| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| Főutak, utcák, sikátorok. | |
|
+9Lángnyelv Kevin Chase Airie Madárijesztő Kassidy Kétarc Adler Eins Cybergyík Vadmacska 13 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Lángnyelv Civil
Hozzászólások száma : 103 Join date : 2012. Jul. 06.
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 5:53 pm | |
| Megkönnyebbülés volt hogy valaki végre hajlandó volt végignézni amit csinált, igaz hogy a komplexum óta senkinek sem mutatott ilyen nyilvánvaló 'trükköt', mivel már attól is elvesztették a fejüket hogy a gyufával játszott, de meg is kapták amit érdemeltek. Fanyar képet vágott visszaemlékezve arra a sok ellenséges emberre, de Cybergyík kérdése megint csak magához térítette, s felkapta a fejét - Van fürdőkád? - kérdezte élénkebben mint előtte eddig, elég kicsi volt ahhoz hogy egy teli kád ellepje és az pont olyan lett volna mint régen, folyadéknak a víz is megteszi még ha a gyengébb felhajtóerő miatt nem lebegne hanem csak az aljába süllyedne. Elvégre volt ő már fürdőkádban (de inkább zuhanyzóban) így nem kellett tudnia mi az hogy felhajtóerő és hogy úgy hívják, elég volt hogy kitapasztalta. Már fel is kelt a földről s izgatottan ökölbe szorított kezeit állmagasságba emelte, mintha meg akarna ütni valakit, mindössze nem tette - Hol van? Tényleg szabad? - körbenézett, de nem találta a helyiségben | |
| | | Cybergyík Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 434 Join date : 2011. May. 08.
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 6:01 pm | |
| A kérdésem hirtelen nagyon izgatott lett. Kicsit meg is lepődtem, de el is mosolyodtam. Úgy tűnik szeret fürdeni. Bólintottam majd felálltam. -Gyere. Megmutatom.-Mondtam kedvesen, és elindultam, majd kinyitottam az egyik ajtót, ahol látni lehetett a fürdő kádat meg a tusolót. Én jobb szerettem a tust, megtakarítja az energiát, de ha neki ez kell akkor nem fogom megtagadni tőle. A régi víz csaló berendezésem még mindig fel volt szerelve, szóval láthatatlanul lehet lopni a vizet szerencsére, bér elég sok fejfájást okozott. Mondhatjuk, hogy egyenesen a csatornából szerzem a vizet, és megtisztítom magamnak, így nem megy át a vízórán. Viszont a fejeltségemnek köszönhetően észre se vehető, hogy ez csatorna víz akár inni is lehetne. -Nos. Hogyan szereted? Melegen hűvösen?-Kérdeztem miközben megnyitottam a csapokat. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 6:25 pm | |
| Cybergyík megerősítette a fürdőkád létezését közölve hogy megmutatja, majd el is indult egy másik ajtó felé. Azonban mire az ajtóhoz ért és kinyitotta, Lángnyelv már az alsóneműjéből bújt ki. A ruháit egy kupacba rakta, annak tetejére pedig a pár sportcipőjét tette, ezekkel a kezében indult el aztán. Az árvaházban mosoda nem volt de azt azért tudta hogy lakásokban leginkább csak egy mosógép volt, így nem indult a külön helyiség keresésére. A bőre sötét árnyalatú volt a kosztól de azt is jól lehetett látni hogy nem volt köldöke. Ha Cybergyík elfordult vagy zavartan nézett rá akkor értetlenül nézett vissza - Teljesen mindegy - válaszolta, hiszen egyiktől sem érezte rosszabbul magát, de a csapnyitáskor közbeszólt - szabad előtte tusolni? Piszkos lenne úgy a víz, mert szeretek átlátni rajta amikor benne vagyok | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 6:30 pm | |
| Mire megfordultam Lángnyelv már meztelenül állt előttem, ami meglepett. Nem azért mert zavarba hozna, igazából csak a gyorsasága keltette fel az érdeklődésem. Észre vettem, hogy nincs köldöke. És bár én nekem sincs hisz tojásból születtem, annyit tudtam, hogy az emlősök eleven szülők, szóval kéne, hogy legyen köldökzsinórja. Ez csak további gyanút adott, nekem. Már épp nyitottam volna amikor megakadályozott. Egy fél másodperc gondolkodás, majd bólintottam. -Persze... Akarsz segítséget, vagy egyedül is megy?-Kérdeztem, miközben felálltam, és megropogtattam a nyakamat. Elég érdekes volt a lány, és azt hiszem kezdtem közeledni hozzá. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 6:41 pm | |
| Habár nagyjából egy éve csak néhány alkalommal fürdött és akkor is zöld övezeti tóban, azelőtt mind a komplexumban és az árvaházban megszokta hogy ritkán volt egyedül tisztálkodáskor, noha ez inkább az utóbbi "világ" közös fürdőjére volt igaz, hisz előbbiben miután megtanulta maga, nem fürdették tovább. A ruháit letette a fürdő egyik sarkába és már rázta is volna nemlegesen a fejét, amikor ráébredt hogy kissé gyenge ahhoz hogy elég erősen tudja súrolni magát ha ennyi por lepi be - Igen - bólintott tehát - a kezem gyenge, nem tudok elég erősen lemosni ennyi koszt Ha hozzáfért akkor ekkor már közelebb is lépett hogy bemászhasson a kádba | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 6:50 pm | |
| Egy pillanatig hezitált majd bólintott, a segítségemet kérte, és ki vagyok én hogy elutasítsam. Megvártam, amíg bemászott, és mikor végzett, akkor levettem a zuhany rózsát, és beindítottam. Kicsit vártam, mielőtt ráspricceltem, előbb fel kellett kicsit melegednie. Ezt követően elkezdtem locsolni. A víz máris feketévé vált, ahogy lecsordult róla, mosva le a sok piszkot. A másik kezemmel elkezdtem simogatni, hogy a könnyen lejövők rendesen lejöjjenek, mindenhol. Miután nagyjából már sikerült a felső réteget, felvettem az egyik szappant, és elkezdtem dörzsölni a testén, szépen lassan leszedve róla a koszt. -Mond ha túl erősen csinálom.-Mondtam, miközben folytattam. Nem voltam túl jó az emberi bőrrel. Ha most egy magamfajta kislányt fürdetnék sokkal keményebben csinálnám hisz a mi pikkelyünk nem olyan lágy mint az emberek bőre, a végén felkarcolnám szegényt ha túl erősen dörzsölném. Miután sikerült eléggé beszappanozni akkor félre tettem a tárgyat, és hozzá fogtam, hogy belemasszírozzam a bőrébe, hogy a koszt ténylegesen ki tudjuk szedni. Miután ezzel megvoltam, újra megengedtem a zuhanyt, és lemostam. Máris sokkal szebben nézett ki mint előtte. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 7:06 pm | |
| A fürdetést eleinte egy kicsit erősnek érezte, de Cybergyík kérdésére megrázta a fejét hiszen épp hogy erre volt szüksége. Sokáig tartott hiszen tele volt piszokkal és nem egyszer kellett használni a szappant, de legalább átfogóan alapos munka volt és utána fehér bőre feltűnően tiszta volt. Végignézett magán és pontosan ugyanarra gondolt ő is - Sokkal szebb vagyok - tette is szóvá, majd beletúrt zsíros hajába - a hajat is meg szabad mosni? Az persze nem fordult meg a fejében hogy Cybergyík minden bizonnyal egy kupak sampont sem tartott a lakásban. Azonban hirtelen eszébe jutott valami - Van a zsákomban! - jelentette ki, igaz hogy a kukából szedte ki de szinte tele volt, a használója valószínűleg új illattal próbálkozott nem kielégítő végkifejlettel, mert különben nem szabadult volna meg tőle. Igaz hogy férfi sampon volt és ismert hajléktalant aki egy doboz almaborát is odaadta volna érte, de úgy vélte hogy soha ennyire még nem volt jó kéznél, saját használatra | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 7:18 pm | |
| Sikerült megfürdetni a testét, de a haja még hátra volt. Rögtön rá is kérdezett. -Szívesen megcsinálnám, de nincs...-Kezdtem bele, de rögtön megszólalt, hogy van egy ötlete. Egy pillanatra feltekintettem, majd bólintottam. -Oké, egy pillanat.-Mondtam azzal elindultam, hogy megszerezzem a tárgyat. Átkutattam a zsákot, és magamhoz vettem, bár ez férfi sampon volt. Visszasétáltam, és feltekintettem rá. -Biztos ezt szeretnéd? Ez férfiaknak való.-Mondtam, miközben kinyitottam, és valószínűleg igen válaszra hozzá kezdtem, hogy a hajával is segítsek, természetesen csak ha nem mondja azt, hogy ezt egyedül is meg tudja csinálni. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 7:30 pm | |
| Cybergyík készségesen elment a samponért, ő pedig addig amennyire lehetett megnedvesítette és dörgölte a haját, de még így is eléggé ragadt. Visszatértekor Lángnyelv másodszor is szembesült a samponkérdéssel, de megrázta a fejét - Sampon az sampon, csináld meg vele a hajamat is Ez egy kicsit húzósabb körnek bizonyult hiszen nem egyszer sikoltott fel mert a dörgölés meghúzta a haját, de minden alkalommal kérte hogy ne hagyja félbe. Egy idő után meg is szokta és tisztább is lett, így már csak sziszegett néha-néha. A fele biztosan elfogyott mire az utolsó csomó is kikerült, így már leöblíthették a testét és a fürdőkádat is, hogy aztán rendesen megengedhessék neki a fürdővizet - Meg szabad majd mosni a ruhámat is? - kérdezte miközben Cybergyík megengedte a vizet, mert eddig megfeledkezett róla | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 7:36 pm | |
| Hosszú munka volt, de végre kész voltam, kicsit fújtattam.~Istenem, hogy mennyi baj van a szőrrel.~Gondoltam, magamban, miközben megengedtem neki a vizet. Félre tettem a sampont, már alig volt benne, elég sokat felhasználtunk. A haja kicsit furcsa szagú volt, de legalább szép és tiszta. A ruhájára tekintettem amikor kérdezte, és bólintottam. -Természetesen... Miért kérsz mindenhez engedélyt?-Kérdeztem, miközben megragadtam őket. A mosógép a konyhában volt, szóval ki kellett mennem, de nem hiszem, hogy ez őt zavarni fogja. De azért még megvártam a válaszát, mielőtt kimentem volna, hogy betegyem őket. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 7:50 pm | |
| - Jó fej vagy velem - válaszolta habozás nélkül - ezért érdekel hogy a te házadba vagyok Való igaz egy rosszakarója lakását valószínűleg rágyújtotta volna amíg az aludt, Cybergyík pedig már akkor bebizonyította hogy nem ilyen volt, amikor engedte Lángnyelvet játszani a tűzzel. Miután magára hagyta hogy elintézze a szennyes ruhákat, ő megvárta míg a túlfolyóig megtelik a víz, aztán alábukva a víz alá kifújta a haszontalan levegőt tüdejéből. Szemeit behunyta, tagjai kényelmesen elernyedtek és nemsokára a víz fodrozódása is végleg megszűnt így ha Cybergyík visszajött tisztán láthatta, bár hogy levegőért aztán sem jött fel és nem is mozdult, feltűnő lehetett | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 7:58 pm | |
| Egy pár pillanatig szórakoztam a ruhákkal, tudnom kellett, hogy mégis mit használhatok rajtuk, és mit nem. Miután végeztem sóhajtottam és levettem a szemüvegemet, túl sokáig volt rajtam, és igaz csak az egyik szememet terhelte a kék lencse, mégis fáradt volt.~Előbb kellett volna levennem.~Mondtam, miközben megszabadultam a csuklópánttól is. Felálltam, és beindítottam a mosást, majd elindultam vissza Lángnyelvhez. Viszont amikor bementem, láttam, hogy a víz alatt van. És nem lélegzik. Megijdetem meg kell hogy mondjam. Gyorsan oda rohantam, és kikaptam a vízből. -Ah Lángnyelv...!!-Kiáltottam, és már el kis kezdtem figyelni a pulzusát. Nagyon megijedtem. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 8:09 pm | |
| Lángnyelv kissé elbóbiskolt a víz alatt így amikor Cybergyík kivette a vízből először nem reagált a pulzusa viszont normálisan vert, ha nem evett volna nem rég akkor lehet alacsonyabb lett volna a vérnyomása, de így minden rendben volt. Mostanra azért felébredt és pislogni is kezdett az őt tartó házigazdára - Miért vettél ki? - tette fel az egyetlen eszébe villanó kérdést | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 8:14 pm | |
| A pulzusa normális volt, mintha víz alatt is lélegzett volna, de nem volt levegő a tüdejében. Pislantottam egyet, aztán kettőt. Aztán kinyitotta a szemét, és csak ennyit kérdezett. Az adrenalin teljesen felpumpálódott bennem a félelemtől, ahogy végig néztem rajta. -É-életben vagy... De hát... nem lélegeztél, ez hogy lehetséges?-Tettem fel a kérdést, ahogy újra rátekintettem. Vettem pár mély levegőt, hogy lenyugtassam, és óvatosan visszaeresztettem a kádba. -L-legközelebb szólj ha ilyesmit csinálsz.-Mondtam aggódó hangon, nem dühösen, csak halkan, érezhette a félelmet a hangomban, pedig a veszély elmúlt sőt nem is volt. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 8:27 pm | |
| - Azért mert nem beszéltem - válaszolta viszonylag zavartan, mert nem igazán értette az aggályt - nem voltál itt én meg a víz alatt feküdtem, így nem szoktak beszélgetni Ezúttal kimondottan hosszú választ adott neki, főleg mert hátha nem volt elég az első néhány szó mint magyarázat. Bocsánatot persze nem kért, elvégre nem értette hogy mi volt a gond - Mindig így csinálok - mondta amikor visszatette a vízbe Ha Cybergyík mást nem szólt akkor visszafeküdt a víz alá és addig nem is jött ki onnan amíg ki nem hívta vagy vette újra | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 8:30 pm | |
| Egy pár pillanatig gondolkodtam a mondandóján, majd ismét feltekintettem rá. -Szóval neked nincs szükség levegőre, hogy életben maradj?-Tettem fel a szerintem, szerinte nem biztosan jogos kérdést. -Tudod a legtöbben belehalnának, abba amit te csináltál, ezért ijedtem meg.-Magyaráztam el neki, és megvártam a válaszát, majd bólintottam. -Akkor... Hagylak.. Pihenni.-Mondtam, és felálltam a széktől, és ha nem szólt hozzám többet, akkor kiléptem a szobából, és neki dőltem a falnak. Ez a lány egyre távolabb esik az ember kifejezéstől... Na nem mintha ez rossz lenne, de nem tudom it kezdhetnék vele. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 9:00 pm | |
| - Beszélni szoktam vele - erősítette meg - ők mások és belőlem csak egy van Ezután lemerült a víz alá és egyenlőre nem is jött fel hogy esetleges új kérdésekre válaszoljon. Megint csak elaludt de nem szokott hosszú alváshoz, így ha Cynerhyík nem jött vissza akkor két órán belül magához tért és felült a fürdőkádban. Miután talált egy törülközőt megszárogatta a lábait és többi részét törülgetve visszament az üres szobába. Ha Cybergyíkot ott találta akkor odament hozzá és megnézte hogy aludt e. Mindenképpen leült mellé, viszont ha aludt akkor jobb híján a törülközővel betakarta, mert most már nem volt benne biztos hogy ő kihűlhet e vagy sem. Abban az esetben ha nem volt a szobában, körbenézett a lakásban és ha sehol nem találta, visszafeküdt a fürdőkádba és ott megvárta míg visszajött | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 9:08 pm | |
| Kicsit vártam, majd visszamentem, és egy ideig mellette maradtam, figyeltem, ahogy úgy fekszik ott mint egy embrió a méhben... Vagy egy kis gyík a tojásában. Nem szóltam, csak egy fél óra múlva kiléptem a szobából. Öntöttem magamnak egy kevés vizet megittam, majd leültem, az ajtó mellé, és bámultam a falat azon gondolkodva, hogy vajon mibe keveredtem bele. A gondolkodás lassan elnyomott és behunytam a szemeim. Nem tudom mennyivel később arra ébredtem, hogy valami nedves ért hozzám. Egy párat pislogtam, és láttam, hogy egy törülköző volt. Levettem magam és körbe tekintettem. Lángnyelv ott volt mellettem. Egyet, kettőt még pislantottam mielőtt megszólaltam volna. -L-lángnyelv... Jó... Reggelt... Hogy aludtál?-Kérdeztem, ahogy végig néztem rajta. A ruhái már biztosan kész vannak, viszont nagy valószínűséggel nedvesek, így a szárítóba kéne rakni. Ahogy ez eszembe jutott elkezdtem felállni. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 9:31 pm | |
| - Reggel? - nézett vissza rá bambán majd az ablakra, de még nem igazán tűnt fel neki a különbség Cybergyík felállt a fal tövéből így hát ő is eképpen cselekedett, megtapogatva víztől csepegő haját. A zsákhoz sétált is keresett benne egy fésűt, mivel ha négyet nem talált akkor egyet sem. Végül persze előkerült és a háziurat követve fésülködni kezdett. Hajszárítót elég régen nem látott már és volt egy olyan érzése hogy nem itt fog egyet viszontlátni, de igazság szerint semmi szüksége nem volt rá, mivel a teste már ösztönösen fel is forrósodott | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 9:39 pm | |
| Igen, még nem voltam teljesen ébren amikor megnéztem a helyet, még jó sötét volt, nem is tudtam miért mondtam reggelt talán azért mert most keltem fel. Na de most hogy megvoltam, elindultam, és kivettem a vizes ruhákat a mosógépből, majd beraktam őket a szárítóba. Lángnyelv láthatta a szemüvegem és a hozzácsatolt csuklópántot is, az egyik polcon. Ezek elég alacsonyak voltak, hogy még ő is belássa az egészet, bár volt pár magasabb is. Miután elraktam a ruhákat, megfordultam, és néztem ahogy a haját fésüli. -Jó érzés tisztának lenni?-Kérdeztem egy barátságos mosollyal, miközben oda léptem a szemüveghez, és ránéztem, majd megnyomtam egy gombot a csuklópánton, amire a kijelzőn megjelent az idő, ami pontosan 2:31 volt. -Huh... jó késő van... Mi meg ki is aludtuk magunkat.-Mondtam kicsit kuncogva., miközben újra kikapcsoltam a szemüveget. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 9:59 pm | |
| Szerencsére a fésű fémből volt mert egy alacsony olvadáspontú műanyagfésű megolvadhatott volna, a víz eközben Cybergyík szeme előtt elpárolgott róla így se nem kellett jobban megtörülköznie sem pedig hajat szárítania - Jó érzés - ismételte el megerősítőlegesen, aztán újra elindult felé de egy-két lépésre tőle megállt Cybergyík valamit ügyködött az eszközeivel és megjegyezte hogy késő van de mégis kialudta magát. A testhőmérséklete lassan visszahullott normálisra - Kész vannak a ruháim? - kérdezte meg | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 10:03 pm | |
| A kérdésére letekintettem, rá, majd megráztam a fejem. -Nem még nincsenek, még meg kell száradniuk.-Mondtam, és a gépre böktem. Leguggoltam elé, hogy jobban megnézhessem. A sok piszok nélkül annyira aranyosnak nézett ki. Pont mint egy kisállat az állatkertekben... Legalábbis az én szemszögemből. -És hogy tetszik a hely?-Kérdeztem érdeklődve, miközben kiegyenesedtem, és neki dőltem a szekrénynek, majd rátekintettem, és vártam a választ, közben a szárítót néztem. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 10:14 pm | |
| Lángnyelv bólintott, majd háta mögött jobb kezével megfogta bal csuklóját, egyensúlyát pedig a bal lábára helyezte. Cybergyík pont ekkor guggolt le és szótlanul végigmérte majd pedig felemelkedett és egy kérdést feltéve a szekrénynek dőlt - Tiszta - válaszolt, mert tényleg tisztább volt mint a városi sikátorok | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 10:19 pm | |
| Válaszolt bár ebből nem igen tudtam következtetni a gondolataira, Bár azt hiszem a tiszta azt jelenti, hogy szereti. Egy halvány mosollyal bólintottam, majd egy kicsit megtapogattam a fejét. -Mond, szeretnél itt lakni?-Tettem fel a kérdést egy mosollyal, remélem elfogadja az ajánlatom. Nagyon kedves kis lány ha elég közel kerülsz hozzá, és azt hiszem én megkedveltem. Talán barátok lehetnénk mi ketten. Itt legalább tudom, hogy megtalálom, nem kell átfutni érte a várost, ha meg akarom keresni. Elvettem a kezem, és hagytam hogy megtegye a válaszát. Már volt pár ötletem amivel kellemesebbé tehetem az itt tartózkodását, csak egy kevés felszerelés kell, amit könnyen be tudok szerezni, a bázisról, vagy az erőforrásainktól. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Júl. 09, 2012 10:32 pm | |
| Cybergyík újabb kérdésére kénytelen volt körbenézni, mivel ebbe a dologba a rendőrök miatt nem tudott eddig alaposabban bele gondolni. Igaz volt viszont hogy most már látta hogy milyen hely ez és nem talált benne kivetnivalót, a fürdőkádba is teljes testhosszában belefért ami elég jó indok volt - Az jó lenne - mondta végre majd bármi ok nélkül felnézett a plafonra, de ott megakadt a tekintete egy vakolat repedésen és azt kezdte el nézegetni - én milyen vagyok? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. | |
| |
| | | | Főutak, utcák, sikátorok. | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Főutak, utcák, sikátorok. » Főutak, utcák, sikátorok » Főutak, utcák, sikátorok. » Főutak, utcák, sikátorok. » Főutak, utcák, sikátorok.
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |