| A még tapasztalatlan játékosokat kérném, hogy mindenképpen olvassák el az Első lépések-ről szóló rövid leírást! Ha az informálódás után is még további kérdésed lenne, nyugodtan keresd fel bármelyik staff tagot. Szívesen útba igazítunk.
|
Legutóbbi témák | » Társalgó Csüt. Aug. 26, 2021 3:05 pm by Demolition Captain» Diego CrownCsüt. Júl. 02, 2015 10:54 pm by Diego Crown » Rekviem Szer. Júl. 01, 2015 8:09 pm by Madárijesztő» A Robinson parkVas. Jún. 21, 2015 5:50 pm by Andrew Ramirez» Csokit vagy csalunk!Vas. Jún. 21, 2015 4:52 pm by Andrew Ramirez» Jess Kayle - A Sárkány GyermekeKedd Jún. 16, 2015 11:15 pm by Jess Kayle» Jess KayleVas. Jún. 14, 2015 4:35 pm by Jess Kayle» Amecchi ElőtörténetKedd Jún. 09, 2015 6:24 am by Madárijesztő» Orvosi igazolásokKedd Jún. 02, 2015 9:13 pm by Ra's Al Ghul» Smallville ÁllatkertSzer. Május 20, 2015 11:13 pm by Cybergyík |
|
| Főutak, utcák, sikátorok. | |
|
+9Lángnyelv Kevin Chase Airie Madárijesztő Kassidy Kétarc Adler Eins Cybergyík Vadmacska 13 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Lángnyelv Civil
Hozzászólások száma : 103 Join date : 2012. Jul. 06.
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Kedd Júl. 10, 2012 9:09 pm | |
| Lángnyelv mondhatni engedelmeskedett hiszen egyetlen szót sem szólt miközben figyelte az előtte kibontakozó mutatványsorozatot. Nem mocorgott vagy ugrabugrált de a szemei élénken reagáltak a mozdulatokra hiszen ide oda kapkodta tekintetit ahogy Cybergyík mozgását követte. Végül egy nagyobb finálét követően az meghajolt - Ilyesmit én nem tudok megcsinálni - mondta kissé meglepetten - te egy olyan tornász vagy? | |
| | | Cybergyík Bűnüldöző
Hozzászólások száma : 434 Join date : 2011. May. 08.
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Kedd Júl. 10, 2012 9:12 pm | |
| Kuncogtam egyet amikor végre megszólalt. Igazából valami ujjongást vártam, vagy tapsot, de nem baj nekem az is megérte, hogy láttam a szemeit. Oda sétáltam hozzá, és leültem mellé. Persze, hogy nem tudod megcsinálni. Neked nincs ilyen szép farkad mint nekem.-Mondtam vigyorogva, miközben kissé megpaskoltam a kobakját.-Mondhatjuk így is, sokat tornásztam az iskolában, bár a matekhoz jobban értettem.-Mondtam vigyorogva, mondtam kiadtam egy könnyed sóhajt, és rátekintettem. -Tetszett?-Kérdeztem mosolyogva. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Kedd Júl. 10, 2012 9:50 pm | |
| - Tényleg nincs - bólintott egyetértően, mondani akart még valamit de elakadt mielőtt belekezdett volna, árnyék borult az arcára Az iskola... lesütötte a szemét és a padlót kezdte bámulni. Iskola... emlékezett rá, hogyan is felejtette volna el? A gyűlölet helye volt az, gúnyolódásé és folyamatos megalázásé, nyughatatlanságé. Keze ökölbe szorult. De aztán megmutatta mindenkinek, azoknak az őrülteknek... igen, égjenek mind, ÉGJENEK! Aztán magához tért a hallott kérdésre, s felkapta a fejét - Igen - bólintott nyomatékosításképp | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Kedd Júl. 10, 2012 9:54 pm | |
| Pislantottam egy párat, ahogy Lángnyelv lehajtotta a fejét.~Talán valami rosszat mondtam?~Kérdeztem magamtól, miközben figyeltem, hogy feltekintett, és elárulta a tetszését, viszont engem az előbbi viselkedése jobban érdekelt. -Valami baj van, Lángnyelv?-Kérdeztem, megint azzal az aggódó pillantással, bár nem igazán tudtam mit várhatnék tőle, csendben figyeltem, és vártam a válaszát, közben azon gondolkodtam mi mást csinálhatnék, jó lenne tudni mivel lehetne lekötni az időt. Talán játszhatnánk valamit, de vajon mit? | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Szer. Júl. 11, 2012 2:23 am | |
| - Valami mindig van - válaszolt egy rögtönzött igaz választ hogy elkerülje a dolgot Elvégre emlékezett a zsebeléssel kapcsolatos esetre ami most eltántorította attól hogy hasonló dolgokról számoljon be, már ami az iskolához kapcsolódó dolgot illeti. Cybergyík gondolkodott valamin, talán éppen azon hogy mi járt Lángnyelv fejében az imént hiszen azt még ő is meg tudta mondani hogy a kérdését nem véletlenül tette fel. Jelenleg a legegyszerűbbnek az látszott hogy ne jómaga szólaljon meg először | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Szer. Júl. 11, 2012 9:12 am | |
| A válasza nem éppen tetszett, egyik kezemmel átkaroltam, a másikat meg neki támasztottam a másik vállának. -Na, mi az? Nekem elmondhatod.-Mondtam, és simogatni kezdtem a vállát, remélve, hogy megbízik bennem, de valamiért olyan érzésem volt, hogy még nem bízik meg bennem eléggé, ami érthető, hisz nem rég találkoztunk, igaz már vagy 5 órát együtt töltöttünk... Nos kettőt ha nem számoljuk az alvást. Viszont én segíteni szerettem volna neki, hogy érezze, hogy valaki törődik vele, biztos nem voltak jó kapcsolatai az emberekkel ezzel a... Különlegességgel ami neki van. Amire most a legnagyobb szüksége volt az egy barát, biztos vagyok benne. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Szer. Júl. 11, 2012 10:01 am | |
| - Nem - vágta rá mérgesen és elfordult Az ablakot kezdte el bámulni, úgy duzzogott. Nem volt kedve beszélni a dolgokról elvégre jó oka volt rá és ezzel maga is tisztában volt, Cybergyík nem volt rendőr vagy hasonló de annyit már tudott róla hogy a lopást nem állhatta, így az egyszerű gondolkodásmódjával is rá tudott jönni hogy nem reagálna jól, s ki tudja akkor mit csinálna | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Szer. Júl. 11, 2012 12:00 pm | |
| Lángnyelv megtagadta a válaszadást, amire enyhén megráztam a fejem, és elengedtem. Talán nem kellett volna nyaggatnom. Felálltam, és összeszedtem az üres konzerveket, hogy ne legyenek útban, és leraktam őket a mosdó szélére. Nem igazán tudtam, hogy mit csináljak, most szóval csak néztem ki az éjszakai sötétbe. Majd eltoltam magam, és elindultam vissza. -Bárcsak ne lennének felhők. A csillagok gyönyörűen mutatnának most.-Mondtam halkan ahogy leültem mellé, és követtem a tekintetével az ablakot, és néztem ki. -Ha valamit el akarsz mondani... Bármikor. Csak szólj.-Mondtam halkan, és magamhoz öleltem.-Sajnálom, nem akartalak megbántani. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Szer. Júl. 11, 2012 1:21 pm | |
| Hamar összeszedte magát hiszen még gyerek volt, ha apróságokon mérges lett az viszonylag hamar elszállingózott, a komolyabb dolgok viszont már más tészta. Viszont most nem az utóbbi helyzet állt fent mindössze az indokot szolgáltatta a hallgatásra, nem volt éppen kedve hozzá - Még nem láttam csillagot - követte a rövid témaváltást gond nélkül - a városban senki se lát egyet se Cybergyík visszajött hozzá majd leült és átölelte. Viszont az előző gondolatmenetére is visszatért, így hát Lángnyelv mindössze szótlanul hallgatott | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Csüt. Júl. 12, 2012 10:32 am | |
| Még ölelgettem egy kicsit, majd elengedtem, és már csak az ölemben tartottam, miközben simogattam a vállát. -Ha bármire szükséged van, nyugodtan kérj meg engem, és majd segítek.-Mondtam egy mosollyal. Kezdtem úgy viselkedni mint valami apa figura, de nem igazán érdekelt, csak arra tudtam gondolni, hogy segítsek neki a képességeinek megfelelően. Megérdemli, az élet biztos elégszer kiszúrt vele, és ha én boldogságot adhatok neki akkor megadom. Gyengéden megsimogattam a fejét, majd csöndben vártam egy választ. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Csüt. Júl. 12, 2012 12:44 pm | |
| - Éhes vagyok - vágta rá, nem állt szándékában kihagyni az adódó lehetőséget Eközben folytatta a nézelődést a szobában, igazság szerint még így üresen is próbált keresni valamit amit elnézegethetne, még ha nem is igazán talált. A helyzet jobb volt mivel Cybergyík végre felhagyott az üggyel kapcsolatos kérdezősködéssel, habár ki tudja hogy meddig? | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Csüt. Júl. 12, 2012 8:28 pm | |
| Egy pár pillanatig vártam, majd bólintottam egy apró mosollyal. Felálltam, és elindultam vissza a konyhába, és kivettem még egy konzervet ami már az utolsó volt. Vissza sétáltam Lángnyelvhez, és letettem elé. Eddig nem igazán tűnt fel... De eddig nem láttam mosolyogni. Most viszont úgy ütött meg mint egy tégla. -Mond csak Lángnyelv... Szoktál te mosolyogni?-Kérdeztem remélve, hogy nem azért nem mosolyog mert szerinte nincs oka rá, hanem mert nem képes, bár mindkettő szomorú azért mégis csak, az ő helyében én repesnék az örömtől. Van egy hely amit otthonnak hívhatok, étel, és egy barát, plusz még egy kád is, de nem igazán láttam azt az öröm mosolyt, talán valami hasonlót igen, de egy nagy igazit még nem. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 11:44 am | |
| Cybergyík után nézett ahogy az besétált a konyhába, majd kisvártatva visszatért egy újabb konzervvel. Nem fecsérelte az időt, amint a kezébe kapta el is kezdte pusztítani a tartalmát, még a feltett kérdést után is késedelemmel tartott szünetet - Nem tudom... más is kérdezte - válaszolt bizonytalanul, elvégre a mosolynak nagy engedménnyel nevezhető szájhúzása nem volt éppen észrevehető, márpedig nála az volt az | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 12:00 pm | |
| Nem éppen a várt választ kaptam. Egy pár másodpercig néztem, őt, de elvettem a tekintetem, nehogy észrevegye a szomorúságot a szememben, a végén rákérdezne, és azt kimagyarázni nem túlságosan könnyű. -Ha kell valami csak szólj.-Mondtam, és oda bementem a fürdőszobába, hogy ellenőrizzem a csöveket, és a generátor vezetékeit. Úgy tűnik rendben vannak, legalábbis ahonnan néztem, lejjebb lehetnek problémák, de most nem mehetek le ellenőrizni, szóval inkább csak leültem a kád szélére, hogy elmeditáljak mi történt velem, majd egy pár perccel később letérdeltem, és kezeimet a szívem helyére tettem, hogy gyónni kezdjek. -Gra, hű szolgád, bocsánatodért esedezik, élet vize, teremtés földje, pusztulás tüze, lélek szele. Áldassék a neved, jóságod jöjjön el minden élő és holt számára. Bűnt követtem el, beszennyeztem a lelkem, erőszakot alkalmaztam élőn, bűnömért bocsánatodért esedezem, lelkem tisztaságát őrizd meg nekem.-Kezdtem bele a minden napos gyónásban, és elkezdtem felsorolni az aznapi bűneimet, hasonló kerettel. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 12:12 pm | |
| Cybergyík ismét magára hagyta a szobában, így hát a maga részéről folytatta az evést amíg a konzervdobozt az utolsó morzsától is megszabadította. A dobozt letette és az ablakhoz sétált, de a tűzlétrától és a szomszéd háztól nem igazán tudott nagy kilátáshoz jutni így Cybergyík után ment a fürdőszoba ajtajához és bekukkantott a helyiségbe. Lángnyelv nyomban észrevette hogy amaz a padlón térdepelt és - lévén nem látott mást ott - magában beszélt. Nem szólt inkább közbe, inkább bal kezével jobb csípőjét fogva nekivetette vállát az ajtó szélének, majd jobb mutatóujjával egy hajtincse körül kezdte el forgatni. Persze hallotta amit Cybergyík beszélt de azt nem értette hogy tulajdonképpen miről volt szó | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 12:19 pm | |
| -...Gra, hű szolgád bocsánatodért esedezik, élet vize, teremtés földje, pusztulás tüze, szél lelke. Áldassék a neved, jóságod jöjjön el minden élő és holt számára. Bűnt követtem el, beszennyeztem a lelkem, tudást loptam a közösségtől melyet nem használhat mindenki csak a kiválasztott egyének, így rang nélkül vettem el a tudást. bűnömért bocsánatodért esedezem, lelkem tisztaságát őrizd meg nekem. Bocsánatodért jót teszek, segítek a szegénynek, ápolom a gazt is, hogy virággá váljon, áldozom testem lelkem az igazságért melyet nekem adtál. Lelkem sértetlen de bepiszkolt, kérlek tisztítsd meg nekem.-Végeztem, majd lassan felnyitottam a szemem, sóhajtva egyet.-Kész... Remélem nem hagytam ki semmit.-Gondolkodtam hangosan, miközben felálltam, és sóhajtottam egyet. Kiléptem az ajtón és megláttam Lángnyelvet, de nem szóltam, inkább megvártam, hogy ő mondjon valamit, biztos kérdése lesz a gyónásomról. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 12:35 pm | |
| A szavak kissé összemosódtak a számára, még a pusztulás tüze említésekor sem csillantak fel a szemei, valljuk be eléggé összezavarta az egész. Cybergyík is elveszhetett kicsit a gondolataiban mert dolga végeztével elment az ajtóban álló Lángnyelv mellett és csak azután vette észre. Még jó hogy kicsi volt különben lehet fellökte volna. Cybergyík kivételesen nem szólt semmit mindössze úgy viselkedett mintha várt volna valakire, neki legalábbis így tűnt. Végül miután már hosszú percekkel később sem mondott semmit, Lángnyelv megszólalt - Kihez beszéltél? | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 12:45 pm | |
| Egy két perc eltelt, de egyikünk sem szólt, már épp azon voltam, hogy szóljak, de ekkor végre megtörte a csendet, egy kérdéssel amire vártam. Kiléptem az ajtóból, és neki dőltem a falnak. -Ő... Gra... A Föld szelleme. Az én istenem. A jóság és igazság titkának őrzője. Akik életükben úgy viselkednek ahogy ő megadta parancsaiban az megtudhatja a titkait, és békére lelhet. "Tedd a Földet egy jobb hellyé, és elnyered a békességet" mondja Gra... ez az én célom is.-Mondtam egy enyhe mosollyal ahogy rátekintettem Lángnyelvre. Nem tudom, hogy mennyit taníthattak neki istennel kapcsolatban, de talán nem is baj ha nem tud erről a vallásos dologról sokat, nem muszáj belekeverednie, bár örültem volna, ha Gra tanait követné. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 12:51 pm | |
| - Föld szellem isten? - ismételte kissé össze masézva az első néhány szót, majd megrázta a fejét - nem értem... Elég zavaros volt a válasz, vagyis egészen pontosan inkább csak az ő számára, mert hát ilyesmivel még sosem volt igazán dolga. A szellemek és "az isten dolog" ahogy ő hívta, hát nem tartoztak olyan dolgok közé amit értett, hiába jött az árvaházba néhány furcsa ember hogy ilyesmiről beszéljenek neki | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 1:02 pm | |
| Letekintettem magam elé, majd vissza néztem rá. -Hogy mondjam...-Sóhajtottam, majd felé fordulta, és leguggoltam.-Az isten egy olyan dolog ami mindent megteremtett. A Földet a napot a csillagokat, minket, a tudást. És imádkozunk hozzájuk köszönet képen. Az emberek segítséget kérnek az istentől, cserébe követik a tanait.-Mondtam majd felálltam.-Ők az élet és halál bírái, ők döntik el ki él és ki hal meg. Néha próbára tesznek minket egy kemény döntéssel. Aki méltó az oda mehet ahol ők vannak. Nagyjából minden vallás így épül fel. Mindenki máshogy ismeri az istent, és sajnos ebből elég sokszor konfliktusok alakulnak ki... És persze ott vannak azok is, akik nem tisztelik az istent, és pont az ellentétét teszik annak amit ő akar. Ők általában a rossz emberek.-Mondtam, és leültem mellé.-De ez nem jelenti azt, hogy nincs rossz ember az isten rendjében, vannak olyanok akiket megfertőzött a gonosz, és szép lassan rombolják az isten törekvéseit anélkül, hogy tudnák... ... És az istennek lehet meggyónni a bűneidet. Ha valami nyomja a szíved neki elmondhatod, ő senkinek nem mondja el, még nekem sem.-Mondtam, majd gyengéden megsimogattam a buksiját.-Nem baj ha nem érted... Ez bonyolult dolog. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 1:14 pm | |
| Noha Lángnyelv figyelmesen hallgatta végig a hosszadalmas magyarázatot, látszott a szemén hogy így sem értette meg. Valaki vagy valakik aki/akik mindent csináltak... a váltás az egyes és többes szám között... összezavarodott. Inkább olyasmiről kérdezett amit nagyjából sikerült kivennie - Nem csinálhattak mindent - próbált okoskodni - mi van azzal amit mondjuk egy ember csinál? | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 1:36 pm | |
| Egy ideig talán követhette a fonalat, de rögtön el is vesztette, szóval nem sikerült a hittérítő beszédem. Gyengéden megsimogattam a buksiját, majd a kérdésére, megráztam a fejem. -Az ember csak felhasználja a nyersanyagot amit az isten, hozott létre. Ők nem igazi istenek, mert nem tudnak a semmiből valamit csinálni.-Mondtam, reméltem legalább ennyit megértett, így nem fogja az alkotóit isteneknek beállítani. -De ne beszéljünk erről, biztos van valami kellemesebb téma is ami érdekel.-Mondtam, és reméltem, hogy érti a célzásomat, arra hogy szeretném egy kicsit jobban megismerni. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 1:42 pm | |
| - Semmiből senki se csinál valamit - vetette ellen, elvégre korábban éppen erre a következtetésre jutottak Cybergyík azonban valamiért másról akart beszélni amit szóvá is tett, igaz a célzása elveszett Lángnyelven - Oké - bólintott, majd frusztráltan hozzátette - de semmi más nem jut eszembe | |
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 2:49 pm | |
| Megráztam a fejem, na igen, tudtam, hogy ezt fogja felelni, én sem hiszem el, pedig hívő vagyok, szóval egyszerűen hátra dőltem, és figyeltem a plafont. Egy pár perc míg végül felé fordultam, és újra megszólaltam. -Nincs semmi ami téged érdekel?-Kérdeztem, érdeklődve, miközben újra magam elé tekintettem, talán mennem kéne, a végén nem fogják tudni, hogy hova tűntem, de még nem akarok menni, még meg akarom tudni hogy mégis milyen kapcsolatban vagyunk... Talán ezt megkérdezhetném. Ha nem mond semmi mást akkor én szólalok meg ismét. -Mit gondolsz rólam?-Kérdeztem, halkan, és rátekintettem, reméltem, hogy nem fog hazudni az érdekemben. | |
| | | Lángnyelv Civil
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. Pént. Júl. 13, 2012 3:29 pm | |
| - De van - válaszolta és felvette maga mellől az üres konzervdobozt Az lángra is lobbant, igaz sokkal inkább festett úgy mintha annak a hordónak a miniatürizált változata lett volna, amit korábban az a néhány huligán körbeállt. Nem volt nehéz égve tartani, hiszen most evett és a tűz kicsi is volt. elnézte volna sokáig, Cybergyík azonban újabb kérdést tett fel - Érdekes vagy - válaszolta - szereted a tüzet és van nálad ennivaló és fürdőkád. Elviselsz | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Főutak, utcák, sikátorok. | |
| |
| | | | Főutak, utcák, sikátorok. | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Főutak, utcák, sikátorok. » Főutak, utcák, sikátorok » Főutak, utcák, sikátorok. » Főutak, utcák, sikátorok. » Főutak, utcák, sikátorok.
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |