ki kellett találnom, de mit? Nos, elsősorban az ártatlanokat kéne biztonságban tudnom, ami nem lenne egyszerű. Aztán eszembe jutott valami. Kicsit kockázatos, de így biztosan nem sérül meg senki... Nos, engem kivéve.
Óvatosan a bolt közelébe osontam figyelve, hogy bentről kifele tekintve csak árnyékokat lássanak. Reméltem, hogy ennyi idő alatt nem esett semmi baja, és egyikük sem próbál hősködni. A tervem az volt, hogy megvárom, amíg a páros menekülni kezd, és majd akkor szerzem vissza az ellopott tárgyat miután, már csak mi hárman leszünk. Azt viszont még ki kell találnom, hogyan vegyem el tőlük a fegyvert. Remélhetőleg lesből támadhatok, és akkor nem tudnak reagálni elég gyorsan. Most viszont még nem vagyunk ott, jobb ha nem próbálok előre gondolkodni.
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Okt. 17, 2011 3:49 pm

Szerencsédre olyan fizikummal áldott meg téged a teremtő, hogy az ilyen könnyed lopakodás sikerül. Már a falnak préselődsz, mikor meghallod a további "beszélgetést."
- Jól van és most mindenki feküdjön hasra. Ha hívjátok a fakabátokat akkor mindenkit kivégzek. ÉRTITEK? Mind meghaltok. - Ezt követően már csak annyit hallasz, hogy csörtetnek. a bejárat felé tartanak. Úgy hallatszik már végeztek a dolgukkal, és már csak a menekülés az ami az eszükben jár.
A bejárati ajtó egy fél méterre ha van tőled, és nem lesz nehéz elérni időben ha ez a terved. Akkor egy veszélyes akcióval akár el is kaphatod őket. Már az árnyékukat is látod, és már nem sok idő kell hogy kiérjenek az üzletből.
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Okt. 17, 2011 8:57 pm

Úgy tűnt az történt amire számítottam, és az esélyeim, is elég jónak bizonyultak, mert nagyon jól beolvadtam a környezetemben.~Istenem, tisztára mint egy kaméleon, észre se vettek.~Gondoltam magamban, de visszatartottam a kuncogást, sőt még a levegőt is a lehető leghalkabban vettem. Persze a bőröm, sokkal jobban bírja a golyó ütést mint az átlagemberé, de ilyen távolságból én se vagyok golyóálló. Óvatosnak kellett lennem, és kivárni a megfelelő pillanatot.~Rendben, ha elkapom a másodikat, és elszedem tőle a fegyvert, akkor a másik remélhetőleg nem fog egyből rámlőni... Bár lehet a végén lelövi a társát, ami nem túl jó. Akkor nagyon gyorsnak kell lennem... Gyerünk szuper reflexek, most ne hagyjatok cserben... Mondjuk ez csak az emberek szemé... Áh, most nincs idő ilyeneken gondolkodni!~Futottak a fejemben a gondolatok, miközben felkészültem az ugrásra A terv elég egyszerű, ráugrani arra, aki közelebb lesz hozzám, amikor a bűnözők már kiléptek, majd onnan tovább támadni a másikra.~Remélhetőleg nekem háttal lesznek... Oh, bakker erre nem gondoltam.~Csapott belém hirtelen a felismerés, de már késő volt gondolkozni, mert nyílt az ajtó.~Jól van, dupla vagy semmi.~Felkészültem az ugrásra, és feszülten figyeltem, és pár másodpercen belül eldől a tervem sorsa.
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeKedd Okt. 18, 2011 10:50 am

//Egy kicsit majd pontosabban írd le, hogyan is támadod le az ellenségeidet.//

Elsőnek egy pisztoly cső halad át az ajtón, de utána egyből jönnek a rablók is. Szerencsédre az első nem feléd néz, de a második igen. Mondjuk lőni, vagy támadni már nem tud, amiben az gátolja meg, hogy egy embernagyságú gyík veti rá magát.
A lendületednek köszönhetően a férfit ledöntöd a lábáról, és sikeresen neki passzírozod az ajtófélnek. A kezéből kihullik a fegyver, és nem az koppan egy nagyot a földön. A férfi eszméletlenül hanyatlik a földre, feje nagyot koppan azután elhallgat. A másik ekkor fordul meg, és kikerekedett szemekkel figyeli a szörnyet, aki elbánt a társával. Fegyvert rád fogja, de te ekkor már a következő ugrásodnál tartasz. Kezéből kivered a fegyvert, és egyetlen jól irányzott ütéssel az állára röppályára állítod a fickót. Még a cipője is elemelkedik a földről, és az eszméletlenség mezején landol.
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeKedd Okt. 18, 2011 4:35 pm

//Ehe ^^' Igen nekem is eszembe jutott, de már késő volt kijavítani, mert reggel ébredtem rá.//

Azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam. Ötven százalék volt az esélye, hogy holtan kerülök ki ebből a pár másodpercből. Viszont úgy tűnt a szerencse mellém állt. Könnyű szerrel hatástalanítottam a betörőket, majd szépen elvettem a pisztolyokat, és a zsákokat is. Óvatosan visszaállítottam, a biztonsági zárat, hogy még véletlenül se süljön el a fegyver. Még jó, hogy végeztem jó sok kutató munkát az interneten az e-féle fegyverekről, hogy tudjam mit kell tenni velük.
Nem tudtam mit fognak szólni hozzám az áldozatok, de azt hiszem, nem lesznek annyira ellenszenvesek, ha egyszer megmentettem a bevételt. Nyugodtan oda sétáltam a pulthoz, és elhelyeztem a zacskót.
-Jobb ha hívják a rendőrséget, mielőtt a két gazfickó meglóg. Jah, és ezt pedig tegyék biztonságos helyre, nehogy a végén kedvük támadjon megismételni a múltat.-Mondtam viccelődve, miközben a két pisztolyt is letettem.
-Oh, igen és Cybergyík, ha kérdeznék ki volt az az őrült fazon aki csak ráugrott a két fickóra. Most viszont megyek. Kérem nyugtassák meg egymást. Nem szép aggódni a múlt felett. Remélhetőleg soha viszont nem látásra.-El is indultam kifelé, hogy gyorsan túl legyek a dolgokon, és visszatérhessek a nyomozáshoz.
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeKedd Okt. 18, 2011 11:21 pm

A férfiak eszméletlenül fekszenek a földön, még miután lefegyverzed őket is. A zacskót nagy örömmel fogadják a boltosok. Egy sötétebb bőrű emberpár a tulajok, talán indiaiak lehetnek, de még mindig nem vagy túlságosan jó az emlősök kiismerésében. Hálát rebesgetnek, és a földön kuporgó nő is valami hasonlót mond. De te már nem hallasz semmit belőle, egyetlen dolog ragadja meg a szemedet. Egy aprócska tévé az, elég primitív, még az emberi viszonylatban is van vagy húsz éves. A tévé fontos tényezője a képernyő, amiben híradó megy éppen.
Már megszoktad hogy ebben a világban az élvhajhászás a fontos, és egy celeb félmeztelenkedése egy éjszakai mulatóban, mint hogy több embert mentettél ki egy égő épületből. Na szóval valami túlságosan is ismerős dolog ragadja meg a tekintetedet. Először azt hiszed, hogy valami rossz minőségű felvétel az, az egyik régebbi bunyódról, de aztán meglátod a különbségeket.
Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 153b0wh
Ez nem te vagy, még ha nagyon ismerős is az alak. Talán a múltadból, csak kellene egy kicsit törni kellene rajta a fejedet. A minden bizonnyal gyík éppen egy férfivel harcol akinek egy meglepően nagy mordály foglalja el a kezét. Egy metróalagútban vannak, ezt azonnal megállapítod, és végül a híradóban ki is írják hogy hol. Alig egy saroknyira van innen. Úgy látszik nyomozásod új fordulatot vett.
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Okt. 19, 2011 7:35 am

Már épp indultam volna ki, amikor hirtelen valami megragadta a tekintetem. Egy televízió volt. Eléggé régi két dimenziós szórakoztatási és híradási eszköz, amit az emberek nem olyan régen fedeztek fel... Mondjuk ennek annyira még nem néztem utána, de azért láttam egyet kettőt, szinte minden házban a környéken ami azt jelenti, hogy valószínűleg most éli fénykorát. Vagy egyszerűen, még nem találták fel a virtuális kivetítőt, és ha igen akkor sem adják ki az átlag emberek közé. Mindenesetre, éppen mennék tovább, mert hát számomra semmi érdekes nem ment éppen benne, amikor hirtelen témát váltanak, ami megragadja a tekintetem, és új lendületet ad a nyomozásnak. Bár a minőség szörnyű volt, még így is ki tudtam venni fajtársam alakját, és megdöbbenve álltam. Egy pár másodpercig csak figyeltem, majd a kezdeti döbbenet elmúltával rögtön elindultam a címre amit mondott. Ahogy kirohantam már hoztam is elő a térképet a telefonon.~Ok, ok, hol is vagyunk?... Aha, itt ni, és a helyszín is itt van egy sarokra.~Már csak az idő volt a fontos, valami nem tetszett abban a figurában. Olyan ismerős volt, de mégis... Egyszerűen nem tudom rátenni a kezem ki lehet. Mindenesetre nem tűnt úgy, hogy túl jól van azon a felvételen ami lehet a minőség miatt van, de nem foghatom rá ilyen könnyen amíg nem látom a saját szememmel.~Rendben, itt le... Gah... Utálom a metrókat.~ Gondoltam, magamban, miközben lerohantam a lépcsőkön, majd az első kapaszkodófán lecsusszantam a mélyebb szintekre, majd a mozgólépcsőknél is gyorsan leereszkedtem.~Egy alagútban harcolnak, de vajon melyikben?~ Kérdeztem mikor leértem, és elkezdtem ide, oda rohangálni, hogy valami támpontot találjak.
Vadmacska
Önbíráskodó
Önbíráskodó
Vadmacska

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Okt. 19, 2011 12:51 pm

//Na jó legalább egy "De jó képet szúrtál be egy gyíkról! Hol találtad?" OFF üzenetet elvártam volna. Pedig pont miattad kerestem ki Very Happy //

Akkor megteszed azt az egy saroknyi utat. Az emberek először csak meglepődve néznek rád, ahogy egy ember nagyságú gyík rohan az utcán. De mire eléred a lejárót már sikongatva fogadnak. A lenti fajtársad nem tehetett túl sok jó dolgot, és az emlősök nem nagyon tudják megállapítani, hogy te nem ugyanaz vagy akit lent láttad.
Úgyhogy a sikolyokat követően fejvesztett menekülés kezdődik, az erősebb idegzetűek pedig csak fogják telefonjaikat, és elkattinthatnak egy pár képet. A lépcsőkön megpróbálnak félreugrálni, és a lehető legtávolabb kerülni tőled. Látszik a szemükben, hogy rettegnek a fenevadtól.
Az alsóbb szintekre érve, megpillantod a két harcolót. Az egyik a gyík aki ismerős neked, a másik egy férfi. Kezében a mordály egy hanggenerátor. Elég primitív szerszám, de egy emberhez képest mégis csoda, hogy ebben a korban létrejött a szerkezet. Azzal próbálja megfékezni a fajtársadat. Mindkettő a végletekig el van szánva, és az utolsó vérig fognak harcolni ha tehetik.
Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 79-47
Egy szónikus sugár az egyik oszlopnak repíti a gyíkot, és nagyot nyekkenve lecsúszik róla. Egy méretes bökőt tart a kezében, amivel újra támadni akar, de a távolság az embernek kedvez. Még egyikük sem vett észre a harc hevében, de már nem sok kell hozzá.
Cybergyík
Bűnüldöző
Bűnüldöző
Cybergyík

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Okt. 19, 2011 2:25 pm

//De jó képet szúrtál be a gyíkról. Hol találtad? Very Happy Bocs reggel volt, és nem igen gondolkoztam, csak válaszoltam x.x'//

Igen, kicsit megfontolatlanság volt, csak úgy berontani a helyszínre mint egy vadállat, de most nem éppen az emberek jóléte járt a fejemben, hanem, hogy megakadályozzak egy esetleges halált. Mikor leértem meg is pillantottam a kettőt, és azt is, hogy a másiknál egy eléggé fejlett fegyver volt... Emberi szinthez képest természetesen. Ezzel le is terítette a másikat, és egyből rájöttem honnan is volt ismerős az a fegyverzet.
-Várj! Ne bántsd!-Kiáltottam fel, de nem húztam elő a fegyveremet, reméltem, hogy vérontás nélkül is megoldhatjuk ezt a problémát. Mondjuk a fickó nem tűnt épp tárgyalás késznek, így felkészültem rá, hogy megvédjem magam ha netán ellenségesnek tekintene. Közben figyelem, a másikat is. Ha a sejtéseim bekövetkeznek-amit remélem nem úgy lesz-akkor vele kell majd szembeszállnom, hogy lefoghassam. Fajtárs ide, vagy oda, ha a teleportáció miatt megbomlott az elméje akkor nem igen lesz választásom.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok.   Főutak, utcák, sikátorok. - Page 5 I_icon_minitime

Főutak, utcák, sikátorok.
Vissza az elejére 
5 / 16 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next
 Similar topics
-
» Főutak, utcák, sikátorok.
» Főutak, utcák, sikátorok

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Univerzumban játszódó FRPG :: Játéktér :: Gotham város és környéke :: Keleti oldal-
Ugrás: