| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| Főutak, utcák, sikátorok. | |
|
+9Lángnyelv Kevin Chase Airie Madárijesztő Kassidy Kétarc Adler Eins Cybergyík Vadmacska 13 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Cybergyík Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 434 Join date : 2011. May. 08.
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 3:38 pm | |
| Úgy tűnik őt igazán csak a tűz érdekli. Arról pedig aligha mondhatnék bármit. Csak néztem a tüzet, pont úgy mint ő, miközben válaszolt. Oldalra tekintettem egy pár pillanatra, majd vissza rá. -Mond csak... Lángnyelv. Van másik neved? Olyan amit nem osztasz meg mindenkivel?-Kérdeztem, bár nem állt szándékomban megkérdezni ezt a nevet, csak hogy tudjam nem Lángnyelv az egyetlen neve. Nem is tudom miért, talán mert úgy érzem mintha maszkokon keresztül beszélnénk ezekkel az áll nevekkel. Kezeimmel átkaroltam a térdemet és elkezdtem magam elé bámulni. | |
| | | Lángnyelv Civil
Hozzászólások száma : 103 Join date : 2012. Jul. 06.
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 4:15 pm | |
| - Én nem osztom ezt sem - válaszolta egyértelműen félreértve a kérdést, volt néhány kifejezés amit sosem hallott más szavakkal használni - mindenkinek van saját neve, nem kell osztani Tévesen de úgy vélte hogy igazán kitett magáért a válasszal, egy kis büszkeséget néha azért ő is érezhet még ha éppen tudtán kívül badarságot is magyaráz meg | |
| | | Cybergyík Bűnüldöző
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 4:27 pm | |
| Amikor megszólalt előbb meglepetten, pislantottam. Egy kicsit megvakartam a tarkóm. -Én nem így értettem.-Mondtam ahogy újra felnéztem.-Úgy értem, hogy engem eredetileg nem Cybergyíknak hívnak, hanem van egy másik nevem, amit nem osztok meg mindenkivel, tehát nem ismeri, aki találkozott velem. Érted már?-Kérdeztem miközben ismét megvakartam a fejem. Ezzel a lánnyal nagyon nehéz szót érteni, nem lesz túl könnyű dolgom úgy beszélni vele, hogy ne kelljen minden öt percben elmagyaráznom neki valamit, ami eléggé meh... Remélhetőleg, most már tudja mire gondolok. -Például van aki mindenki előtt úgy mutatkozik be, hogy Pusztító de a másik neve John Ran-Mondtam, remélhetőleg így már tudja miről beszélek. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 4:50 pm | |
| - Bocsánat - mondta elég hosszú idő után először, de hát most olyasvalakivel beszélt aki "emberibben" bánt vele mint mások az elmúlt egy-két évben - van olyan nevem, de én Lángnyelv vagyok! Mint a tűz, érted? Izgatottan szorította ökölbe kezét ahogyan a szavakat mondta, látszott hogy élénkebben viselkedett mint amikor találkozott vele. Lángnyelv részéről mindez természetes volt, elég váratlanul és hamar sikerült feloldódnia amiben nem kis szerepet játszott a fürdő és a két húskonzerv, de leginkább hogy itt játszhatott a tűzzel - Te nagy vagy, zöld, szuper! - tért vissza a korábbi kérdés folytatására - Engeded a tűzet égni mint a barátok, mert tudod hogy jó dolog. Lángnyelv vagyok, te nem oltasz el | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 5:02 pm | |
| Először mondott, egy mondatot, majd hirtelen mintha megváltozott volna elkezdett dicsérni, és a barátjának szólított. Egy apró mosoly jelent meg az arcomon amire nagyobbra nőtt, miközben bólintottam. Bár a mosolyt még mindig hiányoltam, most már biztosan tudtam, hogy nem volt hiába minden. -Lángnyelv, leszünk barátok?-Kérdeztem egy nagy mosollyal, miközben felmutattam a kezem, bár aztán eszembe jutott talán nem is tudja mit jelent a kéz fogás.-Öm, ha igen akkor fogd meg a kezem.-Mondtam, ha nem ragadta meg. Ha megtette akkor megfogtam, és enyhén megráztam. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 5:18 pm | |
| Jó kérdés volt, elvégre nem volt rossz és tulajdonképpen olyan mint amilyen egy barát kell hogy legyen. Talán elsiette, de nem látott okot hogy ne értsen vele egyet, így hát ő is a kezét adta az egyezségre - Leszünk, ha szabad - mondta | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Szomb. Júl. 14, 2012 8:57 am | |
| Megfogta a kezem, és én megráztam, és mosolyogtam. -Hát persze. Örülök, hogy a barátod lehetek.-Mondtam mosolyogva, miközben megsimogattam a buksiját. Felálltam, a helyemről, és elindultam vissza a konyhába. Megfogtam, a karkötőt, és megnéztem az időt, helyette viszont egy üzenetet kaptam. Meg lepetten kezdtem olvasni, majd elkezdtem felrakni a karkötőt, és a szemüveget is a helyére helyeztem. -Lángnyelv, most mennem kell. Majd hozok ételt, úgy dél körül... Amikor a nap magasan jár. Vigyázz magadra!-Mondtam kicsit hadarva miközben rögzítettem a felszerelésem maradékát, és oda léptem az ablakhoz. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Szomb. Júl. 14, 2012 4:26 pm | |
| Tehát szabad volt, végtére is eredetileg Cybergyík kérdése volt jobban belegondolva, de ez csupán részlet kérdése volt. Mindenesetre továbbállt és eltűnt a konyhaajtóban, Lángnyelv persze utána ment és ide is bekémlelt. Cybergyík megint a ketyeréivel játszadozott, majd mint aki megfeledkezett valamiről bejelentette a távozását. Lángnyelv bólintott az ablakon kimászónak, majd inkább magának megjegyezte - Csak ha látni majd a füsttől | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Vas. Júl. 15, 2012 3:21 pm | |
| Még az ablakból visszafordultam, a mondat hallatán, de azt hittem csak viccelt, de azért biztosra mentem. -Azért vigyázz, hogy ne kerüljön ki a tűz az irányításodból, különben, az emberek felfedeznek. Oh, és ne csinálj túl nagy zajt, az emberek erre is felfigyelnek.-Adtam át az utolsó tanácsot, mielőtt kimásztam volna, az ablakon, és elindultam lefelé, hogy ne veszítsek időt, ha valaki bajban van akkor nekem rohannom kell. Bár azért elgondolkoztam a mai napon. Lángnyelv elég furcsa lány, talán majd előbb utóbb megismerhetem közelebbről, és ha az embereknek nem is, nekem talán a segítségemre lehet.
//Kösz a játékot | |
| | | Zöld Íjász Önbíráskodó
Hozzászólások száma : 76 Join date : 2012. Mar. 29.
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Csüt. Aug. 02, 2012 8:52 am | |
| //Lángnyelv magán kaland kezdő reag. Lassú tűz Ez a nap nem tűnik másnak mint a többi azzal a kivétellel, hogy Cybergyík nem jelent meg a szokásos szállítmány élelemmel és a te készleted szinte már teljesen kifogyott. Lehet, hogy nem lesz elég, ezért kezd megfoganni benned a gondolat, hogy talán érdemes lenne egy kicsit kutakodni mint előtte. Az éjszaka lassan leszáll, a felhők vöröses színre váltanak ahogy a nap elkeseredetten próbál átjuttatni egy keveset fényéből mind hiába. Gotham megint a lámpák fényére és minimális biztonságára lesz hagyva, bár a te küldetésedhez képest ez eléggé lényegtelen, hisz ki próbálna megtámadni egy hozzád hasonló "hajléktalant". Nem nagyon érné meg az biztos. Ahogy az este leszáll és zöld pikkelyes barátod még mindig nem érkezett meg elhatározod, hogy erre a napra kimész a városba hogy összeszedj ezt-azt magadnak, ami a hasznodra válhat. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Aug. 06, 2012 4:07 pm | |
| Cybergyík tartotta magát az ígéretéhez és visszatért az ebéddel, ahogy hasonlóképpen az elkövetkező napokban is tette. Nem igazán szedett fel súlyt, hiszen amit megevett azt teste hamar el is használta, igazi konyhamalacnak minősült. Azonban a mai napon pártfogója egyáltalán nem mutatkozott, pedig az éjszaka minden ennivalót elpusztított és mivel kezdett visszaszokni ahhoz hogy gyakran jut ételhez, hamarabb is döntött kérlelő gyomra ügyében. A felhozott ketyeréket kicsit szétszórta a lakásban, így csak az autórádiót tette el a zsákba, majd kimászott az ablakon hogy keressen valamit enni, vagy eladni. A tűzlétra nem okozott gondot egészen a legaljáig, ahol kénytelen volt először két kézzel lógatni magát mielőtt lehuppanhatott volna. Megnézte hogy a leejtett rádió nem e törött el, de úgy tűnt hogy semmi baja nem történt, így hát eladhatja amint rátalál az egyik utcai vásárlóra. Egyenlőre azonban szeretett volna valami ehetőt találni, hiszen most viszonylag tisztán festett és nem tudhatta mikor bukkan fel például a rendőrség, vagy valaki más aki valamiért rátámadna. Miután kicsit leporolta a nadrágját, körbenézett a sikátorban de első pillantásra nem talált ott semmit, ezért arra jutott hogy mindenképpen tovább kellett állnia. Vissza már nem mehetett, hiszen Cybergyík vagy más segítsége nélkül nem lett volna képes elérni a létrát | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Kedd Aug. 07, 2012 11:21 am | |
| Eldöntötted, és elindulsz hogy ételt keress magadnak, óvatosan lemászol, és az árudat is óvatosan lejuttatod. Végül te is lehuppansz és elhagyod a biztonságot jelentő házat, és amíg nem találsz ki egy módszert amivel visszajuthatsz, kénytelen leszel alternatív megoldásokat keresni, vagy megvárni Cybergyíkot miután végeztél, de ki tudja meddig nem fog meglátogatni. El is indultál, hogy élelmet találjál, és ez pár óráig folytatódott. Most nem voltál túlságosan szerencsés, csak itt ott volt valami szemét kaja, de túl kevés hogy bárki étvágyát enyhítse. Ahogy szép lassan haladsz előre azonban, egy furcsa hangra leszel figyelmes. Egy kattanás, majd egy újabb, és egy újabb. Ahogy bekémlelsz a sarkon, egy alakot pillantasz meg egy szemetesen üldögélve, miközben egy öngyújtóval játszadozott, újra és újra meggyújtva fényt hozva elő, meleg tüzet, majd eltünteti, és újra megidézi. Mintha meg lenne szállva, úgy figyeli a tüzet, és mosolyog rá. Elővett a zsebéből egy zsebkendőt, majd letette a földre, és meggyújtotta, és leguggolva folytatta a figyelést. Úgy tűnik téged még nem vett észre. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Csüt. Aug. 09, 2012 9:25 pm | |
| Lángnyelv átfogó és precíz kutatómunkája gyümölcstelen vállalkozásnak bizonyult, miután hosszú keresés után is csak egy fél doboz haságburgonya és egy sajtburger került elő, mely valamiért tulajdonosának nem kellett. Tipikus szemét kaja volt, tele számára tápláló koleszterinnel, de mint gyors kaja az a kis burger is alig volt akkora mint egy fánk, számára kevesebb mint a minimális szükséglet
Így hát igyekezve lassan kiélvezni a falatot, nagyjából négy harapással pusztította el a sajtburgert, majd egy sarokhoz érve a krumplicsíkokat tömködte magába, miközben furcsa kattogás után kezdett el fülelni. Körbepillantott de az utcán nem volt egyáltalán semmi árulkodó, majd néhány lépést követően megállapította hogy a hangok egy közeli sikátor felől jöttek. Volt benne annyi kíváncsiság hogy első eszébe ötlő terve az legyen, hogy odasétáljon és a fal mögül bekukucskáljon a szűk házközi térbe. Egy apró lángocska rögtön odavonzotta tekintetét, azonban az nyomban el is tűnt ahogy a férfi ujja lecsúszott a tüzet tápláló öngyújtóról. Aztán újra fellángolt, majd eltűnt... fellángolt... eltűnt... fellángolt... eltűnt... fellángolt... eltűnt.... mire pedig ismét fellángolt, Lángnyelv azon kapta magát hogy nem a tüzecskét figyelte hanem a mögötte megbúvó sóvár tekintetet. Mintha csak tükörbe nézett volna, azokban a szemekben volt valami hívogató és ismerős, barátságos és vonzó... igen, a lángok imádata... az irántuk való sóvárgás. Már lépett volna is elő amikor az váratlanul lehuppant a kukáról amin addig ült, s egy papírzsebkendőt vett elő hogy aztán az öngyújtóval lángra lobbantsa és a tűz ismét elragadják tekintetét. Ahogy az övét is, csupán hosszú percekkel később vándoroltak szemei vissza a férfi arcára amit a pislogó lángnyelvek meg-megvilágítottak
Végül képtelen volt megállni, előlépett és néhány lépést követően leült a földre és a papír halódó lángjai új életre keltek. Aztán pedig egy paradicsomnyi lánggömbbé olvadtak össze, egy kisebb is megjelent rajtuk majd mikor nyolc ízelt lábra emlékeztető nyúlvány a földet érte, a madárpókot utánzó tűzjátéka nyílegyenesen Lángnyelvhez totyogott és felmászott a földre tett két tenyerére. Maga elé emelte kis álteremtményét és elmélyülten nézte, pillanatnyilag arról is megfeledkezve hogy volt ott rajta kívül valaki | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Aug. 10, 2012 10:06 pm | |
| Nem tartott sokáig, hogy az érdeklődésedet lekösse a fiú hasonlósága. Ő sem vesz téged észre, egészen addig, amíg nem kerülsz közel, és el kezdesz játszani a tűzzel. Először rémülten lép hátra, majd pislogva tekintett fel rád, és csendben figyelte, ahogy szép lassan a tűz felmászik rád. Egy pár pillanatig csak csendben figyelt. Majd csak egy halk "wow" kíséretében közelebb lép. -Ezt te csinálod?-Kérdezte érdeklődve, miközben közelebb hajolt, hogy megnézze a tüzet. Elképesztőnek találta a gyönyörű fényt, ami a lány kezében volt. Aztán lassan felegyenesedett, és hátrébb lépett, nem akart rossz érzést kiváltani belőled. Csak állt némán, csendben figyelve, a tüzet, mintha valami festményt nézne, és várt a válaszodra. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Szomb. Aug. 11, 2012 8:29 pm | |
| A lángok csupán alig lobogtak, de ezzel szemben a pók alak sokkal kivehetőbb és élethűbb volt úgymond, a lábak amikkel forgolódott és a nagy potroha is persze. Elveszhetett volna benne órákon keresztül, azonban a fülét egy hang ütötte meg és felnézve megpillantotta az imént látott illetőt, de már hátra is lépett óvatosan. Magas volt de nem azokból a ráncos vagy a szedett-vedettebb emberek közül: a bőre simább volt és a szemei is erővel telibbek, egy átlag ember szóhasználatában talán valahol 18-20 év táján //lekérdezett mesélői infó//. Őrá pillantott majd ismét a pókjára és lényegre törő kérdést tett fel. Eddig egyáltalán nem mutatott hajlandóságot aziránt hogy kioltassa vele, valamint már egyébként is látta a lángoló kis ízeltlábút így furcsa érzés lett volna Lángnyelv részéről a tagadás. Szótlanul bólintott, majd a tűzjáték szárnyakat növesztve hollóalakot vett fel és a lány vállára repült, majd a kézfejére mikor ruhája kis híján lángot fogott. Elpillantott a lángoktól és jobban megnézte a fiút | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Szomb. Aug. 11, 2012 8:41 pm | |
| A fiú csak figyelte a tüzet, szinte már a kérdéséről is megfeledkezett miközben a lány állatkáját figyelte. Aztán az egész új alakot öltött, és egy holló alakot öltött. A fiú döbbenten pislogott, miközben neki dőlt a szemetesnek. -W-wow... szép.-Mondta elképedve, miközben újra a madárra nézett. -T-te valami boszorkány vagy?-Tette fel a kérdést, miközben végig tekintett rajta, pislogott egy párat, nem igazán tudta mit szólhatna a lányhoz. Talán kicsit félt is, vagy izgatott volt, nehéz volt leolvasni az arcáról. Lassan elővette az öngyújtóját, miközben figyelte a lányt, és kattintott egyet. -Én csak ennyit tudok sajnos... | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Szomb. Aug. 11, 2012 8:58 pm | |
| Pislogott az újabb kérdésre, mert nem igazán tudta azt mire vélni. Mi lehetett az a boszorkány, talán valamilyen valami ami valamilyen volt? Nem tudta felfogni, mintha hallotta volna már a szót de se kép se hang nem tartozott hozzá, amolyan üres-féle volt. Kérdés nélkül bizony nem tudhatott meg többet - Mi az a boszorkány? - válaszolt hát kérdéssel, így talán lehet valami fogalma a dologról A fiú eközben az öngyújtójával játszott és azon bánkódott hogy csak annyit tudott csinálni a tűzzel, Lángnyelv azon kapta magát hogy sajnálja őt hiszen el sem tudta képzelni milyen lenne ha teljesen képtelenné válna arra amit most tud. Nem élné túl az egyszer biztos | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Szer. Aug. 15, 2012 4:41 pm | |
| A fiú pislantott egy párat, mintha nem értené a kérdésed, de talán csak azon gondolkodott hogyan is válaszolhatna. -Hát, izé... Azok a nők akik olyasmire képesek amire egy ember sem.-Mondta, miközben tovább játszott az öngyújtójával, bár most mintha kicsit ideges lenne, de nem a félelem miatt hanem amiatt, hogy egy új teremtménnyel találkozott, veled. Kicsit hátra simította a haját, hogy leplezze ezt az idegességet. -É-én Brian vagyok, örülök a találkozásnak.-Mondta, és kinyújtotta a kezét, egy pár másodpercig reménykedve hogy elfogadod, bár lehet nem ismered ezt a gesztust még. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Csüt. Aug. 16, 2012 4:15 pm | |
| Megvakarta a fejét, s miután felidézte hogy volt egyszer egy kártyája amin egy "kölcsönnév" alatt nő állt, megállapította hogy ő valóban egy boszorkány lehet. A fiú zavarodottnak volt és ezt még ő is felismerte, talán valamit nem érthetett vagy elszámolt. Végül kezét nyújtva Brian néven mutatkozott be, ilyen nevet már többször is hallott - Lángnyelv - fogadta el a kézfogást, mintha egy sikátorban csereberélt volna, majd hümmögve hozzátette - hm... boszorkány A "játékmadár" eddigre visszarepült a kukához, majd belebújva lángra lobbantotta a tartalmát. Had égjen | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Vas. Aug. 19, 2012 9:17 am | |
| A fiú örült, hogy elfogadtad a kezét. Kicsit hátrébb lépett, és leeresztette a két kezét a két oldalára, miközben az égő szemetest nézte, de utána újra Lángnyelvet figyelte. -Szóval, te azt csinálsz a tűzzel amit akarsz?-Tette fel a kérdést, miközben újra az öngyújtójával kezdett el játszani. Közben tetőtől talpig felmért, hogy legyen egy képe rólad, és lassan elindult a szemeteshez. -Milyen szerencsés vagy. Ilyen gyönyörűséget irányítani...-Mondta megigézve, a szemeiben tovább táncolt a tűz. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Szomb. Aug. 25, 2012 12:57 pm | |
| - Igen - válaszolta közömbösen Ő maga ottmaradt, néhány pillantással állapítva csak meg hogy a fiú most jobban is megnézte őt. A kukában égő tüzet nem akarta megzavarni, általában úgy volt a leggyönyörűbb ha nem avatkozott bele a rendszertelenségbe, mindössze felszította azt. Briant lenyűgözte a látvány ahogy lángnyelvet is, habár a foú arcmimikája többet beszélt mint Lángnyelvé, kinek rendszerint elsősorban szemei tükrözték érzelmeit - Nem vagyok véletlen - válaszolta neki, kicsit félreértve szavait - én ezért vagyok, szerencse nélkül | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Vas. Aug. 26, 2012 12:22 pm | |
| A fiú kissé meghökkent a válaszodon, nem igazán értette, miért mondtad amit mondtál. Aztán rájött, hogy félre értetted. Arra gondolt, talán nem beszéled a nyelvet egész jól. Most viszont inkább a tűzet nézte mintha gondolkodott volna valamin, vagy mintha megint elmerülni látszott volna, de végül megfordult. -És mit csinálsz idekint? Egyedül vagy?-Kérdezte, közben az egyik keze a zsebébe nyúlt szépen lassan, miközben kissé szétnézett. Valószínűleg csak azért kérdezett rá, mert sokkal jobb állapotban vagy most mint általában, így nem rí le rólad, hogy az utca az otthonod, bár azért ilyen időkben, ha egy gyereknek vannak szülei általában nem engedik ki ilyen későn hacsak nem szökik meg, valószínűleg ő most erre gondolt. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Hétf. Aug. 27, 2012 12:17 pm | |
| - Nem - mutatott Brianre, jelezve hogy ő is vele van, majd első kérdésére válaszolt a maga tömör módján - ennivalót keresek A helyzet most maga Lángnyelv szemében is egyszerűnek tűnt, a foú kérdezett és ő őszintén válaszolt. Viszont csak most kezdett el maga is érdeklődni kölcsönösen, noha kisebb mértékben és inkább olyan dolgokról, melyek alapszerűnek számítottak. Számára mindenképpen, hisz okokra kérdezés azok megértését szándékolta - Te mit csinálsz kint? - kérdezte vissza | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Kedd Aug. 28, 2012 4:40 pm | |
| Brian egy pillanatra pislogott amikor rámutattál. Mostanra kezdte kapiskálni, hogy te szinte mindent szó szerint értesz, amit furcsállt, szóval kénytelen lesz mindent jól érthetően kifejteni. A válaszodra sóhajtott egyet, miközben leült az egyik bérház lépcsőjére. -Csak lejöttem... Hogy játsszak a tűzzel.-Mondta, miközben újra az öngyújtóval kezdett el játszani, mielőtt meggyújtotta volna, majd egy pár másodperc múlva eloltotta. Ezután feltekintett a lányra. -Te mekkora tüzet tudsz csinálni?-Tette fel a kérdést érdeklődve, miközben felállt, és körbe tekintett. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Vas. Szept. 02, 2012 10:45 pm | |
| Hogy a tűzzel játsszon, azt mondta... Lángynelv az öngyújtóra pillantott és a kicsiny tüzecskét nézve mintha lelassult volna a világ, s csupán nagy sokára ébredt volna fel annak kialvására. Így a kérdésre már teljes egészében odafigyelt, s közelebb sétált az ülő fiúhoz - Kicsit - válaszolta, majd rendhagyó módon egy hipotézissel toldotta meg - amikor eszek akkor nem olyan kicsit, amikor sokat akkor nagyot. Ha mindig sokat ennék, akkor nagyon-nagyot is tudnék. De nagy tűzhöz is elég lehet egy kicsi láng, ha neki is van mit ennie | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. | |
| |
| | | | Főutak, utcák, sikátorok. | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Főutak, utcák, sikátorok. » Főutak, utcák, sikátorok » Főutak, utcák, sikátorok. » Főutak, utcák, sikátorok. » Főutak, utcák, sikátorok.
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |